Jump to content

Doukas_F

Members
  • Δημοσιεύσεις

    572
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Doukas_F

  1. Σε ποια εταιρία όμως αναφέρεσαι???
  2. Μια ερώτηση κι από εμένα : Έπεσε τραγικά η ένταση του ακουστικού . . . Δυσκολεύομαι να ακούσω τον άλλον όταν μιλάει και έχω το ακουστικό στο αυτί . . . Δεν μου έπεσε κάτω, δεν έπεσε νερό, αλλα το έπαθε έτσι ξαφνικά!!! Καμία ιδέα???
  3. Doukas_F

    iPhone 7

    Υπάρχει και το OneDrive της Microsoft, για μας τους παλιούς Nokiaκιδες, που ανεβαίνουν αυτόματα τα πάντα σε πλήρη ανάλυση, μόλις η συσκευή βρεθεί σε οικείο WiFi . . . Εγώ μόνο αυτό χρησιμοποιώ (130 Gb έχω) . . .
  4. Doukas_F

    iPhone 7

    Εγώ πάλι πήρα το 128αρι, μαύρο ματ, το κράτησα μια εβδομαδα και το πούλησα στον κολλητό μου (που το χρειαζόταν κι όλας, γιατί του το είχαν κλέψει!) Με 6αρι ήμουνα πριν και θεώρησα χαζή τη μετάβαση, όταν το έπιασα στα χέρια μου και το δούλεψα . . . Πολύ μικρές διάφορες, σα να είχα το ίδιο κινητο . . .Βέβαια πρώτη φορά πήρα iPhone (εδω και 1,5 χρόνο), όποτε και δεν έχω συνηθίσει "τέτοιου είδους" μεταβάσεις ... Ισως να αξίζει η μετάβαση στο 8αρι . . . (αν δεν έχει βγει ακόμα το Microsoft Surface )
  5. Ωραια . . . Και έστω οτι βγαίνει . . . Ετσι τούμπανο . . . Όσο και να έχει . . . Αξίζει να το πάρουμε σε οτι αφορά το λειτουργικό του???
  6. Doukas_F

    iPhone 7

    Πω πω, μεγαλη συζήτηση άνοιξα . . . Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας ... Είναι σίγουρα θεμα hardware, έχω κάνει reset, επανεκκινήσεις κλπ Το θεμα είναι οτι το πήρα από κατάστημα στην Αθήνα που βρισκόμουνα για δουλειές και τώρα είμαι Θεσσαλονίκη! Σε τηλ επικοινωνία με το κατάστημα, μου ειπαν να το παω στο istorm Θεσσαλονίκης και θα μου πουν εκεί ... Η συσκευή θα είναι 6 ημερών την Τρίτη . . .
  7. Doukas_F

    iPhone 7

    Ουφ . . . Έπεσα σε ελαττωματική συσκευή λοιπόν . . . Τι γίνεται τώρα ρε παιδιά??? Ποια είναι η διαδικασία???
  8. Doukas_F

    iPhone 7

    Και τώρα ??? http://techblog.gr/mobile/iphone-7-and-7-plus-call-sound-problems-3973/
  9. Doukas_F

    iPhone 7

    Μα κι εγώ έχω ακόμα το 6αρι και με τους ίδιους συνομιλητές, ακούγεται εντελώς διαφορετικά . . . Αν ισχύει πάντως αυτό που λες περί αλλαγής χροιάς λόγω αλλαγής ηχείου, είναι για τα πανηγύρια ...
  10. Doukas_F

    iPhone 7

    Κανείς ρε παιδιά???
  11. Doukas_F

    iPhone 7

    Μου ακούγεται θολός/μουντός ο ήχος/φωνή του συνομιλητή μου, έχοντας το κινητό στο αυτί . . . Προέρχομαι από 6αρι, όπου ο ήχος ήταν πολύ καλός σαν να είχε πιο πρίμα . . . Συμβαίνει και σε άλλους, η έχω θέμα με τη συσκευή . . . ???
  12. Άντε να δούμε πότε θα φτιαχτούμε κανονικά . . . Μέχρι τότε, πάλι σε μήλο στο 7αρι έπεσα . . .
  13. Doukas_F

    iPhone 7

    Μαύρο Ματ, 128αρι κι εγώ από σήμερα . . . Προερχόμενος από 6αρι (όχι S), δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα . . .
  14. Ρε παιδιά, κανείς σας δεν έχει προβλημα/κολλήματα με το iOS 10??? Εγώ με το 6αρι, έχω θέματα .... Ειδικά με τον κατάλογο και τη λίστα των κλήσεων ... Κολλάει ΠΑΝΤΑ και πρέπει να κλείσω επαφές και κλήσεις και να τις ξανανοίξει για να ρολάρει ...
  15. Με την αναβάθμιση, άλλαξε ο ήχος των εισερχομένων μην στο messenger του facebook! Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το αλλάξω ???
  16. Πριν το iOS 10, σίγουρα σε άφηνε για καμία 10ριά, μπορεί και παραπάνω . . . Το ξέρω, γιατί βγάζω φωτό παραγγελίες και τις στέλνω με email στην εταιρία, κάτι που τώρα πρέπει να κάνω με δόσεις . . . :(
  17. Στις φωτό, δε σ'αφηνει πλέον να στείλεις πάνω από 5 με email . . . Εάν μαρκάρεις και 6η, εξαφανίζεται η επιλογή αποστολή με mail . . . Τι βλακεία ...
  18. Ρυθμίσεις - τηλέφωνο - ανακοίνωση κλήσεων και διαλέγεις!!! Εγώ το έχω στο ΠΑΝΤΑ! Α ρε montoya_42 . . . Περασμένα μεγαλεία . . .
  19. Ελληνικά κανονικότατα!!! Μια φορά βέβαια λεει το όνομα, στην αρχή! Μπορεις να κατεβάσεις και ανδρική φωνή και επίσης βελτιωμένη τη γυναικεία ...
  20. Καλά όλα αυτά, αλλά θα βγει ρε παιδιά επιτέλους ποτέ, το ρημάδι το Surface ??? Πήγαμε για ένα χρόνο στο iPhone 6, βγαίνει το 7 και ακόμα . . .
  21. Ξέρω οτι μπορεί να φάω κράξιμο, αλλά ως παλιός κολλημένος Nokiaκιας, θα το επισημάνω : Έπρεπε να περάσει μια σχεδόν δεκαετία, μέχρι την έλευση του iOS 10, ώστε να υπάρχει πλέον φωνητική αναγγελία καλούντος . . .
  22. Και να προσπαθήσεις να αλλάξεις το store, δε σ' αφήνει γιατί δε δέχεται τις Ελληνικές κάρτες στις μεθόδους πληρωμής . . . Την πιστωτική μου που έχω στο Ελληνικό, δεν τη δέχεται, ούτε και τις άλλες 3 χρεωστικές ...
  23. Πολύ Surface επίσης, στην νέα ταινία : Now you see me 2
  24. Κάνα νεότερο για το Surface???? Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...