Rayden1 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς τυχαίες αποσυνδέσεις απο το WiFI όταν το κινητό είναι σε αναμονή? Με τα 8αρια ποτέ δε το πάθαινε παρά μόνο φυσικά αν είχε πρόβλημα το δίκτυο.. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Αν έχεις lumia, μέσα από τις ρυθμίσεις. Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή. στα μη ευρωπαϊκά στο μενού "δίκτυο+" δεν υπάρχει αυτό που λες έχω Μαλαισίας αν έχει το ίδιο τότε η εφαρμογή είναι μονόδρομος για μεγάλα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 στα μη ευρωπαϊκά στο μενού "δίκτυο+" δεν υπάρχει αυτό που λες έχω Μαλαισίας αν έχει το ίδιο τότε η εφαρμογή είναι μονόδρομος για μεγάλα μηνύματα Γιατί δεν φλασαρεις ευρωπαϊκή ρομ? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Το έκανα και έφτιαξε. Ξενέρωσα αρκετά, γιατί ξαναπέρασα τα πάντα αλλά ΟΚ. Καλή αναβάθμιση, επιτέλους τα Notifications έρχονται στην ώρα τους και το ημερολόγιο ξεκινά και σε προβολή μήνα... Ξαναπέρασες τα πάντα; Τι εννοείς; :confused: Πώς έγινε αυτό; Έχω κάνει πάρα πολλά soft reset, γιατί παραψάχνω τη συσκευή μου και δεν έχω χάσει πότε εφαρμογή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Γιατί δεν φλασαρεις ευρωπαϊκή ρομ? Το lumia 525 δεν έχει εισαχθεί Ευρώπη και δεν έχει δυστυχώς ευρωπαϊκή rom.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Το lumia 525 δεν έχει εισαχθεί Ευρώπη και δεν έχει δυστυχώς ευρωπαϊκή rom.... :( Δεν ήξερα ότι έχεις 525. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Δεν ήξερα ότι έχεις 525. Και ο φίλος πιο πάνω έχουμε το 525, απλώς είναι λίγο μ@@@α να μην έχει 160 χαρακτήρες στα sms επειδή δεν έχουμε ευρωπαϊκή rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Και ο φίλος πιο πάνω έχουμε το 525, απλώς είναι λίγο μ@@@α να μην έχει 160 χαρακτήρες στα sms επειδή δεν έχουμε ευρωπαϊκή rom... Έχεις απόλυτο δίκιο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 το LUMIA 525 έχει εισαχθεί σε Ρωσία και Ουκρανία σε Ευρωπαϊκό έδαφος μαζί και η Τουρκία να το "φλασάρω" μόνο και μόνο για τα μηνύματα ;;; το 90% αυτών είναι στους 50 ~ 70 χαρακτήρες τα μεγάλα τα αντιγράφω στην εφαρμογή και τέλος και ποιος θέλει να ξανά περνά πάλι εφαρμογές από την αρχή ; I LOVE Windows Phone ότι εφαρμογή από της εγκαταστημένες δεν δουλεύω την εξαφανίζω θα εκπλαγείτε με το πόσες από αυτές μπορείτε να διαγράψετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 το LUMIA 525 έχει εισαχθεί σε Ρωσία και Ουκρανία σε Ευρωπαϊκό έδαφος μαζί και η Τουρκία να το "φλασάρω" μόνο και μόνο για τα μηνύματα ;;; το 90% αυτών είναι στους 50 ~ 70 χαρακτήρες τα μεγάλα τα αντιγράφω στην εφαρμογή και τέλος και ποιος θέλει να ξανά περνά πάλι εφαρμογές από την αρχή ; I LOVE Windows Phone ότι εφαρμογή από της εγκαταστημένες δεν δουλεύω την εξαφανίζω θα εκπλαγείτε με το πόσες από αυτές μπορείτε να διαγράψετε Πράγματι, στο 625 ότι Φινλανδική εφαρμογή είχε την απεγκατέστησα άνετα και χωρίς να κάνω κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 (edited) ερώτηση μπορούμε να αφαιρέσουμε από τον λογαριασμό Windows το τη εφαρμογές είχαμε φορτώσει και διαγράψαμε στο τηλ. ; το ιστορικό με λίγα λόγια το τη έχουμε κατεβάσει στο τηλ. συγνώμη για το πολλαπλό αλλά έκανα βλακεία Edited August 23, 2014 by nikolaos1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 το LUMIA 525 έχει εισαχθεί σε Ρωσία και Ουκρανία σε Ευρωπαϊκό έδαφος μαζί και η Τουρκία να το "φλασάρω" μόνο και μόνο για τα μηνύματα ;;; το 90% αυτών είναι στους 50 ~ 70 χαρακτήρες τα μεγάλα τα αντιγράφω στην εφαρμογή και τέλος και ποιος θέλει να ξανά περνά πάλι εφαρμογές από την αρχή ; I LOVE Windows Phone ότι εφαρμογή από της εγκαταστημένες δεν δουλεύω την εξαφανίζω θα εκπλαγείτε με το πόσες από αυτές μπορείτε να διαγράψετε Το πέρασμα των εφαρμογών ειναι το πιο εύκολο πράγμα αφού γίνεται μόνο του. Αρκεί να πάρεις ένα buck up πριν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) ναι αλλά αλλάζοντας την ROM θα το αναγνωρίσει το backup ;;; Edited August 24, 2014 by nikolaos1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 ναι αλλά αλλάζοντας την ROM θα το αναγνωρίσει το backup ;;; Ναι κανονικά! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 @nikolaos1977: Αν πάρεις backup ότι ρομ και να βάλεις δεν έχεις πρόβλημα. Δοκίμασε την τουρκική ρομ γιατί οι άλλες δεν έχουν 160 χαρακτήρες, τις έχω δοκιμάσει. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι χώρες δεν θεωρούνται από τη Microsoft εντός Ευρώπης ή Ε.Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Να κάνω μια ερώτηση και εγώ μιας και Έχω να ασχολείσαι καιρό με wp..στην 8.1 περνει ringtone Χωρίς την χρήση pc ;;όπως τα Android ;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Να κάνω μια ερώτηση και εγώ μιας και Έχω να ασχολείσαι καιρό με wp..στην 8.1 περνει ringtone Χωρίς την χρήση pc ;;όπως τα Android ;; ringtone maker @katsiletra σου στέλνω ΠΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lvrysis Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ξαναπέρασες τα πάντα; Τι εννοείς; :confused: Πώς έγινε αυτό; Έχω κάνει πάρα πολλά soft reset, γιατί παραψάχνω τη συσκευή μου και δεν έχω χάσει πότε εφαρμογή. Ίσως έκανα χαζομάρα, έκανα επαναφορά από τις ρυθμίσεις. Εντάξει δεν ήταν τραγικό, τακ τακ τα έβαλα όλα στη θέση τους. Το βασικό είναι ότι δεν ταλαιπωρήθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ίσως έκανα χαζομάρα, έκανα επαναφορά από τις ρυθμίσεις. Εντάξει δεν ήταν τραγικό, τακ τακ τα έβαλα όλα στη θέση τους. Το βασικό είναι ότι δεν ταλαιπωρήθηκα! Αυτό ήταν hard reset. :) Εννοείται. WP έχουμε, όχι Android... :shifty: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Υπαρχει κανεις με το ιδιο προβλημα με εμενα? αν ναι πως το ελυσε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Υπαρχει κανεις με το ιδιο προβλημα με εμενα? αν ναι πως το ελυσε?? Για την αναβάθμιση; Φλασάρεις μια ROM που έχει πάρει 8.1 και είσαι έτοιμος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Δηλαδη τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εκανα αναβαθμιση σε 8.1 το 820 μου, και παρατήρησα ότι δε μου εμφανίζει πλέον το + για να προσθέσω νέα λέξη στο λεξικό όταν γράφω με ελληνικά. Το κινητό είναι σεταρισμένο σε region US (λογω cortana) και regional format Greek. Ηταν έτσι βασικά από τα 8 ακόμα. Η αναβάθμιση σε 8.1 έγινε ΟΤΑ. Νομίζω ότι το είδα κάποια στιγμή να το αναφέρει και κάποιος άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα, όμως έψαξα και δε βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Δηλαδη τι πρεπει να κανω? Αυτό που σου λέει ο οδηγός :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Αλλα γιατι δεν μου την δίνει κανονικά?? Και πως ξέρω εγώ ποια rom πρέπει να βαλω που θα έχει ελληνικά και θα είναι 8.1?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts