Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. snapp

    snapp

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      3.094


  2. king2009

    king2009

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      13.084


  3. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      13.817


  4. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      2.163


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 14/10/2023 Σε όλες τις περιοχές

  1. Το 2025 το πολύ ένα 15-20% που θα έχουν μείνει με σκέτες. Κριτική πρέπει να κάνουμε γιατί τους πληρώνουμε! Αλλά και από την άλλη γιατί δεν μένουν ή να πάνε στην συνεργάτιδα Vodafone που δραστηριοποιείται 30 χρόνια στην Ελλάδα και με το φάσμα που έχει έπρεπε να είχε δίκτυο αντίστοιχο της Cosmote ή και καλύτερο! Αλλά η νοοτροπία είναι να κοιτάζει το μέγιστο κέρδος, να το στέλνει στην "μαμά" στην Αγγλία ενώ θα μπορούσε να αυξήσει τις επενδύσεις της από το ετήσιο κέρδος-έσοδα που έχει η εταιρεία και ας είναι ο πληθωρισμός και το κόστος της ενέργειας που λέει συνεχώς ο CEO. Ας βγάλει λιγότερα για λίγα χρόνια εξάλλου έχει "πολλά" στο σεντούκι ακόμη. Η Deutsche Telecom γιατί επενδύει ένα αξιοσέβαστο πόσο για τις επενδύσεις του δικτύου της δηλαδή;;
    1 point
  2. Γράφεις αυτό που είναι αυτονόητο, αλλά ορισμένοι δεν θέλουν να το διαπιστώνουν. Έτσι έχουν τα πράγματα, μόλις προ ολίγων μηνών έγινε η συγχώνευση. Ήδη τα αποτελέσματα της νέας εταιρείας είναι ορατά και πολύ εντυπωσιακά, καθώς είναι η πρώτη σε αριθμό νέων συνδέσεων όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα και το πλάνο αναβαθμίσεων προχωράει κανονικά. Οι σκέτες 800άρες μειώνονται και σε λίγο θα αποτελούν παρελθόν.
    1 point
  3. Παιδιά από τις 22 Μαϊου που πήρα και εγώ το business unlimited ultra και δωρεάν κάρτα i4s (όπως μου είπε ο υπάλληλος στο κατάστημα λόγω συνδυασμού με σταθερό τηλέφωνο), ο μόνος λογαριασμός που βγήκε σωστός ήταν ο πρώτος γιατί τότε που βγήκε (2 μέρες μετά) δεν την είχα στην κατοχή μου την i4s, έτυχε να την παραλάβω την ίδια μέρα. Σε όλους τους επόμενους λογαριασμούς μου χρεώνουν 2.98€ για την κάρτα i4s. Κάθε 25 του μήνα από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο που έχω επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών μου επιβεβαιώνουν ότι την δικαιούμαι δωρεάν, ότι διευθετούν το θέμα εκείνη την στιγμή και ότι στον επόμενο λογαριασμό θα έχει πιστωθεί η επιπλέον χρέωση που μου έκαναν και δεν θα ξαναχρεωθεί, μάλιστα μου έλεγαν ότι εγγυώνται ότι θα γίνει. Στον λογαριασμό Αυγούστου πράγματι μου πίστωσαν τα ποσά με τις χρεώσεις Ιουνίου-Ιουλίου αλλά και πάλι την χρέωσαν κανονικά. Τον Σεπτέμβριο που επικοινώνησα τελευταία φορά μαζί τους τους απείλησα ότι έτσι και δεν τελειώσει αυτό το παραμύθι και με την ευκαιρία που μου δίνεται λόγω των αυξήσεων που έχουν ανακοινώσει για καταγγελία των συμβάσεων χωρίς πέναλτι θα με χάσουν από πελάτη (ενός συμβολαίου κινητού της προαναφερόμενης σύνδεσης, δύο σταθερών-ιντερνετ και ενός καρτοκινητού).
    1 point
  4. Huawei 5.5G https://www.iefimerida.gr/tehnologia/huawei-kanei-55g-pragmatikotita
    1 point
  5. Καλά αν είναι να περιμένω μέχρι το 2025 για να αναβαθμίσει η nova θα έχω αλλάξει 2 συμβόλαια μέχρι τότε. Προσωπικά, θα προσπαθήσω να πάρω ένα σχετικά φτηνό απεριόριστο στην cosmote την άνοιξη που λήγει το συμβόλαιο μου.
    1 point
  6. Τη μερα που ειναι να μηδενισει το υπολοιπο λογικα θα ληγει και το πρωτο πακετο. Οποτε κουμπωνεις το δευτερο και πας ακομα 1 μηνα. Η 12αρα καρτα αφηνει 10.90. Η 13αρα πρεπει να αφηνει 11.70/11.80? Και το πακετο εχει 11.50 ευρω δηλαδη αν ειναι να μηδενισει το υπολοιπο θα χαθουν 40/60 λεπτα στο τριμηνο το πολυ. Το πακετο θα παει κανονικα και τον τριτο μηνα και ας εχει μηδενικο υπολοιπο. Δεν βρισκω κατι καλυτερο για οσους θελουν και δεδομενα και ομιλια. Οποιος θελει μονο δεδομενα η μονο ομιλια βαζει reload it για οτι θελει και στο καπακι καρτα παει 2μηνο δηλαδη η 13αρα βγαινει 6.5 το μηνα οποιος θελει δεδομενα+ομιλια αυτο με την διπλη καρτα ειναι το καλυτερο που σκεφτηκα αυτη τη στιγμη.
    1 point
  7. Οχι το εξηγησα και στο adslgr forum τουλαχιστον αν θες μονο ομιλια αλλα βγαινει και με δεδομενα. Κανω αντιγραφη επικολληση απο εκει οπως τα εγραψα Βαζεις 2 καρτες 13ευρες περνεις reload it και για δεδομενα και για ομιλια τα ενεργοποιεις ταυτοχρονα οποτε 1 μηνα εχεις και ομιλια και δεδομενα. Το δευτερο μηνα βαζεις το πακετο με τα 11.5 ευρω και για τον τριτο μηνα παλι το πακετο με τα 11.5 ευρω. 26 ευρω δηλαδη το τριμηνο 8.5 ευρω το μηνα με την παραπανω μεθοδο και εχεις καθε μηνα και ομιλια και δεδομενα. Εμενα που δεν με ενδιαφερουν τα δεδομενα ολους τους μηνες παιζω μπαλα με promo 4 που πηρα πριν 11-12 χρονια με 4 ευρω το μηνα και τελος δεν ασχολουμαι με αλλα πακετα αλλα η παραπανω μεθοδος που σκεφτηκα βολευει πολυ για οσους δεν θελουν να πετανε καθε μηνα 11.5 ευρω.
    1 point
  8. Μπερδεύεστε! Ο ηλεκτρολόγος είναι για: τίποτα φώτα (πυρακτώσεως), αντιστάσεις σε θερμοσίφωνα και κουζίνες, υψηλά ρεύματα και τάσεις, τριφασικό, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, άντε και καμιά δομημένη καλωδίωση (αν φερθούν με ευλάβεια στα καλώδια δικτύου και συναγερμών). Μέχρι εκεί! Τηλεπικοινωνίες, χαμηλά ρεύματα και τάσεις, ΚΕΡΑΙΕΣ tv & sat, συστήματα ασφαλείας, κάμερες, και οτιδήποτε ηλεκτρονικό (πλακέτα + software) (δηλαδή σχεδόν όλα), το αναλαμβάνει ηλεκτρονικός! Ας έρθει ο ηλεκτρολόγος με το "τζιτζίκι" του (υπερσύγχρονο όργανο ανάλυσης γραμμής), να μετρήσει στην γραμμή (χαλκό), χωρητικότητα, εξασθένηση, crosstalk, παρεμβολές, λάθη, συγχρονισμό, κτλ, ώστε να πιστοποιήσει την ποιότητα και την κατάσταση της γραμμής στο χώρο του πελάτη, σε σχέση με εμάς τους ηλεκτρονικούς που έχουμε αναλυτές για τις μετρήσεις αυτές και όχι μόνο...
    1 point
  9. Με βάση την ανακοίνωση της cosmote, στις 13 Νοεμβρίου θα καταργηθει το basic calls του what up αλλά θα παραμείνει το basic combo της cosmokarta?
    0 points
  10. Ναι και έχει ξαναγίνει, όχι μια φορά...
    0 points
  11. Είναι δύσκολοι οι δύο άτιμοι μικρότεροι, εγώ κάνα 450αρι πόντους παίρνω μέσο όρο συνήθως.
    0 points
  12. Αυτό θα πάρεις με κλειστα ματια
    0 points
  13. Και σε εμάς Βοιωτία υπάρχουν B20 only,αλλά όχι πολλές
    0 points
  14. Λαγκαδά, διασταύρωση με δωδεακόροφες, εκεί ψηλά που είναι οι κεραίες, διπλανή οικοδομή το σπίτι μου. Οπότε καταλαβαίνεις από σήμα no problem. Το ίδιο επίσης και εδώ στο χωριό στην Πελοπόννησο. 2 σταθμοί καλύπτουν το χωριό κάργα + πόσοι γειτονικοί. Το ίδιο και στην Βέροια, ήμουν σε προνομιούχα θέση και είχα φουλ κάλυψη. Καταντήσαμε να λέμε προνομιούχο μέρος κατοικίας, αν έχει κοντά σταθμούς κάλυψης... * Τον αγρότη δεν θα τον δεις παρκαρισμένο μπροστά στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη. τον έχω σε πάρκινγκ. Μην δίνουμε και στόχο...
    0 points
  15. Έχω 13 θήκες (!), καμία δεν το έχει "πετάξει", έχω το πρώτο τζαμάκι εδώ και 4 μήνες, 100% ευχαριστημένος. Να θυμάσαι απλά αφού το περάσεις να το αφήσεις να κάτσει κάποιες ώρες και μετά να περάσεις ξανά από το μηδέν όλα τα δακτυλικά αποτυπώματα. Δεν έχει κυρτή οθόνη και όντως τα περισσότερα κάθονται μια χαρά. Sent from my SM-S916B using Tapatalk
    0 points
  16. Εγώ το βρίσκω στα 18-20 €, με χαλάει μόνο το gap που έχει, βρίσκω κι ένα στα 60 € spigen σε ένα site το οποίο δείχνει να είναι no gap αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι όντως no gap. Αλλιώς ρίξε μια ματιά πχ aliexpress κλπ θα βρεις no gap μπρασελέ με 10-20 € stainless steel και τιτάνιο πιο ελαφρύ με κάτι παραπάνω.
    0 points
  17. Μόνο να αναφέρονται και στο συμβόλαιο οι δωρεάν παροχές γιατί αλλιώς αν έχουν γίνει προφορικά δεν θα βρεις δίκιο. Εγώ τους είχα ζητήσει να φαίνονται και στο συμβόλαιο τα δωρεάν πάγια.
    0 points
  18. Υποπτεύομαι ότι σε βάθος ενός χρόνο θα μας αναγκάσουν ΟΛΟΥΣ να βγάλουμε νέα ταυτότητα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    0 points
  19. Όχι. €12 όπως πάντα. Άλλωστε και στα μεγαλύτερα ποσά, πάλι €3 δίνει. Sent from my Pixel 7 Pro
    0 points
  20. Μήπως ήταν άλλο ποσό ανανέωσης;
    0 points
  21. Όχι πάντα. Ενίοτε κάνουν pre-provision με τον σειριακό αριθμό όταν στέλνουν τον νέο εξοπλισμό, οπότε και σταματάει να δουλεύει ο παλιός. Σε ΟΤΕ έχω δει να κόβουν δικό τους συνδρομητή επειδή του έστειλαν νέο εξοπλισμό, ενώ ο παλιός λειτουργούσε.
    0 points
  22. Φίλε μου, μάλλον όχι! Δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου. Ούτε στην εφαρμογή που έχω με τις κατανάλωσεις φαίνονται ιδιαίτερα. Η διαχείριση πάντως, της μπαταρίας στο κινητό είναι εξαιρετική λόγω Snapdragon.
    0 points
  23. Αυτός ο κάποιος παρίστανε τον υπάλληλο της cosmote και taggare υψηλόβαθμα στελέχη στο LinkedIn για να παραπονεθεί για την κάτω ραχούλα. Αυτά.
    0 points
  24. Ψιλομπερδεύτηκες. Θεσσαλονίκη - Εγνατία. Και συγκεκριμένα από Καμαρά μέχρι Βαρδάρη. Όχι Εγνατία Οδός (Ηγουμενίτσα μέχρι το όρος Αραράτ).
    0 points
  25. Ούτε το 2025 θα έχει αλλάξει τις 800αρε παντού είναι πάρα πολλές. Μέσα στις μεγάλες πόλεις το παλεύουν μαζί με την Vodafone αλλά και τώρα την σώσει που έχει την μικρότερη συνδρομητική βάση.
    0 points
  26. Κάνε καταγγελία ή περίμενε να γίνουν οι τιμολογιακές αλλαγές του Νοεμβρίου και από την ημέρα που θα ισχύσουν, θα έχεις δύο μήνες για να φύγεις χωρίς να πληρώσεις το παραμικρό
    0 points
  27. Παιδιά εμένα μου βγαζει προσφορά μεταβαση από business unlimited all σε business unlimited all+EU 35€ Ποια η διαφορά μεταξύ των 2?
    0 points
  28. The Addams Family[1991][Extended] https://www.imdb.com/title/tt0101272 Μιας και θα ξεκινησω τη σειρα Wednesday δεν θα μπορουσα να μην ξανα δω την απολυτη μαυρη κωμωδια των τελευταιων 50 ετων την αγαπημενα μας οικογενεια Addams. Κυκλοφορησε σε 4Κ Remastered το 2021 στα 30 της χρονια και δειχνει 2 λεπτα περισσοτερο απο τον κλασικο χορο της mamushka. Για τι να πρωτο μιλησω? Για το casting που καθε χαρακτηρας ειναι καλυτερος απο τον αλλο με τον αγνωριστο Christopher Lloyd σε τρελο ρολο με την μικρη Christina Ricci στο ρολο της Wednesday που απλα ζει το ρολο της η το διδυμο Anjelica Huston-Raul Julia ως το πιο αγαπημενο ζευγαρι που εχουμε συναντησει και μην ξεχναμε και τον Carel Struycken αλα frankenstein μπατλερ να τραβαει ολα τα βλεμματα μαζι με τις σκηνες με το χερι που περπαταει που ακομα και σημερα βγαζουν μια τεραστια πρωτοτυπια. Η μοναδικη οικογενεια που τρεφεται απο μακαβρια πραγματα και οχι μονο αλλα το κανει και με θαυμασιο τροπο. Ο Barry Sonnenfeld πηρε τη σειρα του 1964 και εβγαλε τον καλυτερο της εαυτο του στη μεγαλη οθονη πριν 32 χρονια. Κλασικη και παραμενει διαχρονικη νομιζω εχει να μπει στην τηλεοραση πολλα χρονια καποτε εμπαινε τακτικα απο το Star. Μια οικογενεια που χωρις να προσπαθει πολυ χωρις forced στοιχεια βγαζει μια απαραμιλλη αγαπη μεταξυ τους βγαζει μια αυθεντικοτητα που ειναι αξιοζηλευτη μεχρι σημερα. 7.7/10 Addams Family Values[1993] https://www.imdb.com/title/tt0106220 Αξιο sequel το οποιο ομως εχει καποια ελαττωματα. Να ξεκινησω με τα καλα με την αρχικη σεκανς και την ατακα του Γκομεζ μολις γεννηθηκε το παιδι του απλα μοναδικη στιγμη οπως και η συνεχεια με το "χερι" να κανει πατινι ειναι pure απολαυση ξεκαθαρα. Το πρωτο μισαωρο κυλαει πολυ ομορφα με το νεοφερμενο μωρακι στην οικογενεια και τις σκανταλιες των 2 αδερφων του με τις ατακες να δινουν και να περνουν. Οταν σκασει μυτη η πανεμορφη Joan Cusack αδερφη του John Cusack μια προικοθηρας που θελει τα λεφτα της οικογενειας ο Φεστερ θα πεσει ξερος και ερωτευτει με αποτελεσμα να ξεχασει ποιος πραγματικα ειναι το λεει και η παροιμια. Οι στιγμες στην κατασκηνωση δεν με τρελαναν καπως βαρετες περα απο το τελος την εκδικηση της Wednesday που ηταν μουρλια. Και το τελος αν και πηγε να δειξει εξυπνο με την ολη πραξη με το μωρο και τις συμπτωσεις ηταν καπως too much ακομα και για εναν Addams. Κραταω ομως τη συνολικη εικονα τις επικες ατακες απο Γκομεζ και ειδικα τη Morticia την ζεστασια που βγαζει παρολο το μακαβριο theme. Πραγματικα κριμα που 1 χρονο μετα ο Raul Julia επαθε εγκεφαλικο επεσε σε κωμα και πεθανε στα μολις 54 του χρονια πολυ κριμα γιατι σαν ηθοποιος ηταν εξαιρετικος. Σιγουρα επαιξε ρολο που δεν ειδαμε συνεχεια των ταινιων ο θανατος του. Και με τις 2 ταινιες περασα τελεια και σιγουρα θα τις ξαναδω ειναι ιδιαιτερες και μοναδικες σε αυτο που προσφερουν. 7.1/10
    0 points
  29. Θέλει κάποιο χρόνο να αναπτυχθεί το δίκτυο! Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από την ενοποίηση ακόμη! Βιάζεστε!
    0 points
  30. Με γεια σου, εξαιρετική συσκευή σε όλα της, θα το καταλάβεις ειδικά μετά τη χρήση των πρώτων 1,2 εβδομάδων. Επίσης αντί για μεμβράνη μπορείς να δοκιμάσεις και το τζαμάκι της Spigen EZ FIT GLAS.tR, μπαίνει γρήγορα, εύκολα και δεν επηρεάζει το δακτυλικό αποτύπωμα. Sent from my SM-S916B using Tapatalk
    0 points
  31. Θα το δούμε. Σε κάνα 5 6 μέρες θα υπάρχουν απαντήσεις. Ευτυχώς με τα καρτοκινητα φεύγεις ότι ώρα θες. Αν δεν είχα πάρει το pixel η αλήθεια είναι ότι σε θα άλλαζα την cosmote. Είχα και φοιτητικό. Άστα!
    0 points
  32. Ειναι το κλασικο κολπο τους για να λενε να ανεβασαμε τιμες αλλα δινουμε και πολλα παραπανω πραγματα ομιλια δεδομενα sms. Μα ρε καρτελακι μου γλυκο υπαρχουν παππουδες δεν θελουν δεδομενα δεν θελουν sms υπαρχει πολυς κοσμος που δεν θελει τοσα λεπτα η τοσα δεδομενα. Δηλαδη για ονομα φτιαξτε ενα προγραμμα με 200 λεπτα προς ολους με 4 ευρω η ενα προγραμμα με 2gb με 4 ευρω το μηνα. Αλλα οχι εκει το κατωτερο προγραμμα 11.5 ευρω για ομιλια το μηνα μαζι με δεδομενα sms παρε να εχεις. Οποτε οχι για μενα αυτο ειναι ξεφτιλα και ως καρτελ εχει ποσα χρονια μας ανεβαζουν σιγα σιγα το ποσο που δινουμε καθε μηνα μην πω για το διμηνο που τρωνε το υπολοιπο. Οποτε ναι θα τους ρημαξω το δικτυο οπως μπορω οπως με ρημαζουν και αυτοι το πορτοφολι τοσα χρονια. Κατι που δεν μπορω ειναι τα καρτελ σε μια χωρα που ηδη τα βγαζει δυσκολα περα με την ακριβεια και αυτοι βαρανε και αλλο και πουλανε αερα και ανεβαζουν και τιμες.
    0 points
  33. Το θα το έσπειραν και δε φύτρωσε. Πολλά θα έχουν πει και βλέπουμε χάλια μαύρα στη Cosmote που δε θα έπρεπε. Όσο για τη nond 🤣 νόβα ήθελα να πω όλο επεκτείνει το δίκτυο και όλο b20 ακόμα στην επαρχία εκτός πόλεων. Η Voda στα μαύρα κατάστιχα το 4g ακόμα σε πολλές πόλεις στην επαρχία τουλάχιστον χώνουν μπόλικες N78 κάτι είναι και αυτό απο το τίποτα.
    0 points
  34. Μόλις μου στείλανε το κινητό και εμειλ με promo κωδικό
    0 points
  35. https://share.temu.com/fpZn9BYc0bA Όταν έρθει θα σας πω αν είναι της προκοπής
    0 points
  36. Πάντως εγώ είμαι προς το παρόν υπέρ ευχαριστημένος από την Vodafone κάτι που δεν περίμενα
    0 points
  37. Δεν το ξέρω αυτό. Ούτε το σημα ξέρω πως είναι από τις άλλες δυο, απλά δεν κόβεται καθόλου και πουθενα το ιντερνετικό ράδιο. Για τη Vodafone ξέρω από τον φίλο μου ότι δεν κόβεται. Εγώ τη Nova χρησιμοποιώ που εχω και απεριόριστα, την Cosmote την βάζω σπανια απλά για να δω ποσες διακοπές κάνει. Το κινητό δεν το κοιτάω καθολου γιατί τρέχω και ζαλίζομαι αν κοιτάω κατω(κάποιες φορές το βάζω και στο μπράτσο), επομένως δεν εχω δει μπάντες/μπαρες κλπ. Απλά καταλαβαίνω ποτέ έχει κακό σημα γιατί κόβεται το ράδιο. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως στην πόλη οι συνεργάτιδες έχουν πολυ περισσότερη 700αρα από την Cosmote έστω και στο 4G.
    0 points
  38. Παίρνω τηλ στην εξυπηρέτηση να ζητήσω φραγή από απόκρυψη και δεν καταλάβαινε τι της έλεγα οπότε αναγκάστηκα να της τα πω στα αγγλικά. Οκ δεν με πείραξε αλλά δεν είναι κάπως; Καλά κάνουν και σωστά έχουν ξενόγλωσσους να εξυπηρετούν τις αντίστοιχης εθνικότητας, αλλά αφού επιλέγεις ελληνικά, δεν έπρεπε έστω να ξέρει ελληνικά; Τεσπα όλα καλά.
    0 points
  39. Εδώ οι νέες αλλαγές: https://www.frogmobile.gr/sites/default/files/anakoinosi_timologiakon_allagon_kartokinitis_10_2023.pdf (αφορά και cosmokarta & what'sup Πάει το 8ευρω ανανέωσης από την εφαρμογή, μονο απο καταστηματα cosmote/germanos
    0 points
  40. Γενικά πάει ανά την περιοχή. Αν ξέρεις ότι η VF έχει τουλάχιστον 4G+ στην περιοχή σου τότε είσαι καλυμμένος, ίσως με χειρότερη απόδοση σε δύσκολα σημεία
    0 points
  41. Παιδιά πολύ σύντομα(από Τετάρτη-Πέμπτη λογικά)μου έρχεται το A34 5G(8/256gb)και θα κάνω μετρήσεις 5G σε όλη την Θήβα
    0 points
  42. Τα έχουμε ξαναπεί δεν αξίζει τα λεφτά φορτιστής πάνω από 30. 25αρης μια χαρά είναι. Οι τιμές της Samsung είναι κοροϊδία. Με μετρητή της Baseus σε 65 φορτιστή και κατάλληλο καλώδιο δε πιάνει ούτε 30. 26-28 το πολύ. Το έχω μετρήσει πολλές φορές. Όποιος έχει μετρήσει πάνω από 30 να ποστάρει φωτογραφία και να μας πει τις συνθήκες. Απαράδεκτοι. Οι δύο μεγάλες κοροΐδιες στο μάρκετινγκ της συσκευής ήταν αυτό και οι ΑΙ φωτογραφίες του φεγγαριού. Για να είμαστε σωστοί και να μη λέμε μόνο τα θετικά.
    0 points
  43. Επί 10 η δουλειά
    0 points
  44. Καλησπέρα σας, νομίζω οτί οι αλεξιπτωτιστές είναι από την vodafone που βλέπουν πως πηγαίνουν οι πίστες,κάνουν δοκιμές κτλ
    0 points
  45. Να ψάξουμε στο μενού μήπως βάλανε το donate για xp;; 😂😂😂😂
    0 points
  46. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλαιότερα, αλλά σήμερα τυχαία διαπίστωσα ότι στους όρους ενεργοποίησης big bang πακέτων μόνο με κρυστάλλους (τα 2 που έχουν απομείνει δηλαδή) υπάρχει όρος ελάχιστης ανανέωσης 22€ τους τελευταίους 3 μήνες. Αν κρίνω από το δικό μου αριθμό δεν εφαρμόζεται ακόμη αλλά κοντός ψαλμος...
    0 points
  47. Φοιτητικό σταθερό 24αρι 18,90€ όταν ο ανταγωνισμός το δίνει χωρίς εκπτώσεις 17,60 και την 50αρα 4€ παραπάνω? Πολύ ακριβή τιμή. Δηλαδή πόσο έχει χωρίς φοιτητικό πάσο? Πάντως δύσκολο να το κόψουν λόγω πασου. Ας μην ανησυχεί όπου και να πάει το ίδιο δίκτυο χρησιμοποιούν όλοι. Βονταφον 50αρα 21,60€ έχω σε γουιντ καμπίνα.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...