Ευχαριστώ πολύ!
Το shutter speed όντως ειναι αυτό με έκανε να το σκεφτώ περισσότερο... βλέπω οντως ειναι μικρή η διαφορά...
Να είσαι καλά!
Ευχαριστω πολυ! Αυτό ακριβως ειναι, αν αξίζει την μετάβαση όντας η διαφορα μικρή. Πάντα για την κάμερα αναφέρομαι.
Να είσαι καλα!
Καλησπέρα
Αυτοί που το έχετε πάρει, μπορείτε να δώσετε feedback για κάμερα (φωτο, βιντεο).
Με ενδιαφέρει. έχω το 24 ultra... και θέλω να δω, γιατί χρησιμοποιώ την κάμερα για δουλειά , αν εχει διαφορά μεγάλη.
Καλορίζικο σε όσους το πήρατε.
Περιμένουμε reviews!
Αν κάποιος έρχεται από s24 ultra, αναμένω εντύπωση και αν αξίζει η μετάβαση τελικά (πέρα απο youtube influencer feedback, θα εκτιμούσα και προτιμώ feedback από daily real users 😊)
Καλορίζικο!
Αντε με το καλο και το review! 😊
Με όσες πληροφορίες διαβάζω, ειμαι ακόμα 50/50... από s24 είναι incremental upgrade, οχι generational. Εύχομαι το επόμενο να είναι και να δικαιολογεί την μετάβαση (βάσει κοστους)
Καλημέρα.
Ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το πόσο πιστεύετε αξίζει η μετάβαση από 24 Ultra. Δεν βλέπω πολλές διαφορές και καποιες μάλιστα μπορεί να τις θεωρίες και downgrade... ή κάνω λάθος?
Πραγματικά θεωρώ οτι κοροϊδεύουν με αυτές τις εκτιμήσεις σε σχέση με το τι δινουν στο εξωτερικό (τα διπλάσια +/-). Τα 400 δεν ειναι ούτε 40% τις αξίας του. Μόνο σε ιδιώτη αν ειναι, θεωρω (που και πάλι...).
Το κατέβασα - πρώτη εντύπωση πολύ καλή.
Έχει το LOG και noise eraser feature. Το zoom γίνετε με slider το οποίο σαν να βελτίωσε το θεμα με την εναλλαγή κάμερας.
Καλησπέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το wifi calling είναι απενεργοποιημενο .
Έβγαλα καινουργια sim - να δω πας πάει.
Αυτό με το 4G που ανέφερες δεν είναι το ίδιο με το mobile network mode όπου επιλέγεις να κανει switch μέχρι 4G (και οχι 5G)?
Καλησπέρα σε όλους κ χρονια πολλά.
Ερωτηση: έχω θέμα με call dropping και signal. Εχω δοκιμασει σε αλλη συσκευη (s21 ultra) και οκ, έχω κάνει reset mobile network settings και τα ιδια, έχω γυρίσει σε network mode μέχρι 4g, τα ιδια (εκτός απο αλλαγή καρτα sim από vodafone) και μπορεί να πάω σέρβις. Παρατηρώ το θέμα είναι πο 4 και 5 g (πεφτει σε 1-2 μπάρες ή και καμια).
Το έχει το θέμα κάποιος? Ξέρετε αν υπάρχει λύση? Πρέπει να αλλάξω sim ? Να πάω service? Τι προτείνετε?