Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. mixtri

    mixtri

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      14.050


  2. marios239

    marios239

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      105


  3. aektzhs 1

    aektzhs 1

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      3.248


  4. CamuCamu

    CamuCamu

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      613


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 06/05/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Όταν δεν περνάει κλήση 2g είναι ότι το uplink είναι νεκρό σε συνδυασμό με λίγη παρεμβολή...
    3 points
  2. Αυτες ειναι ζευξεις προς ολο το νομο και ακομα πιο περα. Αλλα και ολη η βορεια Ελλαδα να παρει ινες, παλι θα μεινουν για backup.
    2 points
  3. Πρέπει Νότιο Πήλιο και σε άλλα χωριά που δεν έχουν σήμα για δεδομένα να κάνουν κάτι οι συνεργάτιδες
    2 points
  4. Από την Cosmote ναι. Έχει αναβαθμίσει όλες τις κεραίες στο Νότιο Πήλιο. Οι συνεργάτιδες έχουν αναβαθμίσει λίγες κεραίες οπότε το single band 4G είναι πολύ σύνηθες.
    2 points
  5. "Γιάννης ο Γερμανός", Νεοχώρι Πηλίου. Cosmote Vodafone Nova Θα ανέβουν και στο cellmapper καταγραφές από τη διαδρομή Καλά Νερά - Νεοχώρι.
    2 points
  6. Πειραιας likes your post! Αληθως ο κυριος! Και ελπιζω να φαγατε και να περασατε ολοι καλα 💝
    2 points
  7. Χριστός ανέστη!!!!και χρόνια πολλά Σημερινή μέτρηση από την 13038 μια κεραία ζωτικής σημασίας για την πόλη και για την παλαιά Εθνική Οδό Θήβας-Ελευσίνας Ενδεικτικό της καταστάσεως είναι ότι από τα ~400 Mbps πέσαμε στα περίπου 120 Mbps που είναι καλά αν αναλογιστούμε τι γίνεται από κόσμο στην Θήβα και στα γύρω χωριά
    2 points
  8. Όλα καλά εδώ. Edit; Βασικά απ' ότι καταλαβαίνω τους βλέπει, αλλά δεν κλειδώνει σε κάποιον;
    1 point
  9. Σ' αυτό μάλλον μπορεί να απαντήσει καλύτερα κάποιος που έχει εξερευνήσει περισσότερο το Πήλιο. Από τη δική μου εμπειρία, σε κάλυψη έχω την εντύπωση πως είναι παρόμοιες. Όλες οι κεραίες είναι συνεγκαταστάσεις. Σε ταχύτητα, θα έβαζα ένα τσακ πιο πάνω τη Vodafone. (Σε κάποιες μη αναβαθμισμένες κεραίες, ενώ η Nova έχει μόνο b20, η Vodafone έχει b3+b20.)
    1 point
  10. Με data και το s24+ και το s23 ζεσταινονται. Ισως να εχουν καλο cooling system, δεν ξερω. Η μεγαλη φωτεινοτητα ειναι μονο για λιγα λεπτα ακομα και στο πολικο ψυχος, τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει. Εχω γκρινιαξει και εγω για το θεμα σε αλλο topic, απορω πως βλεπω κατω απο τον ηλιο ανετα με ενα Honor View 20 και πολυ λιγα nits φωτεινοτητα. Υποψιν, δεν ζω Ελλαδα, και το "κατω απο τον ηλιο" δεν ειναι τοσο εντονο εδω οσο Ελλαδα.
    1 point
  11. Καλημέρα & Χρόνια πολλά με υγεία! Καλα έκανες, μακάρι να συνέχιζε το liquid να την βγάζαμε πολύ οικονομικά και στο μέλλον αλλά μας πήραν ...χαμπάρι. Και μια τελευταία συμβουλή, που μάλλον την ξέρεις, λογικά στις 24/6 (δεν θυμάμαι σίγουρα την ημερομηνία, τσεκαρε το) θα μας πετάξει όλους έξω σε cu χωρίς πακέτο ενεργό. Αν έχεις πάρει τα 30 ευρώ αγόρασε ένα πακέτο big bang (το medium με τα 6,50) ή το summer με τα 12,7 για να έχεις δεδομένα για ένα μήνα ακόμη, θα φτάσεις δηλαδή μέχρι τις 20 Ιουλίου περίπου. (Για Αύγουστο όλο και κάτι θα δώσει πάλι) Πιστεύω ότι, ότι αγοράσουμε θα παραμείνει ζωντανό και μετά το τέλος του liquid. Δυστυχώς, RIP liquid για εμένα ήταν εξαιρετικό.
    1 point
  12. Καλημέρα, χρόνια πολλά! Ναι συμβαίνει. Συνέβαινε και στο s21 που είχα πριν από αυτό και μάλιστα λίγο πιο συχνά. Είναι το τίμημα του να έχεις τούμπανο επεξεργαστή σε τόσο μικρή συσκευή. Φαντάζομαι θα συμβαίνει και στα υπόλοιπα s23 αλλά ίσως σε λίγο μικρότερο βαθμό λόγο μεγαλύτερου μεγέθους.
    1 point
  13. Ακριβώς αυτό, αν και όπως είδες κάποιοι το αρνούνται. 16/4 αίτηση. 19/4 ενεργοποίηση. Όπως προείπε ο @MIKU
    1 point
  14. Για όσους δεν γνωρίζουν, υπάρχει πρόσφατο update σε bluetooth μεριά.
    1 point
  15. Και γώ αυτό νομίζω κάποιο κόλλημα της εφαρμογής λογικά γιατί στο κέντρο του Ηρακλείου παντού υπήρχε 5G. Ε το λογικό είναι πάνε σε κινητά με πλήκτρα 4G. Οπως και οι κατοχοι των POS που δουλευουν με 2g/3g.Με την κατάργηση του 3G πολλά έχουν μείνει να δουλεύουν με 2G και φυσικά είναι πολύ πιο αργά στην συναλλαγή.
    1 point
  16. Κάποια εναλλαγή 4G-5G έγινε και κράτησε προφανώς το speedtest το εικονίδιο LTE Μπορει να είναι και κόλλημα της εφαρμογής. Να μην έγινε καμία εναλλαγή 900Mbps 4G+ αποκλείεται, τόσα δεν φτάνει ούτε η Cosmote που έχει και περισσότερο φασμα. Με το μέγιστο φασμα (100MHz) σε ιδανικοτατες συνθήκες, αν όχι εργαστηρίου Μονο και μόνο απ το φασμα της Vodafone στο 4G που είναι στα 80MHz καταλαβαίνουμε ότι 900 είναι άπιαστο.
    1 point
  17. Αφού γράφει LTE πάνω (το μεγαλύτερο 4G που έχω δει είναι 700 Mbps στην πράσινη) και μου έκανε εντύπωση το 900 του φίλου
    1 point
  18. Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Υγεία, πνευματική ηρεμία και λιγότερη τοξικότητα εύχομαι για όλους τους ανθρώπους. Φανάρι του πρώην Lidl, στην είσοδο της Περαίας Νέοι Επιβάτες, δίπλα στον Μασούτη
    1 point
  19. Αληθώς Ανέστη!!! ευχαριστώ,ωραία
    1 point
  20. Αυτά δεν είναι ακριβώς στοιχεία,αλλά εκτιμήσεις με βάση την εμπειρία εντός ή εκτός forum
    1 point
  21. Στα δεδομένα τα ίδια χάλια φαίνονται,στις κλήσεις όμως το G είναι άθλιο σε σύγκριση με Ε έχω παρατηρήσει
    1 point
  22. N78. Μπορεί να έχει sleeping cell. Όταν δεν έχει κόσμο κλείνουν κυψέλες.
    1 point
  23. N77 overlapping with N78. To netmonster δεν καταλαβαίνει γιατί απλά βλέπει arfcn, όχι band indicator στο SSB.
    1 point
  24. Σε ποιό Χωριό; Δεν υπάρχουν οπτικές ίνες ακόμη;; Η Πελοπόννησος είναι περιοχή της United Fiber ενημερωτικά!
    1 point
  25. Η Nova θα άξιζε μόνο γιατί δίνει καλό ρούτερ στο 5G αλλά τα 45 για 200GB είναι εξωφρενικά υψηλά. Vodafone ναι έχεις δίκιο, απλά δεν έχει ανέβει στο site και σε επικοινωνία μέσω τσατ επέμεναν ότι είναι 4G+ only...
    0 points
  26. Πολλές δυσκολίες αντιμετωπίζει η Samsung όσον αφορά την δημιουργία του επόμενου κορυφαίου της μοντέλου Galaxy S25 Ultra και αναφερόμαστε στην προσπάθεια που καταβάλλει ο κατασκευαστής για να κρατήσεις σε χαμηλά επίπεδα το κόστος εξαρτημάτων του νέου τηλεφώνου. Η Samsung για άλλη μία φορά αναμένεται να διατηρήσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας του τηλεφώνου στα 5000 mAh, το ίδιο μέγεθος από τότε που κυκλοφόρησε το Galaxy S21. Όχι μόνο η χωρητικότητα της μπαταρίας θα παραμείνει ίδια, αλλά και οι ταχύτητες γρήγορης φόρτισης δεν θα αυξηθούν το επόμενο έτος. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον συνδρομητή X Sawyer Galox. Ένας λάτρης των κορεατικών συσκευών, ο Sawyer Galox έγραψε στο tweet του, “Το S25U θα έχει ακόμα μια μπαταρία 45W και μια μπαταρία 5000mah 100%. Έλαβα αυτές τις πληροφορίες πρόσφατα και ήταν πραγματικά ατυχές.” Σε ένα επόμενο tweet, ο Galox έγραψε ότι τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας που προορίζονταν αρχικά για το Galaxy S25 Ultra θα καταλήξουν στο Galaxy S26 Ultra. “Φαίνεται ότι ήταν στο σχέδιο, αλλά η Samsung άλλαξε γνώμη, θέλοντας να μειώσει το κόστος και να βάλει τη στοιβαγμένη μπαταρία και την ταχύτητα φόρτισης 65 W στο S26U”, έγραψε. Όπως έχουμε ήδη ακούσει, η Qualcomm αυξάνει τις τιμές της για τον επεξεργαστή εφαρμογών Snapdragon 8 Gen 4, ο οποίος θα διαθέτει προσαρμοσμένους πυρήνες CPU της Qualcomm και δεν θα περιέχει πυρήνες χαμηλής απόδοσης που χρησιμοποιούνται για τη διεκπεραίωση μικρών εργασιών χωρίς να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας . Η χρήση προηγμένων τεχνολογιών μπαταρίας θα μείωνε σίγουρα το περιθώριο κέρδους της Samsung στο Galaxy S25 Ultra. Σε άλλα νέα, η Samsung λέγεται ότι θα εφοδιάσει τα Galaxy S25 και Galaxy S25+ από το chipset Exynos 2500 της Sammy στις περισσότερες αγορές. Στις ΗΠΑ και στην Κίνα, αυτά τα δύο μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με το Snapdragon 8 Gen 4 AP. Το Galaxy S25 Ultra θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 4 σε όλες τις αγορές. Η ουσία είναι ότι αυτοί οι ελιγμοί θα βοηθήσουν τη Samsung να διατηρήσει τα περιθώριά κέρδους της για το 2025. Τόσο η σειρά Galaxy S25 όσο και η σειρά iPhone 16 φημολογείται ότι χρησιμοποιούν τεχνολογία stacked battery (αν και αυτό δεν φαίνεται πλέον πιθανό στην περίπτωση της Samsung). Με την τεχνολογία stacked battery, η μπαταρία αποτελείται από πολλαπλά στρώματα που στοιβάζονται κάθετα το ένα πάνω στο άλλο, επιτρέποντας στο τηλέφωνο να έχει πιο λεπτό σχεδιασμό με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Θα βοηθήσει και στην απαγαγωγή θερμότητας. [via] back to the Article
    0 points
  27. eNB 103558 Κατερίνη. Συνεγκατασταση με την victus. Περάσανε οπτικές ίνες σε όλη την πόλη, ακόμα να βγάλουν τα τύμπανα!
    0 points
  28. Μόλις έριξα παραγγελία στα 603 ευρώ με revolut
    0 points
  29. Κατεβαίνει η ενημέρωση σε hyper os. Ελπίζω να δουλέψει όπως τώρα με τo miui 14.
    0 points
  30. Έτσι και να πιάσουν και τις υπόλοιπες πόλεις ανατολική Μακεδονία και Θράκη
    0 points
  31. Ή δεν έβαλες το ελάχιστο ποσό που θέλανε και δε λένε. Οι 8ευρες ανανεώσεις ας πούμε δεν ενεργοποιούσαν τις προσφορές, ήθελε 12 και άνω στο παρελθόν, αν μίλαγες με το τσατ στη βάζανε χειροκίνητα και σου λέγανε "την άλλη φορά όμως να βάλετε 12".
    0 points
  32. Ήδη πίτα η καινούργια κεραία; Έπρεπε να βάλουν n78 στη 15874. Το περίεργο είναι ότι η Vodafone έβαλε n78 στις 4903 και 4887 αλλά όχι στην πιο σημαντική! Η Nova μόνο στην 4903 αν δεν κάνω λάθος. Κρίμα.
    0 points
  33. Το περίεργο είναι ότι και στο 2G υπάρχει μια αστάθεια. Υπάρχουν σημεία, σε εξωτερικό χώρο, όπου δεν βγαίνει κλήση. Μετά τα ΚΑΑΥ έχει πάντως σήμα καμπάνα, και από Μηλιές, και από Αργαλαστή. Θα έλεγα ότι το πρόβλημα ξεκινάει λίγο πριν τη Γατζέα, και τελειώνει κοντά στα ΚΑΑΥ όπου ξεκινάει η κάλυψη από Μηλιές. Νομίζω ότι με 1 κατάλληλα τοποθετημένη κεραία θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα. (Δεν είμαι και κάποιος ειδικός βέβαια). Αλλά ή την τσιγγουνεύονται ή απλά δε νοιάζονται. Έτσι κι έτσι. Συνήθως βγαίνει κλήση, αλλά έχω πετύχει και σημεία με 1 γραμμή 2G όπου δεν περνάει τίποτα. (Σε εξωτερικό χώρο)
    0 points
  34. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι από αντανάκλαση από το λόφο που στρίβεις για Μηλιές. Αυτή η περιοχή καλύπτεται και από Τρικερι και από Αργαλαστή. Μου είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί είναι τόσο προβληματική…
    0 points
  35. Το σήμα ήταν υπερβολικά ασταθές. Δηλαδή αν μετακινούσα το κινητό έστω και λίγο το σήμα εξαφανιζόταν. Ακόμα και σταθερό που το κρατούσα είχε σκαμπανεβάσματα από -125 έως και -111 dbm. Κάποιες φορές είχε ίντερνετ, κάποιες όχι. Αν βοηθάει, η μέτρηση έγινε περίπου εδώ:
    0 points
  36. Και παλι, αυτό που θέλω να πω είναι πως για να ξεπερνά η Nova σε συγκεκριμενες περιπτωσεις τα 500 σε 4G+, καθόλου περίεργο δεν είναι να τα ξεπερνά και η Vodafone.
    0 points
  37. Σήμερα έκανα την περιβόητη αναβάθμιση σε 6.1, την είχα αφησει εδώ και καιρό και δεν την είχα κάνει, Ε γαμ το μπελά μου η μπαταρια ποιο χαλί δεν παλεύεται, μου αρέσει που μερικοί εδώ μέσα είπατε ότι έστωσε,
    0 points
  38. Θα κοιτάς τα έγγραφα Δήλωση ΔΤΚΚ η Δήλωση ΕΚΚΧΟ
    0 points
  39. Λοιπον παρατηρησα πως στην 203085 στο PCI 217 έχει Ν78! Εκανα ενα τεστ στην ακρη της πολης που την πιανει και επιασε 400-450mbps... Ομως στο σπιτι μου στο κεντρο ας πως της πολης, πιανω απο 203085 PCI 205 και Ν78 από την 203086 (οταν πιανει, οχι παντα) και αν πιασω 5G από την 203085 πιανω Ν1... Πως γινεται να εχει μονο καποια PCI η ιδια κεραια Ν78 και σε αλλες περιπτωσεις οχι; Μηπως γινεται κατι αλλο; @mixtri @cmvr
    0 points
  40. Έρχονται Ν78 καταιγίδες πανελλαδικά... Θα τρίβουμε τα μάτια μας το καλοκαίρι! ΧΑΜΟΣ.
    0 points
  41. GSM χρησημοποιηται κυρίως για SMS και κλήσεις . Όταν ήρθε το EDGE , έφερε 2-3 φορές γρηγορότερο data transferΚυρίως λόγο καλύτερου modulation (GSMK vs 8-PSK) και τα δυο ανήκουν στο 2G . Όσο χειρότερο σήμα έχεις και ποσοτικά και ποιοτικά (μπακαλιστικα) τόσο χειρότερο modulation μπορείς να χρησιμοποιήσεις
    0 points
  42. Δεν σε πιστεύω η νόβα με βάση τους αγαπημένους μας φίλους έχει 5G SA παντού με NR CA. Θα φταίει η συσκευή σου 🤣🤣🤣🤣🤣 Σοβαρά τώρα και η cosmote είναι ανύπαρκτη σε αρκετά σημεία στην επαρχία λόγο ότι είναι πίτα ιδιαίτερα με τα δωρεάν unlimited σε μη τουριστικά σημεία σε χωριά. Λόγο εορτών μιλάμε με πολύ κόσμο και ιδιαίτερα αυτούς που ασχολούνται και λίγο με κινητή.
    0 points
  43. Καλά νερά, Νότιο Πήλιο. Εξωτερικός χώρος. Βάζω και το 4G εδώ για σύγκριση. Έπαθε η Cosmote...Vodafone! Καλύτερο το 4G από το 5G! Πάντως δεν έχω λόγια για την Cosmote. Όπου και αν έχω πάει στη Μαγνησία δεν με έχει απογοητεύσει. Ειδικά τώρα που άνοιξαν και τα sleeping cells, πετάει! ΥΓ: Δεν έχω βρει έως τώρα κάποιο σημείο στα Καλά Νερά με λιγότερο από 70 mbps.
    0 points
  44. S24 ultra ρεκόρ προσωπικό Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10084080436 Καλύτερο λίγα μέτρα πιο κάτω
    0 points
  45. Πρέπει όλοι πλέον να καταλάβουμε με απεριόριστα όλες έχουν βουλιάγματα τρελά ιδιαίτερα στην επαρχία που τα δίκτυα δεν έχουν την κατάλληλη χωρητικότητα και πλακώσαμε όλοι οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς για να διακοπάρουμε με τους δικούς μας στα χωριά μας ή σε φίλους. Απλά ένα άλλο δίκτυο είναι μόνιμα έτσι με b20 στα περισσότερα σημεία εκτός πόλεων 🤣
    0 points
  46. «Η cosmote δεν ευθύνεται για τη μεγάλη αποκέντρωση που σημειώνεται αυτές τις μέρες». Καλή Ανάσταση! Σερβερ από Γευγελή πρώτη φορά βλέπω.
    0 points
  47. Έτσι γίνονται οι σωστές μετρήσεις Nova. Line of sight και ψηλά.
    0 points
  48. WIFICALL επίσημα δεν έχει. Μόνο με shizuku.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...