studiosakis Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 κθκλοφοραει και αφτη η εκδοση Honor 6x ξερει καννης τιποτα γεια αφτο :rolleyes: Ωχ...Μόλις τυφλώθηκα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μετά την αναβάθμιση σε 16.1.5 έγινε κανενός η οθόνη κλειδώματος κινέζικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μετά την αναβάθμιση σε 16.1.5 έγινε κανενός η οθόνη κλειδώματος κινέζικη; Σβήσε κάτι φακέλους "magazine" που είναι στην εσωτερική ή την εξωτερική με τις κινέζικες photos μέσα. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλά που τα βρήκες τα Ελληνικά? Έχω φάει όλη την εφαρμογή,αλλά Ελληνικά πουθενά!!!!!! Tahoma, Ubuntu, tweed, comforta.. Δοκίμασε τις μεγάλες γραμματοσειρες.. Εγώ έχω την tweed.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 καλο μεσημέρι σε όλους τους φίλους θέλω να συνδέσω το τηλ μέσο καλωδίου τύπου slim port έχει δοκιμάσει κανένας και εάν ναι με ποιο κατάφερε να το κάνει Παράθεση Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Λογικά αφού είναι συμβατό με mhl δεν θα είναι συμβατό με slimport. Εσύ έχεις το καλώδιο και δοκίμασες αλλά δεν δούλεψε; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Τελικα πηρα απο το πλαισιο ενα ανταπτορα και δούλεψε κανονικα χωρις κανενα προβλημα Παράθεση Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 καλησπέρα, για λόγους οικονομίας μπαταρίας, όταν δεν έχω διαθέσιμο wifi, έχω ανοιχτό το 2g (2g only), ώστε να λαμβάνω ειδοποιησεις απο viber mail κλπ και όποτε θελω ταχύτητα στο ιντερνετ (σερφάρισμα πχ) ανοίγω το 4g από το toggle. το πρόβλημα μου, ειναι πως όταν κλείνω το 4g, το προτιμώμενο δίκτυο δεν επιστρέφει σε 2g only αλλά σε Auto 2g/3g. γνωρίζει κάποιος κανεναν αυτοματοποιημένο τρόπο να επιστρέφει σε 2g? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Τελικα πηρα απο το πλαισιο ενα ανταπτορα και δούλεψε κανονικα χωρις κανενα προβλημα Αυτό είναι slimport adapter? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Καλώδιο MHL(mikro usb σε HDMI) ετσι γραφει το κουτι του πανω και ειναι τις Turbox. Τι διαφορα έχει απο το slimport? Edited January 18, 2015 by Djdiageo Παράθεση Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john71 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Είμαι λίγο απογοητευμένος από την κάμερα και το φλας. Το βράδυ δεν βγάζεις φωτο με τίποτα.Όλες θολές.τα 13mp δεν τα βλέπω.Μάλλον είναι θέμα φλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Σήμερα το πρωί είδα ξαφνικά μεγάλη πτώση της μπαταρίας. Από 93% που την άφησα χτες το βράδυ σε 74% σήμερα το πρωί. Το τηλέφωνο ήταν ανοιχτό αλλά χωρίς να λειτουργεί τίποτα. Αλλες φορές ήταν μηδενική η κατανάλωση. Βλέποντας τη κατανάλωση στα στατιστικά της μπαταρίας είδα ότι το Google Drive είχε 33% χρήση της CPU. Πως μπορώ να το απομονώσω αυτό για να μη μου καταναλώνει μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Σήμερα το πρωί είδα ξαφνικά μεγάλη πτώση της μπαταρίας. Από 93% που την άφησα χτες το βράδυ σε 74% σήμερα το πρωί. Το τηλέφωνο ήταν ανοιχτό αλλά χωρίς να λειτουργεί τίποτα. Αλλες φορές ήταν μηδενική η κατανάλωση. Βλέποντας τη κατανάλωση στα στατιστικά της μπαταρίας είδα ότι το Google Drive είχε 33% χρήση της CPU. Πως μπορώ να το απομονώσω αυτό για να μη μου καταναλώνει μπαταρία? Από τις συντομεύσεις κλείσε τον "αυτόματο συγχρονισμο". Εγώ χθες είχα γρήγορη πτώση όχι απότομη. Έκλεισα έκανα πλήρη φόρτιση και έστρωσε. Από το καλοκαίρι μόνο 2-3 φορές συμπεριφερθηκε αλλοκοτα η μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john71 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 παιδιά SOS μου έκλεισε ξαφνικά και δεν υπάρχει καμία ένδειξη. το έλυσα. κρατάς πατημένο το power για 10-15 δευτερόλεπτα. γιατί έγινε αυτό όμως δεν ξέρω. θα επανέλθω με νεότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μετά την αναβάθμιση σε 5.1.16 κάνει επανακινήσεις μόνο του, όχι πολύ συχνά αλλά τουλάχιστον μια φορά τη μέρα. ξέρετε τι μπορεί να φταίει, το έχει παρατηρήσει άλλος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Εγώ δεν έχω κανένα από τα παραπάνω θέματα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μετά την αναβάθμιση σε 5.1.16 κάνει επανακινήσεις μόνο του, όχι πολύ συχνά αλλά τουλάχιστον μια φορά τη μέρα. ξέρετε τι μπορεί να φταίει, το έχει παρατηρήσει άλλος??? Στη προηγούμενη αναβάθμιση μου το έκανε αυτό,εργοστασιακή επαναφορά και επανήλθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπερα παιδια! Χθες παρελαβα το κινητακι. Απλα ειναι πολλα τα θεματα κ οι σελιδες κ ισως εχει δοθει απαντηση γι αυτα που θα ρωτησω. 1. Μπορω να βγαζω με φλας κατω απο 20% μπαταρια; Γιατι δε με αφηνει. 2. Πως αλλαζω την αναλύση απο 1080 σε 720(για να εχω λιγοτερη καταναλωση). Ευχαριστω!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Γιατην ανάλυση πας στις ρυθμίσεις, προστασία οθόνης, πατάς τον διακόπτη, επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john71 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 το locale το αλλάζουμε και στο build.prop ή μόνο στο local? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest40 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπερα παιδια.Ποια θηκη εχετε να προτεινετε για το κινητο? Κατα προτιμηση να υπαρχει και απο Ευρωπη καπου, μην χρειαστει κανενα μηνα παλι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 το locale το αλλάζουμε και στο build.prop ή μόνο στο local? Εγώ άλλαξα μόνο το local.prop όπως λέει στο λινκ από το πρώτο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john71 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εγώ άλλαξα μόνο το local.prop όπως λέει στο λινκ από το πρώτο ποστ το άλλαξα και στα δυο. δεν έχω προσέξει κάποια διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 το άλλαξα και στα δυο. δεν έχω προσέξει κάποια διαφορά Εγώ έλυσα το προβλημά μου με τα κινέζικα στον dialer και επίσης έχω πια τη δυνατότητα να βάζω όνομα/επίθετο σε νέες επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john71 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εγώ έλυσα το προβλημά μου με τα κινέζικα στον dialer και επίσης έχω πια τη δυνατότητα να βάζω όνομα/επίθετο σε νέες επαφές αυτό ναι και άλλα πολλά. διαφορά με το build.prop λέω δεν είδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts