Jump to content

blogging @ myphone.gr: Το καλύτερο κινητό στην ιστορία των κινητών! [POLL]

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποιό είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο κινητό στην ιστορία των κινητών;  

906 members have voted

1. 1. Ποιό είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο κινητό στην ιστορία των κινητών;

• Motorola DynaTAC 8000X
      9
    • Nokia 808
      39
    • HTC HD2
      188
    • Samsung Galaxy S
      83
    • Nokia 3310
      316
    • HTC Dream
      9
    • Ericsson T28/T68
      164
    • Nokia Ν900
      67
    • Nexus One
      21
    • Blackberry 6210
      10

Recommended Posts

Νοκια 3310 και να ....... λειτουργικά και χαρακτηριστικά!! Δεν έσπαγε, δεν χάλαγε, αυτονομία που σε έκανε να μην θυμάσαι που αφησες τον φορτιστή και για την εποχή του απλό στη χρήση και τα έκανε όλα! Το κινητό του teenager και οχι μόνο.

6310i ανώτερο σε όλα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Απαντήσεις 205
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nokia 808

Από τα πιο όμορφα κινητά της εποχής του :)

http://content.myphone.gr/photo/full/23788/nokia-808.jpg

Περίεργο που δεν είχε ψηφιστεί ακόμα το Μοτορόλα. Αν όχι αυτό από το οποίο ξεκίνησαν όλα, τότε ποιο; :)
Shit Happens!!!

Samsung Galaxy Note 2 και απορώ πως και δεν το βάλατε... :)

Απο κει και πέρα... σε αυτά που βάλατε, το καλύτερο για μενα ειναι το T68. Πολύ μπροστά από τον καιρό του (και το είχα...:) )

Εναλλακτικά HD2 για λόγους που δεν χρειάζεται καν να εξηγήσω.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Nokia 7110; Ήταν το πρώτο με μεγάλη οθόνη και νομίζω το πρώτο με WAP. Είχα 3 (!) όμως, γιατί τα 2 ήταν πάντα στο service!!!

Επίσης λείπουν τα κινητά της premium κατηγορίας (Nokia 8850, 8910, Luna, Siemens SL45i και πολλά άλλα).

Και φυσικά ο πρωτεργάτης των smartphones (που έχω ακόμη άψογο και λειτουργικό): Ericsson R380 (με τη γραφίδα), αλλά και τα τούβλα της Nokia (9000, 9210, E90 κλπ).

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Την μεγαλύτερη εντύπωση σε κινητό μου την είχε αφήσει το Nokia N9, και γι αυτό τον λόγο ψήφισα τον μπαμπά του, το Ν900. Όπως έγραψαν και άλλοι, η Νοκια θα είχε τελείως διαφορετική πορεία αν είχε επιλέξει να συνεχίσει με maemo/meego, και σίγουρα θα ήταν θετική. Αλλά ο Ελοπας την ξεπούλησε, όπως κάποιοι άλλοι την χώρα μας. :X

Έπρεπε να είχε προστεθεί και το πρώτο ιphone στην λίστα, καθώς έφερε πολλές καινοτομίες σε μια συσκευή για όλους.

Ψήφισα το 3310 αν και είχα το 3330 για πολλά χρόνια.

το πρωτο iphone γιατι δεν υπαρχει στη λιστα?

Το 2007 που έκανε το ντεμπούτο του, να σου θυμίσω ότι δεν είχε βίντεο στη κάμερα :shifty:

Άν και το avatar μου δηλώνει το κορυφαίο κινητό για μένα (μέχρι σήμερα).... λόγο απουσίας απο την λίστα, επέλεξα το ''μικρό'' αδερφάκι του T28!
I fly with ASICS DynaFlyte 2

Αμφιταλαντευτηκα αρκετα αναμεσα σε HTC HD2 και Nokia N900, ενω θα ηθελα στη λιστα και τα Galaxy S2 και Νοκια 6310.

Τελικα κατεληξα στο Ν900 γιατι ηταν το μονο τοτε που θυμιζε με το λειτουργικο του κανονικο επιτραπεζιο υπολογιση και οχι ενα κινητο με υποψια "smartphone".

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Μετά από δεκάδες κινητά που είχα στην κατοχή μου όλων των ειδών εδώ και 15 χρόνια απλά το καλύτερο εύκολα το 808 της Nokia... κινητό αξεπέραστο ακόμα και σημερα 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.....η κάμερά του δε εντυπωσιακή, ούτε σε 5 χρόνια δεν θα δούμε τέτοια ποιότητα σε android/ios phones...

Ταλαντευομαι αναμεσα σε 2...

iPhone 1st generation - το κινητο επανασταση που δεν χρειαζεται καν να αναφερθει γιατι...

Nokia 7650 - το πρωτο smartphone! Το πρωτο ολοκληρωμενο κινητο! Με μεγαλη εγχρωμη οθονη, ενσωματομενη καμερα, Symbian OS με apps...

Παρακαλω να προστεθουν κ τα δυο :!:

Με πολύ ευκολία HTC HD2.

Ενα κινητό που παρουσιάστηκε πριν από 5 χρόνια και παραμένει σύγχρονο ακόμη και σήμερα με δυνατότητα να τρέχει την τελευταία έκδοση απο δύο εντελώς διαφορετικές πλατφόρμες (κιτ κατ και WP) ενώ μπορεί να τρέξει και Meego. Αν δεν είναι αυτό ορόσημο, τότε δεν ξέρω τι είναι!

Συγγνώμη, αλλά είμαι μόνο εγώ που μού φαίνεται εντελώς άκυρη η ψηφοφορία με τις επιλογές που έχει;
"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Μακράν το Ericsson T28... Πρωτοποριακό, εκπληκτικό για την εποχή του και... όσο το σκέφτομαι, ακόμα και τώρα θα κυκλοφορούσα μαζί του!

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, έχω μια ερώτηση. Το άρθρο το έγραψε 30άρης έτσι; Άντε 35 βαριά. Ένα κάρο κινητά αφήσατε και ήταν λίγο πιο παλιά από τη δική μου εποχή... Κρίμα είναι. Και με λένε ότι λείπει το iphone από τη λίστα. Θα μπορούσε να είναι σε μία λίστα με 10 τηλέφωνα που καταλαμβάνει όλες τις εποχές;;

Τυολάχιστον σπάστε τις περιόδους είτε ανά σταθερές περιόδους είτε κατά τεχνολογικά επιτεύγματα.

Edited by ptsolak
free yourself

Τι άλλο από το Nokia 3310. Το αξέχαστο όσα χρόνια και να περάσουν φιδάκι του και η αντοχή του. Το κινητό που μας έμαθε να γράφουμε sms με τυφλό σύστημα. Συζητούσαμε με τον διπλανό μας τον κοιτουσαμε στα μάτια και το χέρι μας "εγραφε" με τα πλήκτρα του χωρίς να κοιτάμε. Ήταν από τα πρώτα μου κινητά. Όχι το πρώτο μου. Το πρώτο μου ήταν το Panasonic gd92 αν θυμάμαι καλά την κωδική ονομασία του. Με την οθόνη του να αλλάζει χρώματα. Μεγάλη τεχνολογία για τα έως τότε δεδομένα.
kountouraN

Ψηφισα το Ν900 καθως για εμενα ηταν ενα πραγματικο εργαλειο...

Το εχω ακομα και πολλες φορες το δουλευω....

Αλλα θα ψηφιζα ευχαριστως το Ericsson R380 (http://www.gsmarena.com/ericsson_r380-195.php) το οποιο θεωρω για την εποχη του το πρωτο πολυεργαλειο και αμεσως μετα καποιο απο τα ΝΟΚΙΑ 9210 η ΝΟΚΙΑ 9110 Communicator (http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=319&idPhone2=18) τα οποια θεωρω οτι ηταν και τα πρωτα smartphone που υπηρξαν...

Σαφως βεβαια και τα 3 παραπανω τα ειχα και τα εχω ακομα στην κατοχη μου.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Και δεν βάλατε το 1ο iphone βρε αθεόφοβοι ? Είναι το κινητό που έφερε την επανάσταση στα κινητά !!!! Χωρίς αυτό δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα ...

HTC Dream aka T-Mobile G1. Το πρώτο android κινητό το οποίο παρείχε απίστευτο push στο gmail και γενικά στις εφαρμογές google. Και μάλιστα με τρομερή ποιότητα κατασκευής. Θυμάμαι ακόμη την έλλειψη soft keyboard (περιμέναμε το 1.5 donut για αυτό) και τις ελάχιστες και κακογραμμένες αρχικές εφαρμογές του μάρκετ.