Jump to content

BigRed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BigRed

  1. Το βρήκα τελικά :) https://forum.xda-developers.com/optimus-l3-l5-l7-l9-ii/themes-apps/lg-l9-ii-weather-theme-optimus-t3279790
  2. Καλησπέρα. :) Μετά από hardware reset δεν δουλεύει η εφαρμογή του "καιρού" :confused: Στην αρχική οθόνη γράφει "πατήστε για να κατεβάσετε το θέμα του καιρού".... ΟΚ, το πατάω και γράφει " η εφαρμογή καιρού απαιτεί θέμα καιρού από την εφαρμογή κέντρο ενημέρωσης. Θέλετε να μεταβείτε στην εφαρμογή κέντρο ενημέρωσης? " Πατάω "Ναι" αλλά δεν βγάζει κάτι για ενημέρωση :worry: Καμιά ιδέα? rom 4.4.2 μαμα...
  3. GTV-4.11.14 καλά είμαι? :D
  4. Αυτό προσπαθώ να κάνω κ' εγώ (ανέβασμα της έντασης όταν χτυπάει το τηλέφωνο) αλλά μετά από επανεκκίνηση δεν κρατάει τις ρυθμίσεις :confused: Πάλι στην ίδια ένταση χτυπάει. Το τηλέφωνο είναι Redmi NOTE
  5. Κατέβασα για να δοκιμάσω την rom "H3W_JHDCNBH37.0.1_14024cdc9a_4.2" του φίλου deliopoulos αλλά μου έβγαλε failed :(
  6. Ένα από τα ίδια κ' εγώ... ???
  7. update 4.9.19 όλα καλά κ' root εκτός από το instagram που του λείπουν κάποια γράμματα.
  8. Εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5586468#post5586468
  9. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις τους! :up: Κάτι που παρατήρησα σήμερα είναι ότι βγάζοντας την θήκη σιλικόνης έχω καλύτερο σήμα στο wi-fi
  10. Ποιο πρόγραμμα προτείνεται για πλοηγό?
  11. Μια βοήθεια ακόμα παιδιά. :) Μετά την αναβάθμιση στην 3.21 δεν μου παίζουν οι ταινίες on-Line (π.χ. vidto) Καμιά ιδέα για αυτό?
  12. Έχει οδηγίες στο πρώτο πόστ ;)
  13. Είσαι ο καλύτερος!!!! Επιτέλους είμαι root κ' στην έκδοση 3.21 :) Το μόνο που άλλαξα είναι το vroot που ήταν στα κινέζικα αλλά έψαξα κ' βρήκα την Αγγλική έκδοση. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ :thanks: Κάτι ακόμα. Ποια έκδοση android kit-kat μπορώ να βάλω για να το δοκιμάσω με "καθαρό" android?
  14. 1. δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω, μόνο φωτογραφίες βλέπω 2. δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο "θείος" 3. ναι, το έπιασα αυτό (ελπίζω κάποια στιγμή να φτάσω κ' σε αυτό το βήμα)
  15. κ' εμένα μου κάνει εντύπωση αλλά έβαλα το root check κ' λέει ότι δεν είναι root έχω κ' το εικονίδιο superuser :mad: Στο permission δεν μπορώ να τικάρω τις 2 τελευταίες επιλογές για το root Δεν μπορώ να βάλω το twrp γιατί δεν έχει την επιλογή για update κ' όταν πάω να κάνω recovery με το vol- + power μου βγαίνουν κινέζικα. Καμιά ιδέα?
  16. Βέβαια κ' τα ζήτησα....αλλά η κινέζα..... Το τηλέφωνο έχει την multi κ' το playstore. Δεν μου δίνει την επιλογή για update της συσκευής κ' όταν μπαίνω με vol- + power μου βγάζει τα κινέζικα :mad: Καμιά ιδέα το πως θα το ρουτάρω κ' να βάλω άλλη ρομ?
  17. Έχει κανείς το τηλέφωνο αγορασμένο από MiniDeal κ' να έχει την multilang κ' να μην είναι root ή είμαι ο μοναδικός? :(
  18. Καλησπέρα σας :) Κάτοχος από σήμερα κ' εγώ του συγκεκριμένου κινητού από minideal. Ξέρει κάποιος φίλος να μου πει γιατί δεν μου δουλεύει ο καιρός? Μου βγάζει το μήνυμα "no network detected" ενώ είναι κανονικά συνδεμένο στο ρούτερ?
  19. Έχω το παραπάνω ρούτερ από την wind κ' το χρησιμοποιώ με το jdownloader. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω να κάνει αλλαγή της IP αυτόματα Νομίζω ότι πρέπει να φταίει το filmware της συσκευής που πρέπει να είναι από την wind γιατί μου ζητάει μόνο κωδικό εισόδου κ' όχι κ' όνομα χρήστη. Γνωρίζετε τίποτα γι'αυτό? Επίσης, ενώ το έχω μόνιμα ενωμένο με το ρεύμα, δεν λειτουργεί (δεν ανάβει) άν δεν έχει μέσα την μπαταρία Είναι γενικό το πρόβλημα αυτό ή το κάνει μόνο το δικό μου κ' να το πάω για αλλαγή? Ευχαριστώ
  20. Ωραίο θα είναι στην παραλία το καλοκαιράκι :cool: Καλή τύχη σε όλους :dance:
  21. Αν το αγοράσουμε από e-bay θα έχει κ' πάλι qwertz πληκτρολόγιο???
  22. Έχει ψάξει κανείς σας για το "Λογισμικό καταγραφής κινήσεων της Carrier IQ"???:worry: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321978 Ας κάνει κάποιος τον κόπο να κοιτάξει κ' να μας πεί αποτελεσματα...;)
  23. Στο kinitomania.com λέει για qwerty πληκτρολόγιο...:worry: "Τεχνικά Χαρακτηριστικά General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 900 / 2100 HSDPA 850 / 1900 / 2100 Announced 2011, February Status Available. Released 2011, October Size Dimensions 120 x 57 x 13.5 mm Weight 142 g Display Type LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M colors Size 480 x 854 pixels, 3.7 inches (~265 ppi pixel density) """- QWERTY keyboard"""" - Scratch-resistant surface - Accelerometer sensor for auto-rotate - Multi-touch input method - Sony Mobile BRAVIA Engine - Proximity sensor for auto turn-off - Timescape UI" :confused:
  24. Δεν βλέπω στο κουτί να περιέχει κάρτα μνήμης...:confused: Γιατί;;;
  25. Επανέρχομαι με νέες πληροφορείες...:cool: Σύμφωνα με φίλο που δουλεύει σε κατάστημα vodafone: την προηγούμενη εβδομάδα παραλάβανε 6 κ' έφυγαν όλα μέσα σε 4 μέρες...:blink: Περιμένουν καινούργια παραλαβή την ΑΛΛΗ εβδομάδα κ' στα 2 χρώματα...;) Γι'αυτό, μην πανικοβάλεστε...Θα πάρετε όλοι το τηλεφωνάκι κ' μάλιστα στο χρώμα που θέλετε, απλά κάντε λίγο υπομονή...:) (τι να πω κ'εγώ που περιμένω το pro από τον φλεβάρη)...:cry:
×
×
  • Create New...