mr_47 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Μήπως δεν έχεις Ελληνικό region; Επίσης πρέπει να έχεις ενεργοποιημένα δεδομένα. Πες μου ότι φταίει το region!!!!!!!!!!!!!! :mad: Έχω ενεργοποιημένα δεδομένα. Πω... Και αν αλλάξω από US σε GR και πάλι πίσω σε US, χάνεται εντελώς η Cortana; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Για να καταλαβω τι λεμε τοση ωρα, εχω καρτοκινητο, βαζω για παραδειγμα μια καρτα των 10 ευρω στη vodafone και τα 10 ευρω της καρτας θα μπορω να τα χρησιμοποιησω για πληρωμη εφαρμογης τρωγοντας τα λεφτα μονο της καρτα που εβαλα χωρις πιστωτικες-χρεωστικες & paypal? Και αν ναι και εχω vodafone θα μου το βγαλει σαν εξτρα τροπο πληρωμης το παραπανω που ανεφερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Για να καταλαβω τι λεμε τοση ωρα, εχω καρτοκινητο, βαζω για παραδειγμα μια καρτα των 10 ευρω στη vodafone και τα 10 ευρω της καρτας θα μπορω να τα χρησιμοποιησω για πληρωμη εφαρμογης τρωγοντας τα λεφτα μονο της καρτα που εβαλα χωρις πιστωτικες-χρεωστικες & paypal? Και αν ναι και εχω vodafone θα μου το βγαλει σαν εξτρα τροπο πληρωμης το παραπανω που ανεφερα? Ακριβώς αυτό! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Και αν αλλάξω από US σε GR και πάλι πίσω σε US, χάνεται εντελώς η Cortana; Όχι... Οποτε έχεις US έχεις Cortana... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Όχι... Οποτε έχεις US έχεις Cortana... Καλό αυτό. Thanks. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι μπορώ να αγορασω με βόνταφον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Κάτι αρκετά ενδιαφέρον.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ρε παιδιά τι έγινε με το τελευταίο update;Έγινε κάτι στραβο με την μπαταρία ή φταίω εγω;Με το προτελευταίο είχε βελτιωθεί.Τωρα χαλια μαύρα. Εκτός και αν φταίει το what's app με την τελευταία αναβάθμιση που έκανε.Μιλαμε μισή μέρα βγάζω με ελάχιστο σερφαρισμα και κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Δεν έχω διαπιστώσει κάποιο θέμα με την μπαταρία μετά από το τελευταίο update ( δεν έχω κατεβάσει το what's app ). Για static IP λογικά θα περιμένουμε στην επόμενη αναβάθμιση; Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Κάτι αρκετά ενδιαφέρον.... Την αλλη παρασκευη 20/6 ξεκιναει Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Την αλλη παρασκευη 20/6 ξεκιναει Υπέροχα.... Άντε να την πάρουμε και επίσημα ολοκληρωμένη... Edit: Ακούστηκε κάπως πρόστυχο αυτο :lol: :lol: :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Παιδια πηγα να αγορασω μια εφαρμογη συνδεδεμενος με wifi απο το store με τη vodafone και μου εβγαλε ''υπαρχει ενα προβλημα με τη συνδεση στο store αυτη τη στιγμη δοκιμαστε παλι σε λιγο'' και μολης συνδεθηκα με 3g κατεβαζε κανονικα, καλα ειναι μαλακες? για πιο λογο το κανανε μονο με 3g να λειτουργει? Edited June 8, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Κάτι αρκετά ενδιαφέρον.... Αυτοί που έχουν την preview δεν θα πάρουν την επίσημη 8.1 αλλά μόνο την cyan όσοι έχουν Lumia. Αυτό υποθέτω ότι γίνεται διότι η preview με την final θα είναι ίδιες. Έτσι δεν είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Δηλαδη θα εχουν και τα bugs της preview ή αυτα θα διορθωθουν γιατι θα μπουν drivers, firmwares μαζι με τη cyan κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Χμ... Messenger και viber έχουν βαρέσει διάλυση σήμερα... Στον messenger μόνο μια ειδοποίηση χτύπησε σήμερα και στο viber τώρα μου ήρθε μια ειδοποίηση από μήνυμα που πήρα πριν 4 ώρες..... Υπέροχα.... Άντε να την πάρουμε και επίσημα ολοκληρωμένη... Edit: Ακούστηκε κάπως πρόστυχο αυτο :lol: :lol: :lol: Χαχαχαχαχα :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ισχύει. Viber facebook messenger έχουν πάθει κοκομπλοκο Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς πως γίνεται να απενεργοποιήσουμε το international code assistance, που βάζει κωδικό Αμερικής, όταν το έχουμε σε US region και βάζει το 01 όταν καλούμε απ' τις επαφές . . . ??? Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς πως γίνεται να απενεργοποιήσουμε το international code assistance, που βάζει κωδικό Αμερικής, όταν το έχουμε σε US region και βάζει το 01 όταν καλούμε απ' τις επαφές . . . ??? settings- applications-phone εκει κλεινεις την επιλογη international assist Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αυτοί που έχουν την preview δεν θα πάρουν την επίσημη 8.1 αλλά μόνο την cyan όσοι έχουν Lumia. Αυτό υποθέτω ότι γίνεται διότι η preview με την final θα είναι ίδιες. Έτσι δεν είναι; Δηλαδη θα εχουν και τα bugs της preview ή αυτα θα διορθωθουν γιατι θα μπουν drivers, firmwares μαζι με τη cyan κλπ? Οχι δεν ειναι ετσι. Η preview θα γινει final (bugs κλπ) και μαζι με τους drivers και τις προσθηκες της Νοκια θα γινει cyan και θα γινει το update ...!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Οχι δεν ειναι ετσι. Η preview θα γινει final (bugs κλπ) και μαζι με τους drivers και τις προσθηκες της Νοκια θα γινει cyan και θα γινει το update ...!!! Καλημέρα, δηλ. θα περιληφθεί μέσα στην cyan; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Όχι. Η Cyan θα περιληφθεί στα 8.1... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ορίστε και το χρονοδιάγραμμα της αναβάθμισης cyan που διέρρευσε. Δεν είναι κάτι επίσημο. http://www.techtimes.com/articles/8013/20140605/nokia-lumia-cyan-windows-phone-8-1-update-schedule-leaks-find-out-when-your-lumia-will-get-it.htm Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Στην προηγούμενη σελίδα βρε Rayden... :rtfm: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Στην προηγούμενη σελίδα βρε Rayden... :rtfm: Το είδα αλλά δε βλέπω κάποιο χρονοδιάγραμμα εδώ άλλα οκ:p.Τες πα ίσως υπερβολή. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αυτά ειναι για Βέλγιο Ολλανδία κ Λουξεμβούργο (BeNeLux)... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts