Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. spiliot

    spiliot

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      1.430


  2. staurosmar

    staurosmar

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      138


  3. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      2.776


  4. gpapas640

    gpapas640

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      1.862


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 08/07/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Είναι αλλά ότι θέλουνε κάνουνε Από εδώ. Με βάση αυτό και αρκετό πρήξιμο, όλες τις μετατροπές τις είχα κάνει δωρεάν. Ένα "ανυπέρβλητο" πρόβλημα που πιθανώς να βρουν είναι ότι το σύστημα σε υποχρεώνει να πληρώσεις την sim (5 ευρώ) και αυτό γίνεται γιατί βάζουν "αλλαγή sim" ενώ πρέπει να βάλλουν "αλλαγή sim σε εγγύηση" για να πάει 0. Η "λύση" αυτή είχε δοθεί μετά από πολλές επικοινωνίες του καταστήματος με τους "υπεύθυνους" της εταιρίας. Επίσης αν δεν έχει αλλάξει κάτι, μη βάλεις κάρτα στο νέο νούμερο ότι και να σου πουν, θα βρεις 3 ευρώ μέσα και ίσως να έρθουν και άλλα δώρα ειδικά αν δεν βάλεις κάρτα άμεσα. Καλό κουράγιο 🙂
    4 points
  2. Βρε παιδιά! Το από κάτω ισχύει; Πακέτο του vodafone international με 8.5 ευρώ 600 λεπτά προς όλους για 30 μέρες; Ισχύει; Συμφέρει πιο πολύ και από big bang για χρόνο προς όλους για μικρή χρήση που χρειάζομαι.
    3 points
  3. Αν δεν κάνω λάθος όμως χάνεται το υπόλοιπο της κάρτας. oXM53CT5tl Astrocombo Κωδικός 3€ για παραγγελία από το site ή το app του coffee island με ελάχιστη 4,9€. Ισχύει έως 11/08, 18.30. Αν κάποιος ενδιαφέρεται και για τους υπόλοιπους κωδικούς ας μου στείλει pm. Μόνο το 2€ efood έχει εξαργυρωθει.
    2 points
  4. Σε αυτό απάντησα. Στην ποιότητα κλήσεων σε 4G home internet που έχω εδώ και 3 βδομάδες σε σχέση με 16 χρόνια που είχα ADSL και τηλέφωνο μέσω του κλασικού καλωδίου. Δεν υπάρχει πουθενά διαφορά.
    1 point
  5. 3-4 όχι. Είναι μεγάλη η περιοχή και αρκετές οι κεραίες. Μέχρι στιγμής προσθέτουν μπάντες!
    1 point
  6. Σαντορίνη, 0,5Mbps και αυτό με διακοπές. Τραγικοί όσο δεν πάει εδώ και χρόνια. Ζήτησα να φυγω ατελώς και το δέχθηκαν. Προφανώς γνωρίζουνε τα χάλια αλλά δεν κάνουν τίποτα.
    1 point
  7. Μέχρι τέλος Αυγούστου! Έτσι μου είπαν!
    1 point
  8. Φυσικά μπορείς , μην το αφήνεις !!
    1 point
  9. Για ποια κεραία μιλάμε; Φαντάζομαι όχι για την κεραία που βρίσκεται πολύ ψηλά επί της οδού Αμπελοκήπων, μακριά από τη θάλασσα. Εντός της εβδομάδας θα πάω στην Περαία οπότε θα διαπιστώσω τι έγινε, αλλά για τη συνεργάτιδα εταιρεία.
    1 point
  10. Χαχα όχι πάντα είπα να πάρω άδεια αυτό το ΣΚ να δω συγγενικά πρόσωπα Πέρασα από Αγιάννη ,Cosmote τα ίδια, Vf μια χαρά λειτουργικά όλα στα 80mbps 4g+/5g και η nova 4G πήγε αλλά Error speedtest
    1 point
  11. Καλησπέρα Έχοντας iPhone 14pro max παλιότερα το 12 κλπ και λόγω το νοσοκομείο που εργάζομαι έχουμε την μπλε γραμμή και διάφορες χώρες νομιζω ότι ξέρω τι γίνεται Απο ότι βλέπω έχετε παρά πολύ jitter Και συνήθως έχουν δύο λόγους τα iPhone 1) κάνουμε reset της ρύθμισης για δίκτυα για της μπερδεύουν 2) δεύτερη sim Πάντα τα iPhone έχουν θέμα με την δεύτερη sim αμα θες καλό ίντερνετ θα πρέπει να έχεις πάντα μια και ειδικά στο 5g
    1 point
  12. Εγώ πάντως το προηγούμενο που είχα το κράτησα κοντά δυόμιση χρόνια.δεν είχα κανένα παράπονο.ποτε δεν είχα κρατήσει κινητο τόσο πολύ.καποια στιγμή μου ήρθε η επιδότηση και έτσι για την αλλαγή το άλλαξα.
    1 point
  13. Χθες ανανέωσα με 13 ευρώ και το υπόλοιπο μου πλέον είναι 11,7. Έχασα μόνο τα 1,3 ευρώ του φόρου κινητής. Δεν έγινε δηλαδή αφαίρεση των 0,3 ευρώ όπως γίνεται σε κάθε ανανέωση, επιπλέον δεν μου κράτησε το 1 ευρώ του buy more που έχω από το σταθερό. Τέλος μου έδωσε το 1GB που υποσχόταν για 30 ημέρες αλλά έδωσε και 1000 λεπτά προς όλους χωρίς να το αναφέρει! Τα 897 λεπτά είναι από το buy more που έλαβα πριν μερικές μέρες.
    0 points
  14. Όχι εννοώ την προσφορά bring a friend που κάνεις πρόσκληση κάποιον στο cu
    0 points
  15. Από πριν. Γενικά έχει πολύ κακή κάλυψη στην περιοχή
    0 points
  16. Δεν έχω ιδέα αν έχει γραφτεί στο θέμα των καρτοκινητών, στην εφαρμογή του what's up έχει εμφανιστεί μια προσφορά για το gigamax 20 GB. 18€ 18 μήνες συμβόλαιο και τα 2 πρώτα πάγια δώρο οπότε θα είναι σαν να είναι 16€.
    0 points
  17. Αν το βάλεις τώρα πχ τι θα γίνει; μήπως έχεις ήδη gigamax? Εμένα τώρα που λήγει Gigamax ως special offer gigamax unlimited 23€
    0 points
  18. έχω 2 καλύτερες ερωτήσεις: 1. Χρειάζεσαι σήμερα αυτές τις παροχές στην εξαιρετική τιμή της προσφοράς; 2.Όταν σε 2 χρόνια θα σε περιμένει η special τιμή ανανέωσης περί τα 45€ υποστηρίζεται η περιοχή σου από άλλο πάροχο ώστε να μπορείς να παίξεις το χαρτί της φορητότητας;
    0 points
  19. Ξεκλείδωσα κι εγώ από τα Linux
    0 points
  20. Εχεις το CPH2581 μοντέλο? (Ρυθμισεις>Πληροφορίες για την συσκευή)
    0 points
  21. Αν έχει και κίνηση καλά είναι, το καλύτερο το είχα δει 6 το πρωί με 100Mbps Download. Ο σταθμός αυτός σε πιάνει στη Μοναστηριού από το ύψος της Πυροσβεστικής μέχρι τα ΚΤΕΛ. Επίσης και από 26ης Οκτωβρίου σε πιάνει μετά το φανάρι του Porto Palace και στην δυτική είσοδο από την έξοδο για Λιμάνι & Μοναστηριού μέχρι τα McDonald’s απέναντι από το One Salonica.
    0 points
  22. Εννοώ μέσω του ασύρματου ρούτερ. Έχει κανένας άλλος να μας πει; Είναι μια υπηρεσία που πληρώνουμε υποτίθεται η σταθερή τηλεφωνία
    0 points
  23. Φαντάσου ότι το pdf είναι σε διεύθυνση του site της frog, αναφέρει μέσα ρητά τη frog, και τελικά δεν αφορά τη frog..
    0 points
  24. Στο 50 5G υπόσχονται λέει δύο OS updates και 5 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας. Θα δούμε... Σε συνθήκες υψηλού φωτισμού θα έχει πρόβλημα με τα 480 nits που βλέπω να είναι η φωτεινότητα, γνωρίζουμε; Στα 159 ευρώ πλέον σε Γερμανό, Cosmote , Vodafone.
    0 points
  25. Αμα γινόταν γρήγορα, δεν θα το εκτιμούσες.. Τώρα τουλάχιστον σε μερικά χρόνια θα γιορτάζεις την επέτειο της περιόδου αναμονής για την είσοδό σου στο δίκτυο της Noβάρας και ένα δάκρυ θα κυλάει από συγκίνηση..
    0 points
  26. Αυτό που ανέβασες είναι από WiFi. Από 4G/5G πώς πάει;;
    0 points
  27. Αγόρασα δώρο για την σύζυγό Samsung A55 επίσης πολύ καλή επιλογή.
    0 points
  28. Όχι! Είναι στο καρτοκινητό vodafone international. Με μια κλήση στο 1266 αλλάζεις από cu σε αυτό δωρεάν. Και μετά το βρίσκεις στα πακέτα του απ' ότι φαίνεται. Και γω cu έχω αλλά σκέφτομαι να πάω εκεί γι'αυτόν τον λόγο.
    0 points
  29. Έχει κάνει κάποιος φορητότητα σε f2g τελευταία για ενεργοποίηση του buy more σε κατάστημα; Γιατί ακούω ότι το σταμάτησαν ή τουλάχιστον κάποια καταστήματα δεν το δέχονται.
    0 points
  30. Είναι η πιο οικονομική καρτοκινητή, καλύτερα από Q (έχω στην οικογένεια Q κατά βάση).
    0 points
  31. Εγώ δεν το βρίσκω πουθενά, ούτε στο CU app ούτε στο My Vodafone app 😞 Σίγουρα είναι πιο οικονομικό από αυτό που ενεργοποίησα εγώ τις προάλλες για μικρή χρήση (400 λεπτά με €9,90).
    0 points
  32. Εγώ δεν έχω αλλάξει csc.
    0 points
  33. φιλε μου ειλικρινα δε βλεπω κατι, ειμαι τυφλός ή μου βγάζει αλλα αποτελέσματα απο τα δικά σου..θα μπορουσες σε παρακαλω να στειλεις ενα λινκ εδω πέρα αν σου ειναι ευκολο;
    0 points
  34. Και στο Μαρούσι στα βόρεια προάστια γενικότερα! Βέβαια πρέπει να τους αφήσουν κιόλας!
    0 points
  35. Πασαλιμανι Όταν το έβαζα σε 5G έμενε εκεί για 5 δευτερόλεπτα και μετά γυρνούσε σε EDGE. Η Vf 150 Mbps η πράσινη 650
    0 points
  36. Εκεί που πρέπει να γίνει δουλειά είναι στα ΚΤΕΛ, όπου δεν υπάρχει ακόμη 5g. Έχει αργήσει πολύ και μιλάμε για ένα μέρος ιδιαιτέρως πολυσύχναστο.
    0 points
  37. Σήμερα είδα πως στο Νότιο Πήλιο, πιο συγκεκριμένα στο enb 1146 (Μηλιές) αναβάθμισε η Nova, αλλά όχι η Vodafone, ενώ είναι δικός της ιστός. Αναρωτιέμαι αν απλώς δεν το άνοιξαν ακόμα στην κόκκινη; Δεν μπορώ να κάνω αντιπροσωπευτικά speedtest γιατί στο σημείο που είμαι πιάνω οριακά το σταθμό (ένα που έκανε στη Nova έδωσε 10mbps).
    0 points
  38. Άρα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Μα δεν μίλησε κανείς για ενεργή κάρτα. Απλώς ανήκει σε άλλο νούμερο.
    0 points
  39. 0 points
  40. Έχει αλλα η ταχύτητα εξαρτάται και απο το πόσο άνοιγμα έχει και πόσες μοίρες. Το να βλέπει μόνο πάνω μάλλον επηρεάζει. Στο φαράγγι υπαρχει μόνο πανω.
    0 points
  41. Το φαράγγι δεν έχει άνοιγμα προς τον ουρανό; να φαίνεται δηλαδή;
    0 points
  42. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Είναι το πιο οικονομικό πακέτο ομιλίας που βρήκα, και το συνδύασα με τα δεδομένα που πήρα δώρο από την ανανέωση λόγω της φορητότητας που είχα κάνει πριν από μερικούς μήνες. Άρα ο μήνας θα μου βγει λίγο φθηνότερος από το να αγοράσω το πακέτο Apola με 11,80€, κατα €1,90 αν θυμάμαι καλά. 😋
    0 points
  43. Σε black mood...... Black_Army_Diamond εικονίδια......
    0 points
  44. Εξάλλου το έλεγε η Βουγιουκλάκη.. "κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός" Η υπομονή είναι αρετή ρε!!!
    0 points
  45. Είχε πολύ κόσμο σήμερα είναι και Κυριακή, καλύτερα πήγαινε γενικά αλλά η μαύρη τόσο καιρό είναι σταθερή σε αυτό το χάος . Έχω μεγαλώσει εκεί και πάντα έτσι πήγαινε τα καλοκαίρια η vf όταν ήταν εποχή Wind είχε και σημεία με εκτός δικτύου τώρα τουλάχιστον έχει ένα ξερό edge. Σε λίγο επιστρέφω πάλι οπότε θα το επαληθεύσω όταν δν γίνεται χαμός
    0 points
  46. Σε θέμα λογισμικού, επειδή έχω ζήσει παλιές καλές ένδοξες εποχές MIUI, θα έλεγα ότι υπάρχει βελτίωση. Δεν θα έλεγα ότι έχουν ξεπεραστεί εντελώς τα όποια ζητήματα, σίγουρα όμως βαδίζουμε σε καλό δρόμο. Εδώ και λίγους μήνες το έχω στην κατοχή μου, δηλώνω ικανοποιημένος μέχρι στιγμής, είναι σε όλους τους τομείς καλή επιλογή, δεν υπάρχει κάποιος τομέας στον οποίο υστερεί οπότε ναι, αξίζει θα έλεγα, είναι μια πολύ καλή πρόταση στα χρήματα αυτά.
    0 points
  47. Επειδή είμαι και εγώ κάτοχος Redmi Note 10 pro, σκέφτομαι το Redmi Note 13 Pro+ αλλά και το Xiaomi 13T ή το Xiaomi 13T Pro, αν και το τελευταίο ξεφεύγει σε τιμή. Το μόνο που με χαλάει στο Redmi Note 13 Pro+ είναι η κουρμπαριστή οθόνη.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...