Jump to content

Guest40

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Guest40

  1. Guest40

    Honor 6

    Καλησπέρα παιδιά.Έχει βγει επίσημη έκδοση Lollipop για το H60-L12? Ευχαριστώ.
  2. Guest40

    Honor 6

    Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα το κινητό μετά από πολύ καιρό μου έβγαλε update για την B317. Αναρωτιέμαι, έχει βγεί το Lollipop για το κινητό ή δεν θα βγεί ποτέ ή έχει βγεί και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? Έχω το H60-L12. Ευχαριστώ
  3. Guest40

    Honor 6

    Κανονικα θα επρεπε να δουλευει. Το οτι ειναι v4 δεν εχει να κανει. Εχεις ελεγξει οτι το visibility των συσκευων που θελεις να ψαξεις ειναι ενεργοποιημενο. Επισης δοκιμασε να ψαξεις για το honor 6 απο καποια αλλα συσκευη.
  4. Guest40

    Honor 6

    Καλησπερα. Δεν εισαι ο μονος ατυχος χρηστης, πιστεψε με. Ειχα παραγγειλει το κινητο απο minideal και τη πρωτη φορα κανανε λαθος και μου στειλανε την ευρωπαικη εκδοση με την μια καρτα sim. Το εστειλα πισω και μου στειλανε ενα κινητο το οποιο ηταν εμφανως μεταχειρισμενο και ειχε τα εξης δυο προβληματα : 1) η δευτερη sim slot ηταν ελατωματικη αφου δεν μπορουσες να αφαιρεσεις την καρτα παρα μονο με καρφιτσα! 2) η μπαταρια επεφτε σε 6 ωρες περιπου 25% χωρις καμια απολυτως χρηση και χωρις καμια καρτα sim μεσα! Το κινητο ηταν 200% μεταχειρισμενο/ανακατεσκευασμενο και μετα απο αρκετη πιεση στο εν λογω μαγαζι το εστειλα πισω και ζητησα τα λεφτα μου. Μου λεγανε να το κρατησω και να μην τους το στειλω πισω και θα μου δινανε 30$ σε δωρα σε επομενη αγορα! Το aftersales τους ειναι ανυπαρκτο πραγματικα! Τελικα αγορα το κινητο απο vickmall μετα απο παροτρυνση ενος συμφορουμιτη και το κινητο ειναι πραγματικα απιστευτο και πανω απ ολα καινουριο. Το δε vickmall ειναι πραγματικο το καλυτερο κινεζικο μαγαζι απο το οποιο εχω αγορασει και εννοειται θα προτιμηθει με κλειστα τα ματια σε επομενες αγορες. Μακρια απο το minideal, οι τυποι ειναι απαραδεκτοι! Αυτα απο μενα.
  5. Guest40

    Honor 6

    Καλησπερα παιδια. Αφου ξεμπερδεψα με την ιστορια που ειχα με το minideal λεω να αγορασω το κινητο απο το vickmall. Υπαρχει μηπως κανενα εκπτωτικο κουπονι? Επισης τι δωρα δινουν μαζι με το κινητο? Το κινητο ερχεται με την εργοστασιακη ζελατινα κτλ ή τα βγαζουν αυτοι? Το λεω γιατι αν βγαλουν αυτη την ζελατινα που εχει το κινητο στο πισω μερος που γραφει και τον σειριακο αριθμο που θα ξερω εγω οτι το κινητ ειναι καινουριο και οχι refurbished? Μετα την ιστορια με το minideal εχω γινει πολυ καχυποπτος. Ευχαριστω εκ των προτερων
  6. Guest40

    Honor 6

    Θα δω τι θα μου πουνε και αν τελικα μου επιστρεψουν τα λεφτα γιατί απ' οτι εχω καταλαβει τα κινεζο-μαγαζα σε εξυπηρετηση πελατων δεν ειναι και οτι καλυτερο. Αν μου τα επιστρεψουν χωρις πολλα πολλα θα δοκιμασω την τυχη μου απο το vickmall :)
  7. Guest40

    Honor 6

    Δικιο εχεις αλλα πως να τους ξανα εμπιστευτω μετα απο 2 τετοιες "γκελες"?
  8. Guest40

    Honor 6

    Καλησπέρα παιδιά. Μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες να πάρω το εν λόγω κινητό (την πρώτη φορά μου στείλανε την ευρωπαικη έκδοση με την μια κάρτα σιμ και την δευτερη φορά μου στειλανε ελατωματικο κινητο στο οποιο η μια σιμ δεν εβγαινε με τιποτα, παρα μονο με καρφιτσα και η μπαταρια τελειωνε απιστευτα γρηγορα), ειμαι σε διλημμα για το τι να κανω. Προσφερθηκαν μετα απο αρκετη πιεση να μου επιστρεψουν ολο το ποσο πισω (συν τα μεταφορικα που πληρωσα τις δυο φορες για να το στειλω πισω) αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι το πιο πιθανο ειναι αν παρω τα λεφτα να αγορασω το ιδιο κινητο απο άλλο μαγαζι (το εν λογω μαγαζι ειναι το minideal). Τι προτείνετε? Θα το ρισκαρατε για τριτη φορα? Υπ 'οψην το κινητο ειχε γινει παραγγελια αρχες Ιανουαριου και τωρα ειναι Μαιος!
  9. Guest40

    Honor 6

    Οκ ευχαριστω. Καμια ιδεα για το πως να κανω rollback σε emui 2.3? Στ.ην τελευταια εκδοση πριν την 3.
  10. Guest40

    Honor 6

    Απ'οτι φαινεται το playstore κατεβηκε απο το huawei app center. Εχεις κανεις καμια ιδεα καποιον αλλο τροπο για να το κανουμε install?Απ'οτι φαινεται το Google Play Services υπαρχει (φαινεται στην διαχειριση εφαρμογων).Ευχαριστω
  11. Guest40

    Honor 6

    Η διαδικασία για rollback σε EMUI 2.3 είναι ίδια με αυτήν που ακολουθούμε για κάθε ρομ?Προσπάθησα με αυτόν τον τρόπο αλλά δεν κάνει το update, γι'αυτό ρωτάω.
  12. Guest40

    Honor 6

    Οχι δεν έχει προκαλέσει καμία διακοπή ή δυσλειτουργία.Απλά στην πρώτη σιμ , την βασική ακούγεται ένα κλικ όταν κουμπώνει και για να την βγάλεις θα πρέπει να την πατήσεις προς τα μέσα. Στην δεύτερη δεν έχει αυτό τον μηχανισμό και για να την βγάλεις θέλει κάτι αιχμηρό για να την τραβήξεις. Ξέρεις κάποιος που μπορώ να ελέγξω το serial number και το imei του κινητού? Λέτε να μου στείλανε κανένα refurbished?
  13. Guest40

    Honor 6

    Μάλλον και εγώ αυτό το λάθος έκανα.Είχα 16 εφαρμογές protected! Για να δούμε πως θα πάει σήμερα και βλέπουμε. Το θέμα με την δεύτερη σιμ ειναι φυσιολογικό? Δηλαδή το ότι απλά την βάζεις χωρίς να ακούγεται το χαρακτηριστικό κλικ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  14. Guest40

    Honor 6

    Μια άλλη ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν η δεύτερη sim έχει τον ίδιο μηχανισμό με την πρώτη. Δηλαδή αν όταν την τοποθετείται κάνει το χαρακτηριστικό κλικ ή απλά την τοποθετείται μέσα? Γιατί σε μένα η δεύτερη σιμ δεν έχει τέτοιον μηχανισμό.
  15. Guest40

    Honor 6

    Πόσους κύκλους χρειάζεται περίπου για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα? Μήπως να γυρίσω στην EMUI 2.3 με την οποία ήρθε το κινητό?
  16. Guest40

    Honor 6

    Μέτα από 6 ώρες και με ακόλουθα στατιστικά η μπαταρία έχει πέσει στο 80% από 100% : Screen 26% - Time on 10minutes Android OS 21% - Included packages (Έχει μια λίστα με εφαρμογές) Android System 19% Phone idle 14% Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που απεγκατέστησα κάποιες εφαρμογές οι οποίες ήταν εγκατεστημένες by default. Ακούω γνώμες!
  17. Guest40

    Honor 6

    Μη μου λες τέτοια γιατί το κινητό έκανε σχεδόν 2 μήνες να φτάσει στα χέρια μου. Είχα παραγγείλει το dual sim και μου είχαν στείλει το single sim. Το έστειλα πίσω και μου στείλανε το dual sim. Αν έχει και πρόβλημα η πλακέτα τι να πω...
  18. Guest40

    Honor 6

    Ακριβώς!Αυτό είναι το περίεργο της υπόθεσης.Θα δοκιμάσω να το φορτίσω μέχρι 100% ξανά και θα το αφήσω όλο το βράδυ για να δώ πόσο θα πάει η μπαταρία.
  19. Guest40

    Honor 6

    Γράφει 15 λεπτά!
  20. Guest40

    Honor 6

    Οθόνη 31% το έγραψα πιο πριν.
  21. Guest40

    Honor 6

    Τι να έπαθε το κινητό?Είναι καινούριο, οπότε φαντάζομαι είναι μάλλον θέμα software. Η κατανάλωση μπαταρίας δείχνει τα παρακάτω : Screen 31% Android OS 22% Phone idle 15% Android System 14% Mobile Standby 10% Και μερικά ακόμη τα οποία είναι 2%. Η οθόνη να σημειώσω ότι ήταν στο Auto Brightness.
  22. Guest40

    Honor 6

    Το αγόρασα από το minideal. Οταν λέω πέφτει γρήγορα εννόω ότι το έχω αφήσει με κλειστά τα πάντα από τις 16:00 το απόγευμα και η μπαταρία του τώρα είναι στο 80%!
  23. Guest40

    Honor 6

    Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα και εγώ τελικά το κινητό μετά απο αρκετή ταλαιπωρία. Πέρασα την τελευταία stable rom (H60-L02V100R001CHNC00B313) και αφού σετάρισα το κινητό με τις εφαρμογές μου κτλ παρατηρώ ότι η μπαταρία του κινητού τελειώνει πολύ γρήγορα ακόμα και αν το κινητό δεν κάνει τίποτα! Έχω κλειστές όλες τις εφαρμογές, κλειστό το wifi κτλ. Μήπως υπάρχει κάποιο tip το οποίο μου διαφεύγει σχετικά με την μπαταρία του κινητού ? Μήπως υπάρχει κάποια ρομ που να μην καταναλώνει τόσο πολύ ενέργεια? Γιατί δεν δικαιολογείται νομίζω κινητό με τέτοια μπαταρία να έχει τέτοια αυτονομία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...