truckman Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Να ρωτησω κατι...π.χ στον φακελο download εχω καποιους αδειους φακελους ...αυτους τους κανω delete.. μετα οταν ξαναμπαινω στον φακελο download να σου παλι τους βρισκω εκει σαν να μην τους διεγραψα ποτε... γιατι το κανει αυτο ξερει κανεις?? Χρειαζετε να κανω καποια ρυθμιση μηπως?? Τους δημιουργούν κάποιες εφαρμογές που έχεις στη συσκευή σου και δεν μπορείς να το αποφύγεις.Μη δίνεις σημασία, όμως,δεν τρέχει τίποτα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) Νέος ιδιοκτήτης του tablet εδώ και μια εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος!! Τώρα, επειδή θέλω ένα usb otg, το αντίστοιχο για το note 3 κάνει; Εγώ έχω βρει αυτό για παράδειγμα. Κάνει δουλειά ή να προτιμήσω το αυθεντικό της Samsung; Και επειδή θέλω και ένα πληκτρολόγιο bluetooth, τι μου προτείνετε; Το αυθεντικό πληκτρολόγιο/θήκη της samsung ή κάποιο άλλο bluetooth; Έχω ήδη ένα kickstand οπότε μπορώ να πάρω και ένα κλασσικό πληκτρολόγιο αρκεί να είναι κοντά στο μέγεθος του tablet για να τα βάζω σε μια τσάντα που έχω. Edited January 26, 2015 by tsamo Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Νέος ιδιοκτήτης του tablet εδώ και μια εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος!! Τώρα, επειδή θέλω ένα usb otg, το αντίστοιχο για το note 3 κάνει; Εγώ έχω βρει αυτό για παράδειγμα. Κάνει δουλειά ή να προτιμήσω το αυθεντικό της Samsung; Και επειδή θέλω και ένα πληκτρολόγιο bluetooth, τι μου προτείνετε; Το αυθεντικό πληκτρολόγιο/θήκη της samsung ή κάποιο άλλο bluetooth; Έχω ήδη ένα kickstand οπότε μπορώ να πάρω και ένα κλασσικό πληκτρολόγιο αρκεί να είναι κοντά στο μέγεθος του tablet για να τα βάζω σε μια τσάντα που έχω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5765485 Μια χαρά θα κάνει και του NOTE 3. Εγώ χρησιμοποιώ και usb 2 και δουλεύει άψογα. Για πληκτρολόγιο έχω το logitech K810 που συνδέεται με τρεις συσκευές και έχει σχεδόν το μέγεθος του TABLET. Αλλά δεν το κουβαλάω συνέχεια μαζί μου. Αν ήταν να το έχω πάντα μαζί θα προτιμούσα κάποιο ενσωματωμένο στη θήκη. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) Μια χαρά θα κάνει και του NOTE 3. Εγώ χρησιμοποιώ και usb 2 και δουλεύει άψογα. Για πληκτρολόγιο έχω το logitech K810 που συνδέεται με τρεις συσκευές και έχει σχεδόν το μέγεθος του TABLET. Αλλά δεν το κουβαλάω συνέχεια μαζί μου. Αν ήταν να το έχω πάντα μαζί θα προτιμούσα κάποιο ενσωματωμένο στη θήκη. Το είχα ξανακούσει για το logitech K810 αλλά δεν υπάρχει πλέον ελλάδα... Σκεφτόμουν το original της samsung(αυτό) αλλά είναι αρκετά ακριβό... Και ξέρει κανείς να μου προτείνει έναν καλό μετατροπέα σε hdmi; Edited January 26, 2015 by tsamo Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Το είχα ξανακούσει για το logitech K810 αλλά δεν υπάρχει πλέον ελλάδα... Σκεφτόμουν το original της samsung(αυτό) αλλά είναι αρκετά ακριβό... Και ξέρει κανείς να μου προτείνει έναν καλό μετατροπέα σε hdmi; http://www.ebay.com/itm/131212680430?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 http://www.ebay.com/itm/131212680430?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT καιρο ηθελα να παρω κι εγω ενα mhl ανταπτορα αλλα δεν "καιγομουν" + οτι με προβληματιζε που αυτο το καλωδιο ειχε micro usb κι οχι usb 3 βυσμα (αν τα λεω καλα). και δοκιμασα σε ενα εξ. δισκο αν κουμπωνει το micro usb στη θεση του usb 3. δεν το ξερα οτι κουμπωνει κανονικα. ετσι μουρθε και δοκιμασα τον http://imageshack.com/a/img912/683/9CAAji.jpg που εχω για το note 2 και παιζει μια χαρα και στο ταμπλετ μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Αντιμετωπίζω το εξής κουφό,μπάνω στην bet365 και φορτώνει συνέχεια δεν σταματάει να φορτώνει και δεν σταθεροποιειται με τίποτα. Δοκίμασα και από το κινητό όλα καλά,δοκίμασα από άλλο ταμπλέτ μια χαρά,δοκίμασα και με τους υπόλοιπους browser τα ίδια χάλια ,καμιά ιδεα; Μήπως έχετε καμία ιδεα πριν το πάω στην samsung, έχω κάνει ότι ξέρω αλλά τιποτα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Μήπως έχετε καμία ιδεα πριν το πάω στην samsung, έχω κάνει ότι ξέρω αλλά τιποτα:( φίλε μου θα το πας για service επειδή δεν σου φορτώνει μια σελίδα ;;(πρέπει να είσαι ο πρώτος...πάντα φιλικά! ) πρώτα δοκίμασε άλλο browser... κάνε εκκαθάριση μνημης cache ,εκκαθάριση δεδομένων... του browser (με το να το πας το μόνο που θα καταφέρεις είναι ταλαιπωρία! το μόνο που θα σου κάνουν είναι επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 φίλε μου θα το πας για service επειδή δεν σου φορτώνει μια σελίδα ;;(πρέπει να είσαι ο πρώτος...πάντα φιλικά! ) πρώτα δοκίμασε άλλο browser... κάνε εκκαθάριση μνημης cache ,εκκαθάριση δεδομένων... του browser (με το να το πας το μόνο που θα καταφέρεις είναι ταλαιπωρία! το μόνο που θα σου κάνουν είναι επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων....) Τα έχω κάνει όλα αυτά που λες μέχρι και επαναφορά και με όποιον browser και αν δοκίμασα κάνει τα ίδια,δεν είμαι τόσο άσχετος αλλά έχω απηυδήσει:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosgrav38 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Na ρωτησω κατι.. καθως εγραφα με το πενακι μου εσπασε το κεφαλακι και δυστυχως το κυριο σωμα εμεινε μεσα στην πενα και δεν μπορω να το βγαλω εξω να το αλλαξω με καινουργιο....δυστυχως πρεπει να αγορασω νεα πενα.. αυτα που βλεπω της samsung για κινητα note 3 kai note 4 ειναι συμβατα με το tablet? Η μηπως θελει κατι συγκεκριμενο? Οχι τιποτε αλλο αλλα αν παραγγειλω κατι μεσω internet μην μου μεινει και ειναι για πεταμα...π.χ αυτο εδω http://www.e-matrix.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=9256 που ειναι και σε πολυ καλη τιμη θα ειναι αραγες συμβατο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Na ρωτησω κατι.. καθως εγραφα με το πενακι μου εσπασε το κεφαλακι και δυστυχως το κυριο σωμα εμεινε μεσα στην πενα και δεν μπορω να το βγαλω εξω να το αλλαξω με καινουργιο....δυστυχως πρεπει να αγορασω νεα πενα.. αυτα που βλεπω της samsung για κινητα note 3 kai note 4 ειναι συμβατα με το tablet? Η μηπως θελει κατι συγκεκριμενο? Οχι τιποτε αλλο αλλα αν παραγγειλω κατι μεσω internet μην μου μεινει και ειναι για πεταμα...π.χ αυτο εδω http://www.e-matrix.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=9256 που ειναι και σε πολυ καλη τιμη θα ειναι αραγες συμβατο?? Δεν ξέρω εάν είναι συμβατή αλλα με 4 € γνήσια Δεν είναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosgrav38 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ωχ καταλαβα... αντε να σκασω τωρα 25 ευρω για πενα... σνιερφ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Βρήκα τελικά από ένα παλικάρι το logitech k810 και καλύφθηκα. Ξέρει κανείς κανένα καλό sleeve που να χωράει το tablet με το πληκτρολόγιο και μερικά καλώδια; Κι επίσης, έχει κανείς δοκιμάσει το novago στο tablet; Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Βρήκα τελικά από ένα παλικάρι το logitech k810 και καλύφθηκα. Ξέρει κανείς κανένα καλό sleeve που να χωράει το tablet με το πληκτρολόγιο και μερικά καλώδια; Κι επίσης, έχει κανείς δοκιμάσει το novago στο tablet; Ψαξε εδω, πολυ καλη ποιοτητα σε καλη τιμη http://www.ebay.com/sch/dockemproducts/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25&_trksid=p2059210.m2749.l2654 Εγω εχω παρει αυτο http://www.ebay.com/itm/Dark-Brown-Leather-Executive-Sleeve-Cover-for-Apple-MacBook-Air-11-and-13-inch-/321501417336?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4adafa4f78 στην εκδοση 13΄, αλλα απ οτι βλεπω ειναι out of stock τωρα Edited February 1, 2015 by pittas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Κι επίσης, έχει κανείς δοκιμάσει το novago στο tablet; το εχω δοκιμασει και επαιζε αψογα. ηταν ομως η μερα που ειχε καποιο ντερμπι και η φορθνετ δεν μπορουσε να δωσει σε ολους και ειδαμε τα τρια μου. μετα μου εδωσαν δωρεαν κωδικο για την επομενη εβδομαδα για να εξιλεωθουν. απ οσο εχω διαβασει η εφαρμογη δεν παιζει σε ρουταρισμενες συσκευες και δεν αφηνει να μεταφερεις την εικονα σε εξωτερικη συσκευη πχ τηλεοραση ουτε παιζει σε desktop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 το εχω δοκιμασει και επαιζε αψογα. ηταν ομως η μερα που ειχε καποιο ντερμπι και η φορθνετ δεν μπορουσε να δωσει σε ολους και ειδαμε τα τρια μου. μετα μου εδωσαν δωρεαν κωδικο για την επομενη εβδομαδα για να εξιλεωθουν. απ οσο εχω διαβασει η εφαρμογη δεν παιζει σε ρουταρισμενες συσκευες και δεν αφηνει να μεταφερεις την εικονα σε εξωτερικη συσκευη πχ τηλεοραση ουτε παιζει σε desktop. παίζει σε root !! θέλει ποιο παλιά έκδοση.. (γενικά για derby ΔΕΝ δεν το σηκώνει το σύστημα τους....ο server,πολύ χρήστες ..από πρώτο θέμα) screen mirroring δεν γίνει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ψαξε εδω, πολυ καλη ποιοτητα σε καλη τιμη http://www.ebay.com/sch/dockemproducts/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25&_trksid=p2059210.m2749.l2654 Εγω εχω παρει αυτο http://www.ebay.com/itm/Dark-Brown-Leather-Executive-Sleeve-Cover-for-Apple-MacBook-Air-11-and-13-inch-/321501417336?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4adafa4f78 στην εκδοση 13΄, αλλα απ οτι βλεπω ειναι out of stock τωρα Δε σου γλυστράει το ταμπλετ? Το ρωτάω γιατί το Macbook Air 13'' (για το οποίο προορίζεται) είναι λίγο μεγαλύτερο από το Note. Έχουν ακουστεί πληροφορίες (ημερομηνίες, χαρακτηριστικά) για το νέο Note Pro 12.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλησπέρα. Μετά από τράβηγμα 6 μήνες που μου εχει καεί η πλακέτα του δικού μου sm p905 θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος από εδώ έχει γνώση που θα μπορούσα να παραγγείλω καινούρια. Η Samsung δεν το αναλαμβάνει να το φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Τι εννοεις δεν αναλαμβανει;εισαι εντος εγγυησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Μου έχουν αλλάξει: οθόνη, μπαταρία, ταινία σύνδεσης οθόνης πλακέτας, πλακέτα. .. όλα εντός εγγύησης. Δες το λίγο. Το έχω πάει στην smartec στο Χαϊδάρι. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 οχι επειδη δεν εχω την αποδειξη αγορας δεν αναλαμβανει,και τους εχω πει οτι δεν με ενδιαφερει το θεμα εγγυησης με δικα μου χρηματα .αλλα και ξανα τα ιδια.τεσπα εχει γινει ολοκληρο θεμα.... αν υπαρχει καποιος που να ξερει που μπορω να βρω πλακετα θα ηταν μεγαλη βοηθεια για εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Είναι απαραδεκτοι. Αφού το tablet δεν κυκλοφορούσε πριν από 2 χρόνια είναι σίγουρο ότι είναι εντός εγγύησης. Η απόδειξη αγοράς είναι άχρηστη. Στο ινκα απευθυνθηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Είναι απαραδεκτοι. Αφού το tablet δεν κυκλοφορούσε πριν από 2 χρόνια είναι σίγουρο ότι είναι εντός εγγύησης. Η απόδειξη αγοράς είναι άχρηστη. Στο ινκα απευθυνθηκες; Δεν είναι έτσι ακριβώς... χωρίς απόδειξη δεν....εάν είναι κλεμμένο...αγορασμένο από άλλη ήπειρο...λέμε τώρα..Ελπίζω ο φίλος να το φτιάξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 το θεμα με την samsung εχει τελειωσει οπως και οτι δεν θα παρω ξανα συσκευη απο αυτην. τωρα αυτο που με ενδιαφερει ειναι μηπως και το φτιαξω.αν εχει κανενας ιδεα για ανταλλακτικα απο που μπορω να βρω καλο θα ηταν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 οχι επειδη δεν εχω την αποδειξη αγορας δεν αναλαμβανει,και τους εχω πει οτι δεν με ενδιαφερει το θεμα εγγυησης με δικα μου χρηματα .αλλα και ξανα τα ιδια.τεσπα εχει γινει ολοκληρο θεμα.... αν υπαρχει καποιος που να ξερει που μπορω να βρω πλακετα θα ηταν μεγαλη βοηθεια για εμενα. Στο λέω ξανά. http://www.smartec.gr/ δεν χρειάζεται απόδειξη αγοράς. Εμένα πότε δεν μου ζήτησαν. Φαίνεται μέσα από s.n. Πότε αγοράστηκε. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts