free4you Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχεις δίκιο, η εμπειρία χρήσης είναι κάτι το οποίο ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Οπότε μάλλον θα περιμένω να διαβάσω και άλλες εντυπώσεις και μετά θα δω αν θα αναβαθμιστώ. Για να flashαρω οτιδήποτε δεν πρέπει να είμαι root? Δεν νομίζω η συσκευή να έχει ξεκλείδωτο bootloader! Πως θα μπω σε recovery menu για να flashαρω το αρχείο με την kk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχεις δίκιο, η εμπειρία χρήσης είναι κάτι το οποίο ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Οπότε μάλλον θα περιμένω να διαβάσω και άλλες εντυπώσεις και μετά θα δω αν θα αναβαθμιστώ. Για να flashαρω οτιδήποτε δεν πρέπει να είμαι root? Δεν νομίζω η συσκευή να έχει ξεκλείδωτο bootloader! Πως θα μπω σε recovery menu για να flashαρω το αρχείο με την kk? για να flashάρεις την kit kat δεν χρειάζεται να έχεις custom recovery, το κινητό θα πρέπει να το βάλεις σε download mode και στη συνέχεια, το πρόγραμμα της lg θα κάνει όλη τη δουλειά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free4you Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες... Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για το πως γίνεται αυτό? Πως δηλαδή βάζουμε το κινητό μας σε download Mode και που βρίσκω το official g2 mini kitkat αρχείο της LG για να το περάσω!!! Υπάρχει η δυνατότητα να κρατήσω full back up την rom τώρα όπως είναι αντί να ψάχνω να την κατεβάσω μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες... Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για το πως γίνεται αυτό? Πως δηλαδή βάζουμε το κινητό μας σε download Mode και που βρίσκω το official g2 mini kitkat αρχείο της LG για να το περάσω!!! Υπάρχει η δυνατότητα να κρατήσω full back up την rom τώρα όπως είναι αντί να ψάχνω να την κατεβάσω μετά? Official firmware θα κατεβάσεις από 'δω, σύμφωνα τη χώρα του κινητού σου: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=57 Η διαδικασία φλασαρίσματος είναι αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Σε download mode το κινητό μπαίνει ως εξής: Σβήνεις το κινητό Κρατάς πατημένο το volume up Κουμπώνεις το micro usb στο κινητο Στο pc έχεις εννοείται περασμένους τους driver's. Κατεβάζεις τη rom (kdz), τη βάζεις στο φάκελο του flash tool (που έχεις κάνει αποσυμπίεση), τρέχεις το flash tool ακολουθώντας τις οδηγίες του 2ου link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free4you Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ευχαριστώ πολύ για όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχεις δίκιο, η εμπειρία χρήσης είναι κάτι το οποίο ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Οπότε μάλλον θα περιμένω να διαβάσω και άλλες εντυπώσεις και μετά θα δω αν θα αναβαθμιστώ. Για να flashαρω οτιδήποτε δεν πρέπει να είμαι root? Δεν νομίζω η συσκευή να έχει ξεκλείδωτο bootloader! Πως θα μπω σε recovery menu για να flashαρω το αρχείο με την kk? Αυτό που λες γίνεται σε περίπτωση που περάσεις μια rom που είναι σε μορφή zip.Τότε χρειάζεσαι recovery (όπως CWM, TWRP). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπερα Περασαμε την αναβαθμιση Ολα καλα so far Στην οθονη κλειδωματος ηρθε και κατσικωθηκε κατι απο το lux lite Και δεν φευγει με τιποτα Και απο κατω καθε μισο λεπτο ,οσο ειναι ανοικτη Αναβοσβηνει μια ενδειξη που και καλα λεει εξυπνη οθονη Ανιχνευση προσωπου Πως το βγαζουμε αυτο το πραμα;; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπερα Περασαμε την αναβαθμιση Ολα καλα so far Στην οθονη κλειδωματος ηρθε και κατσικωθηκε κατι απο το lux lite Και δεν φευγει με τιποτα Και απο κατω καθε μισο λεπτο ,οσο ειναι ανοικτη Αναβοσβηνει μια ενδειξη που και καλα λεει εξυπνη οθονη Ανιχνευση προσωπου Πως το βγαζουμε αυτο το πραμα;; Σαν πρώην κάτοχος της συσκευής με kitkat θα σου απαντήσω με την εμπειρία μου σε lollipop με G3.Για να βγάλεις ειδοποιήσεις στην περίπτωση σου το lux μπορείς να πας στις ρυθμίσεις και από εκεί Ήχος->Ειδοποιήσεις->Εφαρμογές και στην εφαρμογή Lux να βγάλεις τις ειδοποιήσεις.Στο G3 μου είναι έτσι και πιστεύω και στο G2 mini θα είναι έτσι.Και για την έξυπνη οθόνη η ειδοποιήση βγαίνει και σε εμένα.Είναι της lollipop feature.Είναι το αντίστοιχο που θα έβγαινε στην μπάρα πάνω αν το είχες στην κατάσταση ξεκλειδώματος σε kitkat.Απλά τώρα οι ειδοποιήσεις βγαίνουν μπροστά. Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Σαν πρώην κάτοχος της συσκευής με kitkat θα σου απαντήσω με την εμπειρία μου σε lollipop με G3.Για να βγάλεις ειδοποιήσεις στην περίπτωση σου το lux μπορείς να πας στις ρυθμίσεις και από εκεί Ήχος->Ειδοποιήσεις->Εφαρμογές και στην εφαρμογή Lux να βγάλεις τις ειδοποιήσεις.Στο G3 μου είναι έτσι και πιστεύω και στο G2 mini θα είναι έτσι.Και για την έξυπνη οθόνη η ειδοποιήση βγαίνει και σε εμένα.Είναι της lollipop feature.Είναι το αντίστοιχο που θα έβγαινε στην μπάρα πάνω αν το είχες στην κατάσταση ξεκλειδώματος σε kitkat.Απλά τώρα οι ειδοποιήσεις βγαίνουν μπροστά. αυτο το εκανα αλλα εκει επιμενει ευχαριστω παντως Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 αυτο το εκανα αλλα εκει επιμενει ευχαριστω παντως Αν αναφέρεσε στο Lux νομίζω ότι είχε κάποια ρύθμιση στο μενού του..Εκτός αν αναφέρεσαι στην έξυπνη οθόνη που αυτό δεν βγαίνει. Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 εχω 9 μηνες το κινητο και ημουν ευχαριστημενος αλλα αφου πηγα σε lollipop μου εχει κανει 2 χαζομαρες που μου την σπανε.... (εκανα μεχρι και restore factory settings) 1) Αφου σηκωσω το τηλεφωνο εχει μια καθυστερηση 1 δευτερολεπτο μεχρι να με ακουσει ο αλλος. Δηλαδη το σηκωνω... περιμενω ενα δευτερολεπτο και μετα μιλαω 2) Εχω μια εφαρμογη που απενεργοποιω τα notification και παλι ενεργοποιουντε καμμια λυση ρε παιδια για αυτα? μου εχουν σπασει τα νευρα Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Μου ήρθε νέα ενημέρωση στο κινητό (μετά την lollipop) Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 παρατήρησα πως έχω περισσότερο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με πριν. Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Μου ήρθε νέα ενημέρωση στο κινητό (μετά την lollipop) Μόλις το τσέκαρα αλλά δεν μου έβγαλε κάτι εμένα.. :( Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Λογικά θα σου ρθει και σενα. Εγώ δεν το αγόρασα από αλυσίδα καταστήματος αλλά από το smarties.gr και λογικά θα το χει κάνει εισαγωγή από άλλη χώρα. Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kybos Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Είναι αναβάθμιση σε 5.1.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Όχι. Μια φωτογραφία από τις "πληροφορίες λογισμικού" Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free4you Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Βελτιώσεις ή bugs που έχεις παρατηρήσει μέχρι τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Αν βρω θα σας ενημερώσω Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Καλησπερα. Βλεπω δεν εχει αναφερθει κατι εδω (φανταζομαι οι ψαγμενοι θα το ξερουν) εχω βγαλει στο xda μια δικια μου εκδοση CM 11 . Εαν θελετε δοκιμαστε την και εσεις και πειτε μου την γνωμη σας. Υ.Γ.: Αν καποιος ειναι σε 5.0 και θελει να την δοκιμασει καλο ειναι να φλασαρει πρωτα τo zip της stock KK. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλησπερα. Βλεπω δεν εχει αναφερθει κατι εδω (φανταζομαι οι ψαγμενοι θα το ξερουν) εχω βγαλει στο xda μια δικια μου εκδοση CM 11 . Εαν θελετε δοκιμαστε την και εσεις και πειτε μου την γνωμη σας. Υ.Γ.: Αν καποιος ειναι σε 5.0 και θελει να την δοκιμασει καλο ειναι να φλασαρει πρωτα τo zip της stock KK. Εγώ σου είχα στείλει pm στα Xda για την rom :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλησπερα. Βλεπω δεν εχει αναφερθει κατι εδω (φανταζομαι οι ψαγμενοι θα το ξερουν) εχω βγαλει στο xda μια δικια μου εκδοση CM 11 . Εαν θελετε δοκιμαστε την και εσεις και πειτε μου την γνωμη σας. Υ.Γ.: Αν καποιος ειναι σε 5.0 και θελει να την δοκιμασει καλο ειναι να φλασαρει πρωτα τo zip της stock KK. Θα ήθελα να τη δοκιμάσω αλλά δεν έχω καταφέρει να περάσω το Recovery σε Lollipop. Έχει τον οδηγό στο XDA αλλά πολλοί λένε ότι έχει θέματα και δεν έχω βρει ασφαλή τρόπο να το κάνω ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Γεια σας εχω μια ερωτηση και νομιζω ειμαι στο σωστο θεμα! Εχω το g2 mini και ακολουθησα εναν οδηγο για root με το kingroot... πετυχε μια χαρα αλλα οπως εσβηνα τα εξτρα του google (google music,books,g+ etc) που δεν χρησιμοποιω,μαλλον εσβησα καταλαθως και το kinguser ... Με αποτελεσμα τωρα να μην μπορω να χρησιμοποιησω το ροοτ ή να κανω ξαναροοτ.... καμια ιδεα τι να κανω;;; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Εγώ σου είχα στείλει pm στα Xda για την rom :p :) Θα ήθελα να τη δοκιμάσω αλλά δεν έχω καταφέρει να περάσω το Recovery σε Lollipop. Έχει τον οδηγό στο XDA αλλά πολλοί λένε ότι έχει θέματα και δεν έχω βρει ασφαλή τρόπο να το κάνω ακόμα. Κανενα θεμα αν δεν κανεις λαθος. 2 εντολες ειναι http://forum.xda-developers.com/g2-mini/development/bootloader-d620-d618-t3127819 :up: Γεια σας εχω μια ερωτηση και νομιζω ειμαι στο σωστο θεμα! Εχω το g2 mini και ακολουθησα εναν οδηγο για root με το kingroot... πετυχε μια χαρα αλλα οπως εσβηνα τα εξτρα του google (google music,books,g+ etc) που δεν χρησιμοποιω,μαλλον εσβησα καταλαθως και το kinguser ... Με αποτελεσμα τωρα να μην μπορω να χρησιμοποιησω το ροοτ ή να κανω ξαναροοτ.... καμια ιδεα τι να κανω;;; ευχαριστω http://forum.xda-developers.com/g2-mini/development/root-root-g2-mini-lollipop-t3123652 Με αυτον τον οδηγο ??? Δοκιμασε να κανεις τα βηματα απο το 5 και μετα. Αλλιως θα πρεπει μαλον να κανεις παλι flash την rom και ξανα root απο την αρχη. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Δεν πετυχαινουν απο το 5 και μετα...δοκιμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts