Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. damianos

    damianos

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      1.175


  2. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      2.255


  3. aektzhs 1

    aektzhs 1

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      3.145


  4. hercoulis

    hercoulis

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      1.457


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 11/03/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Τα 3 γίγας με τα 4,5€ καρατσεκαρισμένο ότι δίνει παράταση 30 ημέρες. Το έχω βάλει στην γυναίκα μου
    5 points
  2. Να ξέρετε ότι το welcome back (με 10 ευρώ 25 γίγα & 200') είναι rollover.
    2 points
  3. Δωρεάν απεριόριστα 10 μερεςς
    2 points
  4. Ήρθε μόλις πριν λίγο η ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου και σε Cosmote rom.
    2 points
  5. Καλησπέρα φίλε, έχεις πάρει στο 13800? Εγώ έτσι το είχα ενεργοποιήσει, παρόλο που ήταν ανοιχτό στη ρύθμιση της συσκευής μου.
    2 points
  6. Και στο 1330 cosmokarta πατάς το 0 ( μηδέν)
    2 points
  7. Έχοντας και τα δύο να πω ότι πραγματικά είναι κάπως έτσι . Το 24 δείχνε πιο φυσικές φωτογραφίες. Το 23 σε κάποια σενάρια είναι πιο .....επεξεργασμενες, μπουσταρισμενες να πω.... Δηλαδή στα μάτια του μέσου χρήστη το 23 , σε κάποιες συνθήκες, είναι καλύτερο, χωρίς να είναι και πραγματικό ίσως. Του 24 μου αρέσουν, εμένα, καλύτερα αν και ,δυστυχώς, η Samsung πρέπει κάτι να αλλάξει στην κάμερα στα επόμενα μοντέλα. Μόνο τότε υπάρχει λόγος αλλαγής. Για να δεις διαφορές πρέπει να κάνεις ανάλυση φωτογραφιών να κοιτάξεις προσεκτικά, αλλιώς είναι μια από τα ίδια, ειδικά μέρα. Εννοείται ότι πρέπει να βελτιώσει τη μπροστινή κάμερα και το βίντεο σχετικά με τον ανταγωνισμό. Μένουμε λοιπόν στο 23 μέχρι να παρουσιάσει ένα πραγματικά νέο τηλέφωνο.
    2 points
  8. Ναι εχεις δυο Sim με τον ιδιο αριθμο .Λενε οτι εχει 3 ευρω χρεωση το μηνα αλλα εμενα δεν με χρεωνει δεν ξερω γιατι . .Ομως δεν λειτουργουν ταυτοχρονα το ενα το βαζεις σε λειτουργια πτησης , δουλευεις το αλλο και αντιστροφα .Μιλω για τηλεφωνικες κλησεις γιατι Internet μπορεις να εχεις και στα δυο κανοντας Hot-spot απ το ενα στο αλλο εαν εχουν μαλιστα μεταξυ τους υποστηριξη προτυπου Wifi 6 εισαι πολυ τουμπανο . . Για τα πολυ παλια τηλεφωνα δεν ξερω εαν ειναι σωστο να τα δουλευεις εχουν πολυ παλιες πλακετες και παλιακα προτυπα δικτυων εαν θελει καποιος ενα παλιακο-στυλ παει παιρνει αυτα που εχουν βγει με κουμπια και πορτακι με προτυπο 4G ειναι πολυ ωραιουλικα και φθηνα . . .
    1 point
  9. Είναι νέα κεραια. Είναι μια απ τις δυο νέες της Nova.
    1 point
  10. Ένα καλό tip σε αυτές τις πίστες είναι ότι η οθόνη δουλεύει πριν ακόμα ξεκινήσει η πίστα. Δηλαδή μπορείς να περιστρέψεις την πίστα ή να ζουμαρεις και να φτάσεις πχ στο φάρο πριν αρχίσει να πέφτει ο χρόνος. Αυτό βοηθάει και στα σύννεφα, να τα κοιτάζεις από λίγο πιο πάνω και με λίγη κλίση, τα πετυχαίνεις σφαίρα μετά όταν αρχίσει ο χρόνος.
    1 point
  11. Συμφωνώ με τον @CamuCamu. Στο Μαρούσι οι συνεργάτιδες πετανε χαρταετό
    1 point
  12. Εδω και καιρο κοπανουσα το κεφαλι μου μονο για το τζιπ αλλα μολις μπηκα youtube τοτε ξεμπλοκαρα τα υπολοιπα μου φαινονται πολυ ευκολα. 😅
    1 point
  13. Πια φωτιά; εδώ Μαρούσι στην Αγίου Κωνσταντίνου με Αγίων Αναργύρων μόνιμο το πρόβλημα! Καμία αλλαγή από το 2019. Πλην ελάχιστου 5G εξωτερικά!
    1 point
  14. Δεν εχει σχεση το επιπεδο για να δινει 600αρια. Φροντιζε να παιζεις Π/Σ/Κ, όπου σχεδόν παντα δινει 600αρια.
    1 point
  15. Κορινός Πιερίας, ανοιξε επιτέλους η Ν78!!! Β3+Β20+Ν78
    1 point
  16. Ηρθε πριν 3-4 μερες την καναμε ολα καλως παντα ανοιχτα τα δεδομενα η wifi που εχει ο καθενας μεχρι να τελιωσει σωστα.
    1 point
  17. Κατέβασα το συγκεκριμένο apk αλλά δεν κατεβάζει ταυτόχρονα όλες τις ενημερώσεις των εφαρμογών αλλά μια μια.... Το ίδιο κάνει κ σε εσάς; Θέλει κάποια ρύθμιση;
    1 point
  18. Είχα το ίδιο πρόβλημα με τις συσκευές μου (Huawei p30 pro, p30 και tablet samsung S5e) αλλά μόνο με σύνδεση wifi. Με δεδομένα δεν είχα θέμα. Αφού δοκίμασα τα πάντα, είδα ότι ίδιο πρόβλημα είχαν και άλλοι χρήστες (με διαφορετικές συσκευές) και στο reddit βρήκα μια προσωρινή λύση που ήταν να ενεργοποιήσω ένα οποιοδήποτε vpn με οποιαδήποτε τοποθεσία με wifi πάντα. Εγώ δοκίμασα το vpn του google one που έχω. Τελικά, μετά από μια εβδομάδα ξεκίνησε και πάλι να κατεβάζει - ανανεώνει τις εφαρμογές, χωρίς να κάνω κάτι επιπλέον. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αφού εσύ είχες θέμα και με τα δεδομένα. Αν στο ξανακάνει πάντως, δοκίμασε και με vpn.
    1 point
  19. Μια τοποθέτηση εξοπλισμού σε ιστό Vodafone δεν μπορούν να κάνουν; Έλεος
    1 point
  20. βασικα το μονο που κλειδωνει ειναι την απενεργοποιηση wifi και δεδομενων , επειδη τα χρησιμοποιει για την ευρεση του κινητου . πας ρυθμισεις - κλειδωμα οθονης -ρυθμισεις ασφαλους κλειδωματος - κλειδωμα δικτυου και ασφαλειας
    1 point
  21. Στις οδηγίες του liquid λέει: Μέχρι 2 αριθμοί cu για κάθε κάρτα το χρόνο παίρνουν τη δωρεάν πρώτη δοκιμή. @geoponer θα σου δώσει τον δωρεάν μήνα (30€) την μέρα που έχεις βάλει να χρεωθεί η κάρτα σου. Μέχρι τότε θα τρως από τα 5,30. Μπορείς, αν χρειαστεί, να φέρεις την ανανέωση πιο πριν αλλάζοντας την μπαρα.
    1 point
  22. Το θέμα δεν είναι το πιο κάτάλληλο για αυτή την ερώτηση 😉 Εφόσον λέει από 100, δεν έχει αλλάξει. Εν γένει ο ασφαλής τρόπος να το ελέγξεις είναι να κοιτάξεις το WAN IP από το ρούτερ, και να ανοιξεις μία οποιαδήποτε σελίδα που σου λέει την δημόσια IP σου (πχ whatismyip). Εάν ταυτίζονται, έχεις δημόσια IP. Έχε υπόψη σου ότι για να αλλάξει, θα πρέπει να γίνει μία σύντομη αποσύνδεση. Μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ ένα reboot του μόντεμ, σε περίπτωση που το άλλαξαν, αλλά δεν έχει εφαρμοστεί.
    1 point
  23. Το χρηματικό υπόλοιπο που έχει στην Q θα παραμείνει οταν πάει F2G ή θα χαθεί;
    1 point
  24. Για να ξέρεις τι είναι το κάθε εικονίδιο κάνε αυτό: Ρυθμίσεις/ “Ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης”/ “Μην εμφανίζετε ετικέτες εικονιδίων” και την απενεργοποιείς Έτσι γίνεται x5 pro που έχω εγώ πιθανολογώ ότι κάτι αντίστοιχο έχει και το χ6
    1 point
  25. • Το πακέτο της προσφοράς ισχύει για ενεργοποιήσεις έως και 26/3/2024 • Τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB έχουν ισχύ για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου. • H ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει λήξει το πρώτο.
    1 point
  26. Το δώρο ενεργοποιείται στην πρώτη αυτόματη ανανέωση, κατά την οποία δεν τραβάει χρήματα από το υπόλοιπο της κάρτας, άρα αυτό θα γίνει στις 10/4.
    1 point
  27. Με τον πάροχο.
    1 point
  28. Και μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν πλέον πρόθεση να δίνουν gadget με τους παραδοσιακούς κρυστάλλους.
    1 point
  29. Τον Νοέμβριο που το είχα ρωτήσει εγώ, μου απάντησε η κυρία από την εξυπηρέτηση πως την αιφνιδίασα και πως θα με καλούσε αργότερα. Μετέπειτα, όταν με ξανά κάλεσε, μου επιβεβαίωσε πως θα το δικαιούμαι, σε όποιο από τα 3 καρτοκινητά είμαι (frog, what's up ή cosmocarta). Συγκεκριμένα με ρώτησε: " Γιατί; Υπάρχουν διαφορές;" Ωστόσο, μην σε πάρω στο λαιμό μου, επικοινώνησε με εξυπηρέτηση Αυτό ξέρω κι εγώ
    1 point
  30. Εγω το ξαναγυρισα στο 100% φορτισης. Δεν ημουν ευχαριστημενος με το 80%, εχει σημαντικη διαφορα. Επισης δεν ξερω κατα ποσο εχει λογικη να κοβω το 20% της χωρητικοτητας της μπαταριας απο επιλογη ωστε να...μην χασω το 20% της χωρητικοτητας απο φυσικη φθορα; 🤔
    1 point
  31. Είναι γεμάτη από κόσμο, και επειδή κινουμαι πολύ από Χαριλάου έως Αγία Τριάδα μέχρι Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ρε πληροφορώ ότι η Vodafone εχει κεραίες στη περιοχή και Micro και έχει δώσει άδεια στη Nova για συν εγκατάσταση. Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι αλλά στη Σολωνος με Πέτρου Συνδικα μέχρι τη 28ης Οκτωβρίου με Μακεδονίας η Nova αλλά και η Vodafone ζορίζονται. Επίσης εχω σπίτι προς τη Σχολη Τυφλών και η Nova με τη Vodafone πιάνουν από Macedonia Palace. Ανάλογα το στενό είσαι από 30Mbps έως 500Mbps με Ν78.
    1 point
  32. Προφανώς Mbps ήθελε να πει.. Και ότι η οθόνη δείχνει 4G άρα έπρεπε η Vodafone να του δίνει ταχύτητες που αρμόζουν στο 4G... ακόμα και στην τουαλέτα.
    1 point
  33. Δεν είναι η συσκευή της συζύγου μου αυτη. Μια χαρα είναι η δική μας, απροβληματιστη. Η φωτό είναι από το xda και την ανέβασα ακριβώς επειδή πιστεύω ότι είναι προβληματική συσκευή και όχι γενικό πρόβλημα. Όποιος αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο να ξέρει ότι δεν είναι νορμάλ και έπεσε σε ελαττωματική μονάδα. Καλό θα είναι να πάει άμεσα στο σέρβις
    1 point
  34. Θα μπεις στο myNOVA και από εκεί θα αλλάξεις τον κωδικο. Είναι ο ίδιος με αυτόν που μπαίνεις στο ΕΟΝ
    1 point
  35. Από την στιγμή που στα 7αρια και στα 8αρια υπάρχει 5G και VoLTE, έστω και με τον γνωστό τρόπο, βάζοντας την SIM σε πιστοποιημένη συσκευή (για όποιον δεν τα είχε ενεργοποιμένα από άλλη συσκευή πιο πριν), η οποιαδήποτε κουβέντα με τα trolls είναι ανούσια. Όποτε κι αν έρθουν στην Ελλάδα οι συσκευές της Google, θα ενεργοποιούνται όλα μέσω SMS και τέλος συζήτησης. Προφανώς έχεις βάλει beta. Πρόβλημα σου.
    1 point
  36. Μπορεί να έχεις volte (δηλαδή δρομολόγηση της κλήσης μέσω δικτύου πακέτων όπως το 4g) αλλά όχι codec υψηλής ποιότητας (το HD). Συνήθως πάνε μαζί γιατί περισσεύει bandwidth αλλά όχι απαραίτητα. Το σημαντικό δεν είναι να έχεις ίντερνετ στη κλήση για να το επιβεβαιώσεις αλλά αν παραμένεις σε 4g κατά την διάρκειά της. Αν ναι τότε 100% δουλεύει το volte. Αν όχι μπορεί να είναι και λόγοι ποιότητας σήματος, ειδικά αν είσαι οριακά με το 4g, δε σημαίνει ότι δεν είναι ενεργοποιημένο.
    1 point
  37. Αν δεν έχουν κάνει κάτι μέχρι το Μαΐο είναι ανησυχητικό! Θέλει να περάσουν για 14 μέρες πχ να αναβαθμίσουν μαζικά παντού! Αλλά είναι δική μου επιθυμία αυτό!😉
    1 point
  38. Εμείς τα λέμε,αλλά ποιος μας ακούει;;;;
    1 point
  39. Τσέκαρε άνοιξη του 2024 προς Μάη!😉 Σκέτες Β20;; Έχουν περαστεί;; Δεν γίνεται εκεί να παίζεις με B20 μόνο. Ειδικά εκεί οι πάροχοι έχουν έσοδα από το Roaming!
    1 point
  40. Παίζω πάντα πρώτα τα (5 πλέον) worlds. Όχι Δευτέρα, αλλά Τετάρτη, Πέμπτη κ αργά το βράδυ, αυξάνονται έτσι οι πιθανότητες για αεροπλανάκι (που δίνει >215 πόντους) πάρα τζιπάκι (~170). Τα 15 space origins τα παίζω συνήθως Πέμπτη μετά τα μεσάνυχτα προς Παρασκευή. Δίνει σχεδόν όλες τις πίστες 700άρες (άντε 1 ή 2 600) και καθαρές χωρίς ογκόλιθους. Αν χρησιμοποιείς εφαρμογή που "κλειδώνει" το landscape (πχ rotation), πιάνεις 80-90% σε κάθε πίστα. Κι αν βγει κλεψύδρα (συνήθως σε 2-4 πίστες την συγκεκριμένη ώρα), οι 700 πόντοι είναι εύκολοι, όπως προανέφερε ο καλλιτέχνης. ΥΓ: Βασικό να μην ξεχνάς το daily bonus.
    1 point
  41. Βγαίνουν μια χαρα για αυτούς που πρόλαβαν την αναλογία 1:2.
    0 points
  42. Ε ναι δε παίζει το έργο. Όσοι είχαμε ήδη παίξει την Παρασκευή θα είμαστε συνέχεια ένα βήμα πίσω απ'τους άλλους.
    0 points
  43. Να δείτε που τέλος εβδομάδας θα ξανά διπλασιάσουν τους πόντους αφού δεν βγαίνει αλλιώς. Το μάθημα το πήρα. Σαββατοκύριακο θα ασχολούμαι με τους πλανήτες, ποτέ αρχή εβδομάδας.
    0 points
  44. Δεν μπορεί να υπάρχει σε κάθε εσωτερικό χώρο η ίδια κάλυψη και ποιότητα από όλες τις εταιρείες. Οι λόγοι πολλοί. Σκέψου ότι κάπου αλλού, σε κάποια άλλη τουαλέτα, δεν θα πιάνει η νοβάρα, κτλ... Εξάλλου έχεις εναλλακτική επιλογή ανάμεσα σε πράσινη και νόβα για εκεί που είσαι. Φαντάσου να μην είχες εναλλακτική.
    0 points
  45. τον τελειυταιο καιρο ψαχνω για να αλλαξω την συσκευη και η συγκεκριμενη με εχει κερδισει. αυτο ομως που με απογοητευει και στην συγκεκριμενη αλλα γενικα στην κατηγορια, ειναι οτι δεν εχουν υποδοχη για mini jack και ραδιοφωνο!!! γιατι δεν τα βαζουν πια!!!
    0 points
  46. Το αμέσως χειρότερο φιάσκο σε διαγωνισμό απ'αυτόν εδώ ήταν παλιά κάτι καλλιστεία, που όποια "κέρναγε" τους κριτές τα κέρδιζε 😜 Όποιοι έπαιξαν την Παρασκευή και σήμερα έπιασαν τους 15.000 και πήραν δώρο. Εμείς οι υπόλοιποι μαγκούφηδες που είχαμε παίξει μέχρι και την Πέμπτη φάγαμε πόρτα!
    0 points
  47. 2 παιχνίδια πρόλαβα να παίξω. Στα τέσσερα λεπτά τα εφτυσε η εφαρμογή. Βγείτε εξω οοοολοι... 🤣
    0 points
  48. Γεμάτο δίκτυο… δεν εξηγείται αλλιως.
    0 points
  49. Με αρκετο κόσμο στο σημείο είναι εξαιρετικά
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...