mr_47 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Έχω 925 (πρώην Vodafone) το οποίο πλέον είναι CV IT Black και έχω βάλει την 8.1 Preview. Γιατί δεν αναβαθμίζει σε Cyan αφού από τα λεγόμενα είναι διαθέσιμη για CV IT ? Οεο ! Με το που έκαναν διαθέσιμη τη Cyan, για κάποιες συσκευές με 8.1 Peeview for Developers, κάποιες συσκευές ( με 8.1 DP ) είχαν προβλήματα και αν θυμάμαι καλά δε λειτουργούσαν, εξαιτίας του bitlocker . Το bitlocker, από αυτά που έχω διαβάσει, είναι μια κρυπτογράφηση για smartphones, όταν πρόκειται να συνδεθούν με το wifi κάποιας εταιρείας και απαιτείται πιο "ασφαλής" σύνδεση. Για όλο το παραπάνω, στο Windows Phone Central είχε βγει είδηση, που έλεγε ότι η Microsoft συμβουλεύει όσους έχουν συσκευή Lumia, με 8.1 DP, να πάνε πίσω στα 8 και από εκεί να κάνουν έλεγχο για updates. Κάτι άλλο που έχω διαβάσει στο myphone είναι πως όλα τα Lumia με DP, θα πάρουν τη Cyan, αφού πάρουν την αναβάθμιση όσες συσκευές είναι με 8.0. Για Αύγουστο έχω διαβάσει. Edit: Κάποιος με πρόλαβε. :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Καλά βρε παιδιά μη βαράτε! Έλειψα λίγο καιρό (είπα να κάνω κανένα μπανάκι) και δίχως να διαβάσω όλες τις σελίδες, αναρωτήθηκα γιατί δεν είδα ειδοποίηση ακόμη, ενώ είχαμε ακούσει για Ιούλιο! Προφανώς και δε θα περιμένω τον Αύγουστο. Backup και βουρ επιστροφή στα 8! Ευχαριστώ πάντως για το άμεσο ... κράξιμο. LOL Χωρίς παρεξήγηση έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Καλά βρε παιδιά μη βαράτε! Έλειψα λίγο καιρό (είπα να κάνω κανένα μπανάκι) και δίχως να διαβάσω όλες τις σελίδες, αναρωτήθηκα γιατί δεν είδα ειδοποίηση ακόμη, ενώ είχαμε ακούσει για Ιούλιο! Προφανώς και δε θα περιμένω τον Αύγουστο. Backup και βουρ επιστροφή στα 8! Ευχαριστώ πάντως για το άμεσο ... κράξιμο. LOL Χωρίς παρεξήγηση έτσι; Ε, όχι και κράξιμο. Απαντήσαμε σε αυτά που ρώτησες. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ε, όχι και κράξιμο. Απαντήσαμε σε αυτά που ρώτησες. :) Αστεία το είπα! Έβαλα και κατά λάθος ερωτηματικό αντί για θαυμαστικό! Τι τα θες; Αυτό το μειονέκτημα έχει η γραπτή επικοινωνία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δώσεεε Microsoft reveals Update 1 for Windows Phone 8.1, due next week for Preview users Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Υπάρχει τρόπος να έχουμε τις "Quite hours" σκέτες, που τις έχει ενσωματωμένες η mis Cortana? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 'Έριξα μια ματιά στην σελίδα διαθεσιμότητας της αναβάθμισης στην Ευρώπη και πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική πίσω από το χρονοδιάγραμμα. Οι περισσότεροι πάροχοι έχουν δώσει την αναβάθμιση στα 925/625 μερικοί ακόμα όχι, σε άλλες χώρες έχει δοθεί η αναβάθμιση στο 1320 και όχι στο 1520 ενώ σε άλλες το αντίθετο. Το κορυφαίο είναι φυσικά το γεγονός ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση με το 625 και όχι με κάποια ακριβή ναυαρχίδα. Δε ξέρω αν είναι υπεύθυνη η Nokia/Microsoft εκτός από τους παρόχους άλλα είναι πραγματικά αξιοπερίεργο σαν γεγονός. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ίσως θέλουν να δώσουν ένα μήνυμα στους υποψηφίους αγοραστές smartphones, ότι εμείς αναβαθμίζουμε όλα τα κινητά ανεξάρτητος κόστους. Δηλαδή δεν χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία για να έχετε υποστήριξη, ιδιαίτερα στις φθηνές συσκευές ( εκεί πιστεύω ότι στοχεύουν για να χτυπήσουν το Android ). Παίζει να είναι και θέμα hardware των συσκευών βέβαια. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ίσως να παίζει και κάποιο ρόλο ο αριθμός των συσκευών που έχουν πουληθεί από το εκάστοτε μοντέλο... Αλλά νομίζω δνε υπάρχει κάποια προφανής εξήγηση... Εξήγηση υπάρχει αλλά δεν νομίζω να την μάθουμε ποτέ εμείς... In other news: Nokia Lumia 1520 'country variants' receiving Lumia Cyan worldwide Τέλος και με το Lumia 1520 εκτός από κάποιες branded συσκευές νομίζω... Αλλά οι unbranded συσκευές έχουν πάρει όλες... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τα Γαλλικά country variants μας τα χαλάνε.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ίσως να παίζει και κάποιο ρόλο ο αριθμός των συσκευών που έχουν πουληθεί από το εκάστοτε μοντέλο... Αλλά νομίζω δνε υπάρχει κάποια προφανής εξήγηση... Εξήγηση υπάρχει αλλά δεν νομίζω να την μάθουμε ποτέ εμείς... In other news: Nokia Lumia 1520 'country variants' receiving Lumia Cyan worldwide Τέλος και με το Lumia 1520 εκτός από κάποιες branded συσκευές νομίζω... Αλλά οι unbranded συσκευές έχουν πάρει όλες... Αν είχε να κάνει με τις πωλήσεις του κάθε μοντέλου, το 520 θα την είχε πάρει πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Και ποιος είπε ότι θα πάει με φθίνουσα σειρά? Τεσπά, δικιά τους απόφαση,δεν με νοιάζει και πολύ να σου πω... Με νοιάζουν περισσότερο να λύνοτνται προβλήματα όπως αυτό με το bit locker... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλησπερα! Μια ερωτηση εχω σε οσους εχουν τα 8.1 στο κιν. τους...Στην διπλανη λιστα οσες εφαρμογες και να εχω παντα θα τις εμφανιζει με το καθε γραμμα του αλφαβητου απο πανω?Το κανει κατευθειαν αυτο με το που κανεις την αναβαθμιση?Γιατι στα 8αρια ηταν απο τις 42-44 εφαρμογες και πανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλησπερα! Μια ερωτηση εχω σε οσους εχουν τα 8.1 στο κιν. τους...Στην διπλανη λιστα οσες εφαρμογες και να εχω παντα θα τις εμφανιζει με το καθε γραμμα του αλφαβητου απο πανω?Το κανει κατευθειαν αυτο με το που κανεις την αναβαθμιση?Γιατι στα 8αρια ηταν απο τις 42-44 εφαρμογες και πανω.. Κα στα 8 αν εμφανιζοταν μια φορα ..δεν εφευγε μετα κσι ας εκανες απεγκατασταση εφαρμογες κσι εμενες με λιγοτερες απο 40 Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ναι μου ειχε γινει 1-2 φορες και ειχα παρατηρησει αν την σβησεις γρηγορα,δλδ με το που κατεβει υπηρχε πιθανοτητα να φυγουν τα γραμματα! οποτε τωρα δλδ ειναι μονιμα εκει ε?Οκ βολευει δεν μπορω να πω,αλλα μου αρεσε καπως πιο πολυ οταν ηταν χωρις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Παρατηρώ μια καθυστέρηση τις τελευταίες μέρες στην παράδοση των Cyan...Για την ακρίβεια στη σελίδα της nokia δεν κινείται τίποτα. Ενώ η Dev Preview συνεχίζει να δίνει κανονικά updates. Το θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Παρατηρώ μια καθυστέρηση τις τελευταίες μέρες στην παράδοση των Cyan...Για την ακρίβεια στη σελίδα της nokia δεν κινείται τίποτα. Ενώ η Dev Preview συνεχίζει να δίνει κανονικά updates. Το θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο... Προσωπικά, δε νομίζω να πάρουμε τη Cyan. Οι της Developer Preview τουλάχιστον. Γι' αυτό και έτρεξε η MS να μας δώσει το gdr1. Για να χρυσώσει το χάπι.. P.S.: Ελπίζω να με διαψεύσει η MS... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Έχει ήδη απαντήσει με δηλωση του στο twitter ο Joe belfiore σχετικά με το roll out της cyan στους έχοντας 8.1dp εκδόσεις, λέγοντας πως θα πάρουν κανονικά την έκδοση cyan http://wmpoweruser.com/developer-preview-users-will-also-get-lumia-cyan-firmware-update-no-need-to-undergo-downgrade-process/ Edited August 5, 2014 by big Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Συνεχίζετε να λέτε ότι να ναι κάποιοι... Πως γίνεται να μην πάρουμε τη Cyan...? Δηλαδή θα μείνεις για πάντα με το παλιό Firmware... Στην χειρότερη περίπτωση να σου πουν να κάνεις downgrade ή να πας σε ένα Nokia Care να τα περάσεις (πολλά το κάνουν ήδη btw)... Προσπαθούν να λύσουν το θέμα... Αν δεν το λύσουν δεν τρέχει κάτι... Στο κάτω κάτω τα ξέραμε αυτά τα ρίσκα όταν βάζαμε την Preview For Developers... Οπότε αφού δηλώνουμε και delelopers (τρομάρα μας :lol: ) να κάνουμε ένα downgrade να τελειώνουμε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Παιδιά μια ερώτηση. Θα δώσω το lumia 820 σε ένα φίλο μου. Έχει περασμένη την d.p 8.1 συν το τελευταίο update με τους φακέλους. Να του το δώσω περνώντας τα 8 ή όπως ειναι αφού του κάνω format? τι λέτε εσείς. ; Καποιος να απαντησει βρε παιδια..:lol: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 7, 2014 by niotheros συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καποιος να απαντησει βρε παιδια..:lol: Έρχεται από Android? Αν ναι, θα του φανεί πολύ χρήσιμη η μπάρα οπότε άφησε το update. Αν όχι, τί κινητό έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καποιος να απαντησει βρε παιδια..:lol: Αίσχος που δίνεις το 820 ! :) (Κάνε το πάλι εργοστασιακό.) Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Έρχεται από Android? Αν ναι, θα του φανεί πολύ χρήσιμη η μπάρα οπότε άφησε το update. Αν όχι, τί κινητό έχει; Δεν γνωρίζει ιδιαίτερα. Θέλει κάτι απρόβληματιστο. Λογικά αν το αφήσω έτσι θα πάρει από μονο του την επίσημη έκδοση. Εγώ έκανα disable το preview for developers. Καλά δεν τα λέω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Αίσχος που δίνεις το 820 ! :) (Κάνε το πάλι εργοστασιακό.) Μπορεί να θέλει μεγαλύτερη οθόνη, αμέσως να καταδικάσεις τον άνθρωπο :p Δεν γνωρίζει ιδιαίτερα. Θέλει κάτι απρόβληματιστο. Λογικά αν το αφήσω έτσι θα πάρει από μονο του την επίσημη έκδοση. Εγώ έκανα disable το preview for developers. Καλά δεν τα λέω; Δηλαδή θα παίρνει μόνο τις επίσημες αλλά τώρα έχει την 8.1 GDR1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Μπορεί να θέλει μεγαλύτερη οθόνη, αμέσως να καταδικάσεις τον άνθρωπο :p Εγώ απλώς απάντησα! Ο άνθρωπος ζήτησε μια απάντηση... :rolleyes: Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts