LoukG Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 αν τους το στειλω απο τωρα? θα υπαρξει θεμα? Δεν το έχει κάνει κανείς άλλος (δημόσια τουλάχιστον) οπότε δεν ξέρω αν γλυτώνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλημέρα παιδιά. Θέλω να πάρω ένα pocophone απο geekbuying. Διαβάζω ότι με HKEU priority line δεν περνάει τελωνείο. Έχει τύχει να πάρει κανείς και να μη περάσει τελωνείο? Έχει προσφορά το pocophone f1 με 330 και παίζει να πουλιέται ευρώπη γύρω στα 400 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Παιδιά με Belgium από Banggood είμαστε ασφαλείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλημέρα παιδιά. Θέλω να πάρω ένα pocophone απο geekbuying. Διαβάζω ότι με HKEU priority line δεν περνάει τελωνείο. Έχει τύχει να πάρει κανείς και να μη περάσει τελωνείο? Έχει προσφορά το pocophone f1 με 330 και παίζει να πουλιέται ευρώπη γύρω στα 400 ευρώ. Αν δε βιάζεσαι, γιατί δεν περιμένεις λίγο; Τώρα που παρουσιάστηκε, πιστεύω θα αρχίσουν τις προσφορές όλα τα κινεζο-μάγαζα, και μεταξύ αυτών λογικά και αυτά με τις πιο δοκιμασμένες μεθόδους αποστολής. Παιδιά με Belgium από Banggood είμαστε ασφαλείς? Απ' ό,τι είδα, γράφουν ότι δεν εγγυώνται την 'ασφαλή' (βλ. άνευ... τελωνείου) παράδοση με αυτό... Νομίζω ότι η ασφαλής λύση με το BG παραμένει το priority direct mail (αν και ως γνωστόν, το έχουν... τσιμπήσει λίγο τελευταία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Αν δε βιάζεσαι, γιατί δεν περιμένεις λίγο; Τώρα που παρουσιάστηκε, πιστεύω θα αρχίσουν τις προσφορές όλα τα κινεζο-μάγαζα, και μεταξύ αυτών λογικά και αυτά με τις πιο δοκιμασμένες μεθόδους αποστολής. Απ' ό,τι είδα, γράφουν ότι δεν εγγυώνται την 'ασφαλή' (βλ. άνευ... τελωνείου) παράδοση με αυτό... Νομίζω ότι η ασφαλής λύση με το BG παραμένει το priority direct mail (αν και ως γνωστόν, το έχουν... τσιμπήσει λίγο τελευταία). Ναι όμως διαβάζω κάτι για 400 ευρώ αρχική τιμή για Ολλανδία, οπότε παίζει να είναι ευκαιρία σε αυτή τη τιμή. Και σε περίπτωση τελωνείου να σκασει κανά 80αρι επιπλέον, άρα πάλι γύρω στα 420 ευρώ. Καί είναι και το global edition, που το βαράνε πάντα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Ναι όμως διαβάζω κάτι για 400 ευρώ αρχική τιμή για Ολλανδία, οπότε παίζει να είναι ευκαιρία σε αυτή τη τιμή. Και σε περίπτωση τελωνείου να σκασει κανά 80αρι επιπλέον, άρα πάλι γύρω στα 420 ευρώ. Καί είναι και το global edition, που το βαράνε πάντα παραπάνω. Σε κανα μήνα θα το βρίσκεις με 250 φίλε.....γιατί δεν παίρνεις με 330 το Mi8 από Banggood? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Σε κανα μήνα θα το βρίσκεις με 250 φίλε.....γιατί δεν παίρνεις με 330 το Mi8 από Banggood? Έχεις δίκιο φίλε, σευχαριστώ, λέω να προχωρήσω με το mi 8 128gb στα 375 από banggood και χρώμα μπλε που φαίνεται πολύ καλό και από κάμερα καλύτερη από pocophone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Επιστρέφω με το δέμα από gearbest που πέρασε τελωνείο..μου είπαν ότι αναγράφεται στους όρους ότι δεν φέρουν ευθύνη..Η αγορά έγινε με Belgium registered και αυτή έστειλαν το δέμα με china post? Με καλύπτουν;; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Επιστρέφω με το δέμα από gearbest που πέρασε τελωνείο..μου είπαν ότι αναγράφεται στους όρους ότι δεν φέρουν ευθύνη..Η αγορά έγινε με Belgium registered και αυτή έστειλαν το δέμα με china post? Με καλύπτουν;; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οταν στο εστειλαν δε σου εστειλαν το tracking code? Ηταν του στυλ ΒΕ...GR ? Στην αποδειξη αγορας που σου εστειλαν εγραφε Belgium Registered? Αν ναι τοτε πηγαινε να διεκδικησεις αποζημιωση μεσω paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Η μέθοδος αποστολής φαίνεται στις εικόνες ,όπως και tracking number.. Δικαιούμαι επιστροφή;; με το PayPal δεν βγάζω άκρη αλλά θα προσπαθήσω Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Η μέθοδος αποστολής φαίνεται στις εικόνες ,όπως και tracking number.. Δικαιούμαι επιστροφή;; με το PayPal δεν βγάζω άκρη αλλά θα προσπαθήσω Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο το tracking code ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι china post. Κριμα που δεν το προσεξες εγκαιρως. Με το paypal γιατι να μη βγαλεις ακρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Δεν ξέρω την διαδικασία δεν την έχω ξανακάνει..και τα αγγλικά μου είναι πολύ φτωχά Ναι δεν το πρόσεξα αλλά ούτως ή άλλως αυτοί αποφάσισαν να το στείλουν με china post..Εγώ πλήρωσα Belgium Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 To paypal μας έχει φλομώσει τελευταία σε διαφημιστικά mail, λέγοντας ότι τώρα μπορούμε να το βρούμε και στα Ελληνικά κλπ. Αυτό φαντάζομαι πρέπει να συμπεριλαμβάνει και την υποστήριξη πελατών, οπότε μη μασάς - ξεκίνα γράφοντάς τους στα Ελληνικά! Αυτό που ίσως ακουστεί λίγο... παράξενο (προς το paypal και όποιον άλλον τρίτο διαμεσολαβητή) θα μπορούσε να είναι κάτι της μορφής "είχα επιλέξει μέθοδο αποστολής για αποφυγή τελωνείου..." - αλλά από την άλλη δε νομίζω ότι στην τελική το ίδιο το (ηθικό/νομικό) θέμα της αποφυγής αφορά το paypal, οπότε και πάλι θα έλεγα... προχώρα! Το μόνο για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι αν εμφανίζεται κάπου κάτι της μορφής "αν επιλέξετε Belgium δεν πληρώνετε τελωνείο", ώστε να μπορεί να στοιχειοθετηθεί αθέτηση συμφωνίας από την πλευρά του gearberst, αλλιώς βεβαίως φαίνεται ότι αντί μίας μεθόδου συστημένης αποστολής, επέλεξαν μια άλλη μέθοδο συστημένης αποστολής και... ούτε γάτα ούτε ζημιά (γι' αυτούς)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Είχα την εντύπωση ότι το Belgium registered και το sweeden είχαν κάλυψη τελωνείου...Για αυτό και επέλεγα πάντα αυτήν όταν ψωνιζα από gearbest...όλο προβλήματα με αυτούς τους ........ ..Μόνο banggood από εδώ και πέρα εκτός και αν είναι κάτι που δεν υπάρχει είναι μεγάλο.. Όλα τα προβλήματα με αυτούς Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Θεωρω οτι το πιο λογικο ειναι να στειλεις στο paypal οτι πληρωσες για εναν συγκεκριμενο τροπο μεταφορας και σταλθηκε αλλιως χωρις καμια ενημερωση εκ μερους του πωλητη για την αλλαγη. Για αρχη τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Θεωρω οτι το πιο λογικο ειναι να στειλεις στο paypal οτι πληρωσες για εναν συγκεκριμενο τροπο μεταφορας και σταλθηκε αλλιως χωρις καμια ενημερωση εκ μερους του πωλητη για την αλλαγη. Για αρχη τουλαχιστον. Κι εγώ πιστεύω πως αυτή είναι η καλύτερη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Απλά έτσι, αν δε γράψει και για κάποια συνέπεια από την αλλαγή στον τρόπο αποστολής (βλ. τελωνείο), το paypal το πολύ πολύ να θεωρήσει ότι δικαιούται αποζημίωση για το ποσό της διαφοράς στο κόστος αποστολής (κάτι της τάξεως του €1 φαντάζομαι, ή και λιγότερο...)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Είχα την εντύπωση ότι το Belgium registered και το sweeden είχαν κάλυψη τελωνείου...Για αυτό και επέλεγα πάντα αυτήν όταν ψωνιζα από gearbest...όλο προβλήματα με αυτούς τους ........ ..Μόνο banggood από εδώ και πέρα εκτός και αν είναι κάτι που δεν υπάρχει είναι μεγάλο.. Όλα τα προβλήματα με αυτούς Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν στο εστειλαν με Belgium φιλε,cn λεει στο track. Για αυτο και η βαβουρα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Είχα την εντύπωση ότι το Belgium registered και το sweeden είχαν κάλυψη τελωνείου...Για αυτό και επέλεγα πάντα αυτήν όταν ψωνιζα από gearbest...όλο προβλήματα με αυτούς τους ........ ..Μόνο banggood από εδώ και πέρα εκτός και αν είναι κάτι που δεν υπάρχει είναι μεγάλο.. Όλα τα προβλήματα με αυτούς Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν έχει σημασία τι εντύπωση έχεις. Πάντα θέλει πρώτα ξεκαθάρισμα με το μαγαζί πριν τις σημαντικές αγορές, γιατί εκείνοι πρέπει να σου προτείνουν ποια μέθοδος θεωρείται καλύτερη. Προσωπικά κανένα πρόβλημα μαζί τους, αλλά πάντα κάνω συνεννόηση για να μην έχω εκπλήξεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Ξέρω τι βλέπω...με κανένα άλλο κατάστημα δεν έχω προβλήματα..Ούτε καν το ali ..παρήγγειλα μπαταρία για το mi ενώ ρωτήσω και είπαν ότι έχουν διαθέσιμες..Μετά από 10 μέρες τους ενόχλησα και μου είπαν σε μια εβδομάδα..ξανά mail ότι την βιάζομαι μετά από 5 μέρες..θα την στείλουμε συντομότερα..Και μέσω ελληνικου gearbest support μου επέστρεψαν τα χρήματα..Και πήρα από eBay..προν κανε να 3μην πάλι θέμα με την μπαταρία..μετά από 9 μέρες με ενημέρωσαν ότι λόγω ατυχημάτων δεν μπορούν να την στείλουν..Ένα ακονηστηρι για μαχαίρια την Δευτέρα θα φτασει..Η παραγγελία έγινε 20 Ιουνίου..ενάμιση μήνα έκαναν να το στείλουν πάρε τα mail ..Και τώρα ο τρόπος αποστολής..Είμαι vip 5 στο banggood με χιλιάδες ευρώ παραγγελιας και ποτέ δεν είχα θέμα..με αυτούς στις 20 παραγγελίες ή η 8 έχουν θέματα.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Προφανώς έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Θέλω να παραγγείλω κάτι από Banggood που το έχει φθηνότερα σε Αμερικανική αποθήκη. Έχει μεταφορικά 13€. Ξέρει κανείς αν με αυτά είμαι καλυμμένος για τελωνείο; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ναι είσαι καλυμμένος αν αξίζει κάτω από 9 ευρώ. Πρέπει αξία αγοράς + ασφάλιση + ταχυδρομικά να είναι κάτω από 22 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 (edited) Ήρθε "μπιλιετάκι" μέσω sms από τα ΕΛΤΑ για παραγγελία από Kickstarter, συνολικής αξίας 25,24 ευρώ (με τα μεταφορικά), να πληρώσω 21,06 ευρώ...Ας το κρατήσουν να το χαρούν, τρομάρα τους :lol: Edited August 28, 2018 by daospi Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ήρθε "μπιλιετάκι" μέσω sms από τα ΕΛΤΑ για παραγγελία από Kickstarter, συνολικής αξίας 25,24 ευρώ (με τα μεταφορικά), να πληρώσω 21,06 ευρώ...Ας το κρατήσουν να το χαρούν, τρομάρα τους :lol: Δυστυχώς είναι το προβλεπόμενο 15€ + 25,24 * 24% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ήρθε "μπιλιετάκι" μέσω sms από τα ΕΛΤΑ για παραγγελία από Kickstarter, συνολικής αξίας 25,24 ευρώ (με τα μεταφορικά), να πληρώσω 21,06 ευρώ...Ας το κρατήσουν να το χαρούν, τρομάρα τους :lol: Ε τώρα, όπως ήρθαν τα πράγματα, πλήρωσε και πάρτο. Είναι καλύτερα έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts