manolis Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Εμενα δεν γράφει στην sd αλλα δουλεύει πολυ καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλημέρα και εμένα δουλεύει αλλά δεν αποθηκεύει στην κάρτα παρόλο πού την έχω επιλέξει να αποθηκεύει εκεί . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Εμενα δεν γράφει στην sd αλλα δουλεύει πολυ καλά Καλημέρα και εμένα δουλεύει αλλά δεν αποθηκεύει στην κάρτα παρόλο πού την έχω επιλέξει να αποθηκεύει εκεί . Δυστυχώς με τη πολιτική της Google στη kit Kat υπάρχουν θέματα με τις Micro sd και τρίτες εφαρμογές που δεν έχουν λυθεί ακόμα. Πάντως εμένα μου αρκεί που δουλεύει το πρόγραμμα γιατί στο Note 3 μετά το update σε kit Kat πάπαλα. Έτσι και αλλιώς δε κρατάω ποτέ ηχογραφήσεις απλά το χρειάζομαι στη δουλειά μου κυρίως όταν κάνω παραγγελίες σε ντόπιους προμηθευτές και υπάρχουν παρανοήσεις ενίοτε και αυτό μου έχει λύσει τα χέρια. Το S5 το έχω δουλέψει πάνω από 1 μισή ώρα σύνολο και με έχει πείσει σα σύνολο παρ ότι δεν έχει τη RAM του note 3 ότι δε θα έχω κάποιο θέμα με lags κομπιάσματα ή καθυστερήσεις γιατί η rom του είναι πιο καλογραμμένη και ελαφριά απ του S4 που είχε θεματάκια, συν βέβαια τις cpu gpu που είναι άλλη κλάση. Αυτά μαζί με τη κάμερα, το αδιάβροχο της υπόθεσης (λόγο καλοκαιριού μεγάλο συν)και οι πιο μικρές διαστάσεις το νοτε 3 που έχω το σκέφτομαι για αγορά σύντομα για να καταργήσω και το 2ο smartphone που έχω για έξω. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδια ενα εχω να πω.το s5 τα σπαει ειναι σφαίρα. Και το touch wiz εχει τρελες δυνατότητες.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Widgets δεν μπορουμε να βάλουμε στην οθονη κλειδώματος; ; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδια καντε σας παρακαλω ενα τεστ στην καμερα.τραβηξτε μια φωτο σε σκοταδι και καλυψτε και την καμερα.σας βγαζει τελειως μαυρη την φωτο η οχι;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδια καντε σας παρακαλω ενα τεστ στην καμερα.τραβηξτε μια φωτο σε σκοταδι και καλυψτε και την καμερα.σας βγαζει τελειως μαυρη την φωτο η οχι;; λογικο μου φαινεται οταν καλυπτεις την καμερα να μην φαινεται τιποτα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 λογικο μου φαινεται οταν καλυπτεις την καμερα να μην φαινεται τιποτα :/ Οχι φιλε μου οταν τραβαω φωτο με απολυτο σκοταδι μου βγαζει την φωτο μαυρη αλλα σαν ξεβαμενη.οκ το βρηκα εβαλα το iso στο 100 και τραβαει τελειως μαυρη την φωτο τωρα. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδια καντε σας παρακαλω ενα τεστ στην καμερα.τραβηξτε μια φωτο σε σκοταδι και καλυψτε και την καμερα.σας βγαζει τελειως μαυρη την φωτο η οχι;; Μήπως σου βγαίνει κόκκινη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Μήπως σου βγαίνει κόκκινη;; Οχι σαν ξεβαμενη ηταν.με το iso στο αυτοματο.το εκανα με iso 100 και ειναι τελειως μαυρη τωρα.απλα το λεω γιατι σε σκοταδι εκανε μεσα στο μαυρο κατι σαν ξεβαμενο. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Οχι σαν ξεβαμενη ηταν.με το iso στο αυτοματο.το εκανα με iso 100 και ειναι τελειως μαυρη τωρα.απλα το λεω γιατι σε σκοταδι εκανε μεσα στο μαυρο κατι σαν ξεβαμενο. Καλά τι τα ψειρίζεις κι εσυ τόσο πολύ;; :p Η συσκευή όπως εγραψες νωρίτερα.....τα σπάει. Απόλαυσέ την! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλά τι τα ψειρίζεις κι εσυ τόσο πολύ;; :p Η συσκευή όπως εγραψες νωρίτερα.....τα σπάει. Απόλαυσέ την! :) Ναι το ξερω.αλλα με προβλημάτισε. Και ηταν μαλλον το αυτόματο iso γιατι δίνει περισσότερο φως.αλλα οκ.ναι το τηλ τα σπαει.και το καλυτερο να τραβας φωτο μεσα στην βροχη.και να μην φοβάσαι μήπως τα παίξει το τηλ.απο φωτο παντως βγαζει πολυ καθαρές. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) Το πληκτρολόγιο αλλάζει χρώμα να βάλουμε μαύρο ή όχι?Επίσης το πλήκτρο που απενεργοποιώ και ανοίγω το κινητό. ...είναι πολύ λασκα. ..το χει και άλλος αυτό να κουνιέται τόσο? Ευχαριστώ Edited April 30, 2014 by bossgs3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 παιδια καλημερα! θα μποροθσατε να μου πειτε, το bezel αλλαζει χωρις να πρεπει να αλλαξεις ολο το upper/lower κομματι του τηλ.? Δηλαδη μπορει να αλλαξει μονο το bezel? ειναι στην εγγυηση? αν οχι, ξερετε περιπου ποσο κοστιζει να το αλλαξει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Ναι το ξερω.αλλα με προβλημάτισε. Και ηταν μαλλον το αυτόματο iso γιατι δίνει περισσότερο φως.αλλα οκ.ναι το τηλ τα σπαει.και το καλυτερο να τραβας φωτο μεσα στην βροχη.και να μην φοβάσαι μήπως τα παίξει το τηλ.απο φωτο παντως βγαζει πολυ καθαρές. Το auto iso δεν δινει περισσοτερο φως απλα επειδη εβλεπε μαυρο (σκοταδι) ανεβαζε το iso στον θεο με αποτελεσμα η φωτο να ειναι φουλ στο θορυβο και να φαινεται σαν ξεβαμμενη. Φυσιολογικο θα ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Ακόμη περιμένουμε το Review.Τρείς εβδομάδες πέρασαν απο την κυκλφορία...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 παιδια καλημερα! θα μποροθσατε να μου πειτε, το bezel αλλαζει χωρις να πρεπει να αλλαξεις ολο το upper/lower κομματι του τηλ.? Δηλαδη μπορει να αλλαξει μονο το bezel? ειναι στην εγγυηση? αν οχι, ξερετε περιπου ποσο κοστιζει να το αλλαξει κανεις? Δυστηχώς το bezel πάει με αλλαγή της οθόνης και είναι ακριβό. Δεν καλύπτεται από εγγύηση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Δυστηχώς το bezel πάει με αλλαγή της οθόνης και είναι ακριβό. Δεν καλύπτεται από εγγύηση. Εδώ φαίνεται να είναι μαζί με το πίσω καπάκι δεν είναι σαν το Σ4 που το έχει μαζί με την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Ευχαριστω παρα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savouromanis Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Σε κομμάτι ελληνικό που είναι branded cosmote μπορώ να περάσω άλλη original rom χωρίς να γράψει ο Knox ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Σε κομμάτι ελληνικό που είναι branded cosmote μπορώ να περάσω άλλη original rom χωρίς να γράψει ο Knox ; Δυστυχώς όχι... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε καπάκι για το S5 σε άλλο χρώμα πχ. σε χρυσό;Εαν απευθυνθώ στη Samsung Hellas λέτε να βρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Παίδες έχει αγοράσει κανείς από kaizershop kaizerstore η birdphone? Να ξέρουμε πάνω κάτω τι προέλευσης δίνουν.. Ήρθαν τα αξεσουάρ και από βδομάδα μάλλον θα μπει η παραγγελία σε μαύρο σκέφτομαι. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 (edited) κοιτάξτε πως προσέχει η Samsung τις συσκευασίες της εντός Κορέας... Γιατί να μην το κάνει παγκόσμια??? Εξωτερικό φορτιστή με 2η μπαταρία μέσα στο κουτί, επέκταση ακουστικών, ξεχωριστό φορτιστή, ξεχωριστό USB καλώδιο... Αυτά είναι... Edited May 2, 2014 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 κοιτάξτε πως προσέχει η Samsung τις συσκευασίες της εντός Κορέας... Γιατί να μην το κάνει παγκόσμια??? Εξωτερικό φορτιστή με 2η μπαταρία μέσα στο κουτί, επέκταση ακουστικών, ξεχωριστό φορτιστή, ξεχωριστό USB καλώδιο... Αυτά είναι... Αυτα ειναι γυφτιες. Αλλο να σου κανει εξτρα δωρο ο παροχος και αλλο η μαμα εταιρια να εχει ετοιμασει διαφορετικη συσκευασια. Δηλ. τι κοστος θα ειχε αυτο το εξτρα πακετακι για να το εδινε σε ολους; απλα για να ριχνουν καποιοι ... εξτρα μπινελικια. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts