VirusPlus Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) Είπε ένας σοβαρός και συμπαθής... (Η Huawei είχε ανακοινώσει πως από 2.3 σε 3.0 θα πάνε με OTA στης 31/10. Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ακόμα αλλά όπως φαίνεται έπεσε έξω στο ΕΤΑ της. Με ότι έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής, περιμένετε.) ........ Τι λέτε ρε σεις???? ....και εγώ χθες που πήρα μέσω ΟΤΑ την 3.0 που σας έγραψα πιό πίσω, τι ήταν???? Καλά ό,τι θέλετε, γράφετε?? Φαίνεται πως ή πέφτει πολύ κιτρινίλα ή τραγουδάτε το Tranquila????? (πλάκα κάνω) Πήρες OTA 3.0 από 2.3?? Προσωπικά φίλε μου είμαι στην 3.0 από όταν έβγαλε την πρώτη developer, γι'αυτο και ρώτησα αν την πήραν τα παιδιά που ήταν στην 2.3 κι αφού μου είπαν πως δεν την πήραν θεώρησα πως η Huawei έπεσε έξω στο ΕΤΑ της. Συγνώμη αλλά δεν είδα την απάντησή σου και δεν την βλέπω ακόμα. Edited November 1, 2014 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Κάρτα 64Gb, κάτω από 10 ευρώ, είναι κατα 99% "fake"... Δοκίμασε σε ένα PC να την φορτώσεις με 50Gb αρχεία, να δεις τι θα γίνει... Για επώνυμη 64Gb (Class 10), τιμή κάτω από 25 - αντε 20 ευρώ, δεν έχω δει... Θα συμφωνησω...μην βαλεις πολυ σημαντικα πραγματα...την εχω πατησει ηδη δυο φορες απο αρχεια που εχασε με μουφα καρτες... Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) καλό θα ήταν αν επενδύσετε σε ένα PowerBank ..... Σωστός! Περιμένω να της δώσω και αυτό....http://www.ebay.com/itm/281391702256?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=580420046936&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT (...και να είστε σίγουροι ό,τι δεν έγινα.....αφού δεν είναι για μένα...(δεν κάνω πλάκα))! .... Πήρες OTA 3.0 από 2.3?? Nαιιιιι χθες, και έγινε... η μία αναβαθμιση μετά την άλλη, σφαίρα, και γράφω πίσω σε ποιά έκδοση τελείωσε για το L12! ...... Δοκίμασε σε ένα PC να την φορτώσεις με 50Gb αρχεία, να δεις τι θα γίνει... Έτσι έλεγα και γω ό,τι θα είναι fake, αλλά δεν.... Θα το κάνω έτσι για να δούμε κάποια στιγμή όταν μπορέσω! Πάντως στο δικό τηλ. την είχα αγοράσει πριν 3 χρόνια αρκετά..... Μετράει σίγουρα η αποθηκευμένη δουλειά αι όχι τα 10 ευρώ! Εάν χαθούν π.χ. οι φωτό τότε....ψάξε βρες εκείνες τις στιγμές ...στις Μαλδίβες!!!!!! ...... Αυτό με την extra ενέργεια δηλ. με το PowerBank το είχα δει έντονα στην Japan! Όλοι κρατούσαν ένα PowerBank στο χέρι τους και κάτω από τηλ. Εκεί το είδα για πρώτη φορά! Edited November 1, 2014 by dikemon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chkritop Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Πήρες OTA 3.0 από 2.3?? Προσωπικά φίλε μου είμαι στην 3.0 από όταν έβγαλε την πρώτη developer, γι'αυτο και ρώτησα αν την πήραν τα παιδιά που ήταν στην 2.3 κι αφού μου είπαν πως δεν την πήραν θεώρησα πως η Huawei έπεσε έξω στο ΕΤΑ της. Συγνώμη αλλά δεν είδα την απάντησή σου και δεν την βλέπω ακόμα. Επιβεβαιωνω οτι τα L12 πηραν ΟΤΑ την emui 3.0 (την εκανα χθες βραδυ κανοντας χειροκίνητα έλεγχο για ενημερωσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 καλό θα ήταν αν επενδύσετε σε ένα PowerBank ..... Σωστός! Περιμένω να της δώσω και αυτό....http://www.ebay.com/itm/281391702256?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=580420046936&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT (...και να είστε σίγουροι ό,τι δεν έγινα.....αφού δεν είναι για μένα...(δεν κάνω πλάκα))! .... Πήρες OTA 3.0 από 2.3?? Nαιιιιι χθες, και έγινε... η μία αναβαθμιση μετά την άλλη, σφαίρα, και γράφω πίσω σε ποιά έκδοση τελείωσε για το L12! ...... Δοκίμασε σε ένα PC να την φορτώσεις με 50Gb αρχεία, να δεις τι θα γίνει... Έτσι έλεγα και γω ό,τι θα είναι fake, αλλά δεν.... Θα το κάνω έτσι για να δούμε κάποια στιγμή όταν μπορέσω! Πάντως στο δικό τηλ. την είχα αγοράσει πριν 3 χρόνια αρκετά..... Μετράει σίγουρα η αποθηκευμένη δουλειά αι όχι τα 10 ευρώ! Εάν χαθούν π.χ. οι φωτό τότε....ψάξε βρες εκείνες τις στιγμές ...στις Μαλδίβες!!!!!! ...... Αυτό με την extra ενέργεια δηλ. με το PowerBank το είχα δει έντονα στην Japan! Όλοι κρατούσαν ένα PowerBank στο χέρι τους και κάτω από τηλ. Εκεί το είδα για πρώτη φορά! Το PowerBank που παραθέτεις ψιλοφωνάζει fake για 20.000mAh Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Eγω παιδιά έχω πάρει μια xiaomi 5000mah αλλά μου είναι άχρηστη. Την είχα πάρει για το ζενφον. Με το ονορ δεν υπάρχει θέμα αυτονομίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 7,5 ώρες? μήπως το είχες βάλει στην επιλογή ultra εξοικονόμηση? Όχι, με κανονική χρήση. Με Wi-Fi μόνιμα και δικαρτο, ίντερνετ , YouTube και Viber και άλλα. Είχα ποσταρει τα screenshots δεν μπορώ να τα βρω τώρα. Στην ουσία την μπαταρία την τρώει το σήμα, αν στη περιοχή που βρίσκεστε τις περισσότερες ώρες δεν έχει καλό σήμα 3g η ακόμα χειρότερα 4g τότε εκεί θα σας κατεβάζει την μπαταρία. Εγώ στο σπίτι που δεν θέλω mobile data μόνο Wi-Fi βάζω και την πρώτη σιμ μόνο 2g έτσι ώστε να έχω πάντα σήμα γιατί 3g σχεδόν δεν εχω. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Επιβεβαιωνω οτι τα L12 πηραν ΟΤΑ την emui 3.0 (την εκανα χθες βραδυ κανοντας χειροκίνητα έλεγχο για ενημερωσεις) Οπότε η emui 3.0 μέσω ΟΤΑ έχει δοθεί μόνο για τα L12 μοντέλα έως τώρα. Γιατί και σε μένα ακόμη τίποτα.(για L02) Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Υπαρχουν πουθενα οδηγιες πως περναμε την EMUI 3.0 στο κινητο μας; Τωρα ειμαι με την εργοστασιακη 2.3 Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ειπώθηκε πως μπορεί να γίνει προγραμματισμένη ενεργοποίηση της συσκευής μέσω χρήσης του ξυπνητηριού ή λάθος κατάλαβα; Γιατί δεν έχω καταφέρει να το κάνω. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ναι, αλλά αν έχεις pin code σε κάρτες θα το ζητήσει. Το ξυπνητήρι θα δουλέψει. Σε emui 3.0 μπορείτε να πάτε με hisuite. ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειπώθηκε πως μπορεί να γίνει προγραμματισμένη ενεργοποίηση της συσκευής μέσω χρήσης του ξυπνητηριού ή λάθος κατάλαβα; Γιατί δεν έχω καταφέρει να το κάνω. Και αυτό με 3.0 Ορίστε και τα αποδεικτικά Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) Ναι, αλλά αν έχεις pin code σε κάρτες θα το ζητήσει. Το ξυπνητήρι θα δουλέψει. Είσαι σίγουρος? Το ξυπνητήρι ενεργοποιεί το κινητό σε airplane mode δεν νομίζω ότι ζητάει pin σε airplane mode. Προσωπικά δεν έχω Pin, γιαυτό ρωτάω. Edited November 1, 2014 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 παιδια τελικα εχει παει κανεις απο την 2.3 σε 3.00 με οτα ? πειτε μας και μας που δεν εχουμε παει ακομα ? α και αν πηγατε κανει τις αναβαθμισεις με την σειρα ή παει κατευθειαν στην 3.00 :)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Είσαι σίγουρος? Το ξυπνητήρι ενεργοποιεί το κινητό σε airplane mode δεν νομίζω ότι ζητάει pin σε airplane mode. Προσωπικά δεν έχω Pin, γιαυτό ρωτάω. Όχι δεν είμαι σίγουρος, δεν το είχα προσέξει. Μπορεί να έχεις δίκιο Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Απο 2.3 σε 3.0 σημερα το πρωι με ΟΤΑ το εγραψα κ παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Είσαι σίγουρος? Το ξυπνητήρι ενεργοποιεί το κινητό σε airplane mode δεν νομίζω ότι ζητάει pin σε airplane mode. Προσωπικά δεν έχω Pin, γιαυτό ρωτάω. Όχι ζητάει πιν κανονικά, 2 φορές που το έκλεισα κ με ξύπνησε, ζήτησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 παιδια τελικα εχει παει κανεις απο την 2.3 σε 3.00 με οτα ? πειτε μας και μας που δεν εχουμε παει ακομα ? α και αν πηγατε κανει τις αναβαθμισεις με την σειρα ή παει κατευθειαν στην 3.00 :)? Σε εμένα ακόμη όχι, L02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδιά σήμερα πέρασα blackmart και appdroid και τώρα δεν ξέρω αν έτυχε πάντως μου έχει βγάλει αυτό εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδιά σήμερα πέρασα blackmart και appdroid και τώρα δεν ξέρω αν έτυχε πάντως μου έχει βγάλει αυτό εδώ. Είναι σκαμ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) Παιδιά ξεκαθαρίστε λιγο το θεμα γιατι καποιοι πηραν και καποιοι οχι 3.0. Ηρθε αναβαθμιση μονο για το L12 με την 32αρα μνημη δηλαδη??? Γιατι για το 16αρι δεν ήρθε ακομα. Τουλαχιστον δεν γραφει κατι στις ενημερώσεις τωρα αν περναει και αλλιως αλλο αυτο. 2. Την μπαταρία που φαίνεται αν ειναι ανοιχτη 5 ωρες 7,5 ωρες??? για την οθόνη μιλάτε τοσο???Αυτο ομως δεν ειναι σχετικό??? καθως το τηλεφωνο δουλευει και με κλειστή οθόνη.....οποτε μπορει να τρωει μπαταρία και τοτε. Αρα γιατι μετρατε κατ αυτον τον τροπο????Ειναι σωστό? Δεν κανω κριτική απορία θέτω μην παρεξηγηθω... 3. Επισης ενα θεμα που βρήκα εγώ ηταν οτι δεν δουλευει σωστα το facebook messenger...ενω ερχετε η ειδοποιηση και χτυπαει το κουδουνακι δεν εμφανίζετε ο κυκλος με την εικονα στην οθονη. Ξέρεις κανεις γιατι???Το εχει δει κανεις να το κανει στο δικο του.??? Επισης δεν μπορω να του αλλαξω τον default ήχο ειδοποίησης στο facebook pages manager.... Γενικά επειδή θέλω να αλλαζω τους ήχους ειδοποίησης όταν ερχονται απο τις διαφορετικες εφαρμογές....πχ αλλο θελω για sms αλλο για email αλλο για facebook messenger αλλο για viber κλπ κλπ....μην τα γραψω και ολα τωρα. Θελω να μαθω Πως ακριβως αλλαζουν. Αλλαζουν μόνο μεσα απο την εφαρμογή????την καθε μια??? Μηπως εχει βγει καποια εφαρμογή που να κανει αυτο ακριβώς να τα αλλαζεις ολα με την μια απο μια εφαρμογή??? Γιατι τωρα ετσι χάνω πχ SMS γιατι νομίζω ότι ειναι μια ειδοποιηση πχ εφαρμογής ενημέρωσης καιρού , mail διαφημιστικού οποτε δεν σηκώνομαι για να το δω...Αν ομως εχει το καθε ενα τον δικο του ήχο θα καταλαβανω απο που ερχεται....πολυ σημαντικό για μενα....:D Edited November 1, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosm Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) Για L 02 και είμαι στην τελευταία 120 sp03 του 2.3 έκανα τώρα έλεγχο και ΟΤΑ και την 3.0 δεν έχει. Το Blackmart Alpha και το appdroid τι είναι ακριβώς (έχω ακούσει διάφορα αλλά ρωτάω και εσάς που ασχολίστε); Αξίζει; Και τι είναι το σκαμ που ανέφερες aplostra; Edited November 1, 2014 by tassosm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Μου ηρθε ΟΤΑ Β120SP03_B307 αλλα ολη η περιγραφη του ειναι στα κινεζικα. Τι να κανω να το περασω ή οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) Μου ηρθε ΟΤΑ Β120SP03_B307 αλλα ολη η περιγραφη του ειναι στα κινεζικα. Τι να κανω να το περασω ή οχι ? και εμενα τωρα το ιδιο....ξερει κανεις αν πρεπει να την κανουμε? Που καταλαβες ομως πως ειναι αυτη? Edited November 1, 2014 by maroulisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chkritop Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 και εμενα τωρα το ιδιο....ξερει κανεις αν πρεπει να την κανουμε? Που καταλαβες ομως πως ειναι αυτη? περαστε τη και σε μενα στα κινεζικα ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosm Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) Παίδες λέτε αν έχετε το 02 ή το 12. Να ξέρουμε εμείς που έχουμε το 02 αν πρέπει να ψαχτούμε ή αν έχει έρθει μόνο στο 12 με ΟΤΑ Στο site έχει και μια έκδοση: 版本: H60,kernel.tar.gz MD5: A8454497A19494808E0E490FEF673CC2 文件大小: 135.16MB Τι είναι αυτό; Τι το κάνουμε; Edited November 1, 2014 by tassosm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts