Jump to content

paraskevasnp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    195
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paraskevasnp

  1. ωχου σε μπελαδες μας βαζεις βραδιατικα....:lol:
  2. Καλησπέρα παιδια, με την δικη μου χρήση (50% 4g - 50% wifi), location services on (battery saving), bluetooth always on, την οθόνη σε WQHD+, AOD on, αυτόματη φωτεινότητα η οποια ειναι συχνά στο φουλ επειδη μενω σε μερος με ατελειωτο ηλιο και λόγω δουλειας ειμαι συχνά εκτός, μου βγάζει μαξ 2μιση-3 ώρες sot, και χρειάζεται απαραίτητα φορτιση μεσα στην μέρα για να βγάλει την μέρα.
  3. Καλησπερα, εχει βαλει κανεις το Whitestone Dome μαζι την official clear view θηκη να μας πει αν καθονται καλα?
  4. Καλησπέρα, εγινε αλλαγή του xposed απο τις πρωτες dev του Ιουνίου, πρεπει να περάσεις την εκδοση 87.1. μπορείς να την βρεις απο εδώ. Δοκιμασμένο , εχω την 7.7.6 με τo xposed 87.1 και ολα δουλευουν ρολόι.
  5. paraskevasnp

    Honor 6

    χρησιμοποιώ το textra και με εχει βγαλει ασπροπρόσωπο. ειναι αξιοπιστο με τους 160 χαρακτηρες και ειναι και αρκετα παραμετροποιήσιμο σε εμφάνιση.
  6. Χρησιμοποιω το myMail με 5 email και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  7. Έχει βάλει κανείς τον radon kernel σε global stable να μας πει εντυπώσεις? εχει δει βελτίωση σε ζωή μπαταρίας (πόσο καλύτερο πια :) ) και σε ταχύτητα φόρτισης?
  8. Το Android N ειναι πολυ καλο... σου βγαζει και επιλογη να ειναι ως σχεδον στοκ
  9. στην global 7.3.7 υπαρχει πλεον επιλογη video timelapse καθως και slow motion. Αν μπορει καποιος που εχει προηγουμενες εκδοσεις ας διευκρινισει αν ειναι νεα προσθηκη ή προϋπηρχε. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  10. Ειμαι σε cm 13 και ειναι πληρως λειτουργικη... Λεπτομέρειες μενουν για να τελειοποιηθει... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  11. Εχετε μηπως καμια δοκιμασμενη προταση για αμεση αλλαγη μεταξυ 4g/2g χωρις να κανουμε ολη την διαδρομη μεσω ρυθμισεων; εχω δοκιμασει αρκετα toggles αλλα κανενα δεν φαινεται να κάνει την δουλεια αμεσα. ειμαι σε ελληνικη stable 7.3.2
  12. Ειχα δοκιμάσει γυαλι της ultimate shield στο honor 6 που ειχα, και ειχα μείνει ενθουσιασμένος. Εκπληκτική αίσθηση αφής (καλύτερη απο την οθόνη του κινητου) και σε εναμιση χρόνο δεν είδα ουτε μια γρατζούνια χωρίς να το προσέχω το κινητό. Πολύ καλή επιλογή!
  13. πάντως εγώ την έκανα την δοκιμή με global stable από ελληνική dev και δεν ειχα κανένα θέμα
  14. Τα λες εξαιρετικά, απλά να προσθέσω οτι αν εχουμε ήδη βαλει twrp, μπορούμε να μην χρησιμοποιήσουμε υπολογιστή. κατεβάζουμε το αρχείο στο κινητό, και το φλασάρουμε μέσω του ήδη υπάρχοντος twrp (install-->image-->recovery).
×
×
  • Create New...