Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. kmpatra

    kmpatra

    Members


    • Πόντοι

      27

    • Δημοσιεύσεις

      8.746


  2. snapp

    snapp

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      3.094


  3. SagoniasSlutRose

    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      2.041


  4. d_alex

    d_alex

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      144


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 19/02/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Καλημέρα. Για κάντε μια (δωρεάν) δοκιμή, μηνυμα 31 στο 12410. Εμενα χτες μου απαντησε: ΣYΓXAPHTHPIA! EΓΓPAΦHKEΣ ΣTHN ΠPOΣΦOPA ΠOY ΘA ΣOY ΔINEI KAΘE 1H TOY MHNA 600 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 600MB. MOΛIΣ ΠHPEΣ TO ΠPΩTO ΔΩPO KIOΛAΣ! Προφανώς βολεύει όσους έχουν ανάγκη αρκετή ομιλία. Δοκιμάστηκε σε 2 αριθμούς, νέο και παλιό f2g και το έδωσε και στα δυο,τα οποία έχουν κάνει ανανέωση μέσα στο δίμηνο. Ο κωδικός δοκιμάστηκε τυχαία μεταξύ άλλων, δεν είχε έρθει κάποιο μήνυμα. Φυσικά δεν ξέρω αν θα το πάρουν όλοι και υπό ποιες προϋποθέσεις. Απο παλιότερα ποστ που έψαξα,επι wind συνήθως ο κωδικός έδινε δωρεάν παροχές για 6 μήνες. Ως είθισται,αν κάποιος το βάλει σήμερα,θα πάρει τα λεπτά τώρα,και ξανά, όπως το γράφει κιόλας, την 1η Μαρτίου. Οπότε αν είναι 6μηνη θεωρητικά θα μπουν 6 δόσεις, 1 τώρα και οι επόμενες 5 καθε πρώτη του μήνα. Άγνωστο μέχρι πότε θα επιτρέπει ενεργοποίηση. Οπως έγινε και σε άλλη περίπτωση μπορεί να την κόψουν οποτεδήποτε. Άγνωστο αν και αυτή είναι για 6 μήνες ή λιγότερο. Δεν γνωρίζω αν δίνει παράταση υπολοίπου,το πιθανότερο είναι όχι οπως συμβαίνει σε τέτοιες προσφορές. Το δικό μου υπόλοιπο έληγε στις 23/3 οπότε σε αυτό θα ήθελα κάποιο feedback,αν δίνει παράταση τουλάχιστον την πρώτη φορά,σε υπόλοιπα που λήγουν σε λιγότερο από 30 μερες. Update ΔΕΝ δίνει παράταση με την ενεργοποίηση
    19 points
  2. Σε ευχαριστώ! Την ενεργοποίησα σε 4 νούμερα. Ο αδερφός μου προσπάθησε τώρα σε άλλα 3 αλλά λέει προσωρινά μη διαθέσιμη. Μάλλον την έκοψαν.
    5 points
  3. Δεν αποκλείεται να την έκοψαν,οπως και την προηγουμένη φορά. Αν και το προσωρινά μη διαθέσιμη μπορεί να υποδηλώνει φόρτο στο σύστημα. Δεν αποκλείεται τετοιες προσφορές να έχουν και όριο στον αριθμό των συνδρομητών που τις λαμβάνουν ή τις ενεργοποιούν.
    3 points
  4. Εγω θυμηθηκα ενα τραγουδακι του αειμνηστου Χαρρυ Κλυν που ελεγε: ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ... Δεν μ αρεσει να ειμαι ο κακος, αλλα το μονο που βλεπω εδω (γι αυτο το θεμα) ειναι ενα συνεχες παθητικο κλαμα με ελαχιστες εξαιρεσεις. Καπως σαν ομαδικη ψυχοθεραπεια. Παλια γι αυτη τη λειτουργια υπηρχε το καφενειο, το κουρειο, η πλατεια. Τωρα ξεμειναμε στα φορουμ και στο γιουτιουμπ. Λυπηρο.
    3 points
  5. Δούλεψε σε 2 νέα f2go και σε 3 Q. Ένα Q μαλιστα είχε και ληγμένο υπόλοιπο από τις 5.2.2024. οπότε μάλλον ισχύει για όλους χωρίς ψιλά γράμματα. Βρε θηρίο, που το πήρες χαμπάρι αυτό το τεφαρικι;😂 Απίστευτο, να δίνει τέτοιο δώρο η WIND στο ξεκουδουνο. Θενκς για την άμεση ενημέρωση. Να, κάτι τέτοια κάνει και όλο αναβάλλω την φορητότητα στον βάτραχο. 😂😂😂
    3 points
  6. Λάθος, ανά δευτερόλεπτο είναι. Ότι λέω είναι εξακριβωμένο. Αν μπήτε στο 1265 θα ακούσετε το υπόλοιπο Κ Α Ι με δευτερόλεπτα. Κάντε μία κλήση 5" και θα δείτε ότι τρώει μόνο 5".😀 😁
    2 points
  7. μια από τα ίδια σε και σε ενα που μολις προσπάθησα .... προσωρινά μη διαθέσιμη
    2 points
  8. Βδομάδα διπλασιασμού από σήμερα
    2 points
  9. Να γραψω την εμπειρια μου απο το pre order του Αμαζον Αγγλιας. Ειχε λοιπον τρελη προσφορα, εβγαινε το 512GB κατω απο 1100€ με μεταφορικα, τελωνειο κλπ ολα μεσα. Στα εξτρα εδινε τη δυνατοτητα να κανεις claim Disney+ 1 χρονο, Galaxy watch6, £100 ανακυκλωση σε συγκεκριμενες συσκευες (οχι οποιαδηποτε οπως εδω) και ελεγε οτι με αγορα 512GB σου αναβαθμιζουμε σε 1ΤΒ δωρο θηκη και προστασια οθονης αν τη βαλεις στο καλαθι Πριν παραγγειλω λεω ας ρωτησω στο τσατ τι παιζει με την αναβαθμιση χωρητικοτητας για σιγουρια, και μου λεει ο τυπος παραγγελνεις 512 και σου στελνουμε 1ΤΒ. Μια χαρα λεω. Λεω με τη θηκη πως γινεται, οποια και να βαλω δεν αφαιρει το κοστος. Λεει βαλε μονο το κινητο και θα βαλουμε εμεις θηκη και προστασια. Προφανως και παρελαβα μονο το 512GB κινητο που ειχα παραγγειλει. Εστειλα στο τσατ και μου λενε σορρυ καναμε λαθος, αν δεν σου αρεσει επεστρεψε το. Λεω ας κανω claim το ρολογακι. Ενω λοιπον ειναι κανονικα το Amazon.co.uk μεσα στους πωλητες, η αποδειξη που μου εστειλαν γραφει Amazon EU οποτε παλι εφαγα ακυρο απο Samsung. Το αμαζον εχει αλλαξει και δεν βοηθαει γενικα, ενω παλιοτερα ηταν πολυ πιο λασκα. Δλδ αν ειχε γινει πριν 4-5 χρονια μπορει να εστελναν οι ιδιοι ρολοι και θηκη, τωρα σου λενε απλα επεστρεψε το και δεν μας ενδιαφερει. Τα γραφω για να ξερει οποιος το διαβασει για του χρονου. ΥΓ. οταν το παρηγγειλα στις 18/1 δεν ειχαν βαλει πουθενα terms & conditions, μετα εβαλαν για θηκη και προστασια πως να τις βαλεις στο καλαθι και να τις παρεις δωρο.
    2 points
  10. Λοιπόν σε 3 παλιά F2G δουλεύει, θα δοκιμάσω το απόγευμα στο δικό μου.
    2 points
  11. Πρέπει να βάλεις πληρωμή με κάρτα, paypal ή gpay Αυτό το έχω συναντήσει κι εγώ, εδώ και πολλά χρόνια. Μόνο online
    2 points
  12. Αν δεν είχε τα κτίρια του ΟΤΕ να βάλει τις κεραίες, σήμα δεν θα βλέπαμε.
    1 point
  13. ενημέρωση: το πακέτο με τα 600’+600ΜΒ που ανακαλύφθηκε σήμερα ΔΕΝ χάνεται με την μετατροπή από παλιό σε νεο Free2Go. Δηλαδή οι παροχες ισχύουν ακομα. Θα σας ενημερωσω για το αν θα ανανεωθεί εκ νέου την 1η του μήνα. 13€ το μήνα και παίρνει 1000λεπτα ομιλίας+8GB. Παρα πολυ καλή τιμή.
    1 point
  14. 1.Όταν ανανεώσεις το σταθερό απλά το αναφέρεις ότι θα πρέπει να συνεχίσουν τα 1000 λεπτά σε περίπτωση αλλαγής πακέτου και 2.τα λεπτά του buy more αποδίδονται κάθε 1η του μήνα
    1 point
  15. 1) αν ανανεωθεί στο ίδιο πρόγραμμα, πιθανόν όχι. Τα λεπτά θα μπαίνουν κάθε πρώτη του μηνός. Θα πάρει και άλλα χίλια δηλαδή την 1η Μαρτίου. 2) τίποτα δεν χάνεται
    1 point
  16. Μπαίνεις ρυθμίσεις και κάνεις αναζήτηση για routines και βάζεις τα παρακάτω: Το battery protection το έχω στο adaptive. Οπότε το ΣΚ που δεν παίζει η ρουτίνα ή κατά τη διάρκεια της ημέρας, φτάνει κανονικά στο 100%.
    1 point
  17. Θα πρέπει να υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω WiFi.
    1 point
  18. Λοιπόν, 3 F2G παλια με φοιτητική προσφορά το πήραν και το δικό μου σαν νέο. Από εκεί και πέρα μπορεί να το έκοψαν διότι το ίδιο έγινε και με το 94 που πήρε η μητέρα μου αλλά δεν μπορούσα σε αλλά δυο της οικογένειας.
    1 point
  19. https://klik.gr/2024/02/19/dimioyrgeitai-tileoptikos-kolossos-me-tin-amerikaniki-cvc-tin-nova-ton-alpha-kai-to-omilo-vardinogianni/ Μένει να δούμε αν υλοποιηθεί...
    1 point
  20. Πηραμε κινηταρα 1500ευρω για να το γυρισουμε 10 χρονια πισω σε FHD? Οσον αφορα τη μπαταρια, εγω εχω φτιαξει ρουτινα τις καθημερινες να φορτιζει μεχρι 80% το βραδυ και μετα στο γραφειο το πεταω πανω στον ασυρματο φορτιστη και το βγαζω μετα απο λιγο που εχει γεμισει. Το ΣΚ το βαζω να γεμιζει στο 100%. Μεχρι τωρα δεν εχω πεσει κατω απο 35% το βραδυ που παω για υπνο.
    1 point
  21. Δεν δουλεύει σε Q με ληγμένο υπόλοιπο 5 μήνες, όμως εισερχόμενες και ΣΜΣ δέχεται. Επίσης τα 600' είναι με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, πολύ σημαντικό. Οπότε με μία ανανέωση σε Q με 8€ βγαίνουν 3 μήνες με επέκταση υπολοίπου στον 2ο μήνα αγοράζοντας με 6€ unlimited nights ή 5,30/28 ημέρες για Αλβανία-Βαλκανια που δίνει 200' προς νόβα/q και 500μβ. Όσο κρατήσουν αυτά βέβαια. Οπότε με ληγμένο αν μπει μια 8ευρη από κσουντνταουν παίρνει μπροστά. Ωραία κίνηση για ενεργοποίηση πεθαμένων αριθμών σε συρτάρια.
    1 point
  22. 1 point
  23. κ μενα με ληξη υπολοιπου 12/2 το πηρε αλλα δε μπορω να καλεσω λεει η συνδεση σας εχει απενεργοποιηθει. μενει να δουμε αν στα αλλα νουμερα που το πηραν θα λειτουργει οταν ληξει το υπολοιπο τους
    1 point
  24. Χμμ θα ξαναδοκιμάσω στο παλιό f2g τι να πω μπορεί να μην πήγε κάτι καλά με την αποστολή sms
    1 point
  25. Ασχετως με το τι καταλαβα απο τα γραφομενά σου (δεν βρισκω γιατι πρεπει να τα μοιραστω δημοσια), με κλαμα και ευχολογια του στυλ: "πρεπει να μπλα μπλα ..." δεν γινεται τιποτα. Αυτο ειπα, οχι οτι εχεις αδικο στις θεσεις σου. Εδω τιθεται θεμα για τους 300 που νομοθετουν για μας και νομιζεις οτι ο "μεγαλυτερος παροχος" ειναι πιο σοβαρο ? Σε λιγο θα πρεπει να οδηγαμε με 30, παγκοσμια πρωτια!
    1 point
  26. Σε 2 αριθμούς που έστειλα ενεργοποιήσει κανονικά η προσφορά. Ευχαριστώ.
    1 point
  27. Δουλεύει και σε 2 κινητά που δοκίμασα.Θανκς!.
    1 point
  28. 1 point
  29. Στα 10 ευρώ περίπου και το φέρι κάνει 15 λεπτά και έχει χαβαλέ
    1 point
  30. Και μόνο που μπαναραν αυτόν τον άνθρωπο εδώ μέσα ο οποίος κυριολεκτικά είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια , δείχνει ποιοι κινούν τα νήματα . Ελπιζω να είναι προσωρινό , να αρθεί δηλαδή .
    1 point
  31. η κόσμοτε έχει την καλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη κάλυψη και με διαφορά αλλά όχι και την γεωγραφική
    1 point
  32. Το πιο πιθανόν όχι.Οταν κάνεις την ανανέωση τηλεφωνικά υποθέτω τους το λες για να το συνεχίσουν κανονικά Αν τυχόν αλλάξει κάτι(απίθανο)τους στέλνεις στην φόρμα επικοινωνίας.Στα υπόλοιπα απάντησαν τα παιδιά.
    0 points
  33. Αυτό μου βγάζει από το πρωϊ. https://drive.google.com/file/d/1si4rfaQSQkuVCk9fodhK4WrPYOYPqEfK/view?usp=sharing
    0 points
  34. @eridion25 σήμερα το διόρθωσαν αυτό που είχες αναφέρει με τις λανθασμένες παροχές: (Extra fact:το CU Xlusive MeApola 20 το οποίο θα έμπαινε με τις αλλαγές ακόμα άφαντο)
    0 points
  35. Πρώτον, επειδή ήμουν κι εγώ χρήστης Android για χρόνια, είπα να δοκιμάσω τη "σχολή" iOS αλλά, στην πράξη, δεν εντόπισα τα όσα πλεονεκτήματα παρουσιάζεται ότι έχει το εν λόγω λογισμικό. Ίσα ίσα, με παιδεψε σε πράγματα τα οποία σε Android τα κάνεις πανεύκολα, κάνει τα ίδια πράγματα κάποιος, απλά χρειάζεται περισσότερα βήματα με το iOS. Και επίσης, επειδή λες ότι το χρησιμοποιείς για τη δουλειά σου, δεν θα πρότεινα iOS γιατί η μεταφορά αρχείων από iPhone σε Windows υπολογιστή, είναι σκέτος πονοκέφαλος, πραγματικά παιδεμουρα, εκτός αν θέλεις να ανεβάζεις υλικό στο Drive και μετά μέσω υπολογιστή κατεβάζεις ότι θέλεις. Όσον αφορά τη μεταφορά αρχείων από iPhone σε στικάκι, είχα παλαιότερο μοντέλο από το 15αρι που πλέον έχει Type C επομένως, επειδή η δουλειά γινόταν με ειδικό ανταπτορα, με στικάκι μόνο είχα καταφέρει να μεταφέρω αρχεία, σκληρό δίσκο δε διάβαζε. Νομίζω όμως ότι σκληρό δίσκο, διαβάζουν μόνο τα 15αρια της Pro σειράς....
    0 points
  36. από τη Δευτέρα μέχρι και χθες, κάθε μέρα, για 4 ώρες είχα βάλει στο mifi μια καρτούλα με απεριόριστο ίντερνετ για να κάνει streaming στο Twitch σε σημείο με ταχύτητα 100-110mbps. σχεδόν κάθε μέρα, στις 2 ώρες συνεχούς ροής, το stream σταμάταγε με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ. Αν και θεωρούσα τελείως παράλογο να μην μπορεί με 100mbps να κάνει streaming σε 1080p60, κατέβασα την ποιότητα σε 720p60 και ενώ έδειχνε να φτιάχνει, μετά απο λίγη ώρα έκανα ξανά το ίδιο. επειδή είχε φτάσει σε σημείο να μου σπάει τα νεύρα, το έβαλα στο auto και ειλικρινά, δεν πίστευα πόσες φορές όχι μόνο έκανε εναλλαγές στην ποιότητα του stream, αλλά έφτανε ακόμα και σε ανάλυση 360p για να πάει καρφί στα 1080. στην αρχή, έριξα το φταίξιμο στο mifi παρ'όλο την καλή ταχύτητα και έστησα για ένα 4ωρο χθες το κινητό μου μέσω 5G (130-140mbps). Το αποτέλεσμα? πάλι το ίδιο.! ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλαβω πoιο είναι το πρόβλημα της VF με το streaming. το ίδιο μου κάνει και στο σπίτι μου - με 15mbps δεν πιάνει τίποτε παραπάνω από 720p (κι αυτό όχι κλειδωμένο, πέφτει σε 480) ενώ με Cosmote, ακόμα και με 4mbps είχα σταθερό 720p.
    0 points
  37. Πόσο βαθειά έσκαψε ο άλλος για να κόψει την οπτική; Εκτός αν αυτές τις βάζουν σε βάθος μισού μέτρου....
    0 points
  38. Τώρα κατάλαβα.. κάνε ένα quote να ξέρουμε σε ποιον τα λες ρε συ.. ήσουν πάνω στην αλλαγή της σελίδας και έπρεπε να ψάξω να βγάλω νόημα.
    0 points
  39. Παντελή συμβαίνουν αλλά η δικαιολογία πάει σύννεφο. Το έγραψα και το άλλο τοπικ κόπηκαν σε δυο διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα συνδέσεις κεντρικού κορμού πολύ κακή διατύπωση. Μόνο ένας αδαής θα το πιστέψει αυτό. Εντάξει η Cosmote το έχει τερματίσει μια με τις πτώσεις ταχύτητας στα σημεία που είδα στην περιοχή με την κινητή και στο καπάκι αυτό.
    0 points
  40. Διαφωνώ ευγενικά.. Θα είμαστε αυστηροί με όλες αυτού του είδους τις βλάβες γιατί κάποιοι χάνουν λεφτά επειδή είναι η δουλειά τους μέσω ίντερνετ. Και κανείς δεν θα τους αποζημιώσει. Μόνο κάνα απεριόριστο στους μη απεριόριστους και άντε γεια.
    0 points
  41. Την εποχή που έπεσε ούτε γάτα δεν κυκλοφορούσε στην περιοχή. 😂
    0 points
  42. και Αλεξανδρούπολη. Αθήνα λίγο σέρνεται αλλά όλα καλά
    0 points
  43. δεν είναι θέμα ran βρε παιδιά. Αν δεν υπάρχει διασύνδεση στο backhaul τότε η εκπομπή σταματά.
    0 points
  44. Βασικά πλέον προσωπικά κοιτάω 2 θέματα αντί για 15 και εκεί που θα κοιτούσα και τα νέα μήπως βοηθήσω κανένα χριστιανό πλέον δεν κοιτάω καν. Anyway! Άλλοι θα συνηθίσουν, άλλοι όχι και θ' αραιώσουν οι επισκέψεις, μικρό το κακό φαντάζομαι.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...