Jump to content

Naturas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Naturas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Naturas's Achievements

  1. τελεια. σε ευχαριστω. edit. τι εννοεις 12άρα ? βαζω 12€ σε ενα αλλο κινητο, μετα τους φορους μενουν καθαρα ~10€ και αυτα τα 10€ τα μεταφερω σε 2 δοσεις των 5€ ?
  2. Εχω ενα whatsup και θελω να το διατηρώ "σχετικά ενεργο" με το μικροτερο κοστος. Δεν θέλω να κανω κλησεις. Μόνο να δέχομαι κωδικους OTP (μηνυματα με κωδικους μιας χρησης) απο τραπεζες και gov.gr Σκέφτηκα να μεταφέρω 5€ απο ενα αλλο whatsup. (καθε 3 μηνες - δηλαδη κοστος 20€ το χρονο ) Πόση ζωη δινουν τα 5€ ? ειναι οντως 3 μηνες ? υπαρχει άλλος τροπος ?
  3. Έχω ένα νούμερο what’s up Και η σύνδεση λήγει σε λίγες μερες ποιο είναι το μίνιμουμ ποσό, ανανέωσης, για να κρατήσω το νούμερο για άλλους 12 μήνες ? με 10€ νομίζω γινεται λετε να γίνεται και με combo των 5€ ?
  4. Έχω έναν αριθμό whatsup το οποίο φαίνεται στο 11888.gr Μπορώ μονος Μου, να το αλλάξω να μην φαίνεται, η πρέπει να πάω σε κατάστημα Γερμανός η cosmote ?
  5. Αν αγορασω σημερα Τα MB της καλοκαιρινης προσφορας 10€ για 15ΓΒ και αυριο ανανεωσω με 12€ στο WhatsUp - auto combo Θα κρατησω (και μετα τις 30 μερες) τα MB της καλοκαιρινης προσφορας ? όπως έγινε περισυ?
  6. Εχω μια ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑ η οποια ειχε φραγη τηλεφωνικης συνδεσης το Δεκεμβρη του 2019 και ληξη συνδεσης τον Οκτωβρη 2020 Εγω θελω να κρατησω τον αριθμο για αλλο ενα χρονο, και θα δω πως θα παει. Τι με συμφερει (δηλαδη το μικροτερο κοστος εννοω) να κανω για να παρω αλλο ενα χρονο ζωης του αριθμου? Να μεταφερω 5 ευρω απο ενα αλλο καρτοκινητο ή να κανω ανανεωση με 10 ευρω ?
  7. και εγω μεταφερθηκα σε whatsup ok, και διατηρηθηκαν τα λεπτα και τα data. Ομως στο πακέτο COMBO CALL THEM ALL PLUSi , το οποιο το αγορασα αμεσως, μολις μεταφερθηκα στο whatsup, πως παίρνω ΔΩΡΟ 100’ προς όλους με την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου? που παω για να κανω αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου?
  8. Ευχαριστώ. Έστειλα όπως μου είπες και μου απάντησε ότι Δέκα ευρώ για βάτραχο Και μηδέν ευρώ whatsup ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα λεπτά και τα δεδομένα μεταφέρονται άραγε ?
  9. Έχω εδώ και πολλά χρόνια καρτοκινητά κοσμοκαρτα και θέλω να το κάνω what’s up Επειδή δεν θυμάμαι αν στην αρχή είχα κάνει αλλαγή πακέτου Πως μπορώ να δω ποσό θα στοιχίσει η αλλαγή σε whatsup ? Και να μου δώσει το δικαίωμα αν συμφωνώ να προχωρήσω αλλιώς να μην το αλλάξω.
  10. Έχω φοιτητικό cu και αναρωτιέμαι Αντί να καλώ στο 1252 Μπορώ να στείλω δωρεάν γραπτό μήνυμα για να μάθω το υπόλοιπο σε χρόνο ομιλίας και μεΓκαμπάιτ ? Όπως στην κόσμοτε, Στέλνεις Υ στο 1330 η στο 1314 Και σου απαντάει με μήνυμα τι υπόλοιπα έχεις :)
  11. Το θέμα είναι οτι δεν χρειαζονται άλλα λεπτα ομιλιας - ο σκοπος ειναι να βαλουμε μονο τα 8GB ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σωστα καταλαβες. δεν θελοθμε να χάσουμε τα 6€ . λεπτα ομιλιας υπάρχουν αρκετα. Οποτε μάλλον θα πάμε για μεταφορά 10 € ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μακάρι να υπήρχε οικονομική άνεση. λεφτα δεν υπάρχουν.
  12. Σε μια Κοσμοκάρτα , με το παλιό πρόγραμμα , όπου βάζεις 10€ και , αυτοματα, σου δίνει 450 λεπτα προς όλους αφαιρώντας 6€ απο τα 10€ που έβαλες Πώς αγοράζεις τα 8GB με 8.5€ ? Αφού μόλις βάλεις ανανεωση με 10€ (ονλαιν) σου τρώεει τα (6+1 περιπου ) και σου μένουν 3 ευρω περιπου διαθεσιμα. Τα προηγουμενα χρονια έβαζα 2 ανανεωσεις των 5€ και μου έμεναν 8.8€ μεσα στην καρτα Τώρα το μονο που σκέφτηκα ειναι να βάλω σε ένα whatsup (ενος φιλου) 12€ και να μεταφέρω τα 10€ στην κοσμοκαρτα :confused:
  13. Καλή υπηρεσία, συμφωνώ. Αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν γίνονται νέες εγγραφές, εδώ και πολύ καιρό. ( 3-4-5 χρόνια .... με μια μικρη επιφυλαξη )
  14. Πότε λήγει ένα φοιτητικό CU; το πήρα το 2013 και έκανα μια μονο ανανέωση πριν 2-3 χρόνια. σορρυ αν εχει ξαναμπει η ερωτηση
×
×
  • Create New...