Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. dimitroula10

    dimitroula10

    Members


    • Πόντοι

      7

    • Δημοσιεύσεις

      1.028


  2. kmpatra

    kmpatra

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      9.388


  3. Aggelos_Kypraios

    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      37


  4. elkons

    elkons

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      2.646


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 02/07/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Καλησπέρα, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, ιδιαίτερα τον @p_k που πρότεινε και τη λύση. Κρυβόταν μέσα στις ρυθμίσεις για την χρήση του 5g. Solved
    4 points
  2. Να πούμε ότι το τέλος διατήρησης προσφοράς για τα 1000' εφαρμόζεται στην πρώτη ανανέωση εντός του ημερολογίακου διμήνου εν προκειμένω Ιουλίου+Αυγούστου. Επειδή είδα κάποια μηνύματα πιο πίσω που αν κατάλαβα καλά περίμεναν να υπάρξει χρέωση από το υπόλοιπο τους.
    4 points
  3. Καλημέρα παιδιά. Απλα θα ήθελα να ενημερώσω ότι την Παρασκευή έκανα αλλαγή το f2g μου το οποίο είχε το παλιο buy more με τα 1000 λεπτα σε q, αλλά επειδή δεν με κάλυπταν οι παροχές για την χρήση μου, ξαναγύρισα το Σάββατο σε f2g και έκανα αίτηση για εκ νέου buy more. Εχθές ενεργοποιήθηκε το νέο με τα 15gb και τα 1000 λεπτά. Οπότε παρόλο που έγινε εσωτερική αλλαγή στο δίκτυο της nova, πιάστηκε σαν φορητοτητα για το buy more. Το αναφέρω γιατί λογικά οποιος θέλει να αναβαθμίσει το buy more, μπορεί να γίνει η διαδικασία πολύ πιο σύντομα και οικονομικά απ ότι αν γίνει φορητοτητα σε άλλη εταιρία και ξανά σε Nova.
    4 points
  4. Περνώντας από το Βασιλικό για βραδινή βάρδια στη δουλειά είπα να κάνω ένα speedtest. Στη 102041 έχει συνδεθεί 4G+ 5G (NSA) Τέτοιες ώρες πάει άριστα ο σταθμός, με το που ξημερώσει το 4G πάει στα 60 συνήθως
    4 points
  5. Να είσαι καλά φίλε, χάρηκα που βοήθησα.
    3 points
  6. Ποτέ από την εφαρμογή. Στέλνουμε UD στο 12410 και αν θέλεις στην λήξη ξαναστέλνεις και το ξαναπαίρνεις. Τώρα αναμονή λίγες μέρες που αλλάζουν οι προσφορές και μάλλον θα ξανάρθει.
    3 points
  7. Ξενοδοχείο mythic summer, παραλία Κατερίνης. Εξωτερικός χώρος.
    2 points
  8. Δεν χρειάζεται άλλο μέιλ. Διαγράφεις τον λογαριασμό και σε 3' τον ξαναφτιάχνεις με ίδιο μέιλ και τηλέφωνο και έχεις άλλα 20 κλπ.
    2 points
  9. Γράφεσσι σε μία εταιρεία με διαδικτυακά ΣΜΣ και είσαι άρχοντας. Bulker.gr που σίγουρα στέλνει αριθμό τηλεφώνου, έχει όμως όριο αγοράς smsbox.gr είναι και τζάμπα αλλά δεν φαίνεται ο αριθμός τηλεφώνου αλλά ένα όνομα που θα γράψεις εσύ. easysms.gr έχει καλή συμπεριφορά. Ψάξε και αποφασίζεις. Προτείνω την πρώτη αν είσαι λαρτζ. Αν όχι την δεύτερη που έχω εγώ. Έχω και την τρίτη.
    2 points
  10. Το Telekom group χρησιμοποιεί αυτά τα 2 εμπορικά ονόματα για τα δίκτυα. Π.χ. https://www.magenta.at
    2 points
  11. Την αίτηση την έκανα το βράδυ του Σαββάτου στο chat της εφαρμογής f2g και Δευτέρα 10:25 έλαβα το μήνυμα 😉
    1 point
  12. Πιθανόν όχι γιατί μάλλον ως παλιότερη σύνδεση (στο κινητό) δεν του δινουν τα 15Gb. Δηλαδή αυτό ήταν επαναενεργοποίηση της παλιάς προσφοράς 1000΄ μόνο και όχι καινούργια ενεργοποίηση σε νέα σύνδεση κινητού.
    1 point
  13. οι υποχρεώσεις των παρόχων προς τους καταναλωτές απορρέουν από το κανονιστικό πλαίσιο της Ε.Ε.Τ.Τ. όσο αναφορά τις βλάβες στη σελίδα https://www.eett.gr/docs/non-knowledgebase/tilefonia-amp-diadiktyo/vlaves/ της Ε.Ε.Τ.Τ. αναφέρει: όλα τα υπόλοιπα... 30GB για 7 μέρες ή 10GB για 30 μέρες δεν είναι παρά δωράκια για να μένουν οι πελάτες ευχαριστημένοι. ευπρόσδεκτα μεν... αλλά δεν μπορείς να τα διεκδικήσεις με κανένα τρόπο!
    1 point
  14. Στείλε WIFICALL στο 1333 μέσω SMS Είναι προενεργοποιημένη η υπηρεσία αυτή. Ή 100sms με 4,03€ ή το ξεχνάς. Υπάρχει και ο δωρεάν τρόπος μέσω ιστοσελίδας για sms αλλά τα ξέρει η @dimitroula10 αυτά..
    1 point
  15. μπορεις καλιστα να τα μαζευεις κουμπαρα και οταν ερθει η καταργηση της καρτας των 13 ευρω (συντομα) να τα παρεις πισω καταγγελοντας την συμβαση
    1 point
  16. Μέχρι να ενεργοποιηθεί το σταθερό σου δίνει 120 λεπτά ομιλίας προς όλους και 15 GB και μόλις ενεργοποιηθεί με κάθε ανανέωση από 15 ευρώ και πάνω σου δίνει 10 GB
    1 point
  17. Και εγώ αυτό νόμιζα και ήθελα να γράψω ότι δεν τραβήξανε 1 ευρώ από το υπόλοιπο που υπάρχει.
    1 point
  18. Vodafone μια χαρά δούλευε, και data και κλήσεις.
    1 point
  19. Tζαμακι flolab και θηκη pitaka εχω....τζαμακι για καμερες οχι μην βαλεις δημιουργει αντανακλασεις..φορτιστη του s23u χρησιμοποιω ακουστικα airpods pro 2 type c και μπορω να πω μονο θετικα σχόλια... αντικατεστησα και το plantronics που εχω στο γραφειο με τα airpods pro 2...τρεξιμο δυνατα κομματια και δεν φευγουν απο τα αυτια... δεν ξερω τι χρηση κανεις στο android αλλα εγω που εβαζα πολλες εφαρμογες κτλ τα εχω βρει τα περισσοτερα στο αιφον... εφοσον το παρεις και εχεις αποριες θα ρωτησεις και θα σου απαντησουμε...εχω ακομα και τα 2 συστηματα(apple + android) οπότε όπου μπορώ θα σε βοηθήσω..
    1 point
  20. Σε ευχαριστούμε για το tip.😜 Πέτυχες των ίδιο υπάλληλο ορεξατο για 2 συνεχόμενες αλλαγές πού ΔΕΝ έχουν στοχοποίηση κ ασχολήθηκε?
    1 point
  21. Ήταν απλά νεκρό Απαράδεκτοι εκεί στο 13888… Στην αναμονή εδώ και μισή ώρα για να συνδεθώ με έναν εκπρόσωπο Είμαι στα 51 λεπτά και ακόμα δεν έχουν απαντήσει Μια ώρα και συνεχίζουμε
    1 point
  22. Αεροδρόμιο Χανιά
    1 point
  23. Μπράβο κυρίως γιατί κατάφερες να κάνεις δύο αλλαγές σε ας πούμε 24 ώρες. Εμάς μας βγάζανε το λάδι και μάλιστα για τη μία μόνο κατεύθυνση.
    1 point
  24. Όχι βέβαια.. ουσιαστικά απλώς δεν θα ανανεωθεί αυτόματα στο τέλος του μήνα.
    1 point
  25. Ήταν ήδη αναβαθμισμένος, οπότε ή απλώς άργησαν πολύ να βγάλουν την άδεια ή θέλουν να κάνουν κάποια αλλαγή - προσθήκη. Στο μέλλον θα δείξει.
    1 point
  26. εβαλα την προσφορα του 22 με τα απεριοριστα data για το 2ο μηνα λιγες μερες νωριτερα μιας κ ληγει σημερα το υπολοιπο και δεν εδωσε παραταση οποτε αναγκαστικά βαζουμε καρτουλα παλι.
    1 point
  27. Για τα αξεσουάρ ότι ισχύει για όλα τα τηλέφωνα ισχύει και για αυτό. Τίποτα το ιδιαίτερο. Για τη μετάβαση υπάρχει η Android εφαρμογή move to ios που μεταφέρει τα περισσότερα δεδομένα από Android σε ios. Λογικά θα φταίει ότι είσαι κοντά στο τηλέφωνο και το κοιτάς. Άλλαξε αυτή τη ρύθμιση να δεις αν αλλάξει κάτι...
    1 point
  28. Τσέκαρε Κηφισιά και Mall! Ανέβα βόρεια δηλαδή!
    1 point
  29. Σήμερα μου έκανε το εξής κουφό. Χτυπούσε κλήση αλλά η οθόνη δεν άναψε. Επίσης αρκετές φορές χτυπάει μια φορά η κλήση και μετά σταματάει ο ήχος και απλά φαίνεται στην οθόνη. Το τηλέφωνο το έχω πάνω στο γραφείο. Έχει συμβεί σε άλλους; Υπάρχει εφαρμογή στο Google play που τα μεταφέρει όλα από το Android στο iPhone. Κάνε αναζήτηση "μετάβαση σε ios" ή κάπως έτσι. Εννοείται δεν κοιτάς το pro ή το απλό. Μόνο max. Φορτιστές χρησιμοποιώ της Samsung. Κανένα θέμα. Ακουστικά έχω beats flex που με βολεύουν πολύ. Τα ακουστικά της Apple και όλα τα παρόμοια που τα έχεις μόνιμα στο αφτι μου είναι πολύ αποκρουστικα. Γούστα είναι αυτά. Ετοιμάσου για ένα σοκ και προχώρα.......😁
    1 point
  30. "Σε περίπτωση που θέλεις να σταματήσεις την αυτόματη ενεργοποίηση Q STAR AUTO, μπορείς μέσω myQ.gr/myQ app ή στείλε ΝΟ στο 12000." Δεν χρεώνεσαι κάτι για απενεργοποίηση. Έχω την εντύπωση όμως θα πρέπει να ενεργοποιηθεί μία φορά αρχικά αν έχεις αρκετό υπόλοιπο είτε όταν κάνεις ανανέωση. Δεν ξέρω αν το μπερδεύω με άλλη εταιρεία. "Τη πρώτη φορά που θα γραφτείς στο Q STAR AUTO και έχεις υπόλοιπο πάνω από 9,8€, τότε η χρήση αποδίδεται αυτόματα. Αν δεν έχεις υπόλοιπο, τότε ανανέωσε και θα το πάρεις αυτόματα. Έπειτα θα το παίρνεις αυτόματα με την 1η ανανέωση κάθε μήνα από 13€."
    1 point
  31. οταν φυγουν ολοι ας ετοιμασουν οτι θελουν.....🤑
    1 point
  32. Μου ήρθε "προσφορά μόνο για σένα" 30GB + 1000 λεπτά "ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ" σε νούμερο που δεν χρησιμοποιώ συχνά. Είχα ήδη cashback 1,9 ευρώ περασμένα, μπορούσα να εξαργυρώσω αργότερα, αλλά λέω, δεν δοκιμάζω, να πάρω και την προσφορά; Εξαργυρώνω και φυσικά δεν έρχεται (άλλες φορές με εξαργύρωση πάνω από 1 ευρώ μια χαρά ερχόταν). Επικοινωνώ με το τσατ, μου λένε θα σου έρθει, απλά πολλές φορές αργεί (ήταν Αγίου Πνεύματος) παίρνει ως και 24 ώρες (γελάμε). Τίποτα. Επικοινωνώ την επόμενη μέρα, μου λένε επειδή ήταν Αγίου Πνεύματος εχθες (πάλι γελάμε), θα σου έρθει μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Τίποτα. Τρίτη φορά, μετά από 3ο 24ωρο, επικοινωνώ και μου λένε έπρεπε να βάλεις κάρτα 13 ευρώ (και δεν το λες 3 μέρες;;; ) Εξηγώ, στέλνοντας και screenshot, ότι άλλες φορές όντως έγραφε βάλε κάρτα 13 ευρώ ή 15 ευρώ για μια προσφορά. Αυτή τη φορά όμως έλεγε με "ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ". Και εφόσον το cashback είναι όντως ανανέωση, θα έπρεπε να μου δοθεί η προσφορά. Απάντηση "εν πάσει περιπτώσει, έπρεπε να βάλετε 13 ευρώ, θα θέλατε κάτι άλλο;". Τη ρωτάω λοιπόν, πώς μπορώ εγώ σαν καταναλωτής να μαντέψω το ποσό που πρέπει να βάλω, εφόσον δεν το γράφει στο διαφημιστικό; Εφόσον δεν γράφει χρηματικό ποσό, γιατί έπρεπε να βάλω 13 ευρώ και όχι 15 ας πούμε, ή 20 ευρώ; Απάντηση "η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι θα έπρεπε να κάνετε ανανέωση των 13 ευρώ, θα θέλατε κατι άλλο;" Της λέω, ξέρω ότι δεν φταίτε εσείς, απλά εκτός από εσάς, θα έπρεπε να ενημερώνονται και οι καταναλωτές, ώστε να ξέρουν αν θα κάνουν ανανέωση ή όχι. Εννοείται ότι χέστηκαν, καρφί δεν τους καίγεται, απλά κι εμείς οικογενειακώς θα εξαντλήσουμε τα υπόλοιπα στα 4 καρτοκινητά και βουρ για Frog.
    1 point
  33. Προσπάθησέ το και ενημέρωσε. Όταν είχε πρωτοπάρει το iphone ο γιος μου, είχαμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, είχαμε βγει μάλιστα στο δρόμο και πηγαίναμε δίπλα από την κεραία γιατί νόμιζα ότι έχει κάποιο θέμα το δίκτυο και τελικά ήταν θέμα της συσκευής και της συγκεκριμένης ρύθμισης. Ο γιος μου απουσιάζει τώρα, όταν έρθει αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα αυτό θα τον ρωτήσω να μου πει ποια ακριβώς είναι η ρύθμιση.
    1 point
  34. Το cellmapper φαίνεται να έπιασε κάπου NR standalone από band 7. Δεν έχει αρκετά στοιχεία για να δείξει που ακόμα. Έχει δει κανείς τπτ;
    0 points
  35. Κορυφαίο ξενοδοχείο, προπερσι είχαμε πάει. Εξαιρετική επιλογή.
    0 points
  36. Πόσο διήρκεσε η βλάβη;
    0 points
  37. Αν διαβάσεις το τελευταίο post στο θέμα της Q έκανα χθες βράδυ αίτημα εκεί και σήμερα το μεσημέρι το ενεργοποίησαν, οπότε γίνεται και έτσι.
    0 points
  38. Για κάποιον που δεν μιλάει πολύ και έχει σταθερό, ίσως συμφέρει να ανανεώνει με 15 ευρώ τον μήνα για να παίρνει 10 gb (λόγο σταθερής) και 100 λεπτά προς όλους (λόγο shake) και τα χρήματα να μένουν στην κάρτα. Μετά γίνονται ή σουβλάκια ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.
    0 points
  39. 0 points
  40. Έχουν όλοι κοσμοτε δεν εξηγείται αλλιώς.
    0 points
  41. Πλωτή Γέφυρα Αγίας Μαύρας
    0 points
  42. Πρέπει να περνάω τα σωστά credentials κάθε φορά (έχουν αποθηκευθεί, απλά τα επιλέγω) και μετά δακτυλικό αποτύπωμα. Αναφέρομαι στην εφαρμογή CU, όχι στο MyVodafone (εκεί γίνεται εναλλαγή έως και 2 λογαριασμών από ότι θυμάμαι).
    0 points
  43. Με έδιωξαν από liquid. Συμφέρει η φορητότητα σε άλλο δίκτυο και ξανά επιστροφή.
    0 points
  44. Τι διάολο είχε έκπτωση στο εισητήριο με deals for u;; 😉😂😂😂😂
    0 points
  45. Μίλησα με το κατάστημα στο οποίο έκανα μετατροπή της σταθερής γραμμής και μου είπαν κάτσε να στο ενεργοποιήσω τώρα. Κι όπως υποτίθεται το ενεργοποιεί μου λέει το σύστημα απαντάει ότι το νούμερο του κινητού είναι παλιότερο της προσφοράς και δεν ενεργοποιείται! Πάει δηλαδή το χάσαμε; Ναι μου λέει. περιμένω τη απάντηση της φόρμας επικοινωνίας τώρα..... Ήρθε η απάντηση ότι γίνεται διερεύνηση... Μισή ώρα μετά μπήκαν τα 1000 λεπτά προς όλους!🙄
    0 points
  46. Προετοιμάζει νεα πλάνα ο Κωστάκης 🫠 https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/to-minima-tou-kosta-nempi-gia-tin-epomeni-imera-tou-ote/ Θα βάζει άλλον ήχο αναμονής 😂 Δεν έκανε σύνδεση με εκπρόσωπο δηλαδή?
    0 points
  47. Ακόμα η επικοινωνία είναι ανέφικτη. Κρίμα και ηθελα να συγχαρώ κι εγώ τον Κωστακη
    0 points
  48. Καλό μήνα σε όλους... Το νέο Buy More 1000' ήρθε για να μείνει...😜
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...