Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως δεν έχεις Ελληνικό region; Επίσης πρέπει να έχεις ενεργοποιημένα δεδομένα.

Πες μου ότι φταίει το region!!!!!!!!!!!!!! :mad: Έχω ενεργοποιημένα δεδομένα. Πω... Και αν αλλάξω από US σε GR και πάλι πίσω σε US, χάνεται εντελώς η Cortana;

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για να καταλαβω τι λεμε τοση ωρα, εχω καρτοκινητο, βαζω για παραδειγμα μια καρτα των 10 ευρω στη vodafone και τα 10 ευρω της καρτας θα μπορω να τα χρησιμοποιησω για πληρωμη εφαρμογης τρωγοντας τα λεφτα μονο της καρτα που εβαλα χωρις πιστωτικες-χρεωστικες & paypal?

Και αν ναι και εχω vodafone θα μου το βγαλει σαν εξτρα τροπο πληρωμης το παραπανω που ανεφερα?

Για να καταλαβω τι λεμε τοση ωρα, εχω καρτοκινητο, βαζω για παραδειγμα μια καρτα των 10 ευρω στη vodafone και τα 10 ευρω της καρτας θα μπορω να τα χρησιμοποιησω για πληρωμη εφαρμογης τρωγοντας τα λεφτα μονο της καρτα που εβαλα χωρις πιστωτικες-χρεωστικες & paypal?

Και αν ναι και εχω vodafone θα μου το βγαλει σαν εξτρα τροπο πληρωμης το παραπανω που ανεφερα?

Ακριβώς αυτό!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ρε παιδιά τι έγινε με το τελευταίο update;Έγινε κάτι στραβο με την μπαταρία ή φταίω εγω;Με το προτελευταίο είχε βελτιωθεί.Τωρα χαλια μαύρα.

Εκτός και αν φταίει το what's app με την τελευταία αναβάθμιση που έκανε.Μιλαμε μισή μέρα βγάζω με ελάχιστο σερφαρισμα και κλήσεις.

Δεν έχω διαπιστώσει κάποιο θέμα με την μπαταρία μετά από το τελευταίο update ( δεν έχω κατεβάσει το what's app ). Για static IP λογικά θα περιμένουμε στην επόμενη αναβάθμιση;

Everything is a frequency 

Κάτι αρκετά ενδιαφέρον....

Την αλλη παρασκευη 20/6 ξεκιναει

Την αλλη παρασκευη 20/6 ξεκιναει

Υπέροχα.... Άντε να την πάρουμε και επίσημα ολοκληρωμένη...

Edit: Ακούστηκε κάπως πρόστυχο αυτο :lol: :lol: :lol:

Powerd by OnePlus 7 Pro

Παιδια πηγα να αγορασω μια εφαρμογη συνδεδεμενος με wifi απο το store με τη vodafone και μου εβγαλε ''υπαρχει ενα προβλημα με τη συνδεση στο store αυτη τη στιγμη δοκιμαστε παλι σε λιγο'' και μολης συνδεθηκα με 3g κατεβαζε κανονικα, καλα ειναι μαλακες? για πιο λογο το κανανε μονο με 3g να λειτουργει? Edited by giorgosmc

Κάτι αρκετά ενδιαφέρον....

Αυτοί που έχουν την preview δεν θα πάρουν την επίσημη 8.1 αλλά μόνο την cyan όσοι έχουν Lumia.

Αυτό υποθέτω ότι γίνεται διότι η preview με την final θα είναι ίδιες.

Έτσι δεν είναι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη θα εχουν και τα bugs της preview ή αυτα θα διορθωθουν γιατι θα μπουν drivers, firmwares μαζι με τη cyan κλπ?

Χμ... Messenger και viber έχουν βαρέσει διάλυση σήμερα... Στον messenger μόνο μια ειδοποίηση χτύπησε σήμερα και στο viber τώρα μου ήρθε μια ειδοποίηση από μήνυμα που πήρα πριν 4 ώρες.....

Υπέροχα.... Άντε να την πάρουμε και επίσημα ολοκληρωμένη...

Edit: Ακούστηκε κάπως πρόστυχο αυτο :lol: :lol: :lol:

Χαχαχαχαχα :lol:

Huawei Nova 5T

Ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς πως γίνεται να απενεργοποιήσουμε το international code assistance, που βάζει κωδικό Αμερικής, όταν το έχουμε σε US region και βάζει το 01 όταν καλούμε απ' τις επαφές . . . ???

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς πως γίνεται να απενεργοποιήσουμε το international code assistance, που βάζει κωδικό Αμερικής, όταν το έχουμε σε US region και βάζει το 01 όταν καλούμε απ' τις επαφές . . . ???

settings- applications-phone εκει κλεινεις την επιλογη international assist

Αυτοί που έχουν την preview δεν θα πάρουν την επίσημη 8.1 αλλά μόνο την cyan όσοι έχουν Lumia.

Αυτό υποθέτω ότι γίνεται διότι η preview με την final θα είναι ίδιες.

Έτσι δεν είναι;

Δηλαδη θα εχουν και τα bugs της preview ή αυτα θα διορθωθουν γιατι θα μπουν drivers, firmwares μαζι με τη cyan κλπ?

Οχι δεν ειναι ετσι. Η preview θα γινει final (bugs κλπ) και μαζι με τους drivers και τις προσθηκες της Νοκια θα γινει cyan και θα γινει το update ...!!!

Οχι δεν ειναι ετσι. Η preview θα γινει final (bugs κλπ) και μαζι με τους drivers και τις προσθηκες της Νοκια θα γινει cyan και θα γινει το update ...!!!

Καλημέρα, δηλ. θα περιληφθεί μέσα στην cyan; :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ορίστε και το χρονοδιάγραμμα της αναβάθμισης cyan που διέρρευσε. Δεν είναι κάτι επίσημο. http://www.techtimes.com/articles/8013/20140605/nokia-lumia-cyan-windows-phone-8-1-update-schedule-leaks-find-out-when-your-lumia-will-get-it.htm

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Το είδα αλλά δε βλέπω κάποιο χρονοδιάγραμμα εδώ άλλα οκ:p.Τες πα ίσως υπερβολή.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23