Jump to content

gkanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    248
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gkanos

  1. Ακόμα ζει η Ζοπο;; Δεν το ξέρα! Καλή τύχη σε όποιον το πάρει!
  2. Παιδιά έχει παραγγείλει κανείς τώρα τελευταία απο coolicool.com? Θέλω να μάθω για την μέθοδο αποστολής γιατι μου δίνει μόνο μια επιλογή και δεν είμαι σιγουρος ότι θα αποφύγω το τελωνείο. Μήπως υπάρχει κάποια επιλογή για EU registered parcel?
  3. Καλορίζικο! Δεν με χαλάει να το κερδίσω!
  4. gkanos

    Redmi 4A

    Σε ενημερώνουν ταχυδρομικός μόλις έχουν υπολογίσει τον φόρο που πρεπει να πληρώσεις για να τα παραλάβεις. Απλά μάλλον ακόμα δεν τα έχουν έτοιμα τα κόστη για τους φακούς σου.
  5. Δεν γκρινιαζει κανείς για τον ήχο που έχει το iphone 7 που πιστεύω να είναι αρκετά καλός αλλά γιατί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακουστικά με το κλασικο jack 3.5mm που αρκετοί ήδη έχουν.
  6. Ελά αρχίσαμε τους διαγωνισμούς πάλι!! Καλή μας επιτυχία!
  7. ασε που η σελίδα zopomobiles.com δεν είναι διαθέσιμη αλλά και να ήταν, γνώριζα οτι δεν έχει σχέση με την εταιρία. Απλά εχω να δώ νέο τηλεφωνο από αυτούς πάνω από χρόνο για αυτό ρώτησα αν κλείσανε. Μήπως ξέρεις εσύ junglist τίποτα;
  8. Ασε με την wind εγω πριν μερικά χρόνια είχα άλλο θέμα! Εστείλαν τεχνικό να φτιάξει βλάβη διαπιστωμένη από αυτούς μετά απο 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο και τελικά ο Τεχνικός σύνδεσε το ένα δωμάτιο με το άλλο και όχι με την εξωτερική παροχή τηλεφωνίας (last mile) με αποτέλεσμα πάλι να μην έχουμε τηλέφωνο και να μας ζητάει να πληρώσουμε και για τους 2 μηνες που αυτοί είχαν διαγνώση την βλάβη αλλά και τον τεχνικό που έπρεπε αυτοί να ξαναστείλουν! Μιλάμε για τρελό πάρτι από μέρους τους!
  9. Μετά από καιρό μπήκα πάλι στο myphone και ως συνήθως πέτυχα διαγωνισμό...Καλή τύχη!
  10. Γειά σας, Το κινητό το είχα αγοράσει για την κοπέλα μου αλλά από χθές το πλαινό κουμπί για τον ήχο δεν λειτουργεί. Μήπως έχετε καμιά ιδέα; Είναι κοινό πρόβλημα που δεν είχα πάρει χαμπάρι; Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  11. καλή τύχη και καλορίζικο όποιος το πάρει!
  12. Το touch screen καμιά φορά που δεν ανταποκρίνεται άμεσα.
  13. @sputnik77 δεν εχει καμιά διαφορά άμα υπάρχουν capital controls αλλά έχουν λήξει.
×
×
  • Create New...