Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηγα σημερα να ενεργοποιησω το panic button σε φοιτητικο cu που δεν βαζω καρτα αλλα παιρνει παραταση το νουμερο καθε μηνα και δεν γινοτανε ενεργοποιηση.

επισης γινεται και η ενεργοποιηση απο το 1252 επιλογη και 4 και μετα 1 . απαιτει λεει να εχει γινει ανανεωση.

πιστευω οτι και αμα κανω εξαργυρωση απο το bing bang game κρυσταλλους πιστευω οτι το ιδιο ακυρο θα φαω. διοτι ακομα και στην διαφημιση στο ιντερνετ αλλα ακομα και στην διαφημιση στο ραδιοφωνο λεει οτι απαιτειται ανανεωση να εχει γινει τις τελευταιες 60 ημερες .

Μηπως μπορει καποιος αν το εχει κανει να μου πει πως μπορω να εχω τα 2 νουμερα cu στην ιδια εφαρμογη?Με καποιο cloning προγραμμα ή κατι αλλο?

πηγα σημερα να ενεργοποιησω το panic button σε φοιτητικο cu που δεν βαζω καρτα αλλα παιρνει παραταση το νουμερο καθε μηνα και δεν γινοτανε ενεργοποιηση.

επισης γινεται και η ενεργοποιηση απο το 1252 επιλογη και 4 και μετα 1 . απαιτει λεει να εχει γινει ανανεωση.

πιστευω οτι και αμα κανω εξαργυρωση απο το bing bang game κρυσταλλους πιστευω οτι το ιδιο ακυρο θα φαω. διοτι ακομα και στην διαφημιση στο ιντερνετ αλλα ακομα και στην διαφημιση στο ραδιοφωνο λεει οτι απαιτειται ανανεωση να εχει γινει τις τελευταιες 60 ημερες .

€1÷1,12→89λ€αρκεί:this:

Έχω ένα φοιτητικού CU απ' το 2013, έχω να του βάλω κάρτα ίσα με τρία χρόνια. Την sim την έχω μέσα σε ένα MiFi για καβατζα ίντερνετ αν πάω κάπου και δε πιάνει το κινητό μου. Συνεχώς μου στέλνουν μηνύματα προσφορών. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω, δε ξέρω αν παίξει και σε άλλους. Δοκιμάστε το. Μου το στέλνουν το τελευταίο δεκαήμερο συνέχεια.

605359043c6a7baefcea3de81b4b26a7.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Καλησπέρα στις 8 του μήνα έληξαν τα mb τα μνμ και τα λεπτά ομιλίας. Δυστυχώς δεν μου ήρθαν τα μνμ ότι αύριο θα λήξουν με αποτέλεσμα να τα χάσω όλα. Λέω μπορεί να τα σταμάτησαν. Κια ξαφνικά ήρθαν σήμερα όλα για mb μήνυματα λεπτά. Μπορεί να γίνει κάτι; έχει κανένας καμία ιδέα

Θα αγοράσεις ένα νέο πακέτο και σε μερικούς μήνες θα εχεις σχηματίσει πάλι ένα μεγάλο υπόλοιπο.

Θα αγοράσεις ένα νέο πακέτο και σε μερικούς μήνες θα εχεις σχηματίσει πάλι ένα μεγάλο υπόλοιπο.

Το θέμα μου δεν ειναι το αν θα αγοράσω νέο πακέτο. Αλλά γιατί δεν ήρθαν τα μνμ για την ενημέρωσή όταν έπρεπε. Και ήρθαν 3 μέρες μετά.... Εγώ εκείνη τη στιγμή έπρεπε να πάρω τηλέφωνο και ξαφνικά βρέθηκα χωρίς μονάδες.

Το θέμα μου δεν ειναι το αν θα αγοράσω νέο πακέτο. Αλλά γιατί δεν ήρθαν τα μνμ για την ενημέρωσή όταν έπρεπε. Και ήρθαν 3 μέρες μετά.... Εγώ εκείνη τη στιγμή έπρεπε να πάρω τηλέφωνο και ξαφνικά βρέθηκα χωρίς μονάδες.

Για πολλούς λόγους. Όπως η αναβάθμιση /. συντήρηση συστημάτων της εταιρείας. Γι'αυτό δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε γραπτά ενημερωτικά μηνύματα, αλλά να ελέγχουμε τη λήξη των παροχών, μέσω του My CU App.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Βάλε και μια υπενθύμιση ρε αδερφέ στην τελική. Εγώ έτσι το έχω για να μη ξεχνιέμαι ποτέ. Αν και μέχρι στιγμής έχω λάβει όλα τα sms ενημέρωσης.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του φίλου πως το σύστημα με τα SMS ενημέρωσης δεν είναι πάντα αξιόπιστο γιατί ούτε εμένα μου ήρθε μήνυμα. Κι είχα φτάσει 11GB :lol:

Πάντως επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του φίλου πως το σύστημα με τα SMS ενημέρωσης δεν είναι πάντα αξιόπιστο γιατί ούτε εμένα μου ήρθε μήνυμα. Κι είχα φτάσει 11GB :lol:

Πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο για αυτό απόρησα. Και δεν ήρθαν τόσο για τα mbη τα μηνύματά που είχα. Δεν έγινε και κάτι άλλα στο ότι χρειάστηκε να πάρω τηλ και δεν είχα. Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις λένε. Οπότε τώρα θα έχω το νου μου

Καλά όλοι το έχουμε πάθει , και να έρθουν σωστά τα σμσ σου ξεφεύγουν καμια φορά ... εγώ είχα βάλει και ειδοποίηση αλλά το κινητό είχε για κάθε μήνα και όχι 30 μέρες, οπότε κάποια στιγμή και αυτό δεν δούλεψε , ξεχνιόμαστε και το ξέρουν ;)

ΥΓ

Εγω θα ήθελα μια αυτόματη ανανέωση με χρέωση κάρτας ανα μήνα σαν επιλογή, δεν υπάρχει έτσι ?

Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Καλά όλοι το έχουμε πάθει , και να έρθουν σωστά τα σμσ σου ξεφεύγουν καμια φορά ... εγώ είχα βάλει και ειδοποίηση αλλά το κινητό είχε για κάθε μήνα και όχι 30 μέρες, οπότε κάποια στιγμή και αυτό δεν δούλεψε , ξεχνιόμαστε και το ξέρουν ;)

ΥΓ

Εγω θα ήθελα μια αυτόματη ανανέωση με χρέωση κάρτας ανα μήνα σαν επιλογή, δεν υπάρχει έτσι ?

Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές στο play store που βάζεις custom διάρκεια ειδοποίησης. Προσωπικά έχω το "TickTick".

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Ένα παλιό φοιτητικό CU λήγει* 6 μήνες μετά τον τρέχοντα μήνα.

Αυτό ισχύει για κάθε μήνα.

Κάθε μήνα λήγει 6 μήνες μετά χωρίς να απαιτείται ανανέωση.

Πότε λήγει ένα φοιτητικό CU;

το πήρα το 2013 και έκανα μια μονο ανανέωση πριν 2-3 χρόνια.

σορρυ αν εχει ξαναμπει η ερωτηση

Εξαρτάται τι εννοείς... Τα παλιότερα φοιτητικά, "ανανεώνονται" αυτόματα κάθε μήνα και δε λήγουν ποτέ. Σε μερικά καινούργια όμως, ακούγεται ότι ισχύει το 2μηνο...

Για το πότε λήγει η ιδιότητά σου ως φοιτητής, είναι άγνωστο... Εμένα μου το έκοψαν μετά από 5,5 χρόνια και το ανανέωσα, με νέα βεβαίωση (από άλλη ειδικότητα που παρακολουθώ τώρα).

με μιά κλήση στο 1252 επιλογή 12 θα ακούσεις αν το υπόλοιπομ σου λήγει σε δύο ή σε 6 μήνες. Αν είναι του 2013 είναι παληό και λήγει σε 6 μήνες.

• 3 weeks later...
Σημερα με πηρανε τηλ απο το +302182189789 καιμου ειπανε οτι ληγει το φοιτητικό μου προγραμμα. Ειναξ στο ονομα μιας παλιας γνωστης με τν οποια δεν έχω επαφη. Μπορω να κανω κάτι;

Σημερα με πηρανε τηλ απο το +302182189789 καιμου ειπανε οτι ληγει το φοιτητικό μου προγραμμα. Ειναξ στο ονομα μιας παλιας γνωστης με τν οποια δεν έχω επαφη. Μπορω να κανω κάτι;

Εφόσον λήγει όχι. Εκτός αν είναι ακόμα φοιτήτρια και πάει με το πάσο της να το ανανεώσει.

Κάνοντας μεταπτυχιακό σε πανεπιστήμιο της Κύπρου ξέρει κανείς αν δικαιούται φοιτητικό στο CU;

Δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις...

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εφόσον λήγει όχι. Εκτός αν είναι ακόμα φοιτήτρια και πάει με το πάσο της να το ανανεώσει.

Ουτε ξερω τ κανει στη ζωη της και δεν μπορω να παω να την ενοχλήσω. Καποιος αλλος τρόπος δε υπαρχει ε;