Jump to content

apollo_el

Members
  • Δημοσιεύσεις

    467
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About apollo_el

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    T-Mobile - ΗΠΑ

apollo_el's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Α, σε ευχαριστώ πολύ για την αποσαφήνιση της ιδιαίτερης ορολογίας.
  2. Ευχαριστώ, όλους σας για τις απαντήσεις! Εννοείς ότι θα πρέπει να έχει γίνει φόρτωση του λογαριασμού (κάρτας) με (<<νέο>>) χρήμα, και όχι απλά να έχουν χρησιμοποιηθεί τα ήδη υπάρχοντα χρήματα για την αγορά κάποιου πακέτου; Ανανέωση χρόνου ομιλίας έχω κάνει μέσα στις 30 τελευταίες ημέρες (πριν μερικές, μάλιστα) και με > €5 (€6). Ανανέωση χρηματικού ποσού δεν έχω κάνει, διότι υπάρχουν ήδη χρήματα μέσα. Μήπως, αυτό; Όχι. Πρώτη μου φορά είναι, γι'αυτό και ρωτάω.
  3. Έκανα ανανέωση 6 ευρώ βασικού πακέτου στο f2g. Δε μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω κάποιο από τα Log n Win. Τα φώτα σας...
  4. Να διευκρινίσω, για όσα μέλη ασχολούνται με το iNew V3 τους, ότι η προαναφερθείσα ROM του batsilos, λειτούργησε τελικά ως προς το gps! Χρειάστηκε λίγη υπομονή και επιμονή, χρόνος για το πρώτο κλείδωμα (την πρώτη φορά το άφησα 20 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα) και μερικές επιπλέον προσπάθειες μετά την πρώτη (κλείδωσε άμεσα). Καμία επιπλέον μετατροπή δε χρησιμοποίησα, όπως gps.conf, ρυθμίσεις (βλ. παραπάνω) κ.ο.κ. Όχι μόνο κλειδώνει γρήγορα, αλλά και έχει και πολύ καλύτερη απόδοση απ'ότι έχω δοκιμάσει σε ΚΚ. Δύσκολα να χάσει το σήμα κατά την οδήγηση...αλλά φυσικά συμβαίνει κάποιες φορές. Άψογη μέχρι ΚΑΙ σήμερα. Συγχαρητήρια στον φίλο batsilos!!!
  5. Κάτι παρόμοιο είχα ζήσει και εγώ (20 ευρώ τέλη αποσύνδεσης+1 μήνας χρέωσης χωρίς μειωμένο τιμολόγιο), αλλά δεν προέβη σε καταγγελία. Προφανώς και θα είχε κριθεί ως καταχρηστικός, για να μην πω παράνομος, αφού σύμφωνα με την ΕΕΤΤ, ερώτηση 38, σελίδα 19: Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των εταιριών σχετικά με την ενημέρωσή μου για χρεώσεις και προγράμματα; -........Επίσης, οι εταιρίες οφείλουν να αναγράφουν, είτε στην αίτηση σύνδεσης ή/και στη σύμβαση είτε σε παράρτημά τους, τα εφάπαξ και πάγια τέλη σύνδεσης, καθώς και τυχόν τέλη αποσύνδεσης, επανασύνδεσης και πρόωρης λύσης της σύμβασης. Με προσωπικό αγώνα, μελέτη, χρόνο, κόπο και ιδρώτα δεν είχαν άλλη επιλογή από το να δεχτούν την ήττα τους. Συνεπώς, δεν πλήρωσα ποτέ <<τέλος αποσύνδεσης>> και τον 1 επιπλέον μήνα. Επιπρόσθετα, σε μια άλλη περίπτωση, η εταιρεία <<Άνεμος>> μου είχε ζητήσει τα γνωστά 25 ευρώ (με διάρκεια 1 μήνα) για φορητότητα, όταν διαφήμιζαν άλλη προσφορά στην ιστοσελίδα τους. Τελικά, αναγκάστηκαν να μου κάνουν καλύτερη προσφορά, όταν τους απέδειξα ότι δρουν παραπλανητικά και παρανομούν. Και στις δύο περιπτώσεις, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα: υπήρχαν εκείνοι που με προέτρεπαν να μη δράσω γιατί δεν είχα δίκιο, υπήρχαν εκείνοι που μου έλεγαν να κάνω καταγγελίες, χρειάστηκε να στείλω έγγραφα που συγκέντρωσα και (όπως πίστευα) με δικαίωναν, να μιλήσω στο τηλέφωνο, emails, καταστήματα με μυριάδες αγενείς και παράλογους ανθρώπους...που είχαν το ύφος 1000 καρδιναλίων κ.ο.κ. Εν ολίγοις, αν δεν αγωνιστείς σίγουρα δε θα λάβεις, αν πάλι αγωνιστείς ίσως να δικαιωθείς (εφόσον τα λογικά σου επιχειρήματα είναι βάσιμα). Σεβαστές όλες οι απόψεις, και σου προτείνω να τις ζυγίσεις για να καταλήξεις στις επόμενες κινήσεις σου. Ο καθένας λειτουργεί βάσει της κρίσης του, και οφείλει να προασπιστεί τα δικαιώματά του.
  6. Ήμουνα πρόσφατα στη δική σου θέση. Τα 25 ευρώ <<μένουν>> στην κάρτα για 1 μήνα μόνο, όπως μου είχαν πει. Μετά το πέρας των 30 ημερών...πουφ. Τώρα βλέπω ότι ζητάνε 30 ευρώ για φορητότητα.
  7. Σχετικά με την MIUI8 του batsilos, όσοι την έχουν περασμένη, αντιμετωπίζουν θέματα με το gps (βλέπει δορυφόρους, αλλά δεν τους κλειδώνει ποτέ); Έχω την εντύπωση ότι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα με αυτή την rom, και συνεπώς οι οδηγίες του batsilos για τις ρυθμίσεις του gps δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Σχόλια;
  8. Πρώτα απ'όλα, όλες οι εταιρείες έχουν τις ίδιες τιμές (+/-). Έτσι, ακριβώς λειτουργούν τα καρτέλ! Η διαφορά είναι στο καλύτερο δίκτυο και στο....περίπου τα ίδια πακέτα, όπως πολύ σωστά αναφέρεις. Αυτό το <<περίπου>>, όμως, δεν είναι μια αμελητέα ποσότητα.
  9. Με το που ήρθα στο f2g αυξάνονται οι τιμές. Λιγότερη χρήση, λοιπόν, σπανιότερη ανανέωση πακέτων, και καλή χρεοκοπία σε εκείνους τους ιδιώτες που σπέρνουν εταιρείες...<<ανέμους>>!
  10. Συμφωνώ και επαυξάνω! Με μια σημαντική διευκρίνιση, όμως: τα καρτέλ καλά κρατούν γενικότερα. Τους ευνοεί το σύστημα...
  11. Να συμπληρώσω ότι κατάφερα και βρήκα (τυχαία) καλώδιο usb που κάνει έναν (μόνο) φορτιστή (5V,1A), από τους διάφορους που έχω δοκιμάσει, να λειτουργεί χωρίς τις <<παρενέργειες φόρτισης>> των κινητών μας (πρώτης φουρνιάς) σε ΚΚ!!! Ενδιαφέρον! Ακόμα, βέβαια, αναμένω και τον 5V,2A παραπάνω. Ίδωμεν....
  12. Δυστυχώς, τα καρτέλ της οικονομικής ελίτ ζουν και βασιλεύουν. Και οι 3 γνωστές ιδιωτικές εταιρείες, βασίζονται στο marketing της αισχροκέρδειας με την ιλουστρασιόν επικάλυψη των super <<προσφορών>>, παρέχοντας υπηρεσίες (αν όχι χειρότερες)...ισάξιες του Δημοσίου. Δυστυχώς, στην απουσία σοβαρού Κρατικού ελεγκτικού μηχανισμού....αυτά τα ψιλικατζίδικα κάνουν ότι τους καπνίσει.
  13. Σε ότι αφορά τη διακοπή σύνδεσης συμβολαίου (εγώ είχα καρτοσυμβόλαιο) και τη μετάβαση, τουλάχιστον, σε κάρτα (f2g στην περίπτωσή μου): -Eπειδή και εγώ είχα βρεθεί στην ίδια θέση με πολλούς από εσάς, προτείνω να τους πολεμήσετε. Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και ΠΟΛΥ κόπο. Πέτυχα τη διακοπή του συμβολαίου μου στην ώρα του, αν και είχα ξεκινήσει μόλις μια εβδομάδα πριν τη λήξη τη σύμβασής μου, ενώ αυτοί (VF) επέμεναν απειλητικά ότι θα έπρεπε να πληρώσω το γνωστό κανονικό πάγιο για ένα επιπλέον μήνα (εκτός έκπτωσης αρχικού παγίου, δηλαδή), συν το τέλος αποσύνδεσης των 20 ευρώ. Εξαρτάται με ποιον μιλάς πάντα στο τηλέφωνο και σε ποιον γράφεις στα emails. Επιπρόσθετα, προτείνω να διαβάσετε προσεχτικά τη σύμβαση και να την αποδημήσετε, εάν και εφόσον είναι εφικτό. Τα παραπάνω δεν είναι συνταγή για όλες τις περιπτώσεις, και ίσως να μην πετύχουν για όλους, αλλά καταθέτω τη δική μου εμπειρία. Ακόμα και αν δεν κερδίσετε, αξίζει να τους γελοιοποιήσετε.
  14. Εμένα δε με αφήνει να το κάνω αυτό...ή μάλλον με αφήνει αλλά βγάζει κάποιο error, και οι ρυθμίζεις δεν αποθηκεύονται.
  15. Είμαι νέος στις κάρτες (f2g η πρώτη μου). Δεδομένου ότι απάντησες, μπορείς να μου γράψεις τι σημαίνει αυτό; Αν δεν κάνεις ανανέωση πακέτου μέσα σε 6 μήνες, υπάρχουν επιπτώσεις;
×
×
  • Create New...