Jump to content

kybos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kybos

  1. kybos

    Poco F3

    Όσοι από τους φίλους έχουν κάνει επαναφορά συστήματος (hard reset) μετά την αναβάθμιση, θα μπορούσαν να τσεκάρουν αν το παραπάνω πρόβλημα επιλύθηκε; Ευχαριστώ πολύ.
  2. kybos

    Poco F3

    Δοκίμασες να το απενεργοποιήσεις/ενεργοποιήσεις μέσω του παρόχου σου;
  3. kybos

    Poco F3

    Η αυτόματη εναλλαγή των σούπερ ταπετσαριών από Φωτεινή σε σκοτεινή λειτουργία δεν λειτουργεί. Επίσης ούτε όταν επιλεχθεί χειροκίνητα λειτουργεί, από το μενού ή την συντόμευση. Ο μόνος τρόπος είναι να εφαρμοστεί μια άλλη σούπερ ταπετσαρία.
  4. kybos

    LG G2 mini (D620)

    Δώσε link βρε αγόρι μου :D
  5. kybos

    LG G2 mini (D620)

    Και μένα αλλά είμαι root οπότε δεν δέχεται την αναβάθμιση.
  6. Βάλτε όλοι lollipop τώρα. Το τάμπλετ ξαναγεννήθηκε. Καμία σχέση με kitkat. Τώρα μπορω επιτέλους να χρησιμοποιήσω τη συσκευή σαν καινούργια.
  7. kybos

    LG G2 mini (D620)

    Είναι αναβάθμιση σε 5.1.1;
  8. Απ' ό,τι καταλαβαίνω η TWRP εγκαθίσταται φλασάροντας την OMNI 4.4.4 δύο φορές. Και μετά φλασάρεις και την 5.x.x
  9. Έβαλα τελικά Lollipop και το κινητό πετάει. Πολύ καλή δουλειά, μπράβο σε όσους ασχολούνται με την υποστήριξη του κινητού.
  10. kybos

    LG G2 mini (D620)

    Εγώ πάλι ακριβώς το αντίθετο! Τώρα το κινητό μου είναι πολύ πιο άνετο στη χρήση, μάλιστα θα έλεγα πως είναι από τα καλύτερα upgrade που έχω κάνει στις κατά καιρούς συσκευές μου.
  11. kybos

    LG G2 mini (D620)

    Εμένα πάντως μου ακύρωνε την αναβάθμιση λόγω του Root.
  12. kybos

    LG G2 mini (D620)

    Προσπάθησα να κάνω Root με το LG one click root και ενώ η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά δεν έχω root !?! Θα δοκιμάσω και με το King Root, ελπίζω με περισσότερη επιτυχία.
  13. kybos

    LG G2 mini (D620)

    Ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση FOTA. Όπως είναι φυσικό απέτυχε επειδή είχα ρουτάρει το κινητό. Έτσι λοιπόν το εγκατέστησα μέσω του pc suite. Μερικές εντυπώσεις: Μετά την εγκατάσταση μου κράτησε όλες τις ρυθμίσεις και επιλογές ευτυχώς. Έχω την εντύπωση ότι είναι σχετικά πιο ελαφρύ και με καλύτερη διαχείριση χώρου. Πριν το update με τις ίδιες εφαρμογές είχα οριακά 400mb ελεύθερα, τώρα έχω κοντά ένα γίγα. Λείπουν μερικά πράγματα όπως πχ η επιλογή να ορίσεις χρονικά την επιλογή για αθόρυβη βραδινή λειτουργία. Το Quick remote είναι λίγο ασταθές. Η μεγιστοποιημένη εφαρμογή πάλι, δουλεύει κανονικά. Λείπουν μερικές επιλογές στον ορισμό ταπετσαρίες. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο ήχος στα ακουστικά είναι πολύ καλύτερος (το φίλτρο True surround είναι ο λογος). Αρνητική εντύπωση κάνει η κατάργηση του μενού επιλογών όταν συνδέονται ακουστικά. Στα θετικά και ο εμπλουτισμός των επιλογών στο μενού DLNA. Σε γενικές γραμμές πάντως η εμπειρία χρήσης είναι ικανοποιητική. Τέλος ένα μπράβο αξίζει στην LG και για το πολύ πολύ καλό pc suite.
  14. kybos

    LG G2 mini (D620)

    Κάπου εκεί πρέπει να είναι η διαθέσιμη χωρητικότητα. Μετά το update σου κράτησε τις εφαρμογές που είχες;
  15. kybos

    LG G2 mini (D620)

    Η λύση στο θέμα της SD θα έρθει με το Android M. Δηλαδή με custom ROM εκτός αν κάνει την τρελή έκπληξη η LG και αναβαθμίσει το G2 mini σε M.
  16. kybos

    LG G2 mini (D620)

    Είναι λίγο συγκεχυμένος ο τρόπος που περιγράφεται στο thread του xda. Επίσης για πες πόσο χώρο αφήνει ελεύθερο μετά την αναβάθμιση στην συσκευή;
  17. kybos

    LG G2 mini (D620)

    Εσείς που αναβαθμίσατε σε Lollipop, για πείτε πόσο χώρο αφήνει ελεύθερο μετά την αναβάθμιση; επίσης έχουμε κάποια εξέλιξη με το root σε Lollipop;
  18. kybos

    LG G2 mini (D620)

    Εμένα πάντως ΟΤΑ δεν έχει βγει αναβάθμιση, ακόμα τουλάχιστον.
  19. Νομίζω ότι με παλαιότερες ναυαρχίδες τύπου G3, Oneplus στα 350€ περίπου είμαστε καλυμμένοι.
  20. kybos

    LG G2 mini (D620)

    Μιλάμε ότι θέλει 300mb στην καθισιά της. Πολύ κωλοεφαρμογή.
  21. Απ' ότι φαίνεται το ταμπλετάκι κρατάει γερά ακόμη καθώς έχουμε και Lollipop έκδοση. Προσπάθησα να την εγκαταστήσω αλλά, για να πω την αλήθεια, δυσκολεύομαι στην twrp recovery. Δεν έχω καταφέρει να βρω κάποια έκδοσή της και οι οδηγίες που δίνει ο hygo είναι ασαφής. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα θα ήταν ευπρόσδεκτη.
×
×
  • Create New...