Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Εδώ και δύο ημέρες το τηλέφωνο έχει γίνει σχεδόν άχρηστο.

Κάθε 3" κυριολεκτικά, μου πετάει μήνυμα "Unfortunately, Google Play Services has stopped working"

Παρόλο που είχε ξαναεμφανιστεί στο παρελθόν, με ένα Uninstall και re-install έφτιαχνε. Τώρα τίποτα!! Δοκίμασα κι έκανα και Update στην 5.1.1 (τόσο καιρό το απεφευγα εσκεμμενα), αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν διορθώθηκε.

Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο αυτό; τί μπορώ να κάνω;

Ρυθμισεις-εφαρμογες κ πατας πανω δεξια τις 3 βουλες και πατας "επαναφ. Προτιμ. Εφαρμ."

Κανε ρεσταρτ μετα και θα εισαι οκ.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Εδώ και δύο ημέρες το τηλέφωνο έχει γίνει σχεδόν άχρηστο.

Κάθε 3" κυριολεκτικά, μου πετάει μήνυμα "Unfortunately, Google Play Services has stopped working"

Παρόλο που είχε ξαναεμφανιστεί στο παρελθόν, με ένα Uninstall και re-install έφτιαχνε. Τώρα τίποτα!! Δοκίμασα κι έκανα και Update στην 5.1.1 (τόσο καιρό το απεφευγα εσκεμμενα), αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν διορθώθηκε.

Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο αυτό; τί μπορώ να κάνω;

Αν εχεις πειράξει τις ριθμισεις στο απόρρητο, αυτό ευθύνεται.

Sent it From outer Space.

Ρυθμισεις-εφαρμογες κ πατας πανω δεξια τις 3 βουλες και πατας "επαναφ. Προτιμ. Εφαρμ."

Κανε ρεσταρτ μετα και θα εισαι οκ.

Αν εχεις πειράξει τις ριθμισεις στο απόρρητο, αυτό ευθύνεται.

@FoT1s

Ναι, νομίζω πως πρέπει να είναι ΟΚ πλέον με αυτή τη ρύθμιση, σώθηκα!

@johnnie_

Κάποια στιγμή στην αρχή σχετικά, πρέπει να είχα "σκαλίσει" κάτι σχετικά με αυτό, για λόγους αυτονομίας.. Το είχα ξεχάσει, δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου ότι μπορεί να είχε να κάνει με αυτό.

Σας ευχαριστώ και τους 2!

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Εχει κανεις τις εφαρμογες "evernote" και "tripadvisor" περασμενες? Ρωταω, γιατι τις κατεβασα και δεν μου τις ανοιγει γιατι λεει πως σταματησαν οι υπηρεσιες google. Και στις δυο το κανει. Μολις τις σβηνω, η συσκευη δουλευει κανονικα. Εκανα και την επαναφορα που αναφερω παραπανω, αλλα τιποτα. Επισης, εχω τις τελευταιες υπηρεσιες google περασμενες. Πρωτη φορα το αντιμετωπιζω αυτο ενω εχω παρα πολλες εφαρμογες περασμενες.

*Τωρα που ειδα το tablet μου, εχει τις υπηρεσιες 8.3.00 ενω στο oneplus εχω 8.1.15. Επισης, δεν μπορω να τις κανω χειροκινητα ενημερωση απο το store σαν να μην εχουν βγει καν για εμενα. Οι εφαρμογες στο tablet παιζουν κανονικα. Εσεις ποιες υπηρεσιες εχετε?

Edited by FoT1s

Εμένα δουλεύει κανονικά και το evernote και τι tripadvisor.

Υπηρεσίες έχω τις 8.3.00

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπηρεσίες έχω τις 8.3.00

Κατέβασε αυτό και πέρασε το

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-8-3-00-2353383-230-android-apk-download/

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Υπηρεσίες έχω τις 8.3.00

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατέβασε αυτό και πέρασε το

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-8-3-00-2353383-230-android-apk-download/

Thanks! Κατεβασα την τελευταια εκδοση της 8.3.00 που βγηκε χθες κιολας. Το παραξενο ειναι γιατι δεν εγινε αυτοματα μονο του ενημερωση οπως γινεται συνηθως μετα απο ρεσταρτ της συσκευης.

Μόλις το απεκτησα και εγώ και μπορω να πω πως το κινητό είναι κορυφη!!αστραπιαίο σε οτι και αν του ζητηθεί..το μονο που με παραξένεψε είναι οτι το σήμα δείχνει οτι μια στιγμη είναι φουλ και την αλλη οτι χάνεται εντελώς.βέβαια μπορω να δεχτώ κλήσεις και στις 2 περιπτωσεις.επίσης το το ηχείο κατα την διαρκεια κλήσης μου φαίνεται κάπως βραχνό και μπουκωμενο αλλά είναι πτεσμα μπροστά σε αυτά που προσφέρει το τηλεφωνο.έχετε να μου προτεινετε κάποιο laucher γιατί ο μαμά δεν μου αρέσει καθόλου;;επίσης κάτι που πρατηρησα τώρα δίπλα απο το σήμα μου βγάζει ενα θαυμαστικό.τι μπορεί να είναι αυτό;; Edited by referi

Μόλις το απεκτησα και εγώ και μπορω να πω πως το κινητό είναι κορυφη!!αστραπιαίο σε οτι και αν του ζητηθεί..το μονο που με παραξένεψε είναι οτι το σήμα δείχνει οτι μια στιγμη είναι φουλ και την αλλη οτι χάνεται εντελώς.βέβαια μπορω να δεχτώ κλήσεις και στις 2 περιπτωσεις.επίσης το το ηχείο κατα την διαρκεια κλήσης μου φαίνεται κάπως βραχνό και μπουκωμενο αλλά είναι πτεσμα μπροστά σε αυτά που προσφέρει το τηλεφωνο.έχετε να μου προτεινετε κάποιο laucher γιατί ο μαμά δεν μου αρέσει καθόλου;;επίσης κάτι που πρατηρησα τώρα δίπλα απο το σήμα μου βγάζει ενα θαυμαστικό.τι μπορεί να είναι αυτό;;

Καλώς ήλθες. Δοκίμασε τον Nova Launcher ή της Google. Ο Nova έχει περισσότερες παραμετροποιήσεις. Όταν ανοίξεις τα δεδομένα ή το wifi το θαυμαστικό φεύγει. Είναι feature της lollipop δείχνει ότι είναι κλειστά δεδομένα, wifi κτλ.

Καλώς ήλθες. Δοκίμασε τον Nova Launcher ή της Google. Ο Nova έχει περισσότερες παραμετροποιήσεις. Όταν ανοίξεις τα δεδομένα ή το wifi το θαυμαστικό φεύγει. Είναι feature της lollipop δείχνει ότι είναι κλειστά δεδομένα, wifi κτλ.

Εχεις απόλυτο δίκαιο για το θαυμαστικό.να σαι καλά και είχα αγχωθει αρκετά.έχω όμως μια αργοπορία στη λήψη μηνυμάτων.ειδικα όταν το φορτισα και το άνοιξα μου ήρθαν μαζεμένα μετα απο καμποση ωρα.και δεν έχω διαβάσει για κακό σήμα στο forum.επίσης παιδιά τη εφαρμογή να χρησιμοποιησω για να έχω 160 χαρακτήρες στα μηνύματα;;

Edited by referi

Εχεις απόλυτο δίκαιο για το θαυμαστικό.να σαι καλά και είχα αγχωθει αρκετά.έχω όμως μια αργοπορία στη λήψη μηνυμάτων.ειδικα όταν το φορτισα και το άνοιξα μου ήρθαν μαζεμένα μετα απο καμποση ωρα.και δεν έχω διαβάσει για κακό σήμα στο forum.επίσης παιδιά τη εφαρμογή να χρησιμοποιησω για να έχω 160 χαρακτήρες στα μηνύματα;;

Δες το handcent sms.

...επίσης παιδιά τη εφαρμογή να χρησιμοποιησω για να έχω 160 χαρακτήρες στα μηνύματα;;

και η "μαμά" εφαρμογη στέλνει SMS με 160 χαρακτήρες, αρκεί να ενεργοποιήσεις την επιλογή strip unicode στα settings της (τα μηνύματα με ελληνικούς χαρακτήρες θα μετατρέπονται αυτόματα σε ΚΕΦΑΛΑΙΑ)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Καλησπέρα έχει χρησιμοποιήση κάποιος καμιά εφαρμογή για tap n pay ; Θέλω για πρωπληρωμένες κάρτες πειραιώς & εθνική να βάλω.

Ευχαριστώ

Digital-Doctor.blogspot.gr

• Administrators
Καλησπέρα έχει χρησιμοποιήση κάποιος καμιά εφαρμογή για tap n pay ; Θέλω για πρωπληρωμένες κάρτες πειραιώς & εθνική να βάλω.

Ευχαριστώ

Γράφεις σε λάθος μέρος. Για απορίες πάνω σε εφαρμογές υπάρχει ξεχωριστό θέμα στη σωστή ενότητα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440

Modpic.gif

• Administrators
Πρεπει να ειναι απίστευτα handsfree! :)

Δυστυχως ομως, coming soon...

https://oneplus.net/gr/icons

Έχουμε διαφορετικά θέματα για τα αξεσουάρ...

Modpic.gif

Oneplus θα περιμένουμε πολύ την μέρα, που θα βγάλεις κινητό με το vfm (και το NFC) του 1+1,τα specs του 1+2 και την ποιότητα κατασκευής (συν το ράδιο) του Χ;
Oneplus One to rule them all!

Oneplus θα περιμένουμε πολύ την μέρα, που θα βγάλεις κινητό με το vfm (και το NFC) του 1+1,τα specs του 1+2 και την ποιότητα κατασκευής (συν το ράδιο) του Χ;

oneplus three ...

Παιδια αξιζει ακομα και σημερα η αγορα του oneplus one. Απο τα 16 gb ποσα εχει διαθεσιμα; Θελει πολυ πειραγμα η δουλευει ευκολα ετσι οπως θα ερθει; Δεν το εχω με αλλαγες rom. Ευχαριστω.

Παιδια αξιζει ακομα και σημερα η αγορα του oneplus one. Απο τα 16 gb ποσα εχει διαθεσιμα; Θελει πολυ πειραγμα η δουλευει ευκολα ετσι οπως θα ερθει; Δεν το εχω με αλλαγες rom. Ευχαριστω.

Γιατί δεν κοιτάς την έκδοση με τα 64 gb να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Δεν είναι μεγάλη η διάφορα στη τιμή. Δουλεύει μια χαρά έτσι όπως θα έρθει. Θα πάρει σίγουρα τη CM13 και από εκεί και πέρα θα πάρει και την oxygen os που θα δώσει η Oneplus.

Γιατί δεν κοιτάς την έκδοση με τα 64 gb να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Δεν είναι μεγάλη η διάφορα στη τιμή. Δουλεύει μια χαρά έτσι όπως θα έρθει. Θα πάρει σίγουρα τη CM13 και από εκεί και πέρα θα πάρει και την oxygen os που θα δώσει η Oneplus.

Η cm13 και η oxygen os θα ειναι ota update μεσω wifi και θα εχει ελληνικα; Μη δω μετα μονο κινεζικα. Θα το παρω 170 ευρω απο φιλο που θελει samsung note 5. Το βρισκω και καινουριο γυρω στα 220 ευρω.

Η cm13 και η oxygen os θα ειναι ota update μεσω wifi και θα εχει ελληνικα; Μη δω μετα μονο κινεζικα. Θα το παρω 170 ευρω απο φιλο που θελει samsung note 5. Το βρισκω και καινουριο γυρω στα 220 ευρω.

Η CM 13 θα είναι OTA update. Η oxygen os θα έχει μια άλλη διαδικασία να περαστεί. Όχι τίποτα ιδιαίτερα δύσκολο. Δε θα είναι στα κινέζικα εκτός αν ο φίλος σου είναι κινέζος.:lol:

Η CM 13 θα είναι OTA update. Η oxygen os θα έχει μια άλλη διαδικασία να περαστεί. Όχι τίποτα ιδιαίτερα δύσκολο. Δε θα είναι στα κινέζικα εκτός αν ο φίλος σου είναι κινέζος.:lol:

Τελικά πήρα ένα στα 180 ευρώ καινούριο από everbuying. Για να δούμε. Για τέτοια τιμή μου φάνηκε τζάμι αν και παλιό.

oneplus three ...

Το 2017; Γιατί σύμφωνα με την Oneplus το op2 είναι το 2016 flagship killer...:rolleyes:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• Administrators
Να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε τα της συσκευής του τίτλο και μόνο... Ας επανέλθουμε για να μην υπάρξουν διαγραφές post.

Modpic.gif

• The title was changed to OnePlus One