Thou_Bou Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 παιδια, καλησπερα. ενα γνωστο κινεζομαγαζο, αξιοπιστο, το geekbuying, εχει επιλογη κατα την αγορα "να μην εμφανιζεται το λογοτυπο καταστηματος". επειδη ειμαι σε πειρασμο να ξαναπαραγγειλω κινεζακι κινητο, αν επιλεξω αυτο το συγκεκριμενο , λετε να εχω κανενα απροσδοκητο προβλημα ή να αυξησω πιθανοτητες του να γλιτωσω τελωνειο ? (Dropshipping το λεει αυτο για το οποιο μιλαω). Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Γνωρίζεις αν αυτό αφορά και τις express αποστολές ( θα πίστευα ότι υπάρχει κάποιου είδος προτεραιότητας από τη στιγμή που πληρώνεις παραπάνω ταχυδρομικά για αυτό το λόγο, να έρθει γρήγορα) ή το λες από όσα παιδιά περιμένουν δέματα με απλό ταχυδρομείο από χώρες εκτός Ε.Ε? Εγώ πήρα 2 δέματα από τη Γερμανία με DHL,απ' αυτά που στα φέρνουν στο σπίτι, και ήλθαν πολύ γρήγορα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Εγώ πήρα 2 δέματα από τη Γερμανία με DHL,απ' αυτά που στα φέρνουν στο σπίτι, και ήλθαν πολύ γρήγορα. Aν έρχονταν μέσω Ευρώπης δεν θα καθυστερούσαν, όμως λόγω τελωνείου μάλλον προκύπτει καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Υπάρχει πρόσφατη εμπειρία για το πόσο χρόνο χρειάζονται τα ΕΛΤΑ να εκτελωνίσουν δέμα από Αμερική? Όταν το Αμερικανικό site της USPS αναφέρει παράδοση 5-7 business days delivery, αυτό δημιουργεί και υποχρέωση στο τοπικό ταχυδρομείο να παραδώσει σε αυτό το διάστημα ή αφορά μόνο το να έρθει το πακέτο από Αμερική στην Ελλάδα (πχ Αεροδρόμιο)? Ήρθε με USPS Priority Mail Express International και μπήκε χθές στο τελωνείο. Γνωρίζεις αν τα δέματα που αποστέλλονται με USPS Priority Mail Express International τα διαχειρίζονται στη ελλάδα τα ΕΛΤΑ; ή μήπως κάποια ιδωτική courier. Aν ισχύει το πρώτο ΟΚ,:) αν όμως ισχύει το δεύτερο θα σου κοστίσει αρκετά ακριβότερα ο εκτελωνισμός.:( Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Γνωρίζεις αν τα δέματα που αποστέλλονται με USPS Priority Mail Express International τα διαχειρίζονται στη ελλάδα τα ΕΛΤΑ; ή μήπως κάποια ιδωτική courier. Aν ισχύει το πρώτο ΟΚ,:) αν όμως ισχύει το δεύτερο θα σου κοστίσει αρκετά ακριβότερα ο εκτελωνισμός.:( Από το site του elta-courier, το βλέπω ότι διαχειρίζεται από τους ίδιους. Χτύπησα και σε άλλες κούριερ εταιρίες από περιέργια και δεν αναγνωρίζεται ο κωδικός. Ακόμα σε επικοινωνία που είχα με το κατάστημα elta-courier της περιοχής μου (Αθήνα) με ενημέρωσαν ότι θα μου το φέρουν αυτοί, αρκεί να βγει κάποια στιγμή από το τελωνείο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Δεν κάνεις τίποτα και δεν πληρώνεις τίποτα, αν παραλαμβανες τότε θα πλήρωνες και τα τελωνεία. Στα μεταφορικά έξοδα συμπεριλαμβάνονται και οι επιστροφές χωρίς παράδοση. Στην περίπτωσή μας είναι 0. Τώρα αν ο πωλητής λέει "ΗΤΑΝ 0" επειδή έκανες αγορά, οπότε θα σου αφαιρέσουμε έξοδα αποστολής είναι άλλη ιστορία. OK αναμονη λοιπον κανενα μηνα μεχρι να μ ενημερωσουν για τη λυπητερη και αναλογα τι θα μου πουν απο το μαγαζι προχωραω.. Σ' ευχαριστω!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 (edited) Σήμερα παρέλαβα παραγγελία που στάλθηκε 05-01-2017, μικρό δέμα με καλώδια από geekbuying 9 $ χωρίς τελωνείο Β.Ελλάδα χωρίς TN και φίλος παρέλαβε ταμπλετ 10αρι, παραγγελια με TN πάλι χωρίς τελωνείο Β.Ελλάδα. Περιμένω άλλη μια μικρή παραγγελία μεσα στον μήνα θα ενημερώσω. Edited February 1, 2017 by master1992g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Τα μικρά περνάνε, τα κινητά κολλάνε. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Τα μικρά περνάνε, τα κινητά κολλάνε. Kαι τα μεγαλύτερα περνάνε ( π.χ πληκτρολόγια 50+ ευρώ ) , παίζει να έχουν σταμπάρει τις συσκευασίες κινητών δεν εξηγείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Κάτι τέτοιο γίνεται, δεν παίζει ρόλο ούτε το μαγαζί, ούτε η μεταφορική ούτε τίποτα, αλλά για κάποιο λόγο κολλάνε τα κινητά. Ή κάτι με scanner παίζει ή βλέπουν το μέγεθος του πακέτου και το έχουν μάθει ή απλά γράφει τι είναι στα συνοδευτικά έγγραφα και πιάνουν τα κινητά. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 κατι λεει αυτο που σταματανε μονο κινητα ειναι η γνωμη μου ,καποια εντολη θα εχουν παρει για εξυπηρέτηση συμφερόντων, και σιγουρα το κανουν επιλεκτικα ,και ειναι καθαρα θεμα τυχης για μας αν ειναι το κινητο μας στον σακο που θα σταματησουν,εγω σταθηκα τυχερος περασα ενα xiaomi redmi 4,100 ευρω και ενα vernee apollo 235 ευρω μεγαλη συσκευασια με vr glasses, εβλεπα εδω ολα αυτα στο νημα ,και ξεκινουσα να κανω υπολογισμους ποσο θα πληρωσω ,τελικα τη γλυτωσα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 (edited) Καλησπέρα διάβασα τις τελευταίες 15 σελίδες και από ότι κατάλαβα από Κίνα με όποιον τρόπο και να το στείλεις ένα κινητό είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα περάσει τελωνείο,σωστα; Για αλλά είδη έχουμε ενημέρωση; Για παράδειγμα tablet, Android box, πληκτρολόγια, άλλα μη ηλεκτρονικά είδη. Επίσης υπάρχει κάποιος διαχωρισμός στις περιοχές στην Ελλάδα και στον τρόπο αποστολής sg, China post, nl Άμα θα περάσει τελωνείο ; Χονδρικά όλα αυτά Ευχαριστώ Πφφφ γκαντεμιά πήρα ena xiaomi mi band 2 στα 17 ευρώ πέρασε τελονειο και γράφει ηλεκτρονικό ρολόι 100 ευρώ και μου λένε να πλυροσω 38 ευρώ Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι φίλε μου; Edited February 2, 2017 by Cutthroat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droutis Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 (edited) Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 24-12-2016 02:27 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-12-2016 08:00 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 29-12-2016 05:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 29-12-2016 05:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 02-02-2017 07:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 02-02-2017 10:24 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Είχε σταλεί με Singapore Post. Άντε να δούμε δασμούς. Τηλέφωνο με τιμή αγοράς 191€ (σε promotion) Edited February 2, 2017 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 (edited) Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 24-12-2016 02:27 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-12-2016 08:00 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 29-12-2016 05:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 29-12-2016 05:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 02-02-2017 07:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 02-02-2017 10:24 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Είχε σταλεί με Singapore Post. Άντε να δούμε δασμούς. Τηλέφωνο με τιμή αγοράς 191€ (σε promotion) κινητο ήτανε? Edited February 2, 2017 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 κινητο ήτανε? Όταν λέει τηλέφωνο 191 ευρώ, εσύ τι λες να είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Ελάτε πιάστε με δηλαδή Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Όταν λέει τηλέφωνο 191 ευρώ, εσύ τι λες να είναι; δεν το προσεξα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Εμένα επιτέλους ξεκόλλησε από τελωνείο. Λογικά σε 5-10 μερες θα παραλάβω κλασικά 48€.... Νομίζω πως θα πρέπει να ψαχτουμε πάλη πως θαγλυτωνουμε το τελωνείο... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 25-01-2017 08:45 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-02-2017 05:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 02-02-2017 11:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 02-02-2017 11:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Καλησπερα μολις ελαβα αυτο....αγορασα ενα κινητο απο GeekBuying αξια 155Ε μπορει να μου πει καποιος τι γινεται απο δω και περα τι πληρωνουμε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Μην ανησυχείς, με την παραλαβή θα ενημερωθείς Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 25-01-2017 08:45 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-02-2017 05:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 02-02-2017 11:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 02-02-2017 11:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Καλησπερα μολις ελαβα αυτο....αγορασα ενα κινητο απο GeekBuying αξια 155Ε μπορει να μου πει καποιος τι γινεται απο δω και περα τι πληρωνουμε ευχαριστω. περίμενε ~ 50€. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Το θέμα είναι πότε θα βγει από το τελωνείο με το φόρτο εργασίας που έχουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 περίμενε ~ 50€. Απο που θα το παραλαβω;το φερνει ο ταχυδρομος;δεν την εχω ξαναπατησει και δεν γνωριζω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Απο που θα το παραλαβω;το φερνει ο ταχυδρομος;δεν την εχω ξαναπατησει και δεν γνωριζω...... Καλώς ηλθες στο κλαμπ! Μην ανησυχεις, δεν χρειαζεται εσυ να κανεις κατι. Θα σε βρουνε αυτοι! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Απο που θα το παραλαβω;το φερνει ο ταχυδρομος;δεν την εχω ξαναπατησει και δεν γνωριζω...... Θα σου φερει χαρτακι στο σπιτι ο ταχυδρομος και θα πας στο τοπικο σου ταχυδρομειο να πληρωσεις και να πραλαβεις. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts