Jump to content

purpendicular

Members
  • Δημοσιεύσεις

    513
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    O2 - Ηνωμένο Βασίλειο

purpendicular's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, Θα έλεγα να τσεκάρεις και xperia 10, που είναι η πιο πρόσφατη συσκευή που υποστηρίζεται. Χαίρομαι που υπάρχουν έστω και λίγα άτομα στην Ελληνική κοινότητα που ασχολούνται ακόμα. Εγώ δυστυχώς επειδή χρησιμοποιώ κατά κόρον το mobile banking μου είναι αδύνατο να χρησιμοποιώ sailfish για κυρίως συσκευή. Το 10 που δοκίμασα πάντως είναι το πιο σμουθ από όλα όσα έχω περάσει (Jolla 1, Xperia X, Xperia 10).
  2. Καλησπέρα στην παρέα, Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς την global stable να πει εντυπώσεις; Είναι αρκετά σταθερή;
  3. Κι εγώ δεν ξέρω παραπάνω, αλλά μακάρι να βγει κάτι ποιοτικό. Θα μπορούσε να βγει μια καινούργια συσκευή σε συνεργασία με τη νοκια (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448233) Όσον αφορά το refund για τα ταμπλετς, μας έχουν ήδη επιστρέψει τα μισά, αλλά προσωπικά γνώριζα πως ήταν crowdfunding, οπότε δεν με πειράζει και τόσο. Αν και αν υπάρξει ανάπτυξη της Jolla, θα ήταν πολύ άσχημο και άδικο (κάτι που θα θυμίζει κλέψιμο), το να μην επιστρέψει πλήρως το ποσό χρηματοδότησης για τα ταμπλετ. Οψόμεθα λοιπόν...!
  4. Καλησπέρα στην παρέα..!! Το περασμένο σ-κ ήμουν Βρυξέλλες και συνάντησα μια ομάδα από άτομα του community και εργαζόμενους της jolla, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα και μελλοντικά πλάνα για την ανάπτυξη της εταιρείας. Από ο,τι ειπώθηκε, θα παρουσιαστούν συσκευές στο MWC, μια σίγουρα ίσως και δύο, όχι απαραίτητα κινητά, καθώς επίσης και η μελλοντιή πορεία του sailfish. Εγώ προσωπικά τους παρακάλεσα να έχει καλό hardware (amoled, καλό πλαστικό που να μην φθείρεται εύκολα, καλή κάμερα), γιατί αλλιώς αδικείται πολύ το OS που αναπτύσσουν, όπως (κατά την γνώμη μου) έγινε και με το jolla 1 :p
  5. Πάμε ρε jolla: https://techcrunch.com/2016/11/29/jollas-sailfish-os-now-certified-as-russias-first-android-alternative/ Άντε να δούμε μήπως και ανέβει λιγάκι, αν και χωρίς συσκευή δεν πάει πουθενά.
  6. Πάντως, πολύ καλό που βάλανε Ελληνικό keyboard layout με το νέο update. Δεν υπάρχουν Έλληνες users βέβαια, αλλά άλλο αυτό :p
  7. Δυστυχώς, αυτά γίνονται με τις τιμές όταν η συσκευή είναι διαθέσιμη μόνο σε κάποιες επιλεγμένες χώρες. Πωλείται με τιμή χ στην Κίνα κι εσύ την παίρνεις χ + 100 γιατί πρέπει να κάνεις την αγορά μέσω των μεταπωλητών.
  8. Καλή τύχη σε όλους παιδιά!! Είναι πρραγματικά κινητάρα..!
  9. Μακάρι φίλε μου. Είναι πολύ αξιόλογο λειτουργικό, και το γεγονός πως μπορεί να τρέξει τις περισσότερες μη-εξαρτημένες-από-android_libraries εφαρμογές το ανεβάζει ακόμα περισσότερο, καθώς η έλλειψη εφαρμογών είναι ο κρυπτωνίτης κάθε νέου λειτουργικού συστήματος. Πιστεύω πάντως πως και τα Ubuntu Phones έχουν αρκετό μέλλον. Οψόμεθα.
  10. Όχι δεν έχει. Καμία επίσημη global της xiaomi δεν έχει Ελληνικά. Η EU βέβαια έχει κι είναι από τις καλύτερες.
  11. Επιτέλους, επίσημη global stable για το mi5: http://en.miui.com/download-299.html
  12. Η Jolla έβγαλε καινούργια συσκευή, το Jolla C: https://jolla.com/jollac/ Διέθεσε βέβαια μόμο 1.000 κομμάτια, οπότε και έγινε sold out μέσα σε μια μέρα. Πως σας φαίνεται η προσπάθεια αυτή παίδες; Θα εμπιστευόταν κανείς σας την Jolla, μετά το φιάσκο με τα τάμπλετ;;
  13. Εμ, ακριβώς. Η xiaomi έφτασε εκεί που έφτασε επειδή είχε χαμηλές τιμές, και το έκανε μόνο και μόνο για να καταφέρει να προμοτάρει το λειτουργικό. Για μένα δεν έπρεπε να έβγαζαν καν συσκευή, αφού δεν το έχουν καθόλου σε αυτό τον τομέα. Καλύτερα να το έδιναν με License το λειτουργικό σε κάποιον vendor, παρά έτσι.
×
×
  • Create New...