batsilos Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Καλησπέρα. Αντιμετώπισα σήμερα το εξής πρόβλημα. Ξαφνικά σταμάτησαν να ανταποκρίνονται τα 3 πλήκτρα κάτω από την οθόνη. Πήγα recovery, έκανα μια εκκαθάριση μόνο της cache και χαζοέστρωσε. Εννοώντας ότι δουλεύουν τώρα αλλά δεν έχει φωτισμό. Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος; Μπορεί να ήταν και τυχαίο γεγονός η εκκαθάριση. Ακούω προτάσεις. Στη recovery φωτίζονται; λειτουργούν κανονικά; Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 αστεία ιστορία. 3 inew αρχισαν να ξεκολλανε οι οθονες τους με το που μπήκε το δευτερο καλοκαιράκι :lol: Ο ένας πηγε να το φτιαξει μονος του και έκοψε καταλαθος το καλωδιο που συνδεει οθόνη με την πλακετα (?) Όποτε εχω μείνει εγω με τον αδερφό μου με σχεδόν ξεκολλημένη όλη την δεξια πλευρα και εναλλάξ πάνω ή κάτω δεξιά γωνία.... Ξέρετε κάποιο μαγαζί Αθήνα που να μπορεί να την κολλήσει με ασφάλεια? να το κατέχει δηλαδή το άθλημα μην μας κάνει καμια ζημιά. Ας μου στείλει κάποιος και pm αν δεν θέλει να κάνει διαφήμιση αλλα νομίζω πολλοί θα ψάχνονται επι του θέματος:happy: Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 αστεία ιστορία. 3 inew αρχισαν να ξεκολλανε οι οθονες τους με το που μπήκε το δευτερο καλοκαιράκι :lol: Ο ένας πηγε να το φτιαξει μονος του και έκοψε καταλαθος το καλωδιο που συνδεει οθόνη με την πλακετα (?) Όποτε εχω μείνει εγω με τον αδερφό μου με σχεδόν ξεκολλημένη όλη την δεξια πλευρα και εναλλάξ πάνω ή κάτω δεξιά γωνία.... Ξέρετε κάποιο μαγαζί Αθήνα που να μπορεί να την κολλήσει με ασφάλεια? να το κατέχει δηλαδή το άθλημα μην μας κάνει καμια ζημιά. Ας μου στείλει κάποιος και pm αν δεν θέλει να κάνει διαφήμιση αλλα νομίζω πολλοί θα ψάχνονται επι του θέματος:happy: Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι το επόμενο μου κινητό να είναι από ελληνική αντιπροσωπεία! Η πλάκα είναι το προσέχω σαν τα μάτια μου, μονίμως θήκη, ποτέ στον ήλιο ένα χρόνο τώρα και αυτό ξεκολλάει, δεν δουλεύει καλά ο proximity sensor και η μπροστά κάμερα έχει χνούδια! Το έχω κολλήσει σε 2 σημεία με ζελοτειπ για να μην συνεχίσει να ξεκολλάει.. Αν ξεκολλήσεις τελείως πάω για άλλο :) Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι το επόμενο μου κινητό να είναι από ελληνική αντιπροσωπεία! Η πλάκα είναι το προσέχω σαν τα μάτια μου, μονίμως θήκη, ποτέ στον ήλιο ένα χρόνο τώρα και αυτό ξεκολλάει, δεν δουλεύει καλά ο proximity sensor και η μπροστά κάμερα έχει χνούδια! Το έχω κολλήσει σε 2 σημεία με ζελοτειπ για να μην συνεχίσει να ξεκολλάει.. Αν ξεκολλήσεις τελείως πάω για άλλο :) Δεν το μετάνιωσα ποτέ μου. Και λογικά του χρόνου όταν κλείσει 2,5 -3 χρόνια το inew πάλι κινα θα κοιταξω. Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 αστεία ιστορία. 3 inew αρχισαν να ξεκολλανε οι οθονες τους με το που μπήκε το δευτερο καλοκαιράκι :lol: Ο ένας πηγε να το φτιαξει μονος του και έκοψε καταλαθος το καλωδιο που συνδεει οθόνη με την πλακετα (?) Όποτε εχω μείνει εγω με τον αδερφό μου με σχεδόν ξεκολλημένη όλη την δεξια πλευρα και εναλλάξ πάνω ή κάτω δεξιά γωνία.... Ξέρετε κάποιο μαγαζί Αθήνα που να μπορεί να την κολλήσει με ασφάλεια? να το κατέχει δηλαδή το άθλημα μην μας κάνει καμια ζημιά. Ας μου στείλει κάποιος και pm αν δεν θέλει να κάνει διαφήμιση αλλα νομίζω πολλοί θα ψάχνονται επι του θέματος:happy: Δεν ξέρω αν κάποιος θα μπει στην διαδικασία να στο κάνει σε αυτο το κινητό με ρίσκο να το διαλύσει όπως λες. Εγώ το έκανα μόνος μου με αρκετη΄προσοχη. Καταρχην μην νομίζεις ότι αν τραβήξεις λίγο την οθονη θα κοπεί το καλωδιο., Ξεκόλα όλη την οθόνη γυρω γυρω με ενα ξυράφι η ότι νομιζεις ότι σε βολευει. Οπως είναι το κινητό με την οθονη προς τα πανω χρησιμοποιησε και τα 2 σου χερια. Με το ένα θα σηκώνεις την οθόνη και με το άλλο θα βαζεις ταινία διπλης όψης αφου καθαρίσεις την παλια. Δεν ειναι κ τόσο δύσκολο απλά προσεχε μην την πολυτραβας προς τα έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Τα υπόλοιπα , Samsung , HTC , Nokia , Lenovo κτλ , απο που νομίζετε ότι είναι; ΚΑι η αντιπροσωπία 1 χρόνο εγγύηση δίνει , μετά το πληρώνεις χρυσό να στο φτιάξουν Η απλά να το "δούν" Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Παίδες βοηθήστε όποιος ξέρει! Ενώ το κινητό δούλευε μια χαρά και είχα ανοικτό το Dolphin browser και μιλούσα στο Skype, με φορτιστή συνδεδεμένο, ξαφνικά μαύρισε η οθόνη και δεν έδειχνε τίποτα. Φυσικά δεν έβλεπα κουμπιά για επανεκκίνηση, του βγάζω τη μπαταρία, επανεκκινεί (ακούγεται ο ήχος της επανεκκίνησης) και πάλι δε δείχνει τίποτα. Η οθόνη είναι μαύρη, αλλά όταν την πατάω στη μια πλευρά, βγάζει πολύχρωμες γραμμές. Καμιά άλλη αντίδραση. Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει και αν μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλη οθόνη για να πάρω back up των επαφών? Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό, αλλά τις τελευταίες μέρες όταν το έβαζα στη φόρτιση, η οθόνη ανταποκρινόταν περίεργα στην αφή. Άλλο πατούσα και άλλο έβγαινε. Σαν να επηρεαζόταν η αγωγιμότητα της από τη φόρτιση. Μετά από λίγη ώρα έστρωνε. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν υπάρχει κανένας από Βόλο και περίχωρα που μπορεί να βοηθήσει, με πληρωμή φυσικά, ας στείλει π.μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Συγχωρεσε με,αλλα επειδη δεν το κατεχω τοσο το θεμα,το κινητο το πηρα ιουνη του 14 και εχει εκδοση την 4.2 και οχι kit kat.θα εχω θεμα δηλαδη αν βαλω καινουρια οθονη η θα δουλευει?Σε ευχαριστω πολυ! ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστω για την συμβουλη!!!:):) Τελικά steliosf10 την άλλαξες την οθόνη και πώς ήταν η διαδικασία? Από που την πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Παίδες βοηθήστε όποιος ξέρει! Ενώ το κινητό δούλευε μια χαρά και είχα ανοικτό το Dolphin browser και μιλούσα στο Skype, με φορτιστή συνδεδεμένο, ξαφνικά μαύρισε η οθόνη και δεν έδειχνε τίποτα. Φυσικά δεν έβλεπα κουμπιά για επανεκκίνηση, του βγάζω τη μπαταρία, επανεκκινεί (ακούγεται ο ήχος της επανεκκίνησης) και πάλι δε δείχνει τίποτα. Η οθόνη είναι μαύρη, αλλά όταν την πατάω στη μια πλευρά, βγάζει πολύχρωμες γραμμές. Καμιά άλλη αντίδραση. Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει και αν μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλη οθόνη για να πάρω back up των επαφών? Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό, αλλά τις τελευταίες μέρες όταν το έβαζα στη φόρτιση, η οθόνη ανταποκρινόταν περίεργα στην αφή. Άλλο πατούσα και άλλο έβγαινε. Σαν να επηρεαζόταν η αγωγιμότητα της από τη φόρτιση. Μετά από λίγη ώρα έστρωνε. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν υπάρχει κανένας από Βόλο και περίχωρα που μπορεί να βοηθήσει, με πληρωμή φυσικά, ας στείλει π.μ. μπορει να ειναι προβλημα οθονης lcd αλλα μπορει να ειναι και motherboard...... ειναι καπως ρισκο να πραγγειλεις οθονη για αντικατασταση. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 μπορει να ειναι προβλημα οθονης lcd αλλα μπορει να ειναι και motherboard...... ειναι καπως ρισκο να πραγγειλεις οθονη για αντικατασταση. Ευχαριστώ για την απάντησή σου FIREBLADE1, Ίσως έχεις δίκιο, με φίλο που ασχολείται με επισκευές κινητών και υπολογιστών, μου είπε ότι δεν είναι η οθόνη, γιατί δε "φαίνεται" ούτε όταν το συνδέω στον υπολογιστή, ώστε να μπορέσω να ανακτήσω τα αρχεία που έχω μέσα. Κατά πάσα πιθανότητα είναι motherboard, μάλλον κάποια κόλληση, γιατί πριν πάθει τη ζημιά δούλευε στο φουλ, με σκαιπ και broswer ανοικτά ταυτόχρονα, οπότε μάλλον υπερθερμάνθηκε. Το θέμα τώρα είναι, το στέλνω πίσω στο to2c (αν το δεχτούν, γιατί είμαι οριακά εντός εγγύησης) και επιβαρύνομαι τα ταχυδρομικά και το ρίσκο να μην το επιστρέψουν, ή παραγγέλνω άλλο και το δίνω για ανταλλακτικά? Έχει στείλει κανένας πίσω στο to2c με εγγύηση και του το επέστρεψαν? Πόσο στοιχίζει η αποστολή στην Κίνα και με ποιο τρόπο? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπαίνω εδώ και δυο μέρες στο to2c και προσπαθώ να μιλήσω με live chat και δεν είναι ποτέ καμία υπάλληλος συνδεδεμένη, ξέρει κανείς αν συμβαίνει κάτι , αν συνεχίζουν να λειτουργούν, έχουν τίποτα αργίες στην Κίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ευχαριστώ για την απάντησή σου FIREBLADE1, Ίσως έχεις δίκιο, με φίλο που ασχολείται με επισκευές κινητών και υπολογιστών, μου είπε ότι δεν είναι η οθόνη, γιατί δε "φαίνεται" ούτε όταν το συνδέω στον υπολογιστή, ώστε να μπορέσω να ανακτήσω τα αρχεία που έχω μέσα. Κατά πάσα πιθανότητα είναι motherboard, μάλλον κάποια κόλληση, γιατί πριν πάθει τη ζημιά δούλευε στο φουλ, με σκαιπ και broswer ανοικτά ταυτόχρονα, οπότε μάλλον υπερθερμάνθηκε. Το θέμα τώρα είναι, το στέλνω πίσω στο to2c (αν το δεχτούν, γιατί είμαι οριακά εντός εγγύησης) και επιβαρύνομαι τα ταχυδρομικά και το ρίσκο να μην το επιστρέψουν, ή παραγγέλνω άλλο και το δίνω για ανταλλακτικά? Έχει στείλει κανένας πίσω στο to2c με εγγύηση και του το επέστρεψαν? Πόσο στοιχίζει η αποστολή στην Κίνα και με ποιο τρόπο? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπαίνω εδώ και δυο μέρες στο to2c και προσπαθώ να μιλήσω με live chat και δεν είναι ποτέ καμία υπάλληλος συνδεδεμένη, ξέρει κανείς αν συμβαίνει κάτι , αν συνεχίζουν να λειτουργούν, έχουν τίποτα αργίες στην Κίνα? Εστειλα εγώ πριν κανα 6μηνο πίσω ένα κινητό για επισκευή. Δεν νομίζω να στο βάλουν εγγύηση, δεν ειναι κ το πιο συνεργάσιμο site. Για μένα μην το στέλνεις καθόλου.. Τότε μου είχε στοιχήσει 6.20ε χωρίς να δηλώσω τιμη..(δεν ξερω αν παιζει ρολο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό, αλλά τις τελευταίες μέρες όταν το έβαζα στη φόρτιση, η οθόνη ανταποκρινόταν περίεργα στην αφή. Άλλο πατούσα και άλλο έβγαινε. Σαν να επηρεαζόταν η αγωγιμότητα της από τη φόρτιση. Μετά από λίγη ώρα έστρωνε. Αυτό είναι πρόβλημα φορτιστή. Ίσως κακής ποιότητας. Εμένα μου είχε συμβεί σε κάποιον φτηνό, όχι του iNew. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Δεν ξέρω αν κάποιος θα μπει στην διαδικασία να στο κάνει σε αυτο το κινητό με ρίσκο να το διαλύσει όπως λες. Εγώ το έκανα μόνος μου με αρκετη΄προσοχη. Καταρχην μην νομίζεις ότι αν τραβήξεις λίγο την οθονη θα κοπεί το καλωδιο., Ξεκόλα όλη την οθόνη γυρω γυρω με ενα ξυράφι η ότι νομιζεις ότι σε βολευει. Οπως είναι το κινητό με την οθονη προς τα πανω χρησιμοποιησε και τα 2 σου χερια. Με το ένα θα σηκώνεις την οθόνη και με το άλλο θα βαζεις ταινία διπλης όψης αφου καθαρίσεις την παλια. Δεν ειναι κ τόσο δύσκολο απλά προσεχε μην την πολυτραβας προς τα έξω. Το ιδιο επαθα και στης κόρης μου....ακριβώς...το θεμα ειναι λες να το ξεκολήσουμε τελείως μήπως εχει καμια καλωδιοταινία και ξεκολήσει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick222 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 καληπερα ..κατεβασα το root cheker και μου λεει οτι δεν ειμαι root..μπορει να μου πει καποιος πως θα το κανω root..πως μπορω να καταλαβω αν οντως ειναι η δεν ειναι ρουταρισμενο το κινητο μου..ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Το ιδιο επαθα και στης κόρης μου....ακριβώς...το θεμα ειναι λες να το ξεκολήσουμε τελείως μήπως εχει καμια καλωδιοταινία και ξεκολήσει???? Αν το φοβάσαι δοκίμασε να το κολήσεις μόνο απο την μεριά που έχει θέμα. με λίγο τράβηγμα βάλε διπλής όψης εσωτερικά στην γωνία. Η καλωδιοταινια έρχεται σχεδόν από το κέντρο , μην πιέσεις πολυ στο τράβηγμα. Επίσης μην περιμένεις να δου δώσει χέρι να βάλεις την διπλής άνετα. Σπρώξε την μέσα με μια τσιμπιδα η ένα ξυράφι, κόλα την στο κάτω μέρος και μετά ξεκόλα το πάνω μέρος της (το φιλμ που έχει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Αν το φοβάσαι δοκίμασε να το κολήσεις μόνο απο την μεριά που έχει θέμα. με λίγο τράβηγμα βάλε διπλής όψης εσωτερικά στην γωνία. Η καλωδιοταινια έρχεται σχεδόν από το κέντρο , μην πιέσεις πολυ στο τράβηγμα. Επίσης μην περιμένεις να δου δώσει χέρι να βάλεις την διπλής άνετα. Σπρώξε την μέσα με μια τσιμπιδα η ένα ξυράφι, κόλα την στο κάτω μέρος και μετά ξεκόλα το πάνω μέρος της (το φιλμ που έχει). Το εκανα αλλα σηκώθηκε αρκετα απο το πλαστικο η οθόνη δηλαδη φαινεται λιγο ποιο εξογκωμενο λογω της ταινίας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλα μην νομιζεις κ σε μενα δεν ηρθε ακριβως. Απλα να μην κουνιεται κ δεν εχεις θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 καληπερα ..κατεβασα το root cheker και μου λεει οτι δεν ειμαι root..μπορει να μου πει καποιος πως θα το κανω root..πως μπορω να καταλαβω αν οντως ειναι η δεν ειναι ρουταρισμενο το κινητο μου..ευχαριστω πολυ Με KingoRoot. Δες στην πρώτη σελίδα. Είναι πολύ απλό. Θα το καταλάβεις με το root checker π.χ., ΑΦΟΥ το κάνεις :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Κάνε μια χάρη. Φόρτισε το κινητό σου μεχρι το 100% τουλάχιστον 2 ώρεες και 30 λεπτά. Μετά αποφόρτισε το μέχρι το 50 περίπου , απενεργοποίησε το βγαλε μπαταρία - αστην 3-4 λεπτά και ξανα βάλτην και πες μου τι ποσοστό μπαταρίας έχεις. Δες πριν την βγάλεις και μετά. Έχω την αίσθηση ότι δείχνει ότι να ναι. Το έκανα. Έχει μια μικρή διαφορά της τάξεως του 5-6%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Το έκανα. Έχει μια μικρή διαφορά της τάξεως του 5-6%! Εμένα έιχε πολύ περισσότερο αλλα σε διαστημα 3ων ημερών.. Παλι δεν βρίσκουμε άκρη.. πολύ περίεργο μου κάνει αυτο με την φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Εμένα έιχε πολύ περισσότερο αλλα σε διαστημα 3ων ημερών.. Παλι δεν βρίσκουμε άκρη.. πολύ περίεργο μου κάνει αυτο με την φόρτιση. Ναι η φόρτιση πάντα είχε τα θέματά της, τουλάχιστον για κάποιους από εμάς! Υ.Γ. Είμαι με τη μπαταρία του Lead 5, εδώ και καιρό (και γενικά αργεί αρκετά, για τη χρήση που του κάνω, να αποφορτιστεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Απο διαστάσεις είναι ίδια; Χρειαστηκε καμια πατεντούλα; Φαντάζομαι στο κανει κ με αυτη την μπαταρια το θέμα με φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Απο διαστάσεις είναι ίδια; Χρειαστηκε καμια πατεντούλα; Φαντάζομαι στο κανει κ με αυτη την μπαταρια το θέμα με φόρτιση. Παρόμοια...είναι αρκετά κοντά (λίγο πιο μικρή..θέλει λίγο στερέωμα....δεν είναι καν πατέντα). Την έχω αρκετούς μήνες. Ναι το έκανε και με τη μαμίσια και με αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Παρόμοια...είναι αρκετά κοντά (λίγο πιο μικρή..θέλει λίγο στερέωμα....δεν είναι καν πατέντα). Την έχω αρκετούς μήνες. Ναι το έκανε και με τη μαμίσια και με αυτή. Eτσι όπως τα λες δεν νομίζω να είναι 2800 mah που αναφέρουν. Εσύ που την έχεις τι διαφορά σου δίνει σε αυτονομία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Eτσι όπως τα λες δεν νομίζω να είναι 2800 mah που αναφέρουν. Εσύ που την έχεις τι διαφορά σου δίνει σε αυτονομία; Γιατί πιστεύεις ότι η δικιά του είναι όσο αναφέρει; Κίνα είναι εξάλλου, αυτή :). Το θέμα είναι ότι σαφώς έχει διαφορά από τη μαμίσια και έχει αναφερθεί από άλλους στο φόρουμ, αν ψάξεις. Για την ελαφρότατη χρήση που του κάνω, η αυτονομία του έχει αυξηθεί αισθητά (~50%, ας πούμε). Βέβαια παίζει το ρόλο της και η ΚΚ. Φορτίζω συνήθως κάθε 4 μέρες (max 5). Φυσικά, μιλάω για εμένα και μόνο (δεν είναι αυτός ο κανόνας). Πριν, όμως φόρτιζα κάθε 1 μέρα (max 2), με την ίδια χρήση. Η μπαταρία είχε δοκιμαστεί και με JB, με παρόμοια (όχι πανομοιότυπα) αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts