Jump to content

deliopoulos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    328
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About deliopoulos

  • Ημ. Γέννησης 03/11/1975

deliopoulos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αλλάζει το εικονίδιο της φόρτισης, δίπλα στην ένδειξη της μπαταρίας, από κεραυνός σε κύκλο με εσωτερικά τον κεραυνό. Επίσης ζεσταίνεται την ώρα που φορτίζει με quick charge.
  2. Τελικά αντί να πάμε σε αναβάθμιση MIUI 10 global stable, συνεχίζουν οι αναβαθμίσεις σε MIUI 9 global stable. Νέα έκδοση V9.6.2.0.OEIMIFD
  3. Επίσης πολύ καλή εφαρμογή είναι και η εφαρμογή Blokada. Η οποία επίσης δεν χρειάζεται root.
  4. Όχι, αρκεί να μην έχεις αυτόματη ζώνη ώρας!
  5. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Εάν αλλάξεις περιοχή στις ρυθμίσεις και βάλεις Ελβετία, τότε δουλεύει. Εάν το κάνεις αυτό στις ρυθμίσεις για την ημερομηνία και ώρα να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ζώνη ώρας.
  6. Εμφανίζει την λέξη HD με ένα εικονίδιο δίπλα από το αριθμό που σε έχει ή έχεις καλέσεις.
  7. Θα το ελέγξω να σου πω σε τι νούμερα μου το εμφανίζει. Νομίζω ότι το έχω δει και σε δίκτυο Vodafone. Επισης νομίζω ότι μου το εμφανίζει όταν είμαι σε 3G και όχι σε 4G.
  8. Το HD Voice το βλέπω αρκετά συχνά στο δίκτυο της Wind. Το έβλεπα και στην προηγούμενη συσκευή (Redmi Note 2).
  9. Έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για Nilkin, όμως είναι αρκετά ακριβές. Εγώ παράγγειλα μια πολύ φθηνή αλλά δεν την έχω παραλάβει ακόμα (μοιάζει με την δεύτερη που έχει στο link).
  10. Να την πάρεις με tempered glass (νομίζω ότι ο πωλητής που κοιτάς στέλνει και tempered glass). Νομίζω μπαίνει και full cover tempered glass.
  11. Πολύ καλή θήκη! Εγώ την παράγγειλα από AXBETY Official Store μέσω aliexpress, αλλά δεν πρόσεξα ότι δεν είχε tempered glass. (To tempered glass που φαίνεται είναι από την προηγούμενη θήκη που είχα πάρει, αλλά δεν ήταν τόσο καλή)
  12. Τον τρόπο τον είπα σε προηγούμενο μήνυμα. Μπορείς να αυτοματοποιήσεις τον τρόπο δημιουργώντας δύο αρχεία. Στο αρχείο apps.txt γράφουμε τι θέλουμε να απεγκαταστήσουμε. Το removeapps.bat είναι το "εκτελέσιμο". apps.txt (παράδειγμα) com.android.chrome com.google.android.apps.docs com.google.android.apps.tachyon com.google.android.gm com.google.android.talk com.google.android.videos com.facebook.appmanager com.facebook.katana com.facebook.services com.facebook.system com.xiaomi.mipicks removeapps.bat @echo off adb devices pause for /f "delims=" %%f in (apps.txt) do ( echo Removing "%%f" adb shell pm uninstall "%%f" adb shell pm uninstall --user 0 "%%f" )
  13. Δεν χρειάζεται να είσαι root για να αφαιρέσεις εφαρμογές συστήματος. 1. Κατεβάζουμε adb.zip και το αποσυμπιέζουμε σε ένα φάκελο. 2. Στο τηλέφωνο μας πηγαίνουμε Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο. 3. Πιέζουμε 7 φορές εκεί που γράφει MIUI έκδοση ώστε να ενεργοποιηθεί η λειτουργία "Επιλογές για προγραμματιστές". 4. Πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Επιλογές για προγραμματιστές. 5. Ενεργοποιούμε το Επιλογές Προγραμματιστών, τον Εντοπισμό σφαλμάτων USB και τον Εντοπισμό σφαλμάτων USB (Ρυθμίσεις ασφαλείας). 6. Στο υπολογιστή μας ανοίγουμε την γραμμή εντολών στον φάκελο που έχουμε βάλει τα παραπάνω 3 αρχεία. 7. Συνδέουμε το κινητό μας με usb στον υπολογιστή. 8. Τρέχουμε στην γραμμή εντολών adb devices -l και θα πρέπει να πάρουμε απάντηση device product:whyred model:Redmi_Note_5 device:whyred 9. Για να απεγκαταστήσουμε π.χ. τον Google Chrome Τρέχουμε τις εντολές: adb shell pm uninstall com.android.chrome και adb shell pm uninstall --user 0 com.android.chrome Πριν τα παραπάνω βήματα καλό είναι να έχουμε την εφαρμογή SD Maid για να βρούμε τον όνομα πακέτου για την απεγκατάσταση της εφαρμογής. Για να βρούμε το όνομα του πακέτου που θέλουμε να απεγκαταστήσουμε Πηγαίνουμε στο Settings - AppControl και ενεργοποιούμε το Include System-Apps Επιλέγουμε στο μενού AppControl, πιέζουμε την ανανέωση και στην αναζήτηση γράφουμε π.χ. Google Chrome Κάτω από το όνομα της εφαρμογής μας εμφανίζει το όνομα του πακέτου. Αφού απεγκαταστήσουμε την εφαρμογή μέσω της επιλογής AppControl στο SD Maid βρίσκουμε πάλι την εφαρμογή και επιλέγουμε Delete the app and its data και διαγράφουμε τυχόν αναβαθμίσεις και δεδομένα της εφαρμογής. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως έχεις αλλάξει γλώσσα ή περιοχή; ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λάθος έκδοση δεν μπορείς να βάλεις, νομίζω δε σε αφήνει.
  14. Διαβάζω ότι σε κάποιους ήρθε η αναβάθμιση σε V9.5.17.0.OEIMIFA. Ελέγξτε τον αριθμό μοντέλου του κινητού σας από τις Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο. Όσοι έχετε έναν από τους αριθμού μοντέλων MEI7S / MZB6079IN / MZB6083IN έχετε τo Redmi Note 5 Pro India χωρίς την μπάντα B20. Η έκδοση που πουλάει η InfoQuest είναι M1803E7SG (Redmi Note 5 AI Dual Camera Global), έχει την B20 και είναι για την Ινδονησία, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ. Υπάρχει επίσης η έκδοση M1803E7SH (Redmi Note 5 AI Dual Camera HONG KONG) που έχει την B20 και είναι για το Χονγκ Κονγκ. Οι δύο εκδόσεις M1803E7SG και M1803E7SH έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά απλά προορίζονται για διαφορετικές αγορές. Σε αυτό το link βλέπουμε τις διαφορετικές εκδόσεις για το Redmi Note 5
  15. Αυτή είναι η εφαρμογή που υπάρχει στην κινεζική rom, στην global έκδοση δεν υπάρχει. Κανονικά αναβαθμίζεται από τις ρυθμίσεις, ενημέρωση εφαρμογών συστήματος. Θα προσπαθήσω να ανεβάζω την τελευταία έκδοση από τις κινεζικές rom.
×
×
  • Create New...