Jump to content

angel4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About angel4

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

angel4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου !

    Τελικά φοβήθηκα να το φλασαρω το κινητό λόγο ότι το είχα μόνο μια βδομάδα στα χεριά μου και να μην χάσω την εγγύηση και έτσι το επέστρεψα πίσω με τα έξοδα δικά τους για αντικατάσταση. περιμένω να έρθει τελικά με την ΑΡ ρομ και θα αναφέρω νεότερα.

    :)

  2. Κατά τη γνώμη μου να ακολουθήσεις τον οδηγό εγκατάστασης στην αρχική σελίδα αυτού του thread στο forum και να flashάρεις την AP ROM και να αλλάξεις το modem.img me ayt;o thw ΤΟ ΡΟΜ. Δηλαδή κατεβάζεις πρώτα την TO ROM από το needrom.com βρίσκεις το αρχείο modem.img και το αποθηκεύεις στο pc σου μιας και είναι το αρχείο drivers που θα σου χρειάζεται πάντα οποιαδήποτε ROM και να περάσεις.

    Μετά κατεβάζεις και flashάρεις την AP ROM πάλι από το needrom.com και αφού της κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις μέσω OTA, την κάνεις root και αλλάζεις το αρχείο modem.img με αυτό της TO ROM που έχεις ήδη σώσει.

    Οδηγίες το πως γίνετια το κάθε ένα θα βρεις μέσα στο forum. Μην με ρωτάς για αυτά γιατί τα έχω αναπτύξει και εγώ αλλά και άλλοι εδώ μέσα σε σημείο να απαντώνται όλα πλέον!

    Αυτά από μένα. Ό,τι άλλο χρειαστείς θα το βρεις μέσα στο forum ειδικά στις αρχικές 5-10 σελίδες που άρχισαν οι έρευνες...

  3. ipokratis το είδες το θεμα μου ? Μπορείς να μου πεις τις οδηγίες ? Εκανα και ερωτμα στο forum για το lenovo x2 και δεν έχει απαντήσει κάνεις ακόμη . Ευχαριστώ !
  4. Παιδιά μια βοήθεια, έχει κάνει κάποιος φλασάρισμα στην έκδοση Χ2-ΤΟ το έχω πάρει πριν λίγες ημέρες από το dx χωρίς να γνωρίζω και μου έστειλαν το Χ2-ΤΟ και ενώ δούλευαν κανονικά σήμα 4g κτλ δύο κάρτες ελληνικά και google apps store έκανα αναβάθμιση και χάθηκαν όλα το κινητό έχει γίνει κινέζικο χωρίς play store ελληνικά . Τι να κάνω τα το ρισκάρω να το φλασάρω η να το στείλω πίσω για αντικατάσταση ? Σκέπτομαι να φλασάρω την ΕU ή την AP Roms. Ευχαριστώ !
  5. Καλησπέρα φίλε και καλή χρονιά,

    Χρειάζομαι την βοήθεια σου για ένα lenovo x2 που έχω πάρει και είναι η εκδοσή X2-TO και θέλω να μου πεις τι να κάνω τώρα που έκανα αναβάθμιση και έχει χαθεί η υπηρεσίες της google και έχει γεμίσει κινεζικά το κινητό.

    Προφανώς η λύση είναι αυτήν που γράφεις να το φλασαρω δηλαδή , αν μορεις πες μου την διαδικασία που ακολούθησες για να το κάνω άσωστα.

    έχω κατεβάσει το φλαστουλ και 2 ρομ τν EU αο το ρωσικό φορουμ της λενοβο και την Lenovo-vibe-x2-cu-multilan λέω να δοκιμάσω και οτι βγει δε ξέρω και δε βλέπω να έκανε κάνεις αλλαγή από X2-TO ρομ σε κάτι άλλο. Εσυ τι λες να κάνω ?

    Ευχαριστω !

  6. Έχω κάνει αντίγραφο ασφαλείας στην κάρτα αλλά η συσκευή ήταν sony ericsson x10 mini και αυτή που περιμένω να παραλάβω είναι μια εκ των δύο : Samsung Galaxy s III mini ή Nokia Lumia 900 θα είναι συμβατό το αντίγραφο τις sim σε κανένα από αυτά τα κινητά ? Ευχαριστώ !
  7. Καλησπέρα παιδιά , Έχω το εξής πρόβλημα, είχα ένα sony ericsson x10 mini και μου έσπασε η οθόνη και τώρα για να μεταφέρω τις επαφές μου σε άλλη συσκευή τι λύσεις υπάρχουν ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
×
×
  • Create New...