Jump to content

giorgosmc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    496
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgosmc

  1. Καλησπέρα στη παρέα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, έχω εδώ και καιρό το Huawei Watch GT 3 συνδεδεμένο σε poco x3 pro και παρατηρώ ότι όταν έχω το κινητό μέσα στο τσαντάκι με ανοιχτό bluetooth ή όταν απόμακρυνομε 5-6 μέτρα απ τη συσκευή η κλήση είτε εισερχόμενη είτε εξερχόμενη πηγαίνει πάντα στο κινητό, οι ειδοποιήσεις δεν έχουν θέμα μου έρχονται και όταν είμαι πιο μακρυά, συγνώμη πια 150 μέτρα εμβέλεια έχει που διάβαζα σε reviews το bluetooth ακόμα και στο GT2 και δε καταλαβαίνω γιατί όταν εχω το κινητό μέσα στο τσαντάκι πάνω μου οι κλήσεις πάνε στο κινητό ενώ δείχνει συνδεδεμένο! Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; https://gulfnews.com/technology/huawei-watch-gt-2-is-the-only-smartwatch-which-can-give-you-everything-you-need-1.1572516551255
  2. Η μια απλα messages και social, η αλλη ασταμάτητη online πλοηγηση στους δρομους της αθηνας 😄 αλλα δε το ηξερα οτι παιζει ρολο αυτο
  3. Πως ειναι δυνατον σε αδρανεια μεσα σε 3-4 ωρες μονο με ενεργοποιημενα μονο δεδομενα και hotspot αλλα χωρις καν να ανοιξω την οθονη για να δω την ωρα να εχασα περιπου 15% μπαταρια, να υπογραμισω πως ηταν συνδεδεμενες 2 συσκευες στο hotspot αλλα ειναι δυνατον να εχασα τοσο μπαταρια μονο απο αυτο ή καποιο θεμα εχει η συσκευη?
  4. Ναι ολα φουλ, τελικα στο messenger ακουγεται το ιδιο, μονο στο viber ειναι το θεμα μου χαμηλωνει το notification sound συνεχεια οταν μου στελνουν χωρις λογο. edit: problem fixed, τελικα το κανει και στα δυο κινητα, δε ξερω αν ειναι μετα απο το update ή πριν αλλα το κανει και στις δυο συσκευες μετα απο αρκετο τσεκαρισμα που εκανα.
  5. τιποτα.. τζιφος 😕
  6. Αυτο εκανα.. παλι το ιδιο ομως.. και τσεκαρα ρυθμησεις ηχου και στις δυο συσκευες και ειναι ακριβως οι ιδιες.
  7. Κι ομως κατι συμβαινει.. δεν ξερω πως το ''καταφερα'' αυτο αλλα εδω εχω 2 poco ιδια με ιδια themes και στην αλλη συσκευη τη δευτερη δηλαδη ακουγεται με τη μεγιστη ενταση, αρα καποια ρυθμηση εχω πειραξει και δε ξερω πια... Στη δευτερη συσκευη παντως παιζει φουλ δυνατα η ειδοποιηση.
  8. Το εχω κανει ηδη και συνεχιζει να ειναι πιο χαμηλος. ααα.. μαλιστα καταλαβα, το καλο ειναι οτι αυτο συμβαινει μονο σε ειδοποιησεις απο social και οχι σε ηχο κλησης, ελπιζω με καποιο update να το αλλαξουν.
  9. Ρε παιδια εχω ενα προβληματακι, ολα καλα και ομορφα με τη συσκευη αλλα δε ξερω αν φταιει το update ή οχι ομως ενω ο ηχος κλησης οταν με καλουν ακουγεται δυνατα και μια χαρα, στα social viber και messenger οταν μου στελνουν μηνυμα ακουγετε πολυ πιο χαμηλα απο οταν δοκιμαζω να επιλεξω τον ηχο απο τις ρυθμησεις και εχω τερμα τον ηχο απο τα πληκτρα ελεγχου, τι μπορεινα συμβαινει, εχω γκουκλαρει τα παντα και λυση δε βρισκω.
  10. Ευχαριστώ για το καλοριζικο και για την ανταπόκριση στις απορίες μου! Κατι τελευταιο τωρα, για τη καλυτερη υγεια της μπαταριας θα προτεινες λιγες φορτησεις και μεχρι το 100% ή πολλες φορτισεις και να διατηρείς τη μπαταρια μεταξυ 10% με 90%? Ο παλιος φορτιστής της samsung που εχω με το καλωδιο της συσκευασιας του poco κανει? αυτος που παραθέτω στη φωτο ειναι ο απλος fast charge της samsung αλλα εχω αντιστοιχο και χωρίς fast charge, ποιον θα πρότεινες να χρησιμοποιώ?
  11. Κατοχος κι εγω της συσκευης απο χθες συγκεκριμένα 256/8gb και θα ηθελα να ρωτησω μιας και μετα απο χρονια αλλαγης κινητου εχω μεινει αρκετα πισω. Αρχικα να πω πως ειμαι εντυπωσιασμένος με τη συσκευη και τις δυνατοτητες και προσωπικα η καμερα ειναι εξαιρετική για 230 ευρω που έδωσα δε μπορω να πιστεψω το αποτέλεσμα. Τελως παραθετω τα ερωτήματα ως εξης. Πρώτα απ ολα θελω να μου δωσετε ενα link αν υπαρχει με τη καλυτερη gcam εκδοση για το συγκεκριμένο κινητό. Επειτα θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι νορμάλ που 2-3 φορες μετα απο αναβαθμιση σε miui 12.5 κολλουσε λιγο η κάμερα αλλα επειτα ολα καλα. Και τελως μιας και ο φορτιστής που ερχετε η συσκευη ειναι "σουπερ γρηγορος" και για πρωτη φορτιση μου φανηκε εξαιρετικα γρηγορα 10-15 λεπτα μεχρι να παει 100%, ειναι καλο να φορτιζω συνεχεια το κινητο με αυτον ή θα προτείνατε εναν αντιστοιχο με λιγοτερα watt, δηδ ειναι καλυτερο για την υγεία της μπαταριας?
  12. Nαι αλλα αν αυριο μεθαυριο το apkpure κλεισει ή αν σταματήσει να δινει updates; Επίσης και καποια apps που είναι αποκλειστικά της google δε μπορεις να τα τρεξεις, τα maps ας πουμε που για μενα ειναι εργαλειο της δουλειας μου εδω και χρονια μου ειναι αδυνατον να παω σε αλλη εφαρμογη και απο οτι διαβασα δε δουλεύουν τα offline maps γιατι δε μπορει να συγχρονίσει με το email σου.
  13. Μετα απο αρκετο ψαξιμο κατέληξα πως δεν αξιζει η αγορά της συγκεκριμένης συσκευης χωρις google services, ευτυχως που δε βιάστηκα. Android=google, στην ουσία παίρνεις μια "κενη" συσκευη, τι να τα κανεις τα specs αν ειναι να μπεις σε τοσους μπελάδες για 50 ευρω λιγότερα, χιλιες φορες να περιμένω κανενα μηνα τη σειρα 10 της redmi με το playstore, auto updates και ολα μελι γαλα.
  14. Καλησπερα με ενδιαφερει η συγκεκριμένη συσκευη αλλα μου κοβει τη φορα λογω οτι δε παίζει google maps, ειναι η μονη εφαρμογη που με βολεύει και χρησιμοποιώ καθημερινα σε οδηγηση offline χαρτες και πεζός (εχω δουλεψει οτι εφαρμογη navigation υπαρχει) για μενα ειναι λογος μη αγορας της συσκευης μονο η συγκεκριμένη εφαρμογη. Μετα απο αναζητηση αυτος ειναι ο καλύτερος και πιο απλος τροπος να περάσεις google services? Και αν ναι υπαρχει περιπτωση σε καποιο μελλοντικό update να παει κατι στραβά?
  15. Nαι μαλλον αυτο θα κανω και οπως το βλεπω περισσοτερο προς redmi note 9 pro 128αρι κλεινω στα 220 που το βρισκω λογω snapdragon στα συν περνει gcam χωρις παραμετροποίηση, απλα θα περιμενω black Friday μπας και πεσει και αλλο η τιμη του.
  16. Καλησπερα, επειδη έφτασε ο καιρος μετα απο 3.5 χρονια να αρχιζω να αναβαθμίζομαι σιγα σιγα ψαχνω κατι γρηγορο με αντοχη στο χρονο (δε σκοπευω να αλλαξω κινητο κατω απο 2-3 χρονια) και προπάντων οικονομικό (150-200) για απαιτητική χρηση, πολυ browsing, multitasking και τουλαχιστον τιμια καμερα εστω ισαξια ή κοντα με του galaxy s7 που ειχα και με καλυπτει στο έπακρον εως και σημερα. Δεν πολυ ασχολούμαι με παιχνίδια και λοιπα, το galaxy s7 που εχω για τις δικές μου αναγκες μεχρι και σημερα με καλυπτει στο 100% εκτος απ τη μικρη οθόνη που εχει αρχισει να με κουραζει. Ειμαι αναμεσα σε redmi note 8 pro, realme 7 και poco X3, πιο απο αυτα θα μου προτεινατε βαση αποδοσης-χαμηλοτερης τιμης και αν υπαρχει δυνατότητα να παιρνω αυτοματα ολα τα latest updates κανονικα οπως τα έπαιρνα με το samsung δλδ αυτοματα χωρις να κανω τιποτα, επειδη να μπαινω σε forums να ψαχνω να φλασαρω μονος μου roms και τα σχετικα δε παιζει να ασχοληθώ για κανενα απολύτως λογο. Επισης πιστευετε οτι πριν προβω σε αγορα θα ηταν καλυτερα να περιμενω πρωτα τη black friday, υπαρχει πιθανότητα πτωσης τιμης ακομη πιο κατω στα παραπανω μοντελα που ανεφερα?
  17. Ξεκινάω κατευθείαν με το ζουμί, λόγω της δουλειάς μου έχω στα χέρια μου ένα S7 edge οπου και μου ανηκει, ξεκαθαριζω δεν είναι κλεμμένο, η ερώτηση μου είναι με ποιο τρόπο και που και πως μπορώ να κάνω αυτή τη συσκευή να πάρει τηλ σαν κανονική συσκευή, ξεκαθαρίζω πως από ότι φαίνεται και μετά από root της συσκευής συν αφαίρεση του διαμορφωμένου λογισμικού έχει μετατραπεί σε κανονικό τηλέφωνο αλλά εξακολουθεί να μην μπορεί να δεχτεί Sim. Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που μπορεί να μου βάλει κάποια κεραία ή κάποιο τρόπο τέλος παντων; Ευχαριστώ.
  18. Μπορει να μου πει καποιος με πια λογικη εχουν βγαλει ''πιο γρηγορο'' τον chrome? Ειχα chrome σε galaxy s7 και μολης εβαλα τον firefox εγινε πυραυλος και η ταχυτητα πλητρολογησης αυξηθηκε επισης δραματικα, καμια σχεση ομως. Θεωρω πως ειναι πολυ αργος πλεον και αναξιοπιστος ο chrome στο android.
  19. Πρωτο benchmark που εκανα με το antutu στη συσκευη μου μετα απο 6 περιπου μηνες, νομιζω πως δε τα πηγε και ασχημα, η συσκευη φοραει την επισημη nougat 7 και δεν εχει γινει ποτε root, το περιεργο ειναι αν βαλω διπλα τη συσκευη ενως φιλου που εχει marshmallow 6.0.1 και σε ολες τις εφαρμογες, ανοιγμα chrome, games, ρυθμησεων συσκευης, τηλεφωνα, camera κτλπ εχει πιο γρηγορο feedback λιγων δευτερολεπτων πιο μπροστα στα περισσοτερα και γενικα ρολαρει λιγακι πιο fast. Δεν ξερω αν παιζει ρολο που η συσκευη του φιλου ηταν αδεια και απο επαναφορα εργοστασιακων οταν εκανα το τεστ αλλα το περιεργο ολων ειναι οτι η συσκευη του εβγαλε 133.000, πως γινετε να ηταν πιο γρηγορη? εσεις το εχετε παρατηρησει αυτο? Παραθετω και τα benchmarks. Galaxy S7 Nougat (δικο μου) Galaxy S7 Marshmallow Επισης κατι αλλο που θελω να αναφερω ειναι πως εχω ενα μικρο stutter-delay αλαλ απειροελαχιστο στη πληκτρολογηση, λιγο περισοτερο στο chrome θα ελεγα με την nougat που δεν ειχα με τη marshmallow, ευτιχως κατεβασα το firefox και τον αντικατεστησα με τον σαπιο πλεον chrome και αυτο εδω επισης εκανε θαυματα αλλα θα ηθελα να ξερω αν ειχατε κι εσεις οσοι εχετε s7 αυτο το delay στη πληκτρολογηση με τη nougat.
  20. Παντως κατα τη δικη μου γνωμη ο μονος λογος για να βαλει καποιος package disabler δεν ειναι ουτε η ραμ ουτε η μνημη αποθηκευσης που ουτος η αλλως ειναι ηδη υπεραρκετη για μενα τπυλαχιστον, ειναι καθαρα η μπαταρια, γοατι τις προαλες ξυπνησα και ειχα χασει 15% μεσα σε 5-6 ωρες αδρανειας της συσκευης με τα παντα κλειστα και μπαινω και βλεπω κατι μαλ...νες εφαρμογες του τυπου vr service, knox, os customize κτλπ κτλπ που μου ετρωγαν 3% μπαταρια η καθεμια εκει αγανακτησα και εβαλα το disabler, σημερα στο ίδιο χρονικο διαστημα με απενεργοποιημενες τις ιδιες εφαρμογες ειχα χασει 1% με 2% περιπου μπαταρια, οποτε ειδα αποτελεσμα στην αυτονομία σε αδρανεια? Ναι προσωπικα στη δικη μου περιπτωση ειδα. Τωρα σε θεμα ταχυτητας δεν εχω διαπιστωσει τιποτα, ενοειτε πως με marsmalow η συσκευη ρολαρε 1000 φορες πιο γρηγορα και το εχω χιλιοτσεκαρει αυτο το συγκεκρινενο κομματι 100% πρακτικα και έγκυρα.
  21. Ευχαριστω! κατι αλλο! Καθε φορα που μου ερχετε update καπου ακούσα πως πρεπει να επανενεργοποιω τις εφαρμογες που εχω κλεισει στο package disabler για να γινει σωστα το update, ισχυει κατι τέτοιο? Κατι τελευταίο, η εφαρμογη "com.samsung.android.sm" γιατι καθε φορα που την ενεργοποιω μου τη δείχνει απενεργοποιημενη? :/
  22. Θα ηθελα σας παρακαλω να με βοηθησετε καπου γιατι εχω μπερδευτει-πανικοβληθει, βασικα εχω 3 ερωτησεις: 1) Θα υπάρχει προβλημα να χασω την εγγυηση ή να χαλασω κατι απ τη συσκευη αν απενεργοποιησω αυτες τις 3 εφαρμογες που ποσταρω εδω με το package disabler pro? 2) Εκανα μια "πατατα" και απενεργοποιησα σχεδον τα παντα απ τη συσκευη καταλαθος, ως αποτελεσμα να μη δουλευει σχεδον τοποτα και η συσκευη να "τρελαθει" και να σέρνεται, ευτυχως τα επανεφερα ξανα, πιστευετε πως μπορει να εγινε καποια ζημια 3) Καθε φορα που ενεργοποιω την εφαρμογη "com.samsung.android.sm" που ανέβασα και στο screenshot οταν επανεκινητε η συσκευη μου τη βγαζει συνεχως στη λιστα με τις απενεργοποιημενες! Γιατι γινετε αυτό? Παραθετω τα screenshots: http://imgur.com/a/XuqEE
  23. Κανεις δε σχολιαζει κατι για το καινουριο update? Τι φαση? Παρατηρήσατε κατι καλο ή κακο οσοι το κάνατε? Χθες μου ηρθε η αναβάθμιση, για δωστε λιγο τα φωτα σας γιατι χωρις να ακουσω γνωμες δε παιζει να το κανω, android ειναι αυτο! http://imgur.com/a/ElEpF
  24. Κανεις δε σχολιαζει κατι για το καινουριο update? Τι φαση? Παρατηρήσατε κατι καλο ή κακο οσοι το κάνατε? Χθες μου ηρθε η αναβάθμιση, για δωστε λιγο τα φωτα σας γιατι χωρις να ακουσω γνωμες δε παιζει να το κανω, android ειναι αυτο! http://imgur.com/a/ElEpF
×
×
  • Create New...