FreddyKrueger Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Σε ευχαριστώ, θα το κοιτάξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lynch Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Εγκατέστησα και εγώ την τελευταία ελληνική ρομ. Από την εγκατάσταση όμως της προηγούμενης χάθηκε το root. Καμια ιδέα για το πως θα επανέλθει. Δοκίμασα vroot και kingo root, αλλά τίποτα... Για όποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα, ίσως βρει λύση μέσω αυτού του οδηγούhttp://en.miui.com/thread-26572-1-1.html. Σε εμένα λειτούργησε και τώρα έχω root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 παιδια ποια ειναι η πιο γρηγορη - σταθερη εκδοση ?θελω να την περασω στο Note της γυναικας μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Σήμερα το πρωί, ο ταχυδρόμος χτύπησε την πόρτα μου ξανά..... http://s28.postimg.org/5au28s4vd/goodies.jpg http://s9.postimg.org/djkava1p7/image.jpg http://s9.postimg.org/6udrf9gd7/bepack1.jpg http://s28.postimg.org/qnaqxy3l5/Bottom.jpg http://s27.postimg.org/qwqp6pk5b/edge.jpg http://s30.postimg.org/id46sdnnx/full_1.jpg http://s30.postimg.org/fzvfsuo0d/top.jpg http://s28.postimg.org/evrh0vycp/view2.jpg Άψογο το tempered glass (βρήκα και )... και η θήκη αρκετά καλή με μόνο μειονέκτημα κατ' εμέ ότι το πλαστικό είναι πολύ μαλακό (εύκαμπτο). Overall πιστεύω ότι αναδείχθηκε το τηλέφωνο μιας και δεν είναι πλέον κρυμμένο στην γκουμούτσο-θήκη του vickmall, που ναι μεν προσφέρει καλύτερη προστασία αλλά οπτικά είναι λίγο χάλια. το ιδιο tempered glass εχω παρει κι εγω απο την πρωτη μερα. η μονη μου ανησυχια ειναι μην ξεκολλησει, γιατι πανω απο το ακουστικο απο την αρχη δεν καθοταν καλα, και βλεπω εχει αρχισει να επεκτεινεται το ξεκολλημα. Σε καποια αλλα κινητα βλεπω οτι οταν εχουν τοσο λεπτο σημειο δεν εχει καθολου καλυψη το tempered glass και το αφηνουν απλα κενο. ΥΓ1: Επισης, αν καποιος εχει βρει λυση για το auto rotate που μια λειτουργει σωστα μια οχι ας το πει. Ηδη εχω παραγγειλει mi click ωστε να το ανοιγοκλεινω manual απο τη θυρα ακουστικων αλλα δεν ειναι σοβαρη λυση ΥΓ2: την ιδια διαφανη θηκη περιμενω κι εγω να μου ερθει γιατι η γρι ειναι ασχημη, και η Nillkin flip case τελικα δε μου αρεσει καθολου Edited September 23, 2014 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 http://m.aliexpress.com/item/2024828415.html?tracelog=storedetail2mobilesitedetail Αυτήν την θήκη την έχει πάρει κανένας;; Θα το κάνει τούβλο βέβαια. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 το ιδιο tempered glass εχω παρει κι εγω απο την πρωτη μερα. η μονη μου ανησυχια ειναι μην ξεκολλησει, γιατι πανω απο το ακουστικο απο την αρχη δεν καθοταν καλα, και βλεπω εχει αρχισει να επεκτεινεται το ξεκολλημα. Σε καποια αλλα κινητα βλεπω οτι οταν εχουν τοσο λεπτο σημειο δεν εχει καθολου καλυψη το tempered glass και το αφηνουν απλα κενο. ΥΓ1: Επισης, αν καποιος εχει βρει λυση για το auto rotate που μια λειτουργει σωστα μια οχι ας το πει. Ηδη εχω παραγγειλει mi click ωστε να το ανοιγοκλεινω manual απο τη θυρα ακουστικων αλλα δεν ειναι σοβαρη λυση ΥΓ2: την ιδια διαφανη θηκη περιμενω κι εγω να μου ερθει γιατι η γρι ειναι ασχημη, και η Nillkin flip case τελικα δε μου αρεσει καθολου Αν το βάλεις σωστά δεν νομίζω να ξεκολλάει εύκολα (αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πω). Όσο για το auto rotate, στη multi που έχω δουλεύει κανονικά. Η θήκη έχει ένα κακό, όταν ακουμπήσει η πλάτη του κινητού κάνει κάτι σαν νερώματα (θα ανεβάσω φωτογραφία κάποια στιγμή). Κατά τ΄άλλα είναι πολύ ωραία και του πάει.. Νομίζω με wsm tools έχει επιλογή για να φτιάχνεις το auto rotate. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Νομίζω με wsm tools έχει επιλογή για να φτιάχνεις το auto rotate. Θα μας πειτε πως το κανουμε γιατι το ενεργοποιησα απο το μενου και μου εμεινε τουβλο το κινητο καλα που ειχα απο εχτες back-up, και γενικα πως ενεργοποιουμε τα προγραμματα τι πρεπει ακριβως να κανουμε ,μιλαω παντα για τα προγραμματα του wsm tools, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigRed Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 update 4.9.19 όλα καλά κ' root εκτός από το instagram που του λείπουν κάποια γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 update 4.9.19 όλα καλά κ' root εκτός από το instagram που του λείπουν κάποια γράμματα. και στην aosp υπαρχει το ιδιο θεμα αλλα δε με απασχολει. δεν εμφανιζει τα γραμματα με τονους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Δες το screenshot [ATTACH]50150[/ATTACH] Μια πληροφορία φίλε μου, το mitools από πού το κατεβάζουμε; Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Μια πληροφορία φίλε μου, το mitools από πού το κατεβάζουμε; Μια σελίδα πίσω..... :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 και για να μην πέσουμε σε bootloop πρέπει πριν πατήσουμε εγκατάσταση στο framework μέσα στο wsm tools να πάμε με ένα root explorer στο /system/framework και να σβήσουμε τα αρχεία με κατάληξη .jex.Εδώ να πω όμως ότι μου έτυχε μια φορά να σβήσω τα .jex αρχεία,να εγκατασταθεί κανονικά το wsm tools αλλά μετά κάτι κόλλησε στη ρομ.πχ Πατούσα να μπω στην διαχείριση αρχείων,στο Ασφάλεια και αλλού και δεν έμπαινε. Λύθηκε με επανεγκατάσταση της ρομ (χωρίς wipe data) και όταν ξαναέσβησα τα .jex αρχεία και επανεγκατάσταση του wsm tools δούλεψε κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 και για να μην πέσουμε σε bootloop πρέπει πριν πατήσουμε εγκατάσταση στο framework μέσα στο wsm tools να πάμε με ένα root explorer στο /system/framework και να σβήσουμε τα αρχεία με κατάληξη .jex.Εδώ να πω όμως ότι μου έτυχε μια φορά να σβήσω τα .jex αρχεία,να εγκατασταθεί κανονικά το wsm tools αλλά μετά κάτι κόλλησε στη ρομ.πχ Πατούσα να μπω στην διαχείριση αρχείων,στο Ασφάλεια και αλλού και δεν έμπαινε. Λύθηκε με επανεγκατάσταση της ρομ (χωρίς wipe data) και όταν ξαναέσβησα τα .jex αρχεία και επανεγκατάσταση του wsm tools δούλεψε κανονικά Να το βάλουμε οδηγό στη πρώτη σελίδα? Ο φίλος bbbb το έχει γράψει πάνω από 20 φορές... :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Να το βάλουμε οδηγό στη πρώτη σελίδα? Ο φίλος bbbb το έχει γράψει πάνω από 20 φορές... :) Και κάμποσες φορές και εγώ. Και το γράφει και στην ιστοσελίδα από την οποία κατεβάζουμε το wsm tool. Μπορεί κάποιος που έχει βάλει την 4.19 να επιβεβαιώσει (Η να διαψεύσει) ότι στο Mi-Tools δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα; Εγώ ξανά γύρισα στην 4.9.5 γι αυτόν τον λόγο. Edited September 23, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Και κάμποσες φορές και εγώ. Και το γράφει και στην ιστοσελίδα από την οποία κατεβάζουμε το wsm tool. Και ο φίλος sso... :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Και κάμποσες φορές και εγώ. Και το γράφει και στην ιστοσελίδα από την οποία κατεβάζουμε το wsm tool. Μπορεί κάποιος που έχει βάλει την 4.19 να επιβεβαιώσει (Η να διαψεύσει) ότι στο Mi-Tools δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα; Εγώ ξανά γύρισα στην 4.9.5 γι αυτόν τον λόγο. Ναι επιβεβαιώνω και Εγώ δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ναι επιβεβαιώνω και Εγώ δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα. Σ' ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Ήμουν έτοιμος να την ξαναβάλω. Οπότε θα περιμένω το επόμενο update. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 το ιδιο tempered glass εχω παρει κι εγω απο την πρωτη μερα. η μονη μου ανησυχια ειναι μην ξεκολλησει, γιατι πανω απο το ακουστικο απο την αρχη δεν καθοταν καλα, και βλεπω εχει αρχισει να επεκτεινεται το ξεκολλημα. Σε καποια αλλα κινητα βλεπω οτι οταν εχουν τοσο λεπτο σημειο δεν εχει καθολου καλυψη το tempered glass και το αφηνουν απλα κενο.Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ στην αρχή, ιδίως στο σημείο που βρίσκονται τα πλήκτρα, σε συνδυασμό μάλιστα με την θήκη σιλικόνης, όταν πατούσα το πλήκτρο νόμιζες ότι θα πεταχτεί το τζαμάκι! Με τον καιρό όμως, και μόνο του, έστρωσε και τώρα είναι ένα σώμα. ΥΓ1: Επισης, αν καποιος εχει βρει λυση για το auto rotate που μια λειτουργει σωστα μια οχι ας το πει. Ηδη εχω παραγγειλει mi click ωστε να το ανοιγοκλεινω manual απο τη θυρα ακουστικων αλλα δεν ειναι σοβαρη λυση κανένα πρόβλημα δουλεύει κανονικά με την τελευταία ελληνική Rom ΥΓ2: την ιδια διαφανη θηκη περιμενω κι εγω να μου ερθει γιατι η γρι ειναι ασχημη, και η Nillkin flip case τελικα δε μου αρεσει καθολου όντως η θήκη (την πήρα σε γαλάζιο!) είναι χάλια, την έβγαλα αμέσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 SSO μετα απο λίγο καιρό με aosp και τώρα με miui κάνε μια σύγκριση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Σ' ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Ήμουν έτοιμος να την ξαναβάλω. Οπότε θα περιμένω το επόμενο update.Και εγω Σωκρατη. Τζαμπα το βαλαμε μου φαινεται :mad: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καλησπέρα, τελικά το τόλμησα πριν λίγο, εγκατέστησα την JHDCNBH34.0 από την κάρτα μνήμης, σαν update.....την πήρε καλά, δεν έχασα τίποτα από ότι βλέπω.... Εντυπώσεις αφού την δουλέψω κάμποσο.... [ATTACH]50225[/ATTACH] Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Θα το αγοράσω στην ξαδέρφη μου που θέλει ένα καλό 5.5 κινητό. Όταν με το καλό έρθει θέλει δουλειά πολύ με custom roms ή με την multilanguage που θα φοράει θα είναι καλυμμένη? Θα το πάρω από το vickmall εκτός αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Και εγω Σωκρατη. Τζαμπα το βαλαμε μου φαινεται :mad: Ε ναι, δεν είδα να μας προσφέρει και κάτι περισσότερο η 4.19. Και αφού μας χάλασε και το Mi-Tools (έστω αυτά τα λίγα που μπορείς να κάνεις, σε σύγκριση με το xposed/gravity), γύρισα πίσω στην 4.9.5 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καλησπέρα, τελικά το τόλμησα πριν λίγο, εγκατέστησα την JHDCNBH34.0 από την κάρτα μνήμης, σαν update.....την πήρε καλά, δεν έχασα τίποτα από ότι βλέπω.... Εντυπώσεις αφού την δουλέψω κάμποσο.... [ATTACH]50225[/ATTACH] με την μνήμη Ραμ πως τα παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 SSO μετα απο λίγο καιρό με aosp και τώρα με miui κάνε μια σύγκριση.... Έχω ξαναγράψει. Μην γράφουμε τα ίδια και τα ίδια.....Με λίγα λόγια....Περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα!!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts