Jump to content

karamela693

Members
  • Δημοσιεύσεις

    307
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About karamela693

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 23

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

karamela693's Achievements

  1. Το σκέφτομαι σοβαρά για αγορά, η προσφορά είναι αρκετά καλή, το ρολόι και να μην το θες το δίνεις άνετα σφραγισμένο 100 ευρώ και σου βγαίνει η συσκευή στα 900 ευρώ και δώρο επισκευή οθόνης για 6 μήνες + τα 2 δώρα από Google One Και Youtube Premium που κάνουνε και αυτά ένα 35αρι ευρώ και είναι χρήσιμα.... καθόλου άσχημα...η συσκευή είναι Premium και στα ίδια επίπεδα με την σειρά Galaxy της Samsung. Και μια πρόχειρη σύγκριση του κινητού με το Samsung s24, όπου το Xiaomi 14 είναι κυριολεκτικά στα πάντα καλύτερο. https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s24_vs_xiaomi_14_review_battery_camera_price_compared-news-61697.php
  2. Δεν είναι ότι έχουν τεράστια διαφορά άλλα το Mi10 είναι καλύτερο (πέρα από τις κάμερες), τα έχω και τα 2 και τα χρησιμοποιώ καιρό, οπότε το γράφω με κάθε επίγνωση αυτό που λέω. Αν κάποιον δεν τον νοιάζει ο τηλεφακός και ο Ultrawide το τονίζω δεν υπάρχει λόγος να μπλέξει με το P40 pro. Από την άλλη αν βρεις κανένα p40 pro μέχρι 360 άντε 380 το πολύ και σε ενδιαφέρει σοβαρά η φωτογραφία γιατί όχι. Εσύ γνωρίζεις τις ανάγκες σου!! Μπορείς να το πάρεις να το δοκιμάσεις και αν δεν σου κάνει το δίνεις όσο περίπου το πήρες!! Αλλα το τονίζω όχι πάνω από 380!! Υ.Γ. Μόνο και μόνο λόγο μεγάλης διαφοράς στην φωτεινότητα της οθόνης υπερ του Mi10 (ειδικά έξω στον ήλιο κάνει μεγάλη διαφορά) είναι καλύτερο σαν πρόταση (850 mαχ nints vs 550 max nits)...αν τα δεις στην πράξη έξω σε φως νομίζεις ότι το p40 pro είναι χαλασμένη η οθόνη του!!
  3. Χωρίς ψάξιμο το κινητό που έχω σαν βασικό το Xiaomi mi10. Το βρίσκεις μεταχειρισμένο ακόμα και στα 300 ευρώ και όχι στα 400, είναι πιο ελαφρύ και με καλύτερο κράτημα, έχει μεγαλύτερη και αισθητά πιο φωτεινή οθόνη (καμία σχέση αν τα βάλεις δίπλα δίπλα με το p40 pro, κάτι που δεν το περίμενα), καλύτερο επεξεργαστή (Snapdragon 865), Κανονικά Google με Android 11, καλύτερη μπαταρία επίσης με πολύ γρήγορο Charge, πολύ καλύτερο ήχο με στερεοφωνικά ηχεία, καλύτερο σήμα 5G (με την ίδια κάρτα πιάνει το mi10 απλά καλύτερα!), πολύ καλύτερο μηχανισμό δόνησης, επίσης και αυτό με 8gb ram...ακόμα και η βασική του κάμερα είναι αντίστοιχη αν όχι καλύτερη του P40 pro, ενώ σε βίντεο το Xiaomi είναι ανώτερο...προφανώς χάνει σε κάποια σημεία όπως τα 128gb vs 256gb κλπ. Το μοναδικό βέβαια σημείο που υπερέχει για μένα το p40 pro ξεκάθαρα είναι ο Ultrawide φακός και ο τηλεφακός που είναι εξαιρετικοί για αυτό και έχω κιόλας το κινητό, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρουμε μαζί του. Αν κάποιος δεν καίγεται για τον Ultrawide και τον Τηλεφακό το ξαναλέω βρίσκει εκει έξω προτάσεις με Google και ηρεμεί. Βέβαια περι ορέξεως!! Υ.Γ. Τώρα αν η αντίστροφη φόρτιση είναι σημαντική για σένα πάω πάσο, ούτε καν ήξερα ότι κάνει κάτι τέτοιο και δεν με απασχολεί κιόλας. Υ.Γ. Οι κάμερες είναι super σε φωτογραφία, σε βίντεο μέτριες, ειδικά το 4Κ60p είναι κακό, τραβάς μόνο με 4K30p για να έχεις καλό αποτέλεσμα. Υ.Γ. Και μιλάμε μόνο για μεταχειρισμένα στα 400 ευρώ, γιατί αν πας σε καινούρια η τιμή που ζητάει το p40 pro είναι εξωφρενική, εκει και αν βρίσκεις πιο ολοκληρωμένες συσκευές.
  4. Αν θες όποσδηποτε ειδοποιήσεις, τραπεζικές εφαρμογές και γενικά Google και να δουλεύεις απροβλημάτιστα δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρήσε με το P40 Pro, υπάρχουν πολλές καλές λύσεις εκει έξω. Προσωπικά το P40 Pro το έχω καθαρά για την φωτογραφία/κάμερες και έχω πάνω το εταιρικό μου νούμερο για να μιλάω με την δουλειά, σαν βασικό προσωπικό κινητό έχω το Xiaomi mi10, που πέρα από τις κάμερες σαν πακέτο είναι μάλλον καλύτερο τηλέφωνο. Για να λέμε και την αλήθεια αν δεν ήταν αυτές οι εξαιρετικές κάμερες που έχει πάνω το P40 Pro δεν υπάρχει άλλος λόγος να το έχει κάποιος πλέον, στα 400 ευρώ που το βρίσκεις μεταχειρισμένο πλέον βρίσκεις πολύ καλά τηλέφωνα με Google και δεν ταλαιπωρήσε.
  5. Λογικά ναι, βέβαια κάποια στιγμή ίσως δώσει και το Harmony στις Global συσκευές, δεν το περιμένω βέβαια πριν το τέλος του 2022 και άγνωστο αν θα το πάρει η συσκευή μας, σε πρώτη φάση πάντως θετικό ότι την υποστηρίζει ακόμα και θα πάρουμε και τη νέα έκδοση emui.
  6. Θα πάρουν οι συσκευές μας και το EMUI 12 το πρώτο τρίμηνο του 2022 που θα έχει μάλλον βάση το Android 11....μια χαρά. https://www.gsmarena.com/huawei_shares_the_list_of_devices_getting_emui_12-news-51633.php
  7. Καλά προφανώς κουβέντα κάνουμε!!! Προσωπικά αν ήθελα να είμαι περίεργος και γκρινιάξω για το κινητό θα ήταν ότι θα ήθελα να έχει dedicated τηελφακό και όχι να κάνει crop από τον βασικό αισθητήρα, επίσης ο ultrawide και ο macro θα ήθελα να έχουν κάπως καλύτερη απόδοση. Ο βασικός φακός είναι διαμάντι φυσικά και το μεγάλο highlight του κινητού. Επίσης θα ήθελα να έχει προστασία πιστοποιημένη για βροχή, βέβαια η Xiaomi δηλώνει ότι αντέχει το κινητό σε ψιλόβροχο κλπ. Τέλος θα ήθελα να έχει μπρος πίσω το πιο φρέσκο Gorila glass 6 Και όχι το 5 που έχει τώρα...περιέργος το Mi 9 είχε Gorila glass 6 μπρος!! Αυτά σαν γκρίνια (η δεύτερη sim δεν με απασχολεί ούτε στο ελάχιστο).....και πάλι ζορίστηκα για να τα βρω, σε μια εντυπωσιακή και πλήρη συσκευή. Υ.Γ. Αν ενδιαφέρεσετε για φώτος το βράδυ χωρίς συζήτηση βάλτε την Gcam με το xml Που έβαλα πριν, κάνει πραγματικά πολύ μεγάλη διαφορά.
  8. Το βασικό σε ένα κινητό είναι να σου βγάζει άνετα την μέρα σχεδόν ότι και αν κάνεις και το mi 10 το κάνει αυτό, τώρα αν μείνει και ένα 10% ή 20% παραπάνω μπαταρία θετικό είναι μεν αδιάφορο δε, από την στιγμή που δεν μπορεί να βγάλει και δεύτερη μέρα γεμάτη. Για τον 1Α φορτιστή πλέον δεν έχει νόημα, η ίδια η xiaomi έχει δηλώσει ότι δεν επηρεάζει καθόλου την ζωή της μπαταρίας ένας γρήγορος πιστοποιημένος φορτιστής και νομίζω κιόλας ότι είναι καλύτερο να τον φορτίζεις με τον μαμά γρήγορο 30W φορτιστή. Υ.Γ. Εχτές που δεν το χρησιμοποίησα πολύ, το έβγαλα εχτές 8 το πρωί από την πρίζα και σήμερα είμαι στο 49%, με βλέπω να βγάζω 2 γεμάτες μέρες!!! Υ.Γ. Προσωπικά Browsing, youtube κλπ. κάνω μόνο από 10+ tablet δεν μπορώ καθόλου αυτές τις οθόνες των κινητών, αν συνηθίσεις σε tablet δεν μπορείς καθόλου μετά. Υ.Γ. Μια καλή λύση είναι και ένα Powerbank, το παρακάτω τις Xiaomi το έχεις μαζί σου σε ανάγκη και φορτίζει γρήγορα, αξιόπιστα το κινητό σου σχεδόν 2 πλήρης φορτίσεις με τιμή χώμα. https://www.skroutz.gr/s/21905110/Xiaomi-Mi-18W-Fast-Charge-PowerBank-3-10000mAh-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπως είπε ο φίλος Hard reset και είσαι έτοιμος.
  9. Κοίτα που εμφανιζόμαστε σιγά σιγά!!! Τελικά μάλλον το έχουμε μερικοί άλλα όλα είναι καλά και δεν έχουμε κάτι επι της ουσίας να πούμε!!χαχα Συμφωνώ οτι αν κάποιος έχει φρέσκο το p30 pro προφανώς δεν αξίζει να το δώσει και να πάρει το Mi 10, αν όμως σκέφτεται νέα συσκευή σε αυτά τα χρήματα θεωρώ ότι είναι καλύτερη λύση το Mi 10. Να προσθέσω επίσης και κάτι για το κινητό που κακώς δεν δίνουμε σημασία οι περισσότεροι, το κινητό έχει εξαιρετικό σήμα, πολύ καλό wifi και εξαιρετική ποιότητα κλήσης, πιάνει σε σημεία που άλλα κινητά που έχουμε σπίτι δυσκολευονται με τον ίδιο πάροχο. Premium συσκευή σε όλα της. Υ.Γ. Η μπαταρία πάντως στο δικό μου βγάζει άνετα 1,5 μέρες, και άνετα ολόκληρη μέρα ακόμα και αν το ξεζουμίσω....δεν έχω με λίγα λόγια κανένα θέμα.
  10. Είχα και εγώ το P30 pro, σίγουρα η οθόνη, ηχεία, ο βασικός φακός στις φώτος και το βίντεο είναι ξεκάθαρα καλύτερα στο mi 10, όπως είναι και ένα τσικ πιο γρήγορο...αυτό που υπερέχει το p30 pro είναι ότι έχει τηλεφακό και όπως είπες μάλλον στην μπαταρία, που η Huawei σε αυτό το κομμάτι είναι φοβερή. Και για μένα είναι σίγουρα αναβάθμιση από το P30 pro.
  11. Εξαρτάται το κατάστημα, για να μην κάνουμε διαφήμιση υπάρχουν κάποια σε Skroutz/Bestprice Που έχουν 2ετή εγγύηση από Infoquset, αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει pm για να μην τα αναφέρουμε εδώ. Για την δεύτερη sim δεν έγραψα ότι δεν είναι έλλειψη, γιατί είναι, απλά μου φαίνεται υπερβολικό το όλο θέμα, άπειρος κόσμος εκει έξω έχει μόνο μια sim ή συσκευή με μια sim (esim νομίζω είναι μόνο για Cosmote). Δηλαδή όλοι εσείς έχετε 2 sim?? Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν, ακόμα και στην δουλειά μου, κάποιοι έχουν απλά και δεύτερο κινητό μαζί γιατί τους βολεύει ανεξάρτητα αν έχει 2 sim το ένα από τα κινητά τους. Περι ορέξεως βέβαια...
  12. Κοίτα στα 850 ευρώ που ήρθε ήταν πολλά πράγματι και το καταλαβαίνω, στα 580-590 όμως που έχει τώρα στην Ελλάδα είναι στα όρια της ''ληστείας'' για τέτοιο τηλέφωνο...Εχω δοκιμάσει πολλά, το έψαξα πολύ, στα λεφτά του δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σαν πακέτο και αυτό που λέω το υπογράφω. Τα έγραψα αυτά γιατί βλέπω ένα σκασμό μηνύματα/κίνηση σε κάθε κυριολεκτικά αδιάφορο κινητό και αυτό εδώ που είναι πραγματικά υπόδειγμα τηλεφώνου δεν ασχολείται κανένας. Ισως ξινίζει πολλούς να δώσουν τόσα χρήματα για να πάρουν Xiaomi, αν το τηλέφωνο έλεγε πάνω Samsung/Apple/Huawei θα είχε γίνει χαμός... Υ.Γ. Για όσους το έχουν πάντως ας βάλουν και την παρακάτω τελευταία έκδοση gacm (7.3). https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ Προσθέτουμε φυσικά και το ανάλογο XML, βρείτε παρακάτω το φάκελο με το Mi 10. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-arnova-05/
  13. Εχω αποκτήσει και εγώ το Mi 10, Και πραγματικά απορώ γιατί τόσο νέκρα στο Forum, μιλάμε για κινητήρα, τόσο πολύ σας πειράζει που δεν έχει δεύτερη sim?? τα τόσα iphone Και samsung πως πουλάνε με μόνο μια κάρτα....τέλος πάντων....προσωπικά έχω πάθει σοκ με το κινητό, οθονάρα, εξαιρετική κατασκευή, επεξεργαστης/μνήμη/ραμ τούμπανο όλα και η βασική κάμερα εξαιρετική, πραγματικά δεν βρίσκω κάτι να μην μου αρέσει στο κινητό. Στα 600 ευρώ που πουλιέται πλέον στην Ελλάδα όσο και αν έψαξα όσα κινητά και αν άλλαξα/δοκίμασα δεν βρήκα κάποιο που να προσφέρει το πλήρες πακέτο του ΜI 10.....στα 850 ευρώ ήταν πράγματι ακριβό, τώρα απλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Υ.Γ. Δοκίμασα για ένα διάστημα και το Mi note 10 Και απορώ πως το αγοράζουν στα 400 ευρώ και την τόση κίνηση στο αντίστοιχο thread, πραγματικά δεν καταλαβαίνω, καμία σχέση με το Mi 10, το βίντεο του μετριότατο (δεν μπορεί ο επεξεργαστής του), ο επεξεργαστής σούπα, η οθόνη μέτρια (ουδε μια σχέση με τις τεχνολογίες της οθόνης του mi10), ηχεία χάλια, dacs χάλια, μέχρι και το σήμα και το Gps του είναι ένα επίπεδο κάτω από το mi 10. γενικά είναι ένα απλά καλό midarange Κινητό με καλή βασική κάμερα που δεν μπορεί όμως να την αξιοποιήσει σωστά ο επεξεργαστής του, αξίζει με τα 1.000 να δώσει κάποιος τα 200 παραπάνω για το mi 10. Περί ορέξεως βέβαια.
  14. Ισχύει, το θέμα είναι ότι βρίσκεις το P30 pro στα ίδια λεφτά και αυτό είναι που μετράει, δεν τα συγκρίνω και πιθανότατα να πέσει σε λίγο καιρό το SE σε χαμηλότερες τιμές. Πολύ καλό τηλέφωνο άλλα κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να κάνει γύρω στα 400 ευρώ, όπως στην Αμερική, τα 500 ευρώ τα βρίσκω λίγο πολλά. Το έχω και εγώ από εχτές (το πήρα με τιμολόγιο και με έχτρα έκπτωση σημαντική) είμαι ευχαριστημένος και θα το χαρώ, άλλα όπως είπα δεν μου δίνει την εντύπωση ότι αξίζει τα 500 που ζητάει αρχική τιμή.
  15. Μην κάνεις τον κόπο είναι πεταμένα χρήματα, δυστυχώς σε αντάπτορες lighting μόνο γνήσιοι τις Apple. Θα σου πρότεινα μόνο τον παρακάτω, τροφοδοτείς με ρεύμα την συσκευή και ενώνεις πάνω ότι θες, από hub έως και εξωτερικούς δίσκους και όλα λειτουργούν μια χαρά. Θες 50 ευρώ άλλα αν θες να γίνει σωστή δουλειά δεν υπάρχει εναλλακτική. https://www.skroutz.gr/s/9093910/Apple-Lightning-male-Lightning-USB-A-female-MK0W2ZM-A.html?o=Lightning+to+USB+3+Camera+Adapter ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 18W φορτίζει πολύ πιο γρήγορα από τον φορτιστή που έχει μέσα το κουτί. Σου προτείνω τα παρακάτω που είναι και πάφτηνα, 10 ευρώ όλα μαζί. https://www.aliexpress.com/item/33017802793.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3dc04c4deQe2Tz https://www.aliexpress.com/item/4000538747697.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3dc04c4deQe2Tz
×
×
  • Create New...