Jump to content

Georgema

Members
  • Δημοσιεύσεις

    488
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Georgema

  • Ημ. Γέννησης 17/05/1963

Georgema's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απο που το πήρες φίλε μου αυτό και πόσο? Γιατί το link είναι από kickstarter
  2. Έχω παραγγείλει από bangood το 8pro. Με τη χειροκίνητη διαδικασία που περιγράφεται μπορώ να βάλω όποιο λειτουργικό θέλω; (global, EU κλπ;) Με το 5g γενικά έχουμε θέμα με τα τηλέφωνα από bangood? Ευχαριστώ πολύ!
  3. Δε μπορώ να το ξέρω γιατί δε το έχω δοκιμάσει. Θεωρώ πως είτε κάνει ολική επαναφορά ή το κλειδώνει χωρίς να μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
  4. Μπορείς από τον Google λογαριασμό από την αναζήτηση τηλεφώνου και διαγραφή δεδομένων του. Σα να σου το έχουν κλέψει ένα πράγμα δηλαδή.
  5. Από πού τη κατέβασες φίλε μου;
  6. Οσοι το πήρατε με Global ROM σας ήρθε αναβάθμιση? https://forum.xda-developers.com/k20-pro/how-to/discussion-feedback-miui-global-10-3-3-t3949900 Το NFC δουλεύει κανονικά?
  7. https://www.amazon.es/Xiaomi-Mi-9T-Smartphone-Full-Screen/dp/B07SVJWNX6/ref=mp_s_a_1_3?keywords=mi+9t&qid=1562601159&s=gateway&sprefix=mi+&sr=8-3 Εδώ στα 330€
  8. Το υπολογίζω γύρω στα 550€ το pro και ελπίζω σε κάπου 450-500 στο amazon
  9. Έχω βαρεθεί σε κάθε θέμα σχεδόν να μπαίνει κάποιος και να λέει για το πόσο καλά είναι το 10+ η στη τελική το 10Ε. Ρε παιδιά εδώ είναι για το Κ20. Αν θέλαμε αυτά θα πηγαίναμε εκεί. Η θα ανοίγαμε θέμα στο vs. Έλεος πια!! Πάρε εσύ αυτό που θέλεις κι άσε εμάς να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Η να σκεφτόμαστε να το πάρουμε. Στη τελική συγκρίνεις τιμή από σκρουτζομαγαζα με τιμή αντιπροσωπείας. Πολύ σωστά το έθεσε ο φίλος από πάνω. Το καλό το δικό σου δεν είναι καλό και για μένα. Τα θέματα εδώ ανοίγουν για να ενημερωνόμαστε για το συγκεκριμένο μοντέλο κάθε φορά. Όχι για να μπαίνει κάποιος να μας λέει πάρε κάποιο άλλο.
  10. Δε πιστεύω να κάνουν τέτοια βλακεία και να ρμφανίσουν στα international αυτή την αηδία αντί το Κ20...
  11. Όσον αφορά το θέμα της κάμερας. Έχω βάλει τη developer και η διαφορά της κάμερας είναι όντως συγκλονιστική. Δοκιμάστε τη πριν προχωρήσετε σε ριζικές λύσεις
  12. Αν θέλεις στείλε μου και μένα και πες μου περιληπτικά ή δώσε μου link πως θα την εγκαταστήσω!
  13. Οσοι έχετε βάλει τη MIUI 10 εννοείτε τη beta που δίνει η Xiaomi? Είσαστε γραμμένοι σαν beta testers ή τη βρήκατε κάπου? Γενικά για καθημερινή χρήση είναι εντάξει? Εχετε δοκιμάσει από xiaomi-eu κάποια?
  14. Τελικά κάπου βρήκα μια 9.5. Τη κατέβασα την εγκατέστησα και αμέσως ανέβηκε στην 9.6.1...Αβυσσος η ψυχή!!
×
×
  • Create New...