Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. HEO

    HEO

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      6.831


  2. Teiresias_

    Teiresias_

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      898


  3. johnny_htc

    johnny_htc

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      2.245


  4. Nikolas14

    Nikolas14

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      10.273


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 23/06/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. δεν χρειαζεται να ρωτας μπαινεις μεσα (οταν δεν εχει κινηση και δεν περιμενει αλλος) και το εξερευνας βαζεις το νουμερο σου και λες ανανεωση στην αρχη εχει ενα τυπωπιημενο μενου πληρωμων με 13-15-20 δεν θυμαμαι ποσα τους λες αλλο ποσο και βαζεις 8 πλρωνεις και τελος
    4 points
  2. Από τα χειρότερα σημεία της υφηλίου μη σου πω για την κινητή τηλεφωνία 🤣🤣🤣. Πάλι καλά, παίζουν Προς τα που κινήθηκες; Παίζει να έχουν ρυθμίσει τον σταθμό του Τρικερι να πιάνει μέχρι Σποράδες, λογικά βλέπει και προς τα εκεί. Στο τέρμα όλα.. 🥲
    4 points
  3. Έχω και τις 3 εταιρείες. Δεν είμαι οπαδός καμμίας όπως εσείς. Το κασμπακ είναι ασυναγώνιστο, όπως και το 7€ απεριόριστο της νόβα αλλά και το 2,7€/μήνα απεριόριστο. Τα περσινά πακέτα της φρόγκ τα τίμησα δεόντως. Το 3ευρο πακέτο της είναι κορυφή για απλή χρήση. Σκέφτομαι μόνο την οικονομία. Το ότι μόνο η νόβα δίνει επέκταση υπολοίπου δεν είναι οπαδιλίκι, αλλά πραγματικότητα. Μην κρίνετε εξ ιδίων τ αλλότρια.😁Υ Υπόψιν δίνει προσφορά το WiFi on the spot 5 ημέρες απεριόριστα με 3,45€ χωρίς φόρο ότι πρέπει για κάποιον που δεν θέλει μήνα. 0,75€/ημέρα
    2 points
  4. Είναι το ΦΠΑ της τελευταίας ανανέωσης. Αν η τελευταία γίνει με cashback 0,10€, θα έχεις όλο το ποσό για smart pocket.
    2 points
  5. Συγκριτικό των τριών παροχών σε 4G και 5G το μεσημέρι και τώρα στις 3 τα ξημερώματα Απόγευμα Σαββάτου Nova 5G 4G Vodafone 5G 4G Cosmote 5G 4G Ξημερώματα Κυριακής 23/06 στις 3 τα ξημερώματα Nova 5G 4G Vodafone 5G 4G Cosmote 5G 4G
    2 points
  6. Σωστα ! Κανονικα πληρωνεις και τους 2 μηνες ...
    1 point
  7. Λοιπόν, στη Λεπτοκαρυά στη παραλία κάτω από τις γραμμές η Cosmote σήμερα σέρνεται. Έχει Primary B20 όπως και η Nova @mixtri αλλά η Nova & Vodafone δουλεύουν καλύτερα. Χθες στο Veranda η Nova 4G & 5G ότι έβρισκε δούλευε. Τωρα αυτή τη στιγμή στο Le Moon Beach Bar Cosmote με Edge και Nova μόνο 4G λειτουργικό με 20-30Mbps Download. Η Vodafone στα ίδια σημεία λειτουργική αλλά καλύτερα δούλευε το 4G+ από το 5G. Βέβαια η sim είναι του πατέρα μου δεν μπορώ να έχω 100% εικόνα. Η καλύτερη μέτρηση σε δεδομένα μετά από προσπάθειες https://www.speedtest.net/result/i/6157185425 .
    1 point
  8. Για τη συγκεκριμένη "προσφορά" μιλάμε. Κατά τα λοιπά το cu είναι η καλύτερη καρτοκινητή.
    1 point
  9. Σωστά σου είπαν.... Αν και όταν πήγα εγώ πάλι πρόβλημα μου δημιούργησαν καθώς δεν έβλεπαν την έγκριση επιστροφής από κατάστημα. Με επιτόπου επικοινωνία με την εξυπηρέτηση βέβαια το έλυσαν....μετά από 15 λεπτά.....
    1 point
  10. Πιο λογικό να πιάνεις από Καράμπαμπα στην παραλία παρά από τον ΟΤΕ...
    1 point
  11. Καλησπέρα στην ομάδα, Αρχισε να μου το κάνει και μένα σήμερα. Μέχρι το απόγευμα δούλευε κανονικά και τώρα πριν λίγο άρχισε να λέει σε όποιον με καλεί οτι το έχω απενεργοποιημένο. Εγώ καλώ κανονικά. Το έκανα και επανεκκινηση δεν έφτιαξε, βρήκε κανείς τι μπορεί να φταίει? (Cosmote έχω και γω). Update: Απενεργοποίησα το 5G δουλεύω με 4G τώρα και φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Λέτε να φταίει το 5G+ που ενεργοποιήται σιγά σιγά και οι συσκευες μας στο δίκτυο cosmote είναι οι πρωτες που το υποστηρίζουν? Μάλλον κάποια ρύθμιση με το Stand Alone δίκτυο είναι. Δεν φταίει μαλλοννη συσκεηη6μας αλλα το δίκτυο της comsote. Αποτι βλέπω στις ρυθμίσεις με 5G δουλεύει ως 5G+ (NR SA). Για αυτό σε κάποιους το κάνει και σε κάποιους άλλους όχι. Σε όσους το κάνει ας δουν στο About Phons-> Status Information->Sim. Σαν τι τους δείχνει συνδεδεμένους. Και ας στειλει και κάποιος που του δουλεύει σωστά.
    1 point
  12. 1) Έχει περισσότερους ιστούς δικούς της 2) Περισσότερο φάσμα 3) Περισσότερα Micro 4) Καλύτερο εξοπλισμό δεν έχει αλλά το θέμα με τις εναλλαγές από 5G σε 2G και στη ρύθμιση γενικότερα του εξοπλισμού κερδίζει η Vodafone. Και παίζει με χαμηλότερη ισχύ από τη Nova.
    1 point
  13. Για εμένα η Nova όσο δεν διορθώνει την πλατεία Ναυαρίνου στο κέντρο Θεσσαλονίκης και μας αφήνει με 4G μονοψήφιο σε εξωτερικό χώρο και σε εσωτερικούς χώρους να πέφτει σε Edge. Επιπλέον σταθμοί που έχουν ξεχαστεί να αναβαθμιστούν είναι λογοι που δεν θα ανανεώσω το συμβόλαιο κινητής Πραγματικά τραβάω τα μαλλιά μου με τα χάλια της Nova.
    1 point
  14. Σίγουρα! Για να μην αδικώ τη Nova, κάποιες φορές κάνει και η Vodafone εναλλαγές. Ποια η διαφορά; Ότι η κόκκινη συνδέει με Μακρυνίτσα ή ΑΓΕΤ και δείνει 300+mbps με n78. Η Nova δείνει 0.
    1 point
  15. Εγώ από τα 5 CU που διαχειρίζομαι στο 1 είχα προσφορά για συμβόλαιο. Δεν ξέρω το κριτήριο που έχουν για να σου στέλνουν προσφορά. Είναι παλιά όλα τα δικά μου.
    0 points
  16. Να κάνω μια ερώτηση. Οι προσφορές για μετατροπή συμβόλαιου εάν έχεις cu έρχονται μετά το τρίμηνο ενεργοποίησης;
    0 points
  17. Στο ergon agora Θεσσαλονίκη τα χάλια σήμερα, στο αυτόματο έκανε εναλλαγές με gsm και το κλείδωσα σε lte και έπιανε ότι να ναι. Από μακρινές περιοχές το πιο εντυπωσιακό ότι έπιανε Νάουσα ΑΚ ότι να ναι.
    0 points
  18. Εχει κάνεις άλλος πρόβλημα με το Facebook? Κολλάει και δεν φορτώνει της ενημερώσεις. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν στρώνει με τίποτα.
    0 points
  19. Το 1€/ γκολ σου το δίνει ακόμα και με μία ανανέωση cashback. Δεν χρειάζεται 13€. Το ρώτησα και στο chat.
    0 points
  20. Μια χαρά τα βλέπεις. Κατάργησε τα φτηνά απεριόριστα και τελικά σκέφτονται μόνο τα κέρδη. Ελεύθερη αγορά έχουμε. Το μήνυμα των εκλογών πήγε κατευθείαν στα διαγραμμένα.
    0 points
  21. Ισχύει ό,τι βλέπεις στην εφαρμογή. Ναι, με ανανέωση από 13 ευρώ σου δίνει αυτά που γράφεις.
    0 points
  22. καλησπερα σας , μεχρι και αυριο ειναι το cu liquid δηλαδη ποτε θα μας το γυρισει σε απλο vodafone cu ; , δηλαδη θα παμε να κανουμε κληση και θα μας χρεωσει 2 ευρω για απεριοριστη ομιλια; . Εγω εχω ηδη υπολοιπο μεσα καπου γυρω στα 14 ευρω . Ενα αλλο πακετο cu που ειχα απο περυσι το γυρισα στο καρτοκινητο ολυμπιακος με κληση στο 1266 , δεν ειχε υπολοιπο μεσα . Καλωντας στο 1252 δεν μου λεει το πακετο των 11.80 ευρω που εχει το cu οποτε μπηκα στο my vodafone και βλεπω οτι υπαρχει στα combo ουτε καν στα πακετα ομιλιας , οποτε εχει πακετο με απεριοριστη ομιλια και 3gb και 100sms. Και κοιτωντας στα data βλεπω οτι υπαρχει πακετο summer με απειοριστα data με 14,50 ευρω για 1 μηνα και ισχυει για ενεργοποιησεις εως 31/8, παρα πολυ καλο!! Εμφανιζεται μονο στην εφαρμογη my vodafone app και οχι στο 1252. Επισης με ανανεωση 13 ευρω σου δινει 600 λεπτα προς vodafone και 1 ευρω ανα γκολ; λεω να την κανω για ενα μηνα στο καρτοκινητο ολυμπιακος να το δοκιμασω και μετα αμα δεν μου κανει στο international αλλον ενα μηνα που εχει ενα φτηνο πακετο . Παντως στο site του cu το astro πακετο με 14,50 ευρω απεριοριστα data ισχυει για ενεργοποιησεις εως 26/6, και μου εκανε εντυπωση στον ολυμπιακο που ειναι μεχρι 31/8 οι ενεργοποιησεις .
    0 points
  23. Έρχεται καταγραφή Στροφυλιά προς Αγία Άννα αγκάλη ,Έρχεται και Speedtest από παραλία Αγίας Άννας
    0 points
  24. Ειχε έρθει μήνυμα για τις αλλαγές,στις 18/4.
    0 points
  25. Άνω Δασκαλειό. Απλή απογοήτευση.
    0 points
  26. Πως είναι η καλύτερη αφού βγάζει τέτοια πακέτα? Έχει τα καλά της όπως το κασμπακ αλλά έχει και τα κακά της, όπως όλες. Καλύτερη για σένα ναι, όχι για μένα.
    0 points
  27. Οταν παιζουν στο τερμα οι υπαρχουσες κεραιες μαζι με τοση παρεμβολη δεν μου φαινεται παραξενο να μην ξερει τι να κανει το κινητο. Καλα χρυσα chipsets αλλα ειναι ψηστηρια τα ατιμα... Σε σκια αυτη τη στιγμη στην παραλια Γλυφαδας με αρκετα καλο σημα 4G+ 45 βαθμους ανεβασε.
    0 points
  28. Οχι μονο σε liquid. Με 8€ απο μηχανημα σε καταστημα. Μπορει να μου ξαναεξηγησει καποιος γιατι με 8€ (+7,27€ μετα το φορο κινητης), αφηνει μονο 6,5€ να βγουν για e-food μεσω smart pocket? Αν θυμαμαι καλα, εχει σχεση με τον ΦΠΑ 24%, περα απο την επιπλεον εκπτωση σα κουπονι απο το CU Around για το e-food.
    0 points
  29. Όλη την παρασκευή εμφάνιζε και μήνυμα στο site που ενημέρωνε ότι πληρωμή, ανάλυση κλήσεων, υπόλοιπα και Tobi ίσως υπολειτουργούν λόγω προσωρινού θέματος. Επομένως δε μου φαίνεται ούτε εμένα για θέμα τράπεζας
    0 points
  30. Τι σχέση έχει η Αγγλία; Πρόβλημα είχαν μόνο οι χώρες που χρησιμοποιούν το Data Center στο Μιλανο. Σε έχασα κάπου. Δεν μιλάμε για πληρωμή που ξεκινά από τον έμπορο; Αν έχει πρόβλημα ο έμπορος, τι να σου κάνει η τράπεζα ; Σε ποιο case αναφέρεσαι, μήπως έχουμε χαθεί στη μετάφραση.
    0 points
  31. Θα σου δώσω τα στοιχεία αύριο το πρωί να δω. 5G 2100 σίγουρα παίζει και από 4G B3,B7,B1,B20.
    0 points
  32. Στη Χαλκίδα γαζωνει η κοσμοτε. Απίστευτη κάλυψη και χωρητικότητα. Ειδικά σε κάλυψη δε ξέρω τι έχουν κάνει αλλά είναι τέρμα παντού. Πολλά cells. N78 όταν είχα διασχίσει την πόλη είχα παντού.
    0 points
  33. *Μπήκα CellMapper τελικά δεν παίρνω από ΟΤΕ παρόλο που έχει κάλυψη παίρνω από eNB 102321 Όταν φεύγω θα κάνω κάτω από Cosmote
    0 points
  34. Καλησπέρα! Σχετικά με την αναβάθμιση στο Μαρούσι και πέριξ. Η ενημέρωση που είχα χθες κάνει αναφορά για ενεργοποίηση νέων σταθμών βάσης για την βελτιστοποίηση του σήματος 5G με τις ανάλογες ταχύτητες βέβαια. Εντός διμήνου κάποια στιγμή! Επίσης αν μετονομαστεί σε NOVA Arena το ΟΑΚΑ κοντά στην περιοχή μου (πάω με τα πόδια, περπάτημα) σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΩΡ με την BC Partners θα φτιάξουν δικτυάρα λόγω γηπέδου και κόσμου πλην αγώνων, συναυλίες κτλπ. Φυσικά θα επηρεάσει θετικά και την περιοχή μου. Συμπέρασμα: Είχα δίκιο όταν ανέφερα ότι στο πρώτο τρίμηνο του 2025 θα αξιολογήσω την εταιρεία που έχω κάνει συμβόλαιο. Ήδη η κάλυψη έχει ξεπεράσει το 81% και συνεχίζει μέχρι το 90+% τέλος του έτους.
    0 points
  35. Μετά από ερώτηση στο chat, ισχύει.
    0 points
  36. Ν78 Καλησπέρα, μετά από αρκετό καιρό που είχα να κάνω μετρήσεις είπα να δοκιμάσω σήμερα και το αποτέλεσμα με αποζημίωσε και με το παραπάνω. Συγκεκριμένα, η 11836 παίζει πλέον και με Ν78 και είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, μια και βρίσκεται στο Λάκκωμα της Χαλκιδικής, επάνω στον οδικό άξονα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, η οποία έχει τεράστια κίνηση κατά τους θερινούς μήνες. Επομένως, αλλάζουν τα δεδομένα πλέον στην περιοχή και αναμένω η προηγούμενη κεραία που βρίσκεται στο Κάτω Σχολάρι, η 11838 να πάρει και αυτή σειρά και να αναβαθμιστεί σε Ν78. Είναι κάτι που το είχα επισημάνει αρκετές φορές, γιατί όπως θα διαπιστώσετε και από τα screenshots του netmonster, η κίνηση είναι απίστευτη. Ουρές ολόκληρες κάνουν το αυτοκίνητα όταν πρόκειται για τριήμερα, εξόδους σαββατοκύριακα, κλπ προς τη Χαλκιδική. Αντίστοιχα, τις Κυριακές τα απογεύματα η ουρά γίνεται αφόρητη στον δρόμο της επιστροφής προς τη Θεσσαλονίκη. Καλό τριήμερο σε όλες και όλους! Οι μετρήσεις από το speedtest είναι όλες σημερινές και έγιναν πριν από λίγη ώρα.
    0 points
  37. Κι εγώ εδώ που μένω η Vodafone βαράει 250 με 4G+, το ίδιο κι η Cosmote με 5G. Τι να κάνουμε, μακάρι να ήταν σ όλες τις περιοχές το ίδιο. Να επιλέγαμε όποιο πάροχο θέλαμε, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.
    0 points
  38. Καλά εκεί είναι άλλος κόσμος (για καλό το λέω): Όταν γιορτάζει ο πολιούχος της πόλης, όπως η Θεσσαλονίκη, σχεδόν όλα είναι κλειστά. Όταν γιορτάζει ο πολιούχος του Πειραιά δεν το παίρνουμε καν χαμπάρι, όλα δουλεύουν όπως κάθε καθημερινή. Όπως και να έχει, εταιρείες σαν τη Vodafone λειτουργούν κανονικά. Sorry για το off-topic.
    0 points
  39. Ε με Ν78 αλίμονο άμα δεν γινόταν δουλειά. Πάλι καλά 😏
    0 points
  40. Δυνατό ping τουλάχιστον. Πλάκωσε κόσμος 😏
    0 points
  41. Άνω Δασκαλειό Κερατέας.
    0 points
  42. Εμένα δεν με άφησε να βάλω τα απεριόριστα του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος διότι είχα αγοράσει την προσφορά απεριόριστων με ημερομηνία λήξης 27/6 . Δηλαδή υπερκερνάει το τριήμερο και για αυτό δε με αφήνουν. ( Μάλλον) Επιβεβαιώνω και εγώ το ταξίδι στο χωροχρόνο με την βονταφον.
    0 points
  43. Κ να προσθέσω στην προηγούμενη ενημέρωση που πήρα στο s24u δεν ξέρω τι διατανο έγινε είχε που είχε χαμηλό σήμα απέγινε . Άρα η δικιά μου άποψη είναι, μην όταν ακούμε snapdragon λέμε όλε κ έχω τον καλύτερο γιατί η πράξη δυστυχώς άλλα δείχνει.... κ τώρα που σας γράφω με τον ίδιο παροχο κ τα 2 κινητά 21υ κ 24υ το 21 έχει 2 γραμμές παραπάνω..... Όχι ότι μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα ή χάνω κλήσεις ,απλά για ψυχολογικούς λόγους.... ξεφύγαμε λίγο από το νήμα απλά έκανα μια παρένθεση στην προσωπικη εμπειρία με τους επεξεργαστές που έχω στα χέρια μου. ( μια τελευταία συμβουλή διαλέξτε συσκευή με κριτήριο την τσέπη σας κ πόσο σας αρέσει να το κρατάτε στο χέρι σας κ όλα τα άλλα αφήστε τα πίσω. Δεν υπάρχει η καλύτερη συσκευή εκεί έξω . Πλέον εδώ που έχουμε φτάσει πάνω κάτω στα λεφτά που διαθέτετε για κάθε συσκευή όλες τα κάνουν αρκετά καλά. . Ένα μεγάλο κρητιριο για μένα είναι η αυτονομία και εκεί πρέπει να ρίξουν μεγάλο βάρος η εταιρείες. ) καλή συνέχεια κ sorry για το off topic
    0 points
  44. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση μέχρι το χρονικό διάστημα που αναφέρεις. Εγώ έχω μέχρι 3/26. Κίνηση στο δίκτυο κινητής από τους χρήστες με τα δεδομένα! Αρχές του 2025 θα σε ικανοποιεί το δίκτυο! Με την ανάλογη συσκευή βέβαια...
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...