Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. panos.k2

    panos.k2

    Members


    • Πόντοι

      8

    • Δημοσιεύσεις

      1.186


  2. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      2.167


  3. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      13.821


  4. johndouk

    johndouk

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      442


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 17/02/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Συνεχιζω να είμαι ο συνήγορος του διαβολου. άρα δηλαδή δυο εταιρίες κάνουν λάθη και η μια είναι σωστή; Ακουγεται παράδοξο. Παντως ο σταθμός στις λιγκιαδες που καλύπτει την περιοχή είναι σε άθλια κατάσταση. Οι άλλες τον έχουν αναβαθμίσει τουλάχιστον.
    3 points
  2. Αν ρωτάς εμένα και εννοείς την κεραια στη διασταύρωση ΕΟ Ιωαννίνων Ημουμενιτσας-Περιφερειακού Ιωαννίνων, αυτή είναι η συγκεκριμένη και έχει όντως αισθητό uptilt
    3 points
  3. Μπορείς αν θες να τα βγάλεις και όλα σε κουπόνια των 1,2€ έκαστο. Μπορείς και σε ένα ολόκληρο. Νομίζω το βέλτιστο είναι 2€, αν παραγγέλνεις συχνά, ώστε να παίρνεις και τα 2gb. Το 24% φόρος που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, λογίζεται επί του ποσού ανανέωσης του μήνα και δεν χάνεται, παραμένει στο υπόλοιπό σου, απλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για κουπόνι. Επίσης λάβε υπόψη σου ότι το κουπόνι, εκτός από το συμψηφισμό του ποσού του, σου δίνει και 10% έκπτωση. Παράδειγμα: Αν κάνεις στο efood παραγγελία 8€ και βγάλεις κουπόνι 4€, θα χρειαστεί να (συμ)πληρώσεις και 3,20€, υποχρεωτικά με κάρτα. 8€ -10% = 7,20€ - 4€ = 3,20€
    3 points
  4. για να κάνω και λίγο το συνήγορο του διαβολου, στα Ιωαννινα όταν πιάνουν από τα μάρμαρα (όλες οι εταιρίες απο τον ίδιο ιστό) έχουν ακριβώς το ίδιο σημα. Πχ πάνω στον περιφερειακό έχουν και οι 3 εταιρίες 3-4/4 μπαρες Β7 και για τις υπόλοιπες μπάντες 4/4 μπαρες. Και από λιγκιαδες όταν πιάνουν, από διαφορετικό ιστό η κάθε μια, πάνω κατω τα ίδια είναι από άποψη σηματος.
    2 points
  5. Τα Γιάννενα είναι, εκτός από πανέμορφα και πολύ προχωρημένα σε όλα τα επίπεδα. Χρωστάει πολλά η Ελλάδα στους Γιαννιώτες.
    2 points
  6. Έλα ντε! Νομίζουν ότι μας τρολάρουν! Εάν πουληθεί πάντως θα προτιμούσα την Saudi Telecom 🇸🇦 ή την Etisalat 🇦🇪γιατί είναι τηλεπικοινωνιακοί όμιλοι και όχι FUND τύπου CVC. Έχει άλλη ειδίκευση!🏆
    2 points
  7. Τι πρεμούρα κι αυτή με το αν και πότε θα πουληθεί...
    2 points
  8. Επίσης ο ταχύτερα πάροχος στο Capex των επενδύσεων της χρονιάς. 500μύρια. Εάν πουληθεί όπως διαβάζουμε, θα πάει σε εξίσου μεγάλο όμιλο οπότε κανένα πρόβλημα. Σε ένα μήνα Θα ξέρουμε.
    2 points
  9. Μάζεψαν και τις τρύπες στη καμάρα και η Nova πλέον πάει τρένο στο κέντρο. Απλά σε κάποια σημεία στα στενα γυρω από την Ναυαρίνου και κυριως σε εσωτερικούς χώρους παίζει με Edge. Εκεί θέλει Micro.
    1 point
  10. Φυσικά και κάτι κανείς με αυτά τα νούμερα. Εγώ εχω τα μισά στο σπίτι μου στη Σχολη Τυφλών και πανηγυρίζω. Στο πατρικο μου είναι οριακά λειτουργική για δεδομένα εκτός αν βγω έξω.
    1 point
  11. Φίλε μου εγώ δεν έχω βάλει τίποτα ακόμα στην οθόνη, θα βάλω αργότερα την γνήσια προστασία της sammsung. Δοκίμασα λοιπόν με 4:3 και την μπροστινή κάμερα (selfi ) αλλά και τις πίσω, όλα είναι άψογα δεν μου κάνει αυτό που βλέπεις στο δικό σου.
    1 point
  12. Παιδιά μην κοιτάτε μόνο το sot έτσι. Άλλο 6 ώρες sot και 10 ώρες μετά τη φόρτιση. Άλλο 6 ώρες sot 38 ώρες μετά τη φόρτιση και μονιμα σε wifi με κλειστα δεδομένα πχ. Νμοίζω ότι το 24 τρώει αρκετά παραπάνω ενέργεια σε standby και με 5g σε σχέση με το 23
    1 point
  13. https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/forma-epikoinonias Γράφεις αναλυτικά τα στοιχεία σου και το αίτημα, σου απαντούν σε λίγες ημέρες στο mail που δηλώνεις.
    1 point
  14. 1 point
  15. Για την κοσμοτε αυτό είναι τουλάχιστον το micro που παραθετεις και έχει ήδη εκεί εδώ και χρόνια. Λογικά θα πρέπει να βγει καινούργια άδεια. Επίσης μπήκε η 141573 στη Χαλάστρα.
    1 point
  16. Σκαλίζουν το δίκτυο! Έρχεται και το SA σε λίγο. Πάρε από αλλού παράδειγμα!
    1 point
  17. Ας πουληθεί. Πού το πρόβλημα; Εμένα με ενδιαφέρει να απολαμβάνω σωστές υπηρεσίες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Απλά πράγματα.
    1 point
  18. Χαθήκαμε.. Αυτή είναι πλέον η κύρια συλλογή μου, όλα δουλεύουν κανονικά. Τα έχω βάλει σε σακουλάκια για τη σκόνη και την υγρασία, με διάφορους συνδυασμούς κατάφερα και τα χώρεσα, με τρόπο που να συμβαδίζουν το καθένα με τα υπόλοιπα, η χρονολογία που πρωτοπαρουσιαστηκαν η κυκλοφόρησαν. 32 μοντέλα, από το το nokia 3210 έως το 3230. Προηγούμενα μοντέλα και μεταγενεστερα, και κάποια ίδιας χρονολογίας (2000-2005) τα έδωσα. Είχα μαζέψει 100 διαφορετικά κατά καιρούς. Αυτή είναι μια παλιά φωτο από screenshot
    1 point
  19. 1.Και σε υπάρχουσα , Πρέπει να είναι στο ίδιο ΑΦΜ σταθερό και f2g. 2.μόνο 1000 λεπτά όχι gb προϋπόθεση να ανανεώνεις τουλάχιστον κάθε 2 μήνες τον χρόνο ομιλίας 3.Ετσι είναι.
    1 point
  20. σαν πίστωση θα είναι τα 10€ χωρίς φορους κτλ, οπότε reload και άλλα δώρα δεν θα παίζουν
    1 point
  21. Αν βάζεις 13€ και δεν έχεις απαλλαγή φόρου θα έχεις γύρω στα 9€ για χρήση προς efood. Από'κει και πέρα, κάνεις ό,τι θες - είτε βγάζεις ένα κουπόνι 9 κατευθείαν είτε το σπας σε 1-2-3€
    1 point
  22. Για τον όμιλο εννοώ, μεμονωμένα το αποκλείω!
    1 point
  23. Αν δεν πατήσεις "λήψη και εγκατάσταση" δεν θα ψάξει τίποτα.
    1 point
  24. Τα OUT - IN τα εχω δανειστει απο τις ονομασιες των ιδιων των δικτυων, και ειναι στην εισοδο ή την εξοδο απο μια πολη, οπως λεμε "εκει εξω". Το απο που ερχεσαι ή φευγεις ειναι σχετικο βεβαια. Το ιδιο με τα EAST - WEST - NORTH - SOUTH. Οι ονομασιες βασιζονται στην περιοχη βασικα, στην οδο ή συνοικια ή τοπικο τοπωνυμιο. Επισης το -ΟΤΕ εννοει το προφανες. Το -SHOP επισης (τα καταστηματα των τριων). Το -M ειναι τα micros, αλλα οχι με την ευκολια που τα χαρακτηριζουν ως τετοια μερικοι. Ενας σταθμος που ειναι σε ταρατσα 15 μετρων, ή εχει καλυψη 3 χλμ. δεν νοειται σαν micro, αλλα σαν macro μαλλον. Μη σας ξεγελαει το μεγεθος της κεραιας... Ενα "~" στο τελος της ονομασιας εννοει την απροσδιοριστια στη θεση (η ακριβεια που θεωρω απαραιτητη ειναι μερικα μετρα). Υπαρχουν και λαθη (που θελουν διορθωμα) οπως πολυ σχετικες ονομασιες, π.χ. χθες ειδα τους KIFISIA-KAT και KIFISIAS-KAT που ειναι πολυ κοντα! Εννοουσα την περιοχη και την οδο αντιστοιχα. Καθε βοηθεια και διορθωση ευπροσδεκτη. Το μονο που δεν αντεχω ειναι τα φραγκοχιωτικα. Η χρηση των αγγλικων χαρακτηρων ειναι μονοδρομος γιατι το ενδιαφερομενο κοινο ειναι παγκοσμιο. Δεν φανταζεστε ποσοι ξενοι τα χρησιμοποιουν ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ επισης! Τους θερμους μηνες κυριως.
    1 point
  25. Σωστά. Ούτε σε μαύρο έχουν.
    1 point
  26. 1). Για το dns ναι σωστα . 2). Για τις τρεις κλιμακες... Πας Ρυθμισειις / σχετικα με το τηλεφωνο /αναλυτικες πληροφοριες και προδιαγραφες/ πατας 7 φορες πανω στην εκδοση λειτουργικου συστηματος θα ενεργοποιηθουν οι επιλογες προγραμματιστη. Φευγεις απο κει... Πας ρυθμισεις / προσθετες ρυθμισεις/ επιλογες προγραμματιστων /μπαινεις πας κατω-κατω βρισκεις τις τρεις κλιμακες (παραθυρου-μεταβασης-animator ) και απο 1x βαζεις και στις τρεις 0,5x . Ετσι εχεις πλεον πιο γρηγορη αποκριση παντου.
    1 point
  27. Ενημερωτικά για όσους ψάχνουν για συμβόλαιο: Συγγενικό μου πρόσωπο έκλεισε αυτή την εβδομάδα το vodafone red unlimited new, φορητότητα από την πράσινη, στα 23,87ε με τους φόρους. Επικοινώνησε με το τμήμα φορητότητας της vodafone (210 670 2267). Έχει ξανααναφερθεί το συγκεκριμμένο νούμερο στην καρτέλα 804 περίπου όπου τότε, πριν 2-3 μήνες δηλαδή, έτρεχε προσφορά το ίδιο πρόγραμμα στα 19,10 για φορητότητα και 17,05 για μετατροπή από cu. Πιστεύω fair deal, αρκεί να υπάρχει σήμα στις περιοχές που κινείται.
    1 point
  28. Όταν η ΝοVA έπιασε σήμα στο κέντρο (Ερμού ) από αυτές τις κεραιες και με άθλιο download, έγινε σεισμός ( από ένα μέλος ) γιατί εκπέμπει πέρα του επιτρεπτού ορίου. Τώρα έχουμε 200& στην άλλη άκρη τελείως, πιο μακρυά δε γίνεται 😆, και δε συνεχίζω άλλο. ## @marios239 πολλές κεραιες χρειάζεται. Έχει αρκετά χρονια που το μέρος έχει ανεβεί από φοιτητές, θα μπορούσαν να είχαν βάλει στο λιμάνι και να καλύψουν και τις αλυκές γιατί από το σωρό δεν μπορούν.
    1 point
  29. ψοφησε το αλογο παει εδω και πολυ καιρο δεν συμφερει σε σχεση με frog,με εξαιρεση τους ελαχιστους που επαιρναν την προσωπικη προσφορα με τα 5 ευρω (εγω προσωπικα ειχα απειρα χρονια στην Q και μονο 2 φορες την ειχα δει) για τους υπολοιπους πλεον η frog ειναι πιο οικονομικη και αξιοπιστη,χωρις να εχεις το νου σου ολη την ωρα να βαζεις ξυπνητηρια μηπως πετυχεις κανα συμφερον countdown μια φορα στους 3 μηνες εγω πηρα 2 αριθμους και την εκανα για frog,αφησα εναν μονο στην Q που δεν θα βαζω λεφτα μεσα,απλα για να υπαρχει ο αριθμος και αν φτασουν οι 18 μηνες που δινει τον αριθμο αλλου και τον χρειαζομαι τοτε μπορει να κανω καμια ανανεωση 8 ευρω (σιγα να μην υπαρχει μεχρι τοτε) για να τον κρατησω αλλους 18 μηνες,αλλιως πουλο κι αυτον. εκει που ειχα ξεκινησει στην Q και την εβγαζα με 3 ευρω τον μηνα τωρα τα εχουν κανει ετσι που ηθελα για τα ιδια και πιο λιγα 12 το λιγοτερο. ενδεικτικα ενα μεσο πακετο frog που καλυπτει τους περισσοτερους και σε ομιλια και σε data 10gb και 200 προς ελλαδα και 400 προς frog κανει 8.90ε και με rollover κιολας αν ενεργοποιησεις το ιδιο πακετο πριν την ληξη του και πολλα εξτρα δωρακια που δινει με αποκορυφωμα ενα τρελο που δινει που δεν το λεω γιατι δεν θελω να καει γρηγορα,οποιος θελει του το λεω σε προσωπικο μηνυμα. Φαινεται σα να κανω διαφημιση στην frog αλλα στην πραγματικοτητα απλα με εχει ξενερωσει τοσο η Q με τις νεες της ''πολιτικες''
    1 point
  30. Εξαιρετική ανταπόκριση σε καταγγελία μέσω ΕΕΤΤ δέχτηκα σήμερα από τη Nova. Επιτελους μπορώ να φυγω αζημίως και να τους πληρώσω μόνο την επιδότηση… Μαλλον η συγχώνευση έχει και τα θετικά της σε τέτοιες περιπτώσεις. Διότι η Wind ήταν βράχος σε αυτά τα θέματα.
    1 point
  31. Lidl στην Αγριά, Δήμος Βόλου. Εσωτερικός χώρος Στο parking Περιφερειακή οδός Βόλου Αυτή η κεραία στην ΑΓΕΤ είναι απίστευτη, και είναι χωρίς συνεγκατάσταση από τη Nova. Απ'όταν μπήκε η n78 τον Οκτώβριο είναι πάντα τούρμπο.
    0 points
  32. Άμα ανοίγετε που και που ακόμα τηλεόραση (άνοιξα λίγο σήμερα και ήθελα να την πετάξω από το παράθυρο με τις αηδίες που προβάλει) ετοιμαστείτε να λουστείτε άπειρες διαφημίσεις data jump από nova... Μας έχει jumpαρει κανονικά η nova όμως τελευταία με αυτή τη διαφήμιση 🤣🤣🤣🤣 Στα τελευταία ποστ έχετε κάνει σουξέ οι δύο σας 😛
    0 points
  33. Ο μεγαλύτερος μέτοχος του Vodafone group και έχουν υπογράψει συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας. Ποσο πιθανόν να ανταγωνιστούν στην Ελλάδα;
    0 points
  34. Κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και άμα συνεχίσει πας αντιπροσωπεία για αλλαγή μικροφώνου. δεν έχεις άλλη επιλογή
    0 points
  35. Όποιος και να την πάρει μόνο αν πάει κόντρα στο καρτέλ θα την πάει μπροστά. Όταν οι άλλοι κάνουν αυξήσεις να μην ακολουθεί. Οι δέκα μονάδες διαφορά με την Vodafone(1,1 εκατ συνδρομητές διαφορά,η Nova ανακοίνωσε Σεπτ 2023 3,2 εκατ συνδρομητές κινητής έναντι 4,3 εκατ που ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό η vf)είναι κυρίως γιατί δεν βλέπει ο κόσμος το διαφορετικό. Σου λέει κάποιος γιατί να πληρώνω τα ίδια και να μην πάω Cosmote με καλύτερο σήμα ή Vodafone με καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών
    0 points
  36. Και συνήθως πρώτος την κάνει ο καπετάνιος ή όπως λέει και ο Σαφέτης "Ακυβέρνητο καράβι, η επένδυση..."
    0 points
  37. Ναι αλλά εγώ δεν έμπλεξα με το λίγκουιντ, για να μη μπλέξω με σάλτσες και ντομάτες! Δηλαδή θα μπλέξω τώρα😁; Επισης χιουμοριστικό μήνυμα😁
    0 points
  38. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι ένα cashback το δίμηνο. Συγχαρητήρια!!
    0 points
  39. Υπαρχει ακομα η ανανεωση 8ε στα καταστηματα Νόβα;
    0 points
  40. Λοιπόν, επειδή αυτό που περιγράφεις το εχω δει στη Nova με F2G. Έμενε η καρτα σε 2G και σπάνια με πέταγε No service…τι φταίει έψαχνα, όχι η συσκευη όχι κάτι εργασίες αναβάθμισης. Τελικά με το που έβαλα καρτα( είχαν περάσει 3-4 μήνες) όλα έστρωσαν. Όποτε ναι, σε πετάει σε 2G κλειδωμένο για να μην επιβαρύνεις το δίκτυο ίσα ίσα να έχεις σήμα για κλήσεις έκτακτης ανάγκης και κανένα εισερχόμενο μήνυμα και αν.
    0 points
  41. Στο φακελο εχει την καρτα χρονου ομιλιας ξυσμενη και με μουντζουρωμενα τα νουμερα με μαρκαδορο;
    0 points
  42. Συνέχεια ενημέρωσης .... Ενεργοποίησα το μεσημέρι το κινητό του γιού από φορητότητα σε CU. Έκτοτε ακόμη δεν έχει μπει η κάρτα που αγόρασα. Σε ενημέρωση από το chat μας είπαν ότι το ποσό θα μπει εντός 24 ωρών. Είναι πάγια τακτική αυτή ή πέσαμε στην περίπτωση? Γιατί είναι Παρασκευή βράδυ και δεν έχει ούτε cent για να πάρει ένα τηλέφωνο, εκτός των (απαραίτητων για την ηλικία του) δεδομένων.
    0 points
  43. Όσο να 'ναι αποφεύγεις να πας κάπου με "ανοικτό"μέλλον. Βέβαια μένει να δούμε αν θα παει σκέτη η εταιρεία ή πακέτο με τον όμιλο. Θα δείξει. Εδώ ηα είμαστε να τα λέμε
    0 points
  44. Κανονικα παιζει το app . Μολις εκανα log in Δεν θα βγει ενιαιο app Αλλο app για καρτες ( f2g k q) αλλο για συμβολαια ( my account)
    0 points
  45. E ναι έχω την κακή συνήθεια να τρώω 🙂
    0 points
  46. Αναβαθμίστηκε και η τελευταία κεραία στην Πιερία, στην Οκ.Ακτη Κατερίνης. Για να δούμε αν θα μπει και η καινούργια κεραία εκεί.
    0 points
  47. Το παρήγγειλα από ένα κατάστημα στα 360 ευρώ οι οποίοι με διαβεβαίωσαν ότι έχει επίσημη εγγύηση 2 χρόνια από την infoquest. Πριν 1 μήνα είχα παραγγείλει άλλο ένα κινητό το poco x5 pro και η συσκευασία είχε αυτοκόλλητο από την Foqus η οποία είδα ότι συνεργάζεται με την Infoquest. Μιλάμε για το 12/512 ευρωπαϊκό
    0 points
  48. Στο δρόμο που είναι τα μαγαζιά υπάρχει κάλυψη γιατί είναι δίπλα η κεραία. Σε δρόμους και γειτονιές που έχει μόνο σπίτια μάλλον δεν τους ενδιαφέρει γιατί ούτως ή άλλως έχουν όλοι WiFi calling πλέον και είναι από άκρη σε άκρη με ftth. Προσπαθώ κάπως να το "δικαιολογήσω" γιατί όντως είναι τραγικό.
    0 points
  49. Τη μηχανή αναζήτησης την ξέρουμε. Το τι θα ψάξουμε δεν ξέρουμε. Μη τα θεωρείς όλα δεδομένα.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...