Jump to content

spinos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    314
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spinos

  1. spinos

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Καλημέρα σε όλους. Μου ενεργοποίησαν το vowifi σε mi 8 αλλά δεν εμφανίζει το εικονίδιο. Μόνο το volte. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει?
  2. Καλημέρα σε όλους. Ακόμα με το mi 8, πολύ δύσκολο να το αποχωριστώ, παρόλο που βγαίνουν πολλά καινούρια κινητά, αλλά εκεί το mi 8 σκυλί συνεχίζει. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ασχολείται, έχω την τελευταία 12.0.3.0 official global, δεν το έχω πειράξει σε θέμα custom rom, θα πάρουμε την official 12.5 όπως έχει βγει στην Κίνα? Αν κάποιος έβαλε την 12.5.2.0 china υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά με την 12.0.3.0? Σε custom rom αξίζει να βάλει κάποιος με android 12? Τέλος αν έχετε να προτείνετε την καλυτερη gcam για το κινητό μας.
  3. spinos

    Poco X3 Pro

    Καλησπέρα σε όλους. Σε ένα poco x3 pro, η ταχύτητα της φόρτισης δεν είναι τόσο γρήγορη Αποτι κατάλαβα θέλει περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά. Επίσης κατά τη διάρκεια της φόρτισης, αν έρθει ειδοποίηση, η οθόνη πριν σβήσει εντελώς...παραμένει ένα τσάκ φωτεινή πριν κλείσει. Ψάχνοντας την επιλογή των προγραμματιστών να παραμένει ανοιχτή η οθόνη όταν φορτίζει, είναι ανενεργή. Η έκδοση που τρέχει είναι η τελευταία. 12.5.1. Το κινητό είναι καινούριο ήρθε από Κίνα μια βδομάδα πριν.
  4. Καλησπέρα φίλε, θέλει να το συνδέσει με το ebanking της τράπεζας για αυτό. Από την άλλη μπορώ να πάρω ένα καινούριο αριθμό μόνο για το ebanking.
  5. Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα πακέτο φοιτητικό από το 2016. Αν το μεταβιβάσω στην γυναίκα μου, θα παραμείνει φοιτητικό? Η θα μου το κάνουν απλό? Γενικότερα τί συμφέρει να κάνω για να παραμείνει? Αυτή τη στιγμή δεν με πειράζει κάνεις...με την έννοια η κάρτα που βάζω λίγη σε 1 χρόνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Για την μπαταρία υπάρχει αυτή η βελτίωση που λένε με το miui 12.5? Επίσης στο antutu υπάρχει διαφορά? Εγώ είμαι με τη global stable 12.0.2.0. λογικά θα μας έρθει....θέλω να πιστεύω...αλλά κάποια security update που έφτασαν στην china stable, δεν μας ήρθαν ποτέ στο global.
  7. Καλησπέρα σε όλους. Όλα καλά τελικά με το κινητό μου, από το service μου ανέφεραν ότι από τον προηγούμενο που μου είχε αλλάξει τη μπαταρία (την είχα αγοράσει από aliexpress και την άλλαξα 12-2020), είχε ραγίσει-σπάσει η μητρική, και δημιούργησε το θέμα με wifi/bluetooth που δεν άνοιγαν. Το έστειλαν σε ηλεκτρονικό (τώρα το κόλλησαν ή άλλαξαν το κύκλωμα του wifi/bluetooth δεν ξέρω), πάντως ανέλαβαν να το επισκευάσουν εφόσον το πρόβλημα προέκυψε μετά από αυτούς. Η μπαταρία από Κίνα είχα αρχίσει να φουσκώνει μετά από 2 μήνες χρήσης (είχε ανοίξει το πίσω μέρος λίγο στην πλευρά της κάμερας από την πίεση). Επίσης μετά από έλεγχο κατανάλωσης, μου είπαν ότι εμφανίζει μια επιπλέον κατανάλωση, που δεν μπορούν να καταλάβουν από πού προέρχεται, και η μπαταρία φορτίζει λίγο πιο γρήγορα από το κανονικό. Μου είπαν ότι έχω μια απόδοση της τάξης 80% και ίσως μου χαλάσει πιο γρήγορα η μπαταρία (αντί για 2 χρόνια να βγάλω 1-1.5 χρόνο). Το δοκιμάζω τώρα μια βδομάδα, καμία σχέση με πριν, έφτασα περίπου 4-4.5 ώρες οθόνης (στο accubattery μου βγάζει υγεία 102%), στην αναμονή δεν πέφτει όπως πριν (με την μπαταρία από Κίνα είχα 1-1.5 ώρες οθόνης και υγεία από την αρχή περίπου 36% αν θυμάμαι καλά). Στην αρχική του μπαταρία το accubattery έδειχνε 78% πριν την αλλάξω. Σκέφτομαι να χρησιμοποιώ παλιό φορτιστή (από samsung s5 plus) που το φορτίζει πλήρως σε 2 ώρες και 5 λεπτά. Για να μη πολυλογώ, δεν με νοιάζουν πια οι τόσες λεπτομέρειες, έχω το κινητάκι πίσω...απίστευτα γρήγορο όπως πάντα...δεν υπάρχει αντικαταστάτης μέχρι τώρα...Ειδικά αν δώσουν και το miui 12.5 (ωραίο το όνειρο) γιατί θα είναι πιο ελαφρύ και θα έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας).
  8. Δεν ξέρω μήπως γίνεται για λόγους εξοικονόμησης....θέλω να θύμησω ότι το s5 plus είχε snapdragon 805, και 4G + σε σχέση με το απλό s5. Επίσης τις ταχύτητες σε Mobile που έχω πιάσει με s5 plus, δεν τις έχω δει στο mi 8. Στις αρχές του 4g+ είχα πιάσει στη wind ακόμα και 265mbps στο αεροδρόμιο, κεντρικά σημεία 180mbps, λόγω του cat6 (300/50mbps). Θα μου πείτε λεπτομέρειες....τα αντίστοιχα του mi 8 ενώ είναι Cat16 1024/150 Mbps, δεν έχω δει με τίποτα πάνω από 150, ακόμα και το 4G +δεν προσφέρει κάτι παραπάνω. Εξάλλου τα δίκτυα στην Ελλάδα είναι τύπου 300/50, άχρηστο θα ήταν, αλλά η xiaomi μετά την κυκλοφορία του mi 8 βελτίωσε πολλά σημεία. Στην τιμή που αγοράστηκε σίγουρα δεν υπάρχει παράπονο, στα 380 128αρι, ελπίζω να μου το φτιάξουν στο service, γιατί δεν έχω βρει άξιο αντικαταστάτη.
  9. Καλησπέρα σε όλους. Παρατηρώ ότι με το galaxy s5 plus, με το speedtest στο WiFi πιάνω 96mbps/10mbps, ενώ με το mi 8 έπιανα 42mbps/10mbps σε 100 άρα γραμμή του σπιτιού μου. Κοιτάζοντας την ποιότητα σύνδεσης με το router, στο s5 plus 144mbps, ενώ στο mi 8 72mbps. Μήπως λειτουργουν υποβαθμισμένα? Ο υπεύθυνος της forthnet μου είχε πει ότι το router δεν είναι για 100αρι wireless αφού είναι μόνο 2.4ghz, και μόνο μέσω καλωδίου θα πιάνω 100. Είμασταν επιεικεις (τουλάχιστον εγώ, μετά από πολλά ξενερωματα -υποβαθμίσεις σε σχέση με τεχνολογία του 2014 s5 plus) με το mi 8, δεν είχε 4g+, Netflix HD, πρόβλημα με ειδοποιήσεις, πέρασε ολόκληρος 1.5 χρόνος να το φτιάξουν.
  10. Είχα πάρει μπαταρία που είχε προτείνει χρήστης για poco f1, από aliexpress, η οποία ήταν σε συσκευασία κλειστή υποτίθεται xiaomi. Μου είπαν από το service ότι είναι imitation, παρόλα αυτά την έβαλα. Από την αρχή έδειχνε στο accubattery 36 % υγεία. ..οπότε καταλαβαίνει κάποιος τη μουφα, εν τω μεταξύ η εικόνα που είχε στο μαγαζί ήταν ακριβώς με αυτή που ήρθε. Ακόμα και ημερομηνία παραγωγής ήταν 5/2019 ακόμα και το serial number ίδιο. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει 100% αξιόπιστο από Κίνα για original. Ακόμα και στα μαγαζια service, δεν φέρνουν ακριβώς original αλλά oem. Απότι μου εξήγησαν είναι από το ίδιο εργοστάσιο αλλά δεν έχει πάνω τυπωμένα στοιχεία.
  11. Και βέβαια θα απαιτήσω να το φτιάξουν ή τουλάχιστον να μου το παραδώσουν όπως τους το έφερα, δηλαδή πλήρως λειτουργικό και με την παλιά μπαταρία. Δεν πρόλαβα να δω και επιδόσεις της μπαταρίας (αν έχεις τύχη), πάντως πριν αλλάξω την εργοστασιακή γνήσια, ήμουν περίπου 3-3.5 ώρες οθόνης ( χωρίς παιχνίδια, μόνο browser, Facebook, viber , messenger, κλήσεις)...με την imitation από aliexpress στη 1-1.5 ώρα (ήρθε και το miui 12 και τελειώσαμε με αναμονή απαράδεκτη). ..και άρχισε να φουσκώνει σε 2 μήνες. Επίσης τους έκανε εντύπωση στον ελεγχο που εκαναν με τη καινουρια μπαταρία, ότι φόρτιζε γρηγορότερα απότι το κανονικό, αλλά τα ρεύματα ήταν σωστά σε μια πλήρη φόρτιση. Την κατανάλωση την βρήκαν σωστή. Αν θα γίνονταν όλα αυτά. ..δε θα έμπαινα στη διαδικασία αλλαγής. ..μια χαρά ήταν και οι 3 ώρες οθόνης. Πιστεύω η καινούρια θα κράταγε 4-4.5 ώρες.
  12. Δεν θέλω να αναφέρω. ..αναμένω να δω τί θα μου πούνε και θα σας ενημερώσω.
  13. Αφήστε τί έπαθα, το πήγα και το άφησα. ..μου έλεγαν ότι μπορεί να φταίει η μπαταρία (immitation) που είχα βάλει σε άλλο service, να δίνει αλλά volt και κάτι τέτοια. ..με πήραν μετά από μια ώρα και μου λένε έφταιγε ο προηγούμενος. ..είχε κανει ράγισμα λέει στην πλακέτα. ..μα του λέω λειτουργούσε κανονικά πριν, ναι αλλά λέει εμείς αυτό βλέπουμε. ...άρα λέω μου το παράδωσατε τέλειο. ..και χάλασε στα χέρια μου ?Τέλος πάντων, μου είπαν θέλει μάλλον αλλαγή motherboard...και θα το ψάξουμε. ..δεν ξέρω αν με δουλεύουν ή οχι έχω ξενερώσει άσχημα. Πάντως μακριά από service....όσο παραπονιομαστε για τη μπαταρία. ...έπρεπε να το αφήσω όσο κρατήσει. ...
  14. Να σαι καλά φίλε, τί να πώ, ελπίζω να μην έχει γίνει ζημιά στο motherboard:mad:...το κάνεις μόνος σου διαλύεται, το πάς σε μαγαζί...πάλι.....ελπίζω να υπάρχει το ανταλλακτικό γιατί το s5 plus είναι για σουτάρισμα....πιο απαράδεκτο...ανοίγεις wifi και περιμένεις 10 λεπτά να έρθουν οι ειδοποιήσεις.....
  15. Καλησπέρα σε όλους. Μετά από αλλαγή μπαταρίας σε service κινητών, δεν ανοίγει το wifi/bluetooth, κάνει σαν να κολλάει στο wifi, δεν δείχνει δίκτυα. Τα δεδομένα με κάρτα sim δουλεύουν. Έχω κάνει και reset, βασικά με reset τους το έδωσα. Ξαναπέρασα την rom, αλλά και πάλι τίποτα. Στα τεστ του κινητού, κάνει search σε wifi και bluetooth αλλά τίποτα. Εννοείται πώς θα τους καλέσω αύριο να το πάω....έχει γίνει σε κάποιον αυτό?
  16. Κατάλαβα, οπότε ίσως κάτι παίζει και με τη μητρική και έχει αυξημένη κατανάλωση. Έτσι μου είπε ένα service, ότι κάποια xiaomi βγάζουν και πρόβλημα στη μητρική και αυτοί μπορούν να το τσεκάρουν αλλάζοντας την μπαταρία.
  17. Καλησπέρα σε όλους. Έχει κάποιο να προτείνει αλλαγή μπαταρίας και σε ποιό κατάστημα? Γενικότερα δεν υπάρχει απόθεμα original μπαταριών από service που ρώτησα οπότε βάζουν oem, και μια πρόσφατα που άλλαξα απί κίνα (αποδείχτηκε imitation) έχει καταντήσει τραγική (μην πω ήδη άχρηστη), δεν βγάζω ούτε μια ώρα sot και πρέπει να το φορτίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα. ΤΟ βράδυ είχε 40% και ξύπνησα με 10%, απλά ανοιχτό το wifi. Κλειστά όλα σχεδόν στην εξοικονόμηση, έκανα και επαναφορά, και συνεχίζει τα ίδια. Διαβάζω ότι δεν θα πάρουμε και 12.5....και αρχίζω και γίνομαι :mad:. Τόσο καλό κινητό...που πρακτικά γίνεται άχρηστο...
  18. Υπάρχει γνήσια, από προμηθευτή που παίρνει και η infoquest, όπως και όλα τα επισκευαστικά Κέντρα που σου βάζουν original. Έτσι μου είπαν στο μαγαζί. Οι original πάνω κάτω έχουν ζωή περίπου 1.5 χρόνο, σε αντίθεση με τις καλές imitation που βγάζουν περίπου 1 χρόνο, με μτην ίδια χρήση. Εγώ τώρα τί πήρα...σε ένα χάρτινο κουτί που έλεγε xiaomi, και η ετικέτα που είχε τυπωμένη ήταν ακριβώς ίδια με τη φωτογραφία στο site, ακόμα και το ίδιο serial number και ημερομηνία παραγωγής. Δεν λέω ότι είναι εντελώς άχρηστη, απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν θα προσφέρει όντως μια original, βελτίωση στην αυτονομία, μετά από 2 μεγάλες ενημερώσεις. Με δεδομένο ότι όλοι μας αυξάνουμε τη χρήση του κινητού όσο περνάει ο καιρός, οι εφαρμογές τραβάνε όλο και παραπάνω μπαταρία...συν το ποσοστό γήρανσης της μπαταρίας...άντε να βγάλεις άκρη.
  19. Σ'ευχαριστώ φίλε. Φαίνεται καλή ποιότητα, αλλά από τη στιγμή που η original έχει 15 ευρώ (χωρίς φπά) σε μαγαζί με επισκευές, δεν βλέπω να αξίζει η imitation, μόνο αν ήταν σημαντικά φθηνότερη. Προσωπικά επειδή το πάθημα έγινε μάθημα, καλύτερα να βάλεις για original για άλλα δύο χρονάκια και μετά βλέπουμε. Εγώ την έπαθα, έχε χάρη που δεν μπορώ να αφαιρέσω το καπάκι (δεν έχω εργαλεία), αλλιώς θα είχα βάλει άμεσα την original. Γιατί αυτό το κινητό, δεν το αφήνεις εύκολα ακόμα....
  20. Καλησπέρα σε όλους. Επειδή άλλαξα την μπαταρία και έβαλα μια από ali, που αποδείχτηκε ότι δεν ήταν γνήσια, μετά την αλλαγή εμφανίζει με κάποια τεστ μέσω εφαρμογών accu batery, battery guru,μετά από περίπου 10 φορτίσεις, υγεία μπαταρίας περίπου 48-50%. Η αλήθεια είναι, πριν την αλλάξω, δεν έκανα τέστ στην παλιά. Ώρες οθόνης θα έλεγα περίπου 2,5-3 ώρες , 3 ώρες σε πολύ καλή περίπτωση, όχι μεγάλη αναμονή και με wifi. Θα ήθελα να ρωτήσω περίπου, σε σχέση με πριν 2 χρόνια, πόσο σας βγαίνει SOT με την αρχική μπαταρία και με καινούρια τώρα αν κάποιος έχει αλλάξει. Να πω την αλήθεια, με την μπαταρία που έβαλα, φαίνεται να είναι χειρότερα τα πράγματα, αν το ήξερα θα άφηνα την παλιά. Απλά αν κάποιος έχει αλλάξει με γνήσια, τί όφελος έχει δει (σύγκριση αρχικής με καινούρια original)? Μιλάω πάντα με official global εκδόσεις λογισμικού. Ευχαριστώ
  21. spinos

    Poco F1

    Σας ευχαριστώ πολύ, παρήγγειλα με ένα κουπόνι γνωριμίας αφού είμαι νέος χρήστης...9.54 βγήκε με τα μεταφορικά. Ας ελπίσουμε να είναι καλή, εξάλλου από skroutz είναι πολύ αναξιόπιστα.
  22. spinos

    Poco F1

    Σευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Λέω να προχωρήσω με την αγορά, απλά με τα 14 ευρώ που ανέφερες σε προηγούμενη απάντηση, φαντάζομαι διάλεξες με tracking number. Το απλό το έχουν 1.85 με παράδοση 2/3 το αργότερο χωρίς track. Μετά έχει με 5.55 με παράδοση 20-40 μέρες μέσω ems. Σε ρωτάω γιατί φοβάμαι μην έρθει κανένα τελωνείο και ψάχνομαι.
  23. spinos

    Poco F1

    Καλησπέρα φίλε, με ενδιαφέρει να αγοράσω μπαταρία για mi 8 και του γαμπρού μου για Poco f1. Θεωρείς ότι έχει αυθεντικές μπαταρίας για xiaomi? Το ότι ήταν μεγαλύτερη η χωρητικότητα σημαίνει κάτι? Επίσης ποιά μέθοδο αποστολής διάλεξες? Αν κάποιος άλλος έχει να μας προτείνει που πωλούνται αυθεντικές μπαταρίες xiaomi, ας μας ενημερώσει.
  24. Καλησπέρα σας. Το πρωί μου είχε βγάλει την αναβάθμιση, αλλά ήμουν με δεδομένα, και το άφησα ανοιχτό να την κάνω αργότερα. Όταν συνδέθηκα σε wifi, δεν υπήρχε πια η αναβάθμιση. Τελικά τη βρήκα από ένα site και την έκανα. Μέχρι στιγμής κάνει κάτι κολληματακια και πιστεύω θέλει καποιο reset. Αυτό που δεν βρίσκω είναι ο συγχρονισμός που φαινόταν στο κέντρο ελέγχου πριν, τώρα δεν εμφανίζεται. Επίσης δεν βλέπω τη διαγραφή cache στον αποθηκευτικό χώρο. Άλλαξε το εικονίδιο του vowifi, μπαταρία φαίνεται γενικά σταθερή όσο δοκιμάζω. Η γραμματοσειρά κάπως άλλαξε, εικονίδια κάποια άλλαξαν του συστήματος, υπάρχει ευτυχώς ακόμα η ηχογράφηση κλήσης. Γενικότερα καλό το βλέπω. Αν υπάρχει κάποιος να μου λύσει τις δύο παραπάνω απορίες....ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...