Jump to content

tassosm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tassosm

  1. Ευχαριστώ πολύ Σε θήκη μπαίνει Γιατι αυτά λένε ότι δεν ειναι συμβατα για όλες τις θήκες Μια απλή διαφανές εννοώ Μου έχει λείψει πάντως η λειτουργία που είχε το 6 με το μαγνητάκι στην θήκη. :) Επίσης το μαύρο που έχει γύρο γύρο είναι οκ;
  2. Καλησπέρα κάτοχος και εγώ του κινητού εδώ και κάποιες μερες Από το 6 πήγα στο 10 μετά από 4,5 χρόνια Πήρα ένα τζαμακι και στο πλάτος είναι πιο μικρό Έχει πάρει κανείς;
  3. tassosm

    Honor 6

    Το έκανα και αυτό. Δεν αλλάζει.. Το άλλο είναι ότι όταν σε καλούν το γυρίζεις και πάει στο αθόρυβο
  4. tassosm

    Honor 6

    Καλησπέρα Μάλλον δεν δουλεύουν οι αισθητήρες. Δηλαδή όταν το γυρνάω οι φωτογραφίες δεν αλλάζουν και αυτές δεν πάει στην σιγαση όταν το γυρίζω. Ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις. Καμία ιδέα κάποιος?
  5. Το covenant και το Elysium σας βρίσκει πλέον πηγές alluc?
  6. βλέπεις την διαφήμιση και μετά το ανοίγεις το sportdevil? Και δεν σε πετάει μετά?
  7. τι δεν κάνω καλά? μπαίνω στην σελίδα, πατάω live από αριστερά γιατί είμαι στο news , βγάζει τους αγώνες και από πάνω το live με πράσινα γράμματα είναι λέξη και δεν πατιέται. Το βλέπω από το sportdevil.
  8. Μου είχε δουλέψει με αυτήν αλλά σταμάτησε
  9. Το σεταρα το mk808b plus με την finless. Όλα Οκ. Το USB to Ethernet δεν δουλεύει εδώ και κάποιο καιρό. Καμία ιδέα?
  10. Όντως δύσκολα θα σηκώσει την 5. Αν την δοκιμάσω θα γράψω εντυπώσεις αν και το μηχανάκι είναι για χρήση σε άλλο σπίτι οπότε λίγο δύσκολα να το παρακολουθήσω. Από περιέργεια ποια έκδοση του ftmc έχεις βάλει? Εννοώ για επεξεργαστή μιας και έχει πάνω τον 805. Και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
  11. Έχω το παλιό αλλά κάλο mk808b plus, το οποίο σταματάει όταν ξεκινάει και φτάνει στο λογότυπο android. Είχα μέσα την πολύ καλή Finless ROM 1.1. Λέω να την ξαναπεράσω εκτός αν έχει κάποιος άλλη ιδέα του τι φταίει ή κάποια άλλη ROM που δουλεύει καλά.
  12. Σας ευχαριστώ και τους δύο για την βοήθεια. Το τελευταίο που θα ρωτήσω είναι αν θα χρειαστεί να πάρω αλλα κλειδιά και για τα δύο ή βάζω αυτά που έχω ήδη για alluc και tmdb?
  13. Άρα για να καταλάβω, καλά έβαλα το api key από tmdb αλλά λες να βάλω και τον λογαριασμό που έχω για το alluc. Με αυτές τις ρυθμίσεις σου έβγαλε αυτά τα αποτελέσματα που έχεις στις εικόνες? Έχεις βάλει και τα δύο ?
  14. αυτό που έχεις στην σελίδα. το v3 δεν νομίζω να θέλει το v4. Είμαι με kodi 16 μιας και έχω 4.4. Δεν έχω βάλει για alluc αν και έχω. Εσείς έχετε και τον λογαριασμό alluc ενεργοποιημένο στο Elysium? Μήπως στα βγάζει από εκεί?
  15. Πχ Lucifer game of thrones shooter από σειρές το τελευταίο από πειρατές της Καραϊβικής και κάνα δυο ακόμα από ταινίες. Αν μπορείς κανα παράδειγμα που έχεις βρει ίσως να είναι πιο εύκολο να το δοκιμάσω εγώ. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
  16. Γιατί στο Elysium έχω μόνο SD πηγές? Έχω βάλει κωδικό. Δοκίμασα και σε σειρές και ταινίες. Κάποια ιδέα?
  17. Σε ότι βάζω εγώ μου βγάζει unable to streaming το phoenix. Ποιες είδες εσύ και από που ακριβώς και παίζουν;
  18. και εμενα σήμερα κολλούσε πολύ. Το genesis ειχε απο δίπλα την ποιότητα κάτι τετοιο ψάχνω...
  19. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ναι γνωστό αυτό από για το genesis. Εμένα το salt το είχε ήδη. Πως διαλέγεις όμως να δεις κάτι σε HD σε αυτά τα πρόσθετα; Δεν γράφουν από δίπλα την ποιότητα. Έβαλα να είναι τουλάχιστον HD και πάλι ότι είδα ήταν sd.
  20. Εδώ και κάποιες μέρες το genesis δεν μου βγάζει στις σειρές καθόλου HD και 1080 πηγές. Και μάλιστα σε κάποιες σειρές που την προηγούμενη εβδομάδα είχαν. Επίσης και τα HQ κολλάνε πολύ ή δεν παίζουν καθόλου. Αυτά μόνο για σειρές και το είδα σε αυτές που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα όπως το supernatural, prison brake. Ούτε το dizilab που τα είχε το βγάζει τώρα σαν πηγή. Στις ρυθμίσεις είναι κανονικά τσεκαρισμένα. Σε ταινίες μου βγάζει πηγες HD και 1080. Έχει δει κάτι κάποιος παρόμοιο σε αυτόν να συμβαίνει; Τι άλλο προτείνετε για σειρές σε HD;
  21. tassosm

    Honor 6

    Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Δηλαδή μόνο local δεν έρχεται ΟΤΑ όπως κατάλαβα.
  22. tassosm

    Honor 6

    Η Β532 σας έχει έρθει με ΟΤΑ ή μόνο με local γίνεται; Δεν την έχει ανεβάσει κάποιος; Στην πρώτη σελίδα έχει μόνο για 3.0 και όχι για 3.1. Ευχαριστώ
  23. Καλησπέρα.. Πως καθαρίζουμε ότι μαζεύει στην μνήμη το πρόγραμμά μας και αρχίσει και κολλάει;
  24. μια και το ανέφερε ένας πιο πάνω... Πώς καθαρίζουμε τα αρχεία που έχει αποθηκεύσει το kodi? Που είναι αποθηκευμένα ή που στις ρυθμίσεις πάμε για να το κάνουμε? Ευχαριστώ
  25. Έχεις την Finless 1.1; Σε ποιο μενού των ρυθμίσεων είναι αυτό ακριβώς γιατί δεν το βρίσκω. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
×
×
  • Create New...