Jump to content

iobelika

Members
  • Δημοσιεύσεις

    856
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iobelika

  1. Όσοι το πήρατε από banggood πόσο καιρό έκανε να σας έρθει? Και τι φορτιστή είχε, τον κλασικό ελληνικό ?
  2. Παιδιά ξέρετε αν κάποιο skroutzομαγαζο δέχεται να πάρεις το κινητό χωρίς ΦΠΑ? Να μην κάνει τα κλασικά όμως που ζητάει 30 μέρες και αν δεχτεί την αίτηση. Ευχαριστώ!
  3. Ρε παιδιά έχω ένα θέμα με κάποιο overlay Και δεν με αφήνει να ανοίξω κάποιες εφαρμογές, ενώ τα έχω κλείσει όλα από τις ρυθμίσεις. Στο screenshot θα δείτε ένα μικρό μπλε tab κάνω στο κέντρο της οθόνης, ξέρετε τι είναι? Και πως φεύγει?
  4. Εγώ έβαλα μια "3MK ARC Curved protector" μεμβράνη με την θήκη αυτή και έκατσε καλά χωρίς να την σηκώνει, βέβαια είναι αρχή ακόμα...
  5. το g5 είναι η περσινή ναυαρχίδα, τώρα πόσα update θα πάρει κανείς δεν το ξέρει. Το nexus απο την άλλη θα πάρει φαντάζομαι 2-3 updates σίγουρα λόγο του "nexus" ονόματος.
  6. Τελικά τα μεγάλα καταστήματα Κωτσόβολος, Public κτλπ, ξέρουμε πότε θα έχουν με τον snapdragon ?
  7. Αποκλείεται λες να το φέρει? όσοι το έχουν στο skroutz είναι απο κίνα απευθείας ?
  8. Καλησπέρα, θέλω την γνώμη σας παιδιά για το κινητό αυτό. Το θέμα μου είναι ότι έχω μια δωρο-επιταγή από public και είμαι έτοιμος να πάρω τη MediaTek έκδοση αλλά σκέφτομαι ότι ίσος δεν κρατήσει στο χρόνο λόγο ROMS ενώ με το snapdragon θα κρατήσει περισσότερο. Τι να κάνω ? Nα πάρω το Mediatek ή το snapdragon ?? Βασικά και ποιο είναι καλύτερο κινητό, camera, μπαταρία, κτλπ ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  9. iobelika

    Meizu MX4

    Βασικά εγώ είχα μεγαλύτερα προβληματα, μετα απο το τελευταίο beta update που εκανα είχα πρόβλημα με το 4g με Google services και μπαταρία. Εκανα clean install γύρω στις 6 εκδώσεις απο 4.0.4 και μετα και δεν έφτιαχνε ή μου έκανε παλι τα ίδια μετα απο λιγες μερες . και είχα και θέμα με το moto 360. Τώρα όλα είναι τέλεια και έχω μονο τις απαραίτητες εφαρμογές. Και καλύτερη μπαταρία γύρω στις 3 ώρες SOT το βράδυ και με άλλα 40% υπόλοιπο και WiFi ή 4G και Bluetooth συνέχεια ανοικτά.
  10. iobelika

    Meizu MX4

    Εγώ πάντως παιδιά έβαλα CM12.1 και νομιζω οτι εχω άλλο κινητό... Εκανα και ενα donation στο παιδί για να έχει ενα παραπανω motivation να συνεχισει την δουλεια ,γιατί πραγματικα έγινε πολύ ωραίο το κινητό ...
  11. iobelika

    Nova 4G

    Παιδιά έχει δοκιμάσει κανένας στην πλατεία της νέας Σμύρνης να μας πει και εμάς για ταχύτητες?
  12. iobelika

    Meizu MX4

    Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει κάπου ότι του mx4 ήταν καλύτερη στην απεικόνιση των χρωμάτων σε σχέση με το mx4 pro...
  13. iobelika

    Meizu MX4

    βασικά δεν λειτουργεί πάλι το high performace ...
  14. iobelika

    Meizu MX4

    ξαναπροσπάθησε με το τρόπο αυτόν, ή μπορείς να δοκιμάσεις κάποιον απο αυτούς : https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu
  15. iobelika

    Meizu MX4

    Όχι κανονικά από την εφαρμογή του κινητού, αποθηκεύει τα πάντα και τα ξαναπερνα με ένα κλικ
  16. iobelika

    Meizu MX4

    +1 και απο εμένα , έκαναν καλή δουλειά απο άποψη ομορφίας , και λειτουργούν όλα πολύ καλά , με μόνο πρόβλημα στον ακουστικό και στο δικό μου. Το intstall έγινε πολύ εύκολα και μετά restore απο backup , οπότε έχω όλες τις εφαρμογές , επαφές , φωτό κτλ πολύ εύκολα και γρήγορα...
  17. iobelika

    Meizu MX4

    απο πάντα έχει και back. Αλλα είναι με gesture , δλδ ακουμπάς το κουμπί και σέρνεις το δάχτυλό σου προς τα επάνω (προς την οθόνη). Αυτό είναι το back!
×
×
  • Create New...