Jump to content

npapagri

Members
  • Δημοσιεύσεις

    265
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

npapagri's Achievements

  1. Καλημέρα σε όλους. θέλω να μεταφέρω την εικόνα με καλώδιο από το κινητό σε τηλεόραση που δεν είναι σμαρτ. έχω chromecast αλλά εγώ θέλω να κάνω όπως έκανα με mhl adaptor κάποτε σε samsung galaxy note 2 που είχα. Είδα αυτό το καλώδιο. γνωρίζει κάποιος αν παίζει ή αν έχει την δυνατότητα το κινητό μας να το κάνει με αυτό ή κάποιο αλλο καλώδιο ?
  2. το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. :mad: με απλή αναβάθμιση.
  3. νομιζω tubemate. το γκουγκλαρεις για να το βρεις.
  4. εβαλα την 12,0,4 και μου διορθωσε το προβλημα που ειχα με μια ble polar ζωνη παλμων. βασικα ειναι προβλημα του android 10. κι ελεγα ποτε θα παρουμε την 11 μπας και φτιαξει.
  5. γουγλαρωντας είδα οτι κι άλλοι εχουν το ίδιο πρόβλημα. κάποιος παρατήρησε μετά από τη τελευταία ενημέρωση του miui σε συνδυασμό android 10 ξεκίνησε το πρόβλημα. με Fb messenger lite δεν έχει πρόβλημα. πιθανον να είναι software-ικο κι όχι μηχανικό το πρόβλημα.
  6. ευχαριστω για την απαντηση. μπηκα στην εφαρμογη και δεν μου δειχνει το νουμερο αυτο. μονο την κοσμοκαρτα που εχω κι ενα παλιοτερο νουμερο κινητου που δεν "αγγιξα" καν. η φαση ειναι οτι μου ηρθε λογαριασμος (δυο μερες μετα την ενεργοποιηση ) για το νουμερο κινητου που δεν το εχω σε χρηση καιρο τωρα. δουλεια δεν εχω να τρεχω ξανα σε καταστημα για ********. και η απορια μου ειναι πως θα ελεγχο το υπολοιπο χρονου/data στο double play sim οεο ? edit νομιζω το νουμερο που λεω οτι ειναι παλιο ειναι η σιμ μεσα στο ρουτερ που μου εδωσαν. και η εφαρμογη του κοσμοτε αφου βαζω το αφμ μου στελνει sms στο νουμερο αυτο για να το περασω πισω στην εφαρμογη. μαλαμπιπ να πω. θα το δοκιμασω αυριο βαζωντας τη σιμ σε ενα κινητο.
  7. Καλησπερα πριν δυο ημερες εβαλα αυτη την υπηρεσια για δεν υπηρχει δυνατοτητα για σταθερο τηλεφωνο. Η απορια μου ειναι αν γνωριζει καποιος αν μπορω να ελεγχω την καταναλωση του χρονου και των δεδομενων απο την εφαρμογη της κοσμοτε. η ενεργοποιηση εγινε εχθες αλλα στην εφαρμογη στο κινητο μου δειχνει μονο το καρτοκινητο μου.
  8. npapagri

    Nova 4G

    wind. η εταιρια που σε κανει να νομιζεις οτι χαλασε το κινητο σου. αυτο σκεφτομουν επι μια ωρα μεχρι να βρω wifi και να γκουγκλαρω. δοκιμασα κι εβαλα 2g για να καταφερω να μιλησω.
  9. φιλαρακι πριν μερες στο χαλανδρι στην δουλεια του το κινητο του (xiaomi) δεν λειτουργουσε σωστα. δεν μπορουσε καν να απαντησει σε κληση. το ιδιο παθαινε κι ενας συναδελφος του. και οι δυο με cosmote. οταν εφευγε απο την δουλεια οποτε και αλλαζε η κεραια που συνδεοταν λειτουργουσε χωρις προβλημα. του ειχε κανει 4-5 φορες επαναφορα αλλα τα ιδια. μονο οταν αλλαζε περιοχη ερχοταν στα ισα του το κινητο.
  10. ενδιαφερουσα προταση ευχαριστω. εχει καλες κριτικες αν και λιγες στο σκρουτζ. θα το τσεκαρω μιας και ειναι πιο οικονομικο σε σχεση με τα αλλα 2 που κοιταζω.
  11. ψαχνω κι εγω κινητο σε αυτα τα λεφτα αλλα κριτηριο για εμενα ειναι η μεγαλη οθονη. εχω το mi max 2 και ψηνομαι για το max 3. απ την αλλη μου αρεσει το mi 9t. το 9t υπερεχει σχεδον σε ολα αλλα το πρωτο που κοιταζω ειναι το μεγεθος της οθονης. δεν σκαω για επιδοσεις, φωτο κλπ. ειναι εμφανη διαφορα η 6,39 ιντσες απο τις 6,9 ? σε συγκριση στο gsmarena οι φωτο εδειχνε πολυ μεγαλο το max 3. αλλα δεν νομιζω να στηριχτω οτι ειναι σωστα σε αναλογια. καποια προταση γι αυτα που αναφερω ή καποιο αλλο αντιστοιχο κινητο ?
  12. δεν ξερω αν θα βηθησω. εγω στο max 2 νομιζα οτι χαλασε η μπαταρια αλλα αλλαξα καλωδιο. το μαμα ξαφνικα εμφανισε προβλημα. χωρις να εχω πειραξει το καλωδιο περα απο φορτιση. σε μεταφορα δεδομενων παιζει μια χαρα. οποτε ηθελε φορτιζε αλλα οχι πανω απο 60%. εβαλα ενα micro usb με ανταπτορα και βρηκα την υγεια μου.
  13. επανερχομαι μπας και με φωτισετε τι να κανω μπας και γλυτωσω καποιον αλλο απο αυτη την σκα$%#εταιρια. αιτηση 1 οκτωβριου, ραντεβου με τεχνικο 18 οκτωβρη. κανεις δεν ηρθε. μηνυμα στο κινητο στις 19 οτι θα παρει παραπανω χρονο η ενεργοποιηση. τηλεφωνικη εποικινωνια στις 21/8 με τηλ. κεντρο wind και απαντηση οτι αναμενουν κατασκευη γραμμης ??? να πω οτι απο πολυ παλια ξερω οτι υπαρχει δυσκολια ή καλυτερα αδυναμια για νεες γραμμες στο δρομο μου. πριν κανω αιτηση για vdsl ουτε σε voda ουτε σε κοτε υπηρχε διαθεσιμοτητα για adsl στη διευθυνση σου. μου φαινεται καπως κοροιδια η κατασκευη γραμμης. σκεφτομαι να ζητησω ακυρωση συμβολαιου λογω μη τηρησης χρονοδιαγραμματος. εχει καποιος εμπειρια απο κατι αντιστοιχο ? τι μου προτεινετε ? edit μιλησα με την τεχνικη υπηρεσια. του ειπα το ιστορικο. οτι η κατασκευη γραμμης που μου ειπαν εγω το καταλαβαινω ως νεο καφαο μιας και το παλιο του οτε ειναι φουλ. συμφωνησε. απο το τηλεφωνικο κεντρο μου ειπαν οτι διακοπη συμβολαιου μπορουσα να κανω στις 14 ημερες. τωρα αν δεν γινει τιποτα εως τους 2 μηνες σπαει το συμβολαιο. δηλαδη θα περιμενω 2 μηνες με την προπτικη οτι ο οτε θα βαλει νεο καφαο στην θεση του παλιου που ειναι φουλ. χαχαχαχαχα.
×
×
  • Create New...