zananiro Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπερα, θα κανω μια αγορα απο αμερικη. Αν θυμαμαμαι καλα, αντικειμενα αξιας μεχρι 50$ δεν περνανε απο τελωνειο (διορθωστε με αν κανω λαθος). Σε αυτο το κοστος περιλαμβανονται και τα ταχυδρομικα εξοδα? Νομιζω οχι, αλλα αν μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπερα, θα κανω μια αγορα απο αμερικη. Αν θυμαμαμαι καλα, αντικειμενα αξιας μεχρι 50$ δεν περνανε απο τελωνειο (διορθωστε με αν κανω λαθος). Σε αυτο το κοστος περιλαμβανονται και τα ταχυδρομικα εξοδα? Νομιζω οχι, αλλα αν μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει. Όχι μιλάμε μόνο για αξία προϊόντος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλησπερα, θα κανω μια αγορα απο αμερικη. Αν θυμαμαμαι καλα, αντικειμενα αξιας μεχρι 50$ δεν περνανε απο τελωνειο (διορθωστε με αν κανω λαθος). Σε αυτο το κοστος περιλαμβανονται και τα ταχυδρομικα εξοδα? Νομιζω οχι, αλλα αν μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει. 1. Το όριο της ατέλειας για εισαγωγή αντικειμένων εμπορικού χαρακτήρα από τρίτες χώρες είναι 22 ευρώ και όχι $50. 2. Ως αξία του εισαγόμενου δέματος λογίζεται η αξία CIF, δηλαδή κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια. Πάντως, πρέπει να σκεφτόμαστε αρκετά πριν από την αγορά από Αμερική, για διάφορους λόγους. Περισσότερες λεπτομέρειες στο θέμα της υπογραφής μου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Καλημέρα! έχω παραγγείλει αυτό έδω από Σιγκαπούρη : http://www.ebay.ie/itm/301473499464?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 είδα στο tracking number οτι είναι μια εταιρεια Yanwen και το εβαλα στην σελιδα εδω : http://track.yw56.com.cn/en-US/ και γραφει : [2015-01-24 00:00]Greece Arrive at Greece Airport-(Yanwen's Track... δηλαδή αν κατάλαβα καλά 2 εβδομάδες είναι στο αεροδρόμιο? και γιατί δεν μου έρχεται??? σήμερα μου έστειλε μύνημα στο ebay ο πωλητης και με ρωτάει αν έχω παραλάβει. Destination Country-Greece 2015-01-24 00:00 Greece Arrive at Greece Airport-(Yanwen's Track End) Original Country-Yanwen[YC448943248YW] To China Post Air Mail[YC448943248YW] 2015-01-23 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. LH721 2015-01-22 00:00 Beijing Internationg Mail Center Prepare to Dispatch 2015-01-21 00:00 BeiJing Arrived at Beijing Internationg Mail Center 2015-01-21 00:00 Beijing Internationg Mail Center Received 2015-01-19 20:00 ShenZhen Despatched from ShenZhen Yanwen Sorting Center 2015-01-19 18:00 ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center τι να κανω? να παρω τηλεφωνο στο τελωνειο του αεροδρομιου? Edited February 7, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Το τελωνείο που το βλέπεις? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Οταν έρχεται κάτι από εξωτερικό (εκτός Ε.Ε) περνάει πάντα τελωνείο και είναι στο αεροδρόμιο, δεν χρειάζεται να δω κάτι. Και οκ δεν γράφει τίποτα για τελωνείο 2 εβδομάδες στο αεροδρόμιο τι κάνει? εγώ τι μπορώ να κάνω τώρα είναι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Να έρθει πακέτο από Κίνα/Σιγκαπούρη στην Ελλάδα μέσα σε 5 μέρες, χλωμό το κόβω. Έχε στα υπόψιν σου και αυτό. Κατά την γνώμη μου, αν όλα πάνε καλά, αυτή την εβδομάδα θα παραλάβεις. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Η yawyen είναι ιδιωτική εταιρεία και στην Ελλάδα διακινείται σαν απλό από τα ΕΛΤΑ! Εγω παρέλαβα 30 ημέρες μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο το ίδιο και παραγγελίες φίλων με την ίδια εταιρία. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις βοηθήσατε πολύ, έχω αγοράσει πολλές φορές από Κίνα αλλά και Σιγκαπούρη και δεν μου έχει ξανατύχει αυτή η εταιρία ή να μου δίνουν tracking number απο εκεί! είπα και εγώ τόσο σύντομα από Κίνα! αν είναι δυνατόν....:lol: δεν είχα υπόψην και το θέμα που έδειξε ο Dejavu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καλημέρα! έχω παραγγείλει αυτό έδω από Σιγκαπούρη : http://www.ebay.ie/itm/301473499464?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 είδα στο tracking number οτι είναι μια εταιρεια Yanwen και το εβαλα στην σελιδα εδω : http://track.yw56.com.cn/en-US/ και γραφει : [2015-01-24 00:00]Greece Arrive at Greece Airport-(Yanwen's Track... δηλαδή αν κατάλαβα καλά 2 εβδομάδες είναι στο αεροδρόμιο? και γιατί δεν μου έρχεται??? σήμερα μου έστειλε μύνημα στο ebay ο πωλητης και με ρωτάει αν έχω παραλάβει. Destination Country-Greece 2015-01-24 00:00 Greece Arrive at Greece Airport-(Yanwen's Track End) Original Country-Yanwen[YC448943248YW] To China Post Air Mail[YC448943248YW] 2015-01-23 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. LH721 2015-01-22 00:00 Beijing Internationg Mail Center Prepare to Dispatch 2015-01-21 00:00 BeiJing Arrived at Beijing Internationg Mail Center 2015-01-21 00:00 Beijing Internationg Mail Center Received 2015-01-19 20:00 ShenZhen Despatched from ShenZhen Yanwen Sorting Center 2015-01-19 18:00 ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center τι να κανω? να παρω τηλεφωνο στο τελωνειο του αεροδρομιου? Δύο αντικείμενα που παράγγειλα την ίδια μέρα στις 30/12/14 έφτασαν στην Αθήνα σύμφωνα με την Yanwen στις 5/1/15. Το ενα μου ήρθε τη Δευτέρα και το άλλο δε μου έχει έρθει ακόμα. Στο tracking δεν θα δεις κάτι επιπλέον, μέχρι Αθήνα το βλέπεις. Γενικά υπάρχουν τεράστιες καθυστερήσεις πλέον. Το οποίο είναι κακό, γιατί θα σταματήσουν μερικοί να στέλνουν Ελλάδα αν βλέπουν ότι όλοι τους κάνουν dispute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Αν απο αυτή την εταιρεία έρχονται εδώ με ΕΛΤΑ δεν μπορούμε να δούμε από την σελίδα elta-courier? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Αν απο αυτή την εταιρεία έρχονται εδώ με ΕΛΤΑ δεν μπορούμε να δούμε από την σελίδα elta-courier? Σε εμένα αυτό που μου έχει ήδη έρθει δεν χτυπήθηκε στην Ελλάδα. Με άλλα λόγια πρόκειται για απλό Airmail και όχι Registered Airmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Παιδιά όπου μπορείτε να διαλέξετε yanween express κιόλας κάντε το με κλειστά μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) ειχα την εντυπωση οτι μηνυματα σχετικα με τελωνειο απαγορευονται,σε αλλο θεμα πηραμε παρατηρηση και μαλιστα οτι θα δεχτουμε και ποινη την επομενη φορα,τελικα τι ισχυει? Edited March 1, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 ειχα την εντυπωση οτι μηνυματα σχετικα με τελωνειο απαγορευονται,σε αλλο θεμα πηραμε παρατηρηση και μαλιστα οτι θα δεχτουμε και ποινη την επομενη φορα,τελικα τι ισχυει? Άλλο γενικά θέματα τελωνείου και άλλο τρόποι-κόλπα αποφυγής τελωνείου, όπως γράφονται κάποιες φορές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 ειχα την εντυπωση οτι μηνυματα σχετικα με τελωνειο απαγορευονται,σε αλλο θεμα πηραμε παρατηρηση και μαλιστα οτι θα δεχτουμε και ποινη την επομενη φορα,τελικα τι ισχυει? Η συζήτηση για τελωνείο δεν απαγορεύεται αλλά απαγορεύεται η συζήτηση για τρόπους και μεθόδους αποφυγής πληρωμής φόρων, τελών και δασμών. Στον όρο 14 της Ενότητας "Δεοντολογία Χρηστών" των Όρων Χρήσης αναφέρεται ότι Απαγορεύεται η παραβίαση, με ή χωρίς πρόθεση, οποιασδήποτε τοπικής, εθνικής, ευρωπαϊκής, διεθνούς νομοθεσίας ή/και οποιουδήποτε κανόνα που έχει νομοθετική ισχύ και αφορά ή/και καλύπτει οποιαδήποτε υπηρεσία του myphone.gr. Edit Την ώρα που έγραφα δεν είχα διαβάσει του post του Stratos Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 μαλιστα,εγινε παιδια,ευχαριστω πολυ,οποτε τα ευκολοουμενα οχι δημοσια.και παλι ευχαριστω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twnhny Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Καλησπέρα, δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο θέμα. Πιθανόν να έχει απαντηθεί ήδη η ερώτησή μου αλλά μετά από 5 λεπτά αναζήτησης στον ιστό δεν βρήκα ικανοποιητική απάντηση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι έξτρα έξοδα θα έχω σε μια αγορά από το amazon.com. Συγκεκριμένα, γράφει στην σελίδα του προϊόντος "This item ships to Thessaloniki, Greece. Want it Thursday, March 12? Order within 4 hrs 18 mins and choose AmazonGlobal Priority Shipping at checkout. Learn more" οπότε είμαι κομπλέ. Το θέμα μου είναι τι φόροι θα υπάρξουν, αν υπάρξουν. Αν γνωρίζει κανείς θα ήθελα μια απάντηση, ευχαριστώ! Παράθεση Πεθαμένος: Ένας φιλόσοφος, κάποτε μου είπε το εξής "Σκέφτομαι, άρα υπάρχω" Άγγελος: Φίλε, δεν υπάρχεις... αλλά μην το σκέφτεσαι!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Αγοράζοντας από το αμερικάνικο, εκτός από τα μεταφορικά, θα υπολογίσει και τα Import fees, δηλαδή τα έξοδα εκτελωνισμού, τα οποία αντιστοιχούν συνήθως στον ΦΠΑ και τα προπληρώνεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twnhny Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ίσως δεν έθεσα σωστά την ερώτησή μου. Είμαι στο amazon, έχω τικάρει το AmazonGlobal Eligible και επιπλέον το προϊόν γράφει Δωρεάν Μεταφορικά. Για να μην μιλάμε στον αέρα ορίστε ενα πρόχειρο παράδειγμα Και ρωτάω, πως θα δω πόσα είναι τα import fees και τι διαφορά υπάρχει από αντίστοιχες αγορές που έχω κάνει πχ απότ το Aliexpress, χωρίς έξτρα έξοδα. Παράθεση Πεθαμένος: Ένας φιλόσοφος, κάποτε μου είπε το εξής "Σκέφτομαι, άρα υπάρχω" Άγγελος: Φίλε, δεν υπάρχεις... αλλά μην το σκέφτεσαι!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Κατ' αρχάς, όταν γράφει δωρεάν μεταφορικά εννοεί πάντα εντός USA. Άνοιξα το link, έβαλα την κάρτα στο καλάθι και μου έβγαλε αυτά Items $22.99 Estimated shipping & handling $14.39 Total before tax $37.38 Estimated tax to be collected $0.00 Estimated order total $37.38 Επειδή η αξία είναι (σχετικά) χαμηλή, δεν υπολογίζει έξοδα εκτελωνισμού. Θεωρητικά, θα παραλάβεις το δέμα χωρίς επιπλέον έξοδα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twnhny Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Ok, ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! Παράθεση Πεθαμένος: Ένας φιλόσοφος, κάποτε μου είπε το εξής "Σκέφτομαι, άρα υπάρχω" Άγγελος: Φίλε, δεν υπάρχεις... αλλά μην το σκέφτεσαι!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos1311 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλημέρα επειδή δημιουργήθηκε ένα θεματάκι παρήγγειλα το κινητό Cubot X9 από gearbest και μαζί πήρα και κάτι άλλα ψιψινια και κοκοκόψα και έφτασα χωρίς να το καταλάβω στα 232 ευρώ με κάλεσαν πριν από λίγο από DHL και μου ζητάνε επιπλέον 50€ για εκτελωνισμό και περίπου +25% δηλαδή περίπου άλλα 110 ευρώ (άλλο ένα κινητό δηλαδή ) . Εναλλακτική μου προτείνουν να πάω στα Σπάτα να το εκτελωνίσω μόνος μου βάλε βενζίνες διόδια αξίζει + ταλαιπωρία ? τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση μπορώ να αρνηθώ το δέμα ? Να τα πάρουν πίσω ή την φάγαμε και θα πληρώσουμε την μαιμουδιά για Ναυαρχίδα? Αν ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει για τις επιλογές μου , θα του είμαι υπόχρεος ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλημέρα επειδή δημιουργήθηκε ένα θεματάκι παρήγγειλα το κινητό Cubot X9 από gearbest και μαζί πήρα και κάτι άλλα ψιψινια και κοκοκόψα και έφτασα χωρίς να το καταλάβω στα 232 ευρώ με κάλεσαν πριν από λίγο από DHL και μου ζητάνε επιπλέον 50€ για εκτελωνισμό και περίπου +25% δηλαδή περίπου άλλα 110 ευρώ (άλλο ένα κινητό δηλαδή ) . Εναλλακτική μου προτείνουν να πάω στα Σπάτα να το εκτελωνίσω μόνος μου βάλε βενζίνες διόδια αξίζει + ταλαιπωρία ? τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση μπορώ να αρνηθώ το δέμα ? Να τα πάρουν πίσω ή την φάγαμε και θα πληρώσουμε την μαιμουδιά για Ναυαρχίδα? Αν ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει για τις επιλογές μου , θα του είμαι υπόχρεος ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Ή τα δίνεις ή πας να το εκτελωνίσεις μόνος σου, για να γλυτώσεις το 50 άρικο. Θας φας όμως την μέρα σου εκεί σίγουρα συν τις βενζίνες σου. Τα βάζεις κάτω και αποφασίζεις. Μην κάνεις παραγγελία ξανά με αποστολή μέσω courier. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos1311 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Δεν πειράζει από ότι κατάλαβα με τι υγείες μας ... Αν πάω μόνος μου ζητάνε 46€ για να παραλάβω τα χαρτιά οπότε μία η άλλη .. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση καταρχήν ! Εχω επίσης ένα θέμα αν μπορείς να με διαφωτίσεις μου έστειλαν Mail από το gearbest ότι από τα πράγματα που πήρα έχουν στείλει μόνο κάτι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και τα υπόλοιπα θα τα στείλουν ... Ενδέχεται να με βάλουν να διπλοπληρώσω το 50άρικο της dhl γιατί για τους δασμούς μου ζητάνε απόδειξη Paypal οπότε θα πάει για όλα . Μην μου ζητήσουν 2 'η 3 εκτελωνισμούς ανάλογα τα πακέτα . Ευχαριστώ και πάλι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts