Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. georgemv

    georgemv

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      3.791


  2. MIKU

    MIKU

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      4.611


  3. green dragon

    green dragon

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      140


  4. Fns1

    Fns1

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      123


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 21/03/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Θα την άφηνα μέσα εγώ. Καλύτερα να κάνεις factory reset πριν το φλασάρισμα, φλασάρεις, και κάνεις ένα επιπλέον factory reset από το μενού.
    3 points
  2. Γυμναστήριο alterlife εσωτερικός χώρος. Ό, τι πρέπει για συνοδεία στη γυμναστική 😅
    3 points
  3. Τα 600mb και 600λεπτα έληξαν τα μεσάνυχτα.Να δούμε αν θα ξαναμπούμε 1η του μήνα που έλεγε το μνμ αλλά δύσκολο το κόβω.
    3 points
  4. Υπάρχουν εξαιρετικά αξιοπρεπείς προτάσεις στο χώρο των Android. Sony, Moto, Asus αλλά βλέπεις είναι το hype...
    2 points
  5. Καλημέρα σε όλους. Η ανανέωση με 8 ευρώ σε κατάστημα nova ισχύει ακόμη; Αν ισχύει, ποιο πακέτο μπορείς να ενεργοποιήσεις; Εννοώ τι παροχές σε ομιλία και data έχει και αν δίνει και rollover αυτών που έχουν μείνει. Ευχαριστώ.
    2 points
  6. Πρώτη Μαρτίου δεν μπήκαν πάντως. Οπότε λογικά ούτε πρώτη Απριλίου θα μπουν.
    2 points
  7. Σήμερα επισκέφτηκα κατάστημα NOVA για την περίφημη ανανέωση από 8 ευρώ. Η υπάλληλος μου είπε ότι αυτή μπορεί να εισπράξει 8 ευρώ που θα μπούνε στο υπόλοιπό μου, αλλά δεν μπορεί να ενεργοποιήσει πακέτο. Θα πρέπει να περιμένω λίγα λεπτά μήπως το σύστημα μου ενεργοποιήσει το small compo. Αν γίνει έτσι θα μου έρθει ειδοποίηση. Φυσικά δεν ενεργοποιήθηκε κανένα πακέτο. Καμία ειδοποίηση δεν ήρθε. Έτσι έμεινα με 8 ευρώ υπόλοιπο και καμία ενεργοποίηση πακέτου. Επειδή οι παροχές μου έληγαν σήμερα και θα έχανα και το rollover, αναγκάστηκα να πληρώσω άλλα 8 ευρώ και αφού συμπλήρωσα 16 (- κάτι κρατήσεις ) ευρώ, ενεργοποίησα από μόνος μου το small compo και πήρα αυτά που έδινε + το rollover. Ηθικό δίδαγμα: Η ανανέωση των 8 ευρώ στα καταστήματά είναι ΜΟΥΦΑ.
    1 point
  8. αν το εμφανίζει στο τέλος είναι το sales code, το αγνοείς
    1 point
  9. Νομίζω πως όχι γιατί δεν αλλάζει το CSC έτσι για το S23 θες απλά την EUX, για το fold3 βάλε την COS (https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-z-fold-3/firmware/SM-F926B/COS/#SM-F926B)
    1 point
  10. Το redmi note 13 pro+ εχει πολύ καλύτερο σημα κινητης τηλεφωνιας και δεδομενων και wifi απο οσο βλεπω απο το δικο μου. Για το poco x6 pro δεν μπορω να σου πω
    1 point
  11. Με το καλό να παραλάβεις.Το έδωσα σήμερα γιατί δεν το δούλευα πολύ (λόγω S24 Ultra που έχω) αλλά είναι το πρώτο ή έστω κάποιο αντίστοιχο προϊόν της Poco που θα πάρω ξανά εάν χρειαστεί για οποιονδήποτε λόγο να δώσω το Samsung.. Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς,ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτά τα χρήματα.
    1 point
  12. 210 670 3335 210 670 2267 είναι τμήματα προσφορών (δεν γνωρίζω αν είναι vodafone direct η external συνεργάτες) εννοείται ότι αν έχεις καρτοκινητο σε άλλη η και σταθερό σε αλλη και θέλεις να τα μεταφέρεις παίζεις άλλη μπάλα ( ιφ γιου νόου γουατ αι μιν.) εκεί χτυπάνε κόκκινο αλλα και εκει αν δεν σου κανει η τιμη - Ευχαριστώ γειά σας. Αν είσαι σε συμβόλαιο και θέλεις να παζαρεψεις μετατροπή σε unlimited μην ψαρώσεις.Αν δεν σου κανει η τιμη "Ευχαριστώ πολύ θα ρωτησω και αλλου" και το κλείνεις. (Ξαναδοκιμάζεις άλλη μέρα,άλλη ώρα) Good luck.
    1 point
  13. Καλημέρα! Η ερώτηση μου ίσως είναι κουραστική αλλά μήπως κάποιος έχει κανένα τηλέφωνο για καμία προσφορά στο Vodafone unlimited?
    1 point
  14. Τώρα δε σου αρέσει αυτό που θα σου πω, αλλά έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή; Ο λόγος είναι ότι τα Samsung στο πρώτο boot μετά από factory reset διαβάζουν ποια κάρτα SIM υπάρχει στο πρώτο SIM slot και φορτώνουν το αντίστοιχο προφίλ στο modem. Μετά δεν έχει σημασία αν αλλάξεις κάρτα, θα κρατήσουν τις ρυθμίσεις του modem μέχρι το επόμενο factory reset... Αν έχεις την πολυτέλεια χρόνου, βάλε την SIM της Cosmote στην πρώτη θέση και κάνε ολικό factory reset. Αν έχεις EUX firmware (που λογικά αυτό έχεις) θα φορτώσει το προφίλ της Cosmote η συσκευή. Δύσκολο το S23 να μην παίζει τέλεια, είναι συσκευή αναφοράς για benchmarks.
    1 point
  15. Περιστέρι είναι αρκετά καλό με 150 Mbps στο 5G και γύρω στα 90 Mbps 4G+
    1 point
  16. Φίλε μου συμβαίνει και είναι ανθρώπινο εσύ το έκανες μία φορά. Εδώ βλέπουμε επανειλημμένα να ανακατεύονται όλα τα νήματα και στο τέλος να μη βγαίνει κανένα συμπέρασμα. Και το χειρότερο όλων ο ειρωνικός τρόπος γραφής, με αγενείς εκφράσεις.
    1 point
  17. Το 4G και το 5G έχουν να κάνουν με ταχύτητες internet/και χρήση δεδομένων. Για το σήμα κινητής για τηλέφωνα, αυτό έχει να κάνει με την κεραία του κάθε κινητού και με τον πάροχο κλασσικά όπως και το 5G. Δυστηχώς κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει αν στο σπίτι που είσαι θα έχεις θέμα με το σήμα κινητης που φαντάζομαι αναφέρεσαι. Εχουν αναφερθεί μεν καλά λόγια για την κεραία του συγκεκριμένου, αλλά μπορεί να μην δεις μεγάλη βελτίωση στην περίπτωση σου συγκεκριμένα.
    1 point
  18. Καλησπερα . Υπαρχει μια παρανοηση στις πληροφοριες και φυσικα δεν φταιει κανεις αλλα η εκαστοτε εταιρια λανσαρει καποιες συσκευες με διαφορετικο "Νοημα" . Το X6 Pro ειναι ανταγωνιστης σε "Επιδοσεις" της σειρας Galaxy S23 οπως ανακοινωθηκε στην παρουσιαση του πριν λιγες εβδομαδες.Θελω να σου πω δηλαδη οτι ειναι Flagship βαφτισμενο Midrange.Ενα αλλο θετικο φοραει το καινουργιο λειτουργικο Android 14 HyperOs το οποιο ειναι αρκετα Βελτιστοποιημενο .Το X6 Pro λοιπον ως ναυαρχιδα να υπαρχει στη μεσαια κατηγορια ειναι η πρωτη συσκευη παγκοσμιως που δημιουργει Ταραχη και ισως μελλοντικα υπαρξουν θετικα βηματα να ανεβασουν επιδοσεις και αλλες συσκευες εταιριων... Αντιθετα το καινουργιο realme 12 pro ειναι καθαρα midrange μαλιστα σε επιδοσεις κυμαινεται σε μετρια επιπεδα για μεσαια κατηγορια . .Ειναι κυριως φωτογραφικο κινητο.Εννοειται οτι το X6 Pro δεν εχει προβληματα ταχυτητας μια και βρισκεται στις κορυφαιες συσκευες επιδοσεων . Δες ενδειξεις επιδοσεων Realme 12 Pro. Galaxy S23. X6 Pro .
    1 point
  19. Δεν έχει απόλυτη λογική αυτό. Αν φορτίσεις 30-70 όπως λες κάνεις μισό κύκλο φόρτισης που θα σε κρατήσει μια μέρα ας πούμε. Αν φορτίσεις μέχρι το 100% την επόμενη μέρα με την ίδια ακριβώς χρήση θα είσαι στο 50% όπου θα ξανά φορτίσεις. Κάνεις πάλι μισό κύκλο φόρτισης. Απλά στην 1η περίπτωση είσαι με το άγχος μην πάει παρακάτω ή παραπάνω το ποσοστό και ενδεχομένος δεν έχεις αρκετή μπαταρία να ευχαριστηθείς τη συσκευή σου / βγάλεις τη μέρα σου.
    0 points
  20. Κυκλοφορώ κάθε Τρίτη στα περίπτερα αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή. Τώρα χτυπάω σουβλάκια στην Άνω Τούμπα (Θεσσαλονίκη).
    0 points
  21. Θα ενημερώσω Ουπς 😆
    0 points
  22. Πρεπει να ειναι πιο σκληρη κ πιο παχια πλαστικη μεμβρανη. Νταξει τι να λεμε οι τυποι ειναι ασοβαροι. 1 μηνα για εναν τεχνικο ελεγχο.. Μπορεις να το κανεις εσυ escalate. Στελνεις ενα email με μια μινι περιγραφη και γραφεις στο τελος οτι ακομα δεν εχεις παραλαβει το αρτιο προιον για το οποιο πληρωσες και αν δεν ικανοποιηθεις μεχρι 29 Μαρτιου (7 ημερες απο την αποστολη του email) με αποστολη συσκευης ή refund θα προβεις σε αμφισβητηση συναλλαγης στην τραπεζα και οποιαδηποτε αλλη νομιμη ενεργεια (για παραδειγμα μπορεις να απευθυνθεις στο European Consumer Center - εχουμε και στην Ελλαδα παραρτημα). Αν δεν εχεις βρει ακρη σε 1 βδομαδα στειλε την επικοινωνια στην τραπεζα με αμφισβητηση και θα λυθει το προβλημα με τον ενα ή τον αλλο τροπο. Νταξει τωρα δεν θα περιμενεις 2 μηνες για να σου στειλουν ενα κινητο της προκοπης. Δηλαδη καποιος που δεν ειχε δευτερη συσκευη τι θα εκανε;
    0 points
  23. Eνημερωση επιπεδο ασφαλειας Μαρτιου 24,γυρω στα 280 mb μολις ηρθε
    0 points
  24. Το μονο που βρηκα ειναι αυτο: https://omnexus.specialchem.com/selection-guide/polymethyl-methacrylate-pmma-acrylic-plastic
    0 points
  25. Θα την παραγγειλω κι εγω να υπαρχει αν και εχει 2 μεσα η Ringke, σε περιπτωση που δεν μου αρεσει να εχω να βαλω αλλη. Αν και νομιζω θα ειναι οκ, ισως το μονο αρνητικο να εχει ισως να φαινεται η να μην πιανει ολη την οθονη στα πλαγια, ενω η nillkin εχει μαυρο περιγραμμα ωστε να μην φαινεται καν ο,τι εχεις μεμβρανη γιατι φτανει λογικα μεχρι εκει που τελειωνει η οθονη.
    0 points
  26. Ειχες έρθει και Φάληρο, είχες πάει και στα λημέρια μου στο Ναύπλιο και γω τώρα βλεπω τα ποστ. Πρέπει να γίνω πιο βονταφονακιας να σε διαβάζω πιο συχνά εδώ μέσα 😏🤣 Πάτρα είναι σκέτη απογοήτευση και οι δύο. Ειδικά η nova 😢. 5G μόνο στον πύργο της Cosmote καθώς μπαίνεις στον λόφο αριστερά σου που έχουν συνεγκατασταση όλες. (Προάστιο λέγεται η περιοχή). Και φοβάμαι ένα sector μόνο οι δύο μαζί 😢
    0 points
  27. https://techmaniacs.gr/cosmote-gigamax-unlimited-me-12-50-eyro-mono-o-neos-typos-prosforon/
    0 points
  28. Vodafone 5G στα Μελίσσια (με hotspot) από το κινητό φίλου. Απαράδεκτοι...
    0 points
  29. Όπου υπάρχει ησυχία κυλάνε όλα όπως πρέπει..Καλήμερα 🙂
    0 points
  30. Εγώ φίλε είμαι πράσινη και λέγε ό,τι θέλεις..
    0 points
  31. Όσοι δεν έχουν 5G συσκευή με 5G Roaming απλα δεν βλέπουν Video Streaming πουθενά 😉 Χωρίς υπερβολή. Με RSRQ -19 -20 χωρις 5G δεν παίζει Video ούτε VPN για εργασία εξ αποστάσεως. Για eSIM προτείνω απο MobiMatter app την Sparks ( Πολωνία ) με 1 ευρω τα 2 GB για παγκόσμια καλυψη. Για Ευρώπη το GoMoWorld app για Ιρλανδεζικη eSIM. Airalo app eSIM για ..195 χώρες .
    0 points
  32. Ενημέρωση Μαρτίου! Μόνο εγώ έχω μείνει από ότι βλέπω πλέον🤣🤣
    0 points
  33. https://www.google.com/amp/s/www.mononews.gr/business/pos-o-stassis-prokalese-paniko-ston-niko-stathopoulo%3famp=1 Τι λέτε;;
    0 points
  34. Τα Pixel έχουν κλειδωμένο το SA στο off για όλη την Ευρώπη. Ούτε σε Vodafone.de που παίζει SA 3 χρόνια τώρα δεν το έχουν ανοίξει.
    0 points
  35. Καμία δεν πετάει και μία αναμένεται να μην προχωρήσει καν σε διαδικασία απογείωσης. Θα μείνει κολλημένη στο έδαφος.😅
    0 points
  36. Εμενα σε πρωην Wind ζήτησαν..
    0 points
  37. Έχεις δίκιο, ζητώ συγνώμη Μπερδεύτηκα με τα συμβόλαια, ζητώ συγνώμη
    0 points
  38. Ναι ρε συ.. εξάλλου η φορητότητα είναι τόσο ψυχοφθόρα και χρονοβόρα διαδικασία.. για τέτοια είμαστε;; 😉😂
    0 points
  39. Σήμερα έχω τρομερό lag και στη δουλειά και στο σπίτι. Τι φάση;
    0 points
  40. Παιανία 4G
    0 points
  41. Samsung Galaxy S24 Ultra: Σύντομα διαθέσιμο το μεγάλο update βελτίωσης των καμερών https://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-s24-ultra-syntoma-diathesimo-to-megalo-update-veltiosis-ton-kameron/?fbclid=IwAR3PE2uiEzKmzmA0PPdzYnlpgTDx9eBGnEosmqIxFHG675aibxyfKEk2qVg
    0 points
  42. Η vf έχει βελτιωθεί και στην επαρχία πλέον
    0 points
  43. Εχει μια πολυ καλη καμερα με ελαχιστες διαφορες σε σχεση με τις ναυαρχιδες των 1500ε. Το τελικο αποτελεσμα να κοιταμε και οχι τις φανφαρες που λενε οι τηλεκατευθυνομενοι youtubers... Η ποιοτητα κατασκευης ειναι απο πολυανθρακικο πλαστικο οπως εβαζε παλια η sansung τοτε που τα γραμμαρια δεν ξεφευγαν οπως τωρα που νομιζεις οτι πιανεις....αστο ....Αλλωστε το τονισε η Poco δεν θα βγαλει συσκευη βαρια και καλα εκανε.Η συσκευη θυμιζει το απιστευτο S10-Λαιτ σε φορητοτητα...Αρκετα ελαφρια θα ηθελα ακομα ποιο πολυ ελαφρια αν γινοταν χεχε... Το Hyper-Os αναβαθμιζετε διαρκως δεν ξερεις ποσο καλα θα παει. Για τα ακουστικα ελεος πια οταν υπαρχουν Bt που ξεκινανε απο 10ε.. Για τις γρηγορες αναβαθμισεις αστο εχω εδω και ενα χρονο ταμπλετ- xiaomi και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος με αξιολογη σταθεροτητα και αξιοπιστια δεν ασχοληθηκα ποτε με καποιο σφαλμα Bug...Το ιδο συμβαινει τωρα και με το X6 Pro...Ολα ησυχα χωρις περιεργα προβληματα!! Ρωτα τους πωλητες στα γνωστα επισημα καταστηματα γιατι εχουν κρυψει το X6 Pro και δεν το βγαζουν στα Σταν της βιτρινας σου λενε οτι θα το βγαλουν στο μελλον ε...πρεπει να πουλησουν και απ ταλλα..... Οπως ειπες που θα βρεις συσκευη σαυτα τα χρηματα με τετοιο flagship επεξεργαστη ,storage 4.0 και ραμ 4266...Απ οτι καταλαβες ουτε του Χρονου. .
    0 points
  44. Συμφωνώ μαζί σου, αν δεις τα συγκριτικά που έκανα στο κέντρο Θεσσαλονίκης , όλοι μας με iPhone είδαμε πολύ καλύτερη συμπεριφορά της Vodafone σε σχέση με ενα χρόνο πριν. Επίσης για τα Πεύκα, θυμάμαι σε μαγαζιά ψηλά στην Λεωφόρο Παπανικολαου προς το Νοσοκομείο Παπανικολάου και Ασβεστοχώρι να έχεις ακόμα και σε εξωτερικό χώρο Edge. Αν το άλλαξαν, πραγματικά συγχαρητήρια.
    0 points
  45. Γνώμη μου είναι ότι δεν θα δεις καμία μεγάλη διαφορά με Nova. Εκεί μόνο η Cosmote παίζει αξιοπρεπής
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...