Jump to content

dimzan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    861
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About dimzan

  • Ημ. Γέννησης 27/11/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Q telecom....

dimzan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω πολυ! Ουτε το ηξερα οτι παιζαν δυο εκδοσεις. Κατεβασα μια ρομ με παλαιοτερη ημερομηνια και παιζει κανονικα. Για την ακριβεια κατεβασα την V2.0.6 . Πως ξερω αν εχω Α ή Β μοντελο? Θελω να εχω την τελευταια ρομ. Το κινητο το ειχα για να backup και δεν το χρησιμοποιουσα, απλα θελω να το δωσω στο θειο μου και δε θελω να εχει καποιο προβλημα. EDIT Εκανε OTA update σε V2.1.2 απο μονο του, φανταζομαι ειναι η τελευταια. Μια ερωτηση ακομα, εχει καποιο malware που πεταει το κινητο και πρπει να το ααπεγκαταστησω μονος μου?
  2. SOS το κινητο μπρικαρε. Εκανα τη διαδικασια ακριβως: Φορτισα το τηλεφωνο, το εκλεισα, εβγαλα τη μπαταρια, μετα την ξαναεβαλα και δεν το ανοιξα. Ανοιγω flash_tool.exe, διαλεγω MT6580_Android_scatter.txt , παταω download, συνδεω το τηλεφωνο Πρωτα κοκκινη μπαρα, μετα μωβ, μετα κιτρινη, ολα καλα αναβει το πρασινο Και τωρα τα σκουρα, αποσυνδεω το κινητο , παταω να ανοιξει και δεν κανει τιποτα. Βρε καλο μου βρε αυτο μου, παταω κουμπια τιποτα αυτο. Ξανασυνδεω να φλασαρω , μενει μονο στην κοκκινη μπαρα και δεν προχωραει. Εμφανιζει το μυνημα S_FT_DA_NO_RESPONSE οσο κι αν εψαξα στο νετ δε βρηκα λυση. Παρατηρησα επισης οτι οταν συνδεω το τηλεφωνο στο pc ακου συνεχεια τον ηχο συνδεσης και αποσυνδεσης. Να τα επαιξε η παλκετα του κινητου? Καποια ιδεα? HT3 απλο εχω και κατσεβασα την τελευταια official.
  3. 1) εξαιρετικα δεν εχω κανενα προβλημα 2)πολυ καλη 3) ΒΤ οκ wifi οκ αλλα θα το ηθελα λιγο πιο δυνατο 4)δεν εχω δοκιμασει 5)εχει στις ρυθμισεις καποιες επιλογες να αλλαξεις τα χρωματα αναλογως τον τυπο ειδοποιησης. Πιθανον με το led linker να μπορεις να το παραμετροποιησεις πιο πολυ. 6)οχι δεν ειναι 7) ναι μια χαρα ολα.
  4. οχι, ουτε καν. Τωρα ειμαι σε φαση που εχω κανει root και ψαχνω με wakelocker να δω τι παιζει. Junior προγραμματιστης ειμαι, πιστευω μια ακρη θα τη βγαλω. Απλα θα αργησω να βγαλω συμπερασμα διοτι τα σεναρια χρησης για να υλοποιηθουν θελουν χρονο. Προς το παρον τεινω να αποκλεισω οτι η μπαταρια μου δεν εχει προβλημα, οτι εχει δηλαδη τη σωστη χωρητικοτητα και μαλλον δεν βραχυκυκλωνει. Εχω πολυ μελλον για να βρω τι φταιει.
  5. δεν εχω ιδεα αν ισχυει, εχω απογοητευτει παρα πολυ στο θεμα μπαταριας. Δεν μπορω να καταλαβω αν εχει προβλημα το κινητο μου ή ειναι προβλημα της ελληνικης miui, ή ειναι βλαμενοι εκει στην xiaomi και αφησαν μια ναυαρχιδα να εχει τοσα θεματα στη μπαταρια. Θα μεινω λιγο ακομα με την ελληνικη και θα προσπαθησω να λυσω το προβλημα. Ισως το γυρισω πισω και δεν ξαναασχοληθω ξανα.
  6. Καμερα με διαφορα καλυτερο το mi5. Πολυ μπροστα ομως. Εχω και dslr απο το 2008 και ασχολουμαι με φωτογραφια απο το 2002 αν αυτο μετραει. To MI5 δινει καποιες manual ρυθμισεις που μπορεις να εκμεταλευτεις. Φλας θα μπορουσε να εχει καλυτερο, προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος διοτι ειναι κινητο. Αν ανεβασεις παντως το iso στο 800 το φλασ επαρκει για 2-3 μετρα. Η μπροστινη καμερα ειναι επισης πολυ καλη, μην κοιτας τα 4mp, βγαζει πεντακαθαρες φωτογραφιες. Επεξεργαστης/ραμ εξαιρετικα. Ενδεικτικα antutu καπου 120.000-130.000, πρακτικα δεν κολαει πουθενα, εγω εχω την εκδοση 3/32 και ειμαι οκ. Το redmi 3 στο θεμα επεξεργαστη χανει ΠΑΡΑ πολυ, και αν το φορτωσεις πολυ οπως εγω lagαρει συχνα. Οθονη διαμαντι, δεν αναφερω παραπανω. Βεβαια και στο redmi 3 που ηταν αισθητα χαμηλοτερης ποιοτητας εκανα μια χαρα τη δουλεια μου. Wifi νομιζω έχει ελαφρως χειροτερο το mi5. Αλλα αυτο μπορει να ειναι ιδεα μου. Gps και τα 2 πιανουν αψογα, και με το mi5 και με το redmi 3 κλειδωνω μεχρι και μεσα στο δωματιο μου (γωνιακο σε πολυκατοικια). Ηχος και τα δυο εαναι οκ, λογικα το mi5 βγαζει καλυτερο αλαλ δεν το εχω ψαξει. Απο ποιοτητα κατασκευης το mi5 εχει απιστευτη premium αισθηση αλλα πιστευω οτι δεν ειναι σκυλι οπως το redmi 3. Το redmi 3 μου εχει πεσει κατω 2 φορες με δυναμη και μονο τη μια αλλαξα tempered glass. Αν ειχε πεσει το mi5 πιστευω θα το εκλαιγα. Fingerprint sensor λειτουργει τελεια δν εχω καποιο προβλημα. Και τωρα ο μεγαλος μου προβληματισμος: ΜΠΑΤΑΡΙΑ Το redmi 3 ειναι αστερι. Μπορει να βγαλει μεχρι και 3 μερες με ελαφρια χρηση, ή 1-1,5 μερα αν δεν το αφησεις σε ησυχια. Πραγματικα οτι καλυτερο έχι περάσει απο τα χέρια μου σε θέμα αυτονομίας. Συνήθως μου βγάζει 1,5-2 μερες με bt και 3g ανοιχτα. Το mi5 που εχω παραλλαβει με εχει απογοητευσει στο θεμα μπαταριας. Εχω αλλαξει πολλες ρομ, και τωρα ειμαι στη φαση που εχω κανει root και ψαχνω με το wakelocker και 2-3 προγραμματακια ακομα τι τρωει τη μπαταρια. Υποτίθεται οτι έχει 3000mah μπαταρια. Εγω βλεπω οτι η μπαταρια πέφτει με ρυθμό 2-4% ανα ώρα χωρίς καν να το χρησιμοποιώ. Σε νορμαλ χρήση δε μου εβγαλε ουτε μερα. Ισως έχω πεσει σε ελατωματικο τι να πω. Διαβαζω ομως παρα πολλα προβληματα με battery drain στο mi5 οποτε πιστευω πως ειναι θεμα software. Αν ειναι θεμα software θα τη βρω την ακρη και θα λυθει το προβλημα. Και για τα 2 υπαρχουν πολλες ρομ αρκει αν το εχεις ξεκλειδωσει. Στο mi5 φοραω την τελευταια ελληνικη stable 8.1.1.0. Πιο πριν είχα κινεζικη official διοτι το κινητο αγοραστηκε απο xiaomi shop αλλα κι εκει ειχα battery drain. Αν δεν ειχα προβλημα με τη μπαταρια θα το ειχα βαφτισει σαν το τελειο κινητο, ειναι καιπανεμορφο.
  7. εχω και τα δυο, ειναι η μερα με τη νυχτα τα δυο τηλεφωνα.
  8. προσωπικα δεν θα το εκανα γιατι αντε να γλυτωσεις 20-30€. Γιατι να παρεις το ρισκο να μπλεξεις?
  9. θα παρεις τηλεφωνο, θα τους πεις βλεπω το δεμα μου εκει και λογικα θα σου ζητησουν αποδειξη paypal. Θα στειλεις την αποδειξη με mail ή οτι σου πουν και θα υπολογισουν τους δασμους συμφωνα με τη νομοθεσια. Μου εχει τυχει 2 φορες σε αγορα κινητου απο κινα να πληρωσω δασμους. Κανα 50-70€ να υπολογιζεις. Δε μπορεις να δωσεις εντολη να επιστραφει απ οσο ξερω. Ειτε αποδεχεσαι την αλληλογραφια/δεμα, ειτε την απορριπτεις και σαπιζει στις αποθηκες των ελτα μεχρι οσο οριζει η νομοθεσια.
  10. tempered glass παραγγειλα nillkin απ το ebay. Παραδοσιακα τα nillkin ειναι τα καλυτερα για xiaomi. Μεχρι να μου ερθει ομως πηγα και πηρα ενα φτηνο απο εδω, 2,5€ και ετοιμοπαραδοτο απο ελληνικο μαγαζι http://mobilecity.gr/el/tempered-glass-xiaomi/6185-tempered-glass-03mm-xiaomi-mi5 Ειναι tempered της σειρας αλλα απο το τιποτα το προτιμω. Πηρα και μια φτηνη διαφανη θηκη διοτι χωρις θηκη μεχρι να ερθουν απο το ebay θα εχει σπασει.
  11. Ειδοποιησεις ερχονται ολες κανονικα πλεον. Μαραθωνιος ρυθμισεων, δυστυχως το miui ειναι δυσχρηστο σε αυτο αλλα τουλαχιστον υπαρχει πληρης παραμετροποιηση. Τα εχω φτιαξει ολα στο τηλεφωνο εκτος απο το battery drain. Υπενθυμιζω οτι ειμαι πλεον με την τελευταια stable ελληνικη 8.0.12.0 , αλλα εχω κανει restore τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις απο το redmi 3. Πιθανον καποιες ρυθμισεις που ηρθαν απο το redmi προκαλουν drain. Παω για φορματ και περασμα απο την αρχη ή υπαρχει αλλη λυση?
  12. Καλησπερα, την εβαλα ναι αλλα ειναι πολυ νωρις για να βγαλω συμπερασματα. Φαινεται να λειτουργει σωστα προς το παρον, αλλα την εχω μολις 12 ωρες πανω και δε μπορω να βγαλω αξιοπιστο συμπερασαμα ακομα. Σε 2-3 μερες θα γραψω συμπερασματα, πιστευω θα εχω σαφη εικονα για το αν λειτουργει σωστα. Ολοι παντως λενε οτι λειτουργει σωστα, προς τα εκει τεινω κι εγω.
  13. περασα κινεζικη dev. Εκλεισα το find my phone και με κλειστα δεδομενα και wifi εχει εξαφανιστει το battery drain εντελως. Δεν κατεβαινει καθολου η μπαταρια. Οπως και να εχει εκανα αιτηση ξεκλειδωματος. Μετα απο 3-4 ωρες περιπου ηρθε sms οτι μπορω να ξεκλειδωσω. κατεβασα την εφαρμογη για να το ξεκλειδωσω και το ξεκλειδωσα σε 1 λεπτακι. Τωρα κατεβαινει η 8.0.12.0 stable ελληνικη και αν δεν με παρει ο υπνος θα την περασω σημερα. Θα ενημερωσω για τις εξελιξεις
  14. Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις. Τα προβληματα με τα settings που χανοντουσαν δεν υπαρχουν πλεον, ρυθμισα και ολες τις ειδοποιησεις και μου ερχονται κανονικα. Το antutu πλεον βγαζει 12300 ενω οταν το πρωτοεβαλα εβγαζε καπου 100000. Νομιζω εχει αριχει και στρωνει το κινητο. Εψαξα λιγο για battery drain miui 8 mi5 και βρηκα μερικα θεματα, οποτε απενεργοποιησα εντελως το mi cloud backup. Το σημαντικο ειναι οι επαφες που αποθηκευονται ετσι κι αλλιως στο gmail. Αν μου βγαζει 1-1,5 μερα μπαταρια με 4g ανοιχτο θα ειμια πανευτυχης. Υπενθυμιζω ειμαι με official rom, και αναφερομαι αποκλειστικα σε αυτη. ΥΓ. Καμια ελπιδα τελικα, η μπαταρια κατεβαινει πολυ γρηγορα. Αναγκαστικα θα το ξεκλειδωσω γιατι και σε πολλες εφαρμογες τα ελληνικα δεν εμφανιζονται σωστα. Δεν υπαρχει αλλη λυση απ οτι βλεπω.
  15. Με official εισαι; miui 8? Αν οχι ποια εχεις;
×
×
  • Create New...