Jump to content

veteranos123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About veteranos123

  • Ημ. Γέννησης 03/12/1994

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

veteranos123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. https://gr.gizchina.com/2017/10/23/samsung-galaxy-j5-2016-nougat-update-available/
  2. Οκ σε ευχαριστώ πολύ : )
  3. Λες να είναι θέμα sim γιατι μου το έκανε και στο g2 mini που είχα
  4. Μου το κάνει κάνει και στην γραμμή με τα data. Συνήθως με αυτήν μιλάω πάντα και κόβει τα δεδομένα
  5. Ρε παιδιά γιατί όταν μιλάω στο τηλέφωνο χάνω τα δεδονενα και δεν μπορώ να μπω στο internet ενώ οταν κλείσω μπαίνω κανονικά στο internet με δεδομένα. Υπάρχει καμία λύση?
  6. Θα πρέπει να την βάλεις χειροκίνητα μάλλον http://www.androidinfotech.com/2016/05/samsung-galaxy-j1-2016-sm-j120w-601.html
  7. Εγώ έχω βάλει το pi music player και Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
  8. To ξανά κοίταξα. Όταν μιλάω στο κινητό δεν έχω καθόλυο δεδομένα και μόλις κλείνω την κλήση έχω κανονικά, πως μπορώ να το φτιάξω.
  9. Δυστυχώς δεν είχα ούτε 3g αλλά μπορώ Να το τσεκάρω αυριο
  10. Καλησπέρα, έχω πάρει το j5 2016 dual sim και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έχω ένα θέμα. Τα δεδομένα τα έχω πάντα ανοιχτά αλλά όταν κάνω μια κλήση τότε χάνω το 4g-h-3g και γυρνάει σε απλό g με αποτέλεσμα να μην έχω πρόσβαση στο internet όταν μιλάω. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το διορθώσω;
  11. Καλημέρα. Αρχές Δεκέμβρη σκέφτομαι να πάρω αυτό το κινητό αλλά την dual sim έκδοση. Απ' όσο ξέρω έρχεται με lollipop και έχει πάρει και marsmallow. Γνωρίζετε αν έχει ανακοινωθεί για το αν θα πάρει nougat?
  12. Φαίνεται να έχει στρώσει (χωρίς να του κάνω τπτ) γιατί σήμερα δεν αντιμετώπισα το πρόβλημα. Αν συνεχίσει θα δοκιμάσω αυτό που είπες. Ευχαριστώ. :)
  13. Καλημέρα, το έχω 3 φορές hard reset με αυτόν τον τρόπο:από τις Ρυθμίσεις>Πληροφορίες> επαναφορά του τηλεφώνου σας Κάποιες φορές θα τις βάλει τις εφαρμογές και μετά από λίγο θα το ξανά κάνει.
  14. Καλημέρα. Πήρα το lumia 520 του αδερφού μου το οποίο έχει windows 8.1 To πρόβλημα είναι πως σε κάθε εφαρμογή που κατεβάζω από το store ή κάνω ενημέρωση πετάει error code: c101b000 Στο internet δεν έβγαλα άκρη, το έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων αλλά δεν έφττιαξε. Τι μπορεί να φταίει Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...