Jump to content

maroulisk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    305
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maroulisk

  1. Εγω το εχω μονιμα σε 4g δεν βρισκω τον λογο για 5g Και με την 13 βλεπω καλυτερη μπανταρια
  2. Καλημερα , οχι νεο ειναι απο Κοτσοβολο Ισως παει με τις παρτιδες παραγωγης . Ποτε εβγαλε κανεις ακρη με τους ανατολιτες ???
  3. Απο Ελλαδα κανονικα .
  4. Καλημερα , εγω την εχω παρει εδω και 10 μερες περιπου 13.1.10.8.w30
  5. Έδωσα το mate 40pro για να πάρω το 13pro max..... Τεράστιο λάθος . Άντε να βγει να ξαναδούμε πραγματικό τηλέφωνο.
  6. Εγω ακομη τιποτα....ειδες διαφορα?
  7. Από Γερμανία και εγώ μέσο eBay
  8. Γι' αυτό λεω ακριβός φιλέ μου λεω ....λενε:rolleyes: .Ούτε για μενα ισχύει οτι εχει καλύτερη κάμερα;)
  9. Εγω θα πω απλα οτι τα mate είναι η ναυαρχίδα τους και οχι η σειρά p . Κάτοχος σε ολα τα mate απο την σειρα s . ....:rolleyes: έπιασα στα χερια μου για λιγο το p20 και p30 και πραγματικά με αφήσαν αδιάφορο σε σχεσει με τα mate . λένε για καλύτερη κάμερα αλλά για εμένα τίποτα παραπάνω ;)
  10. Εγω παρέλαβα και ολα καλα και ολα λειτουργούνε :) Το μονο θεμα που βγήκα ως τωρα ειναι πως δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις στο gt2 pro απο meseger signal gmail.
  11. Λογο οτι είδα οι τρόποι να εχεις G......E είναι για ποιο παλαιά έκδοση λειτουργικου:mad: υπάρχει κάποιος ποιο νέος ? Και αν υπάρχει ποιος είναι ο καλυτέρος κατά την γνώμη σας ? :)
  12. Τελικά ειναι εκτος Ευρώπης και όπως ειπε και ο φιλος δεν με καλύπτει η εδω αντιπροσωπία αφου μπήκα στην ιδεα εκανα νεα παραγγελία απο Γερμανια :rolleyes:, ευχαριστω :)
  13. Το εβαλα HUAWEI Mate 40 Pro 8GB+256GB Black Dual Card Open Market Ver. US_CHG Σειριακός αριθμός:GBB02.............. Αναμενόμενη ημερομηνία λήξης της εγγύησης:2022-05-17 Εύρος εφαρμογής:Philippines ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  14. Καλησπέρα , βγήκα κάποιο να αγοράσω αλλα είναι απο Φιλιππίνες . Απ οτι ειδα με πιάνει εδω η εγγύηση . Να προχωρήσω στην αγορά η θα εχω κάποιο θεμα στο μέλλον ?
  15. Το οτι δεν μπορείς να το κλειδώσεις μεγάλο μείον από μένα .....:mad:
  16. Καλήμερα , και εγώ φίλε μου άπλα θα σου πω πως ότι λες είναι σωστό ...αλλά χρήσιμα σε ελάχιστους στον κόσμο . Το λένε και οι πωλήσεις . Οι υπόλοιποι καλύπτονται από αυτά που είδει κάνει το gt2 . :)
  17. Kαι η φωτεινότητα δεν είναι ίδια στην οθόνη .
  18. Για το πρώτο που λες γρήγορα πισω αν εισαι στις μερες που μπορείς να το κανεις . Δεν φτιάχνετε και το δικό μου που ειχε το ιδιο θεμα πήγε αντιπροσωπία μάλλον για αλλαγή
  19. Εγω στα 180 στο κουτι του καινουργιο με εγγυση απ οτι ειδα 2 χρονια κανονικα . skroutz :lol:
  20. Όλα τα έκανα ... θα πάει σέρβις , το κακό είναι δεν βρίσκω πουθενά την απόδειξη , λογικά θα μετράει μεσώ ιμει
  21. Καλησπέρα , έμενα έχει μείνη στην έκδοση 1.0.8.2 και μου βρίσκει την 1.0.9.2 , πατάω για ενημερωση όπως παλιά άλλα τίποτα ,.Την κατεβάζει την περνάει και μετά από επανεκκίνηση μου βγάζει την παλιά .....Πήρα το σέρβις άλλα δεν τους έχει τύχει μου είπαν πάλι και δεν ξέρουν , δοκίμασα άλλα τηλ ...τζίφος , έκανα εργοστασιακες το ρολόι ....τίποτα , Μήπως του έχει τύχει σε κάποιον και ξέρει η να πάει για σέρβις ?
  22. Απο μενα κορυφαίο .
  23. Στα καταστήματα έχουν αλλη τιμή , πρώτα μεσο ίντερνετ και παράδοση απο κατάστημα . :)
×
×
  • Create New...