Jump to content

tsoutsoudis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    107
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsoutsoudis

  1. Τώρα το κατάλαβα! Σ ευχαριστώ πολύ!
  2. Το θέμα ειναι πως στο βίντεο δεν μου δίνει την επιλογή 4:3,εχει μόνο 16:9, 1:1 και Full. Γιαυτό μπερδεύτηκα...
  3. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το crop που αναφέρεις στα 60 gps δεν το καταλαβαίνω, αλλά πράγματι νομίζω ότι στις βραδυνές λήψεις τα 30 fps έχουν λιγότερο θόρυβο. Όσων αφορά τις διαστάσεις των φωτογραφιών, είναι προτιμότερο στα 4:3?
  4. Αν κάποιος χρησιμοποιεί την στοκ εφαρμογή φωτογραφικής, μπορεί να μου πει τι ρυθμίσεις να βάλω ώστε να έχω την καλύτερη ερή ανάλυση σε βίντεο και φωτογραφία? Αυτή τη στιγμή εχω σε βιντεο:Διαστάσεις 9:16 και FHD 60fps. Σε φωτογραφία: 3:4 και 64mp (αλλά δεν κάνει ζουμ). Δεν ξέρω γιατί αλλά με την gcam αργεί πάρα πολύ να τραβήξει το κλικ και συνήθως βγαίνουν κουνημένες... Κάνω ίσως κάτι λαθος?
  5. Εκανα επαναφορα ρυθμισεων δικτυου και διορθωθηκε το προβλημα. Ευχαριστω!
  6. Αρχικά, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, εναλλαγή, flight mode on/off, εκκαθάριση μνήμης κλπ Παρατηρώ ότι όταν απενεργοποιώ το flight mode, το δίκτυο δείχνει 5G στιγμιαία και αμέσως γίνεται 4G+.... Το θέμα είναι ότι με το 4G+ είναι σαν να μην έχω καθόλου ίντερνετ, δεν ανοίγει τίποτα! Είναι φυσιολογικό?
  7. Μετα απο επισκευή του γνωστού πακέτου (οθόνη μπαταρία καλωδιοταινια) έχει παρατηρήσει κανείς μείωση στην ταχύτητα του internet? Εννοώ ότι παλαιότερα είπα συχνά 5g, ενώ τώρα σπάνια. Πιάνω συνεχώς 4g+, με το οποίο δεν ανοίγει καμία σελίδα! Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω κάπως το σήμα και την ταχύτητα?
  8. Του viber είναι αυτές. Έτσι εμφανιζονται
  9. Οι άδειες που έχω είναι αυτες:
  10. Ναι έτσι μόνο λειτουργεί. Ευχαριστώ!
  11. Μολις το ξαναέκανα. Τίποτα και παλι. Έστειλα mail στο viber και περιμένω απάντηση...
  12. Μολις τα κοίταξα. Όλα τα είχα εκτός της τοποθεσίας. Την ενεργοποίησα αλλά καμία αλλαγή...
  13. Ναι την έχει με ένα + δεξιά της. Όμως δεν μου την δείχνει, ούτε υπάρχει βελάκι αποστολής...
  14. Την έβαλα από apk και πάλι τίποτα.... @nik187 δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Και δεν είδα κανένα ούτε από ξένα site να αναφέρει κάτι...
  15. Μου κάνει και εμένα εντύπωση. Μήπως γνωρίζεις με ποιον τρόπο μπορώ να βάλω την προηγούμενη έκδοση του viber?
  16. Εδώ και καιρό μου εμφανίζει ένα προβλημα με την αποστολή εικόνων στο viber. Βρίσκομαι στην φωτογραφία και πατάω αποστολή μέσω viber αλλά πατώντας απευθείας στην επαφή που θέλω να την στείλω, μου εμφανίζει μια μαύρη εικόνα. Όταν παταω αποστολή με viber και επιλέγω μετά την επαφή μέσω viber, δεν υπάρχει πρόβλημα.... Τι μπορεί να είναι?? Έκανα διαγραφή μνήμης, ξαναεγκατεστησα την εφαρμογή και πάλι δεν έφτιαξε.... το έχει συναντήσει κάποιος άλλος?
  17. Παιδιά σχετικά με το flickering. Έβαλα την Sim στην μεγάλη υποδοχή (αυτή που μπαίνει και η κάρτα SD) και μέχρι στιγμής δεν μου το έχει ξανακάνει. Λέτε να είναι τυχαίο?
  18. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Κ σε μένα νομίζω το κάνει όταν είμαι με δεδομένα και όχι με wifi... Για να καταλάβω, μπορώ να το στείλω σε όποιο Service θέλω εγώ και θα το διορθώσουν δωρεάν εφοσων είναι στην εγγύηση?
  19. Καλησπέρα σε ολους! 1,5 χρονο κατοχος του κινητου και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα. Πριν κανενα μηνα αρχισε και εμενα να κανει αυτο το flickering στην μιση οθονη, σπανια βεβαια αλλα το κανει. Επειδη διαβαζω οτι αρκετοι ειχαν αυτο το προβλημα, μπορειτε να μου πειτε πως να κινηθω; Το service της samsung εχει βρει τροπο να το διορθωνει ή θα το στείλω και θα μου κανει τα ιδια μετα;
  20. Έχει συμβει σε κανένα να μην μπορεί να απαντήσει σε κλήση ή να μην μπορεί να κανει κλήση? Συνεβει σε εμένα χθες, να χτυπάει η συσκευή αλλά όταν το σηκώνω να κλείνει η γραμμή. Και ούτε ανοιχτή ακρόαση μπορούσα να το βάλω... Τελικά έστρωσε με μια επανεκκίνηση, αλλά με προβλημάτισε....
  21. Μολις το εκανα. Πατησα παραλειψη στα παντα, ομως εκανα επαναφορα τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις της συσκευσης απο το αντιγραφο ασφαλειας του google drive. Δεν επρεπε? Πρεπει δηλαδη να κανω τις ρυθμισεις του κινητου και να εγκαταστησω ακομα κ τις εφαρμογες μια μια μονος μου? Το εκανα για να επαναφερω τα μηνυματα και τις κλησεις κυριως, αλλα φοβαμαι μηπως επανεφερε και τις περιττες εφαρμογες της samsung...
  22. Το βρήκα! Σ ευχαριστώ πολύ. Για το Android 12 πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο ή απλά το εγκαθιστώ μετά?
  23. Μολις ξανακοιτάξα μέχρι και πολλές σελίδες πίσω και δεν το βρίσκω.... Τι να πω
  24. @s_wind μια βοήθεια ή όποιος άλλος γνωρίζει. Τα βήματα για αρχική εγκατάσταση hard reset της συσκευής και στη συνεχεια εγκατάσταση της Android 12 ποια είναι? Θέλω να το κάνω εξαρχής για να γλιτώσω όλες αυτές τις περιττές εφαρμογές της Samsung. Θα σας ήμουν υπόχρεος!
×
×
  • Create New...