Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, με ενημερωσαν απο την Vodafone οτι ληγει το φοιτητικο μου και θα γινει απλο cu.

Μου αντιπροτειναν καρτοσυμβολαιο με 1000' προς ολους, 600 για Vodafone, 100(ή 200 sms) και 4 GB, με 13,60 ευρω τον μηνα.

Συμβολαιο 18 ή 24 μηνες.

Συμφέρει λέτε ή να το αφησω να γινει απλο cu??

Παιδια, με ενημερωσαν απο την Vodafone οτι ληγει το φοιτητικο μου και θα γινει απλο cu.

Μου αντιπροτειναν καρτοσυμβολαιο με 1000' προς ολους, 600 για Vodafone, 100(ή 200 sms) και 4 GB, με 13,60 ευρω τον μηνα.

Συμβολαιο 18 ή 24 μηνες.

Καλημέρα,

Κάνεις δεν κάνεις χρήση των 1000' προς όλους και των 4GB, η τιμή είναι εξαιρετική. Εγώ θα το έκανα για 24.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Συμβολαιο 18 ή 24 μηνες.

Κι εμένα το Μάρτιο που μου το έκοψαν, μου έδωσαν το CU Special. Πάει κι αυτό; :wacko: Τεσπα, εγώ είχα τη δυνατότητα και το έκανα ξανά φοιτητικό.

Η προσφορά που σου έδωσαν είναι πολύ καλή. Αν κάνεις όντως βαριά χρήση σε ομιλία και data, δύσκολα θα ξαναβρεις τέτοιες παροχές στα 14€...

Η αληθεια ειναι οτι μου ειναι υπεραρκετα αυτα που δινει το καρτοσυμβολαιο. Αλλα τα mb ειναι χρησιμα, για να μην εχω το αγχος μηπως μου τελειωσουν.

Η αλλη λυση ειναι το αφηνω, αν μου το αλλαξουν σε απλο ενεργοποιω το CU Combo 600 (300' ολους, 300' cu, 300sms ολους, 300sms cu, 200mb)με 8,5 ευρω. Αλλα τα 200mb ειναι πολυ λιγα.... Ουτε καν ε? :confused::confused:

Η αληθεια ειναι οτι μου ειναι υπεραρκετα αυτα που δινει το καρτοσυμβολαιο. Αλλα τα mb ειναι χρησιμα, για να μην εχω το αγχος μηπως μου τελειωσουν.

Η αλλη λυση ειναι το αφηνω, αν μου το αλλαξουν σε απλο ενεργοποιω το CU Combo 600 (300' ολους, 300' cu, 300sms ολους, 300sms cu, 200mb)με 8,5 ευρω. Αλλα τα 200mb ειναι πολυ λιγα.... Ουτε καν ε? :confused::confused:

Εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις. Εμένα πχ τα 200 MB δεν με φτάνουν ούτε για 3 μέρες, με νορμάλ χρήση... Συνήθως αποφεύγω να βλέπω βίντεο ή να κατεβάζω ενημερώσεις με data.

Αν εσύ όντως τρως πολλά data, τέτοιο συμβόλαιο δύσκολα θα ξαναβρεις.

Υ.Γ. Εκτός κι αν πάρεις κάνα καρτοκινητό ανεξαρτήτου παροχου με ΝΕΟ αριθμό, απέξω από κάποιο σταθμό μετρό, που δίνουν 20-30GB με 15€. :p

Συμβολαιο 18 ή 24 μηνες.

Αν τελικά προχωρήσεις με το συμβόλαιο ζητά την προσφορά αναλυτικά με email και να ξεκαθαρίσεις ότι η τιμή είναι τελική με όλους τους φόρους μέσα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπολόγισε και τα mb από bonus ανανέωσης αν το αφήσεις να γίνει απλό cu που είναι νομίζω γύρω στα 1.5gb

Υπολόγισε και τα mb από bonus ανανέωσης αν το αφήσεις να γίνει απλό cu που είναι νομίζω γύρω στα 1.5gb

Σοβαρα ειναι τοσα πολλα τα bonus? Αρα με μια καρτα των 10 ευρω και το πακετο που ειπα παραπανω, εχω τελικα 1,7GB

Βασική αρχή.

Όταν σας κάνουν προσφορά, πάντα είναι εις βάρος σας και υπέρ της εταιρίας, οποιαδήποτε προσφορά και αν σας κάνουν ακόμα κι αν φαίνεται τεράστια ευκαιρία.

Έχουν δει πόσα megabyte χρησιμοποιείτε και πόσα λεπτά ομιλίας και σας κάνουν μία προσφορά, κατά βάθος εις βάρος σας πουλώντας πράγματα που δεν σας χρειάζονται.

Αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες.

Σοβαρα ειναι τοσα πολλα τα bonus? Αρα με μια καρτα των 10 ευρω και το πακετο που ειπα παραπανω, εχω τελικα 1,7GB

Νομιζω ότι με μια ανανέωση των 10ευρω έχεις

1200mb shake it

100mb just surf bonus

100mb παρε ν'αχεις (+ βάζεις 3 φίλους σου οι οποίοι παίρνουν και αυτοι 100 ο κάθε ένας, όπου μπορείς να πάρεις και εσύ 100mb αντίστοιχα αν σε βάλουν οι φίλοι σου σε αυτήν την υπηρεσία κάθε φορά που βάζουν και αυτοί κάρτα)

Σύνολο 1400mb μόνο με μια καρτα 10ευρω

Υγ δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα το διπλό cu shake που σου δίνει 2400mb αντί για 1200mb

Υγ2 το συμβόλαιο αν είναι στα 14ευρω τελική τιμή είναι πάρα πολύ καλό αν αναλογιστεί κανείς ότι από 3/2 η Vodafone έχει ανακοινώσει αυξήσεις στα πακέτα και δεν θα υπάρχουν πλέον μηνιαία πακέτα ομιλίας + mb κάτω από 10ευρω οπότε και η κάρτα ανανέωσης ανεβαίνει αναγκαστικά στα 12€ (αν ισχύσουν όλα αυτά τελικά και δεν πάρει τίποτα πίσω)

Συμβολαιο 18 ή 24 μηνες.

Πολύ σημαντικό σε πήραν από τη vodafone σου έδωσαν συγκεκριμένη ημερομηνία μετάβασης σε απλό cu;

Γιατί εμένα με έχουν πάρει και το Μάιο και το Δεκέμβριο από vodafone (από το ίδιο νούμερο που έχει γραφτεί κι εδώ ότι ενημερώνουν) με ζήτησαν μου είπαν ότι θα κοπεί και πρόσφεραν το συγκεκριμένο καρτοσυμβόλαιο απάντησα αρνητικά και όταν ρώτησα πότε θα γίνει απλό cu μου είπαν θα ενημερωθείτε. Από τη πρώτη φορά πέρασαν 8 μήνες και από τη δεύτερη 1+ μήνας.

Σε άλλους φίλους που πήραν και είχε δρομολογηθεί αλλαγή τους έδωσαν εξ αρχής ημερομηνία και όντως τότε και έγινε.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Η Vodafone είναι σουρωτήρι. Έχει γεμίσει την αγορά με φοιτητικά πακέτα που είναι δηλωμένα 4 και 5 νούμερα σε ένα πάσο και δεν συμμαζεύεται. Τουλάχιστον αυτά γινόντουσαν πριν 6 χρόνια που ήμουν φοιτητής και τα φοιτητικα πακέτα κόστιζαν 3 και 4 ευρω. Ξέρω τουλάχιστον 8 συγγενείς και φίλους που έχουν φοιτητικό αριθμό cu από τότε μέχρι και σήμερα παρόλο που δεν το δικαιούνται. Ως αποτέλεσμα της όλης αυτής κατάστασης έχει μπει για τα καλά μέσα αφού την έβγαζαν με 10ευρω τον μήνα η και καθόλου αφού κάθε μήνα έμπαιναν τα μπόνους. + ότι αυτοί οι αριθμοί δεν χάνουν στο 2μηνο το υπόλοιπο τους και θέλουν κάθε χρόνο κάρτα. Μπορεί να είναι και αυτή η αιτία της αύξησης στα κανονικά πακέτα μπας και μαζέψει τίποτα.

Το οποιο θα καταργηθεί απο 3 Φλεβάρη, οπως αναφέρθηκε. Τσεκαρε λίγο τι θα ισχυσει γενικά: https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20191227-allages-paketon-gia-syndromites-kartokinitis/

Αν όντως χρειάζεσαι πολλα data κ φοβασαι μην ξεπεράσεις τα 4GB ρωτά λίγο τι ποσό σε ευρώ σου δινουν (μαλλον θα σου δινουν καποιο ποσο εφ οσον πρόκειται για καρτοσυμβόλαιο) και αν μπορεις να ενεργοποιήσεις καποιο πακέτο ίντερνετ με αυτο. Ετσι δε θα χεις θεμα.

Απορία: Έως σήμερα που έχεις φοιτητικό, δε βολευοσουν με τα data που σου εδινε;

Edited by gpapas640

Το έχω περίπου 5 χρόνια παιδιά.

Τώρα μπερδεύτηκα λίγο.

Το οποιο θα καταργηθεί απο 3 Φλεβάρη, οπως αναφέρθηκε. Τσεκαρε λίγο τι θα ισχυσει γενικά: https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20191227-allages-paketon-gia-syndromites-kartokinitis/

Αν όντως χρειάζεσαι πολλα data κ φοβασαι μην ξεπεράσεις τα 4GB ρωτά λίγο τι ποσό σε ευρώ σου δινουν (μαλλον θα σου δινουν καποιο ποσο εφ οσον πρόκειται για καρτοσυμβόλαιο) και αν μπορεις να ενεργοποιήσεις καποιο πακέτο ίντερνετ με αυτο. Ετσι δε θα χεις θεμα.

Απορία: Έως σήμερα που έχεις φοιτητικό, δε βολευοσουν με τα data που σου εδινε;

Ναι πότε δεν τα εξαντλουσα, ούτε το 1/3 μην σου πω.

Γενικα μου λέτε να το κάνω καρτοσυμβόλαιο επειδή αυξάνονται τα πακέτα του απλού cu από Φεβρουάριο έτσι? Τα φοιτητικά είδα ότι δεν αυξάνονται.

Edited by tsoutsoudis

Mια άλλη ερώτηση. Τις προσφορές cu around τι χάνω αν πάω στο καρτοσυμβόλαιο? Έχει κάποια άλλη έκπτωση με το καρτοσυμβόλαιο?

Mια άλλη ερώτηση. Τις προσφορές cu around τι χάνω αν πάω στο καρτοσυμβόλαιο? Έχει κάποια άλλη έκπτωση με το καρτοσυμβόλαιο?

Θα εχεις αυτες https://thankyou.vodafone.gr/

Θα εχεις αυτες https://thankyou.vodafone.gr/

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, από την μια ήθελα να αποφύγω την δέσμευση του συμβολαίου. Από την άλλη αν το ρισκάρω και πω δεν το θέλω, μπορεί πράγματι να μου το διακοψουν το φοιτητικο(μπορεί και όχι βέβαια.). Πφφφφφ....

Δεν ξέρω ρε παιδιά, από την μια ήθελα να αποφύγω την δέσμευση του συμβολαίου. Από την άλλη αν το ρισκάρω και πω δεν το θέλω, μπορεί πράγματι να μου το διακοψουν το φοιτητικο(μπορεί και όχι βέβαια.). Πφφφφφ....

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά την λήξη του συμβολαίου δεν θα έχεις στα σίγουρα φοιτητικό.

Κατά τη γνώμη μου, δε χρειάζεται να βιαστείς. Αφ' ενός υπάρχει εμπειρία από προηγούμενους ότι ναι μεν έλεγαν ότι θα κοπούν τα φοιτητικά, αλλά δεν κόπηκαν ποτέ. Αφ' ετέρου, είναι γνωστές οι γαλυφιές των τηλεφωνητών για να σε κάνουν να υπογράψεις συμβόλαιο, μέχρι και ελάχιστη κάρτα στα 15ε έλεγαν :lol:. Επίσης, μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στη Vodafone, αν ακόμα ισχύει το CU Special ώστε, ακόμα και αν όντως στο κόψουνε να σε μεταφέρουν εκεί. Εκτός αν δε θες να το πολυκουράζεις το πράγμα και πας σε συμβόλαιο για να ξεμπερδεύεις (άλλωστε όπως είπαν και συμφορουμίτες η τιμή για τις παροχές είναι πολύ καλή και συμφωνώ).

Edited by gpapas640

Κατά τη γνώμη μου, δε χρειάζεται να βιαστείς. Αφ' ενός υπάρχει εμπειρία από προηγούμενους ότι ναι μεν έλεγαν ότι θα κοπούν τα φοιτητικά, αλλά δεν κόπηκαν ποτέ. Αφ' ετέρου, είναι γνωστές οι γαλυφιές των τηλεφωνητών για να σε κάνουν να υπογράψεις συμβόλαιο, μέχρι και ελάχιστη κάρτα στα 15ε έλεγαν :lol:. Επίσης, μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στη Vodafone, αν ακόμα ισχύει το CU Special ώστε, ακόμα και αν όντως στο κόψουνε να σε μεταφέρουν εκεί. Εκτός αν δε θες να το πολυκουράζεις το πράγμα και πας σε συμβόλαιο για να ξεμπερδεύεις (άλλωστε όπως είπαν και συμφορουμίτες η τιμή για τις παροχές είναι πολύ καλή και συμφωνώ).

Ναι αυτο θα κανω.

Σας ευχαριστω πολυ ολους!

Γνωρίζουμε ποιο είναι το νούμερο που μας καλούν όταν λήξει το φοιτητικό μας νούμερο;

Γιατι; Για να μην απαντήσεις; χαχαχ

Γνωρίζουμε ποιο είναι το νούμερο που μας καλούν όταν λήξει το φοιτητικό μας νούμερο;

Εμένα δεν με πήραν καν τηλέφωνο, με ενημέρωσαν μέσω SMS... :rolleyes: