bill_phone Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Επειδή φοβάμαι το κουμπί ξεκλειδώματος μήπως τα φτύσει από το πολύ πάτημα...:p μπορώ να πετάξω εικονίδιο που να κλειδώνει την οθόνη; Και αν υπάρχει τύπου g2 για ξεκλείδωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Επειδή φοβάμαι το κουμπί ξεκλειδώματος μήπως τα φτύσει από το πολύ πάτημα...:p μπορώ να πετάξω εικονίδιο που να κλειδώνει την οθόνη; Και αν υπάρχει τύπου g2 για ξεκλείδωμα; Με το gravity box μπορεις να βαλεις στους διακοπτες στην notification bar κουμπακι "υπνου"και μπορεις να ξεκλειδωνεις και με τα volume up-down Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Επειδή φοβάμαι το κουμπί ξεκλειδώματος μήπως τα φτύσει από το πολύ πάτημα...:p μπορώ να πετάξω εικονίδιο που να κλειδώνει την οθόνη; Και αν υπάρχει τύπου g2 για ξεκλείδωμα; To χρισημοποιω καιρο, πολυ καλο. :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flopcode.android.switchoff&hl=el Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Για το ξεκλείδωμα προσωπικά χρησιμοποιώ το automaton Αν φυσικά έχει κάποιος την flip case δε χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Με το gravity box μπορεις να βαλεις στους διακοπτες στην notification bar κουμπακι "υπνου"και μπορεις να ξεκλειδωνεις και με τα volume up-down Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Θα ξανακοιτάξω. To χρισημοποιω καιρο, πολυ καλο. :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flopcode.android.switchoff&hl=el Για το ξεκλείδωμα προσωπικά χρησιμοποιώ το automaton Αν φυσικά έχει κάποιος την flip case δε χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα Θα δοκιμάσω και τα 2. Την θήκη 1 βδομάδα την κράτησα. Δεν με βόλεψε καθόλου. Ευχαριστώ. edit Εμφανίστηκε και σε μένα το σύμβολο 3g. Αλλά αυτό μόνο με την κοσμοτέ. Τον προηγούμενο μήνα είχα δεδομένα απο widn και μου έβγαζε E,G,H,H+ ενώ από κοσμοτέ βγάζει E,G,3G,H,H+ . Edited February 9, 2014 by bill_phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Kαι εσύ κάνεις λάθος. Ο εξωτερικός φορτιστής που αναφέρεις, είναι εξοπλισμένος με το κατάλληλο κύκλωμα ώστε να κόβει την τάση σε κάποιο όριο και για αυτό δεν έχει πάρει φωτιά καμία μπαταρία. Να το ξεκαθαρίσουμε. Η φόρτιση σταματάει, όχι επειδή το θέλει η μπαταρία αλλά επειδή το θέλει ο φορτιστής. Και όπως ξαναείπα και πιο πριν, δώσε καθαρό ρέυμα από 5v και πάνω και παρακολούθα τι θα γίνει. Δώσε 12v σε καμια παλιά μπαταρία αν έχεις και κατά καιρούς ξεσύνδεσέ τη και αν μπορείς μέτρα την τάση ανά διαστήματα. Θα τη δεις να φτάνει άνετα 6-7v πριν φουσκώσει ή πάρει φωτιά. Φίλε nikstar έχεις καμία ιδέα γιατί ο φορτιστής που το συνοδεύει είναι 5,5 V και όχι 5 όπως είναι συνήθως; Για πιο γρήγορη φόρτιση με λιγότερα mAh.... Δεν αυξάνει ο κίνδυνος για "μπουμ" της μπαταρίας; Και αν όχι γιατί δεν το υιοθετούν και οι υπόλοιπες εταιρίες και ειδικότερα σε όσα smartphones βάζουν μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες (2500, 3000 mAh) ώστε να φορτίζουν πιο γρήγορα;... Όχι δεν υπαρχει κινδυνος γιατι ειναι πολυ μικρή η διαφορά τασης μεταξύ μπαταρίας και τροφοδοτικου. Το έχουν κάνει κάνει και άλλες εταιρίές και δεν έχει να κάνει τόσο με την ταχύτητα φόρτισης αλλα ίσως με φτηνότερους φορτιστες σε αντίστοιχη ταχύτητα φορτισης, αλλά ίσως και να κάνω λαθος, δεν ξέρω.... Σαν να με μπέρδεψες λιγάκι:confused: Μέχρι πόση διαφορά τάσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με εξωτερικό φορτιστή με ασφάλεια;:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά πόση ώρα πρέπει να αφήνουμε το κινητό στην πρίζα για να μην αρχίσει να αποφορτίζεται ώστε να έχουμε την μπαταρία στο 100%; Όταν φτάσει η φόρτιση στο 100% τότε βγάλε το από τον φορτιστή. Από όσο έχω παρατηρήσει αφού η φόρτιση φτάσει στο 100% μετά από κανά μισάωρο περίπου αρχίζει να αποφορτίζεται. Κατέβασε μια εφαρμογή που να σου δείχνει την τάση της μπαταρίας για να το παρακολουθείς. Όταν θα σου δείξει 100% και ~4,196v είσαι οκ. @foz Αυτό που ρωτάς είναι συνάρτητο με τα mAh και τον χρόνου φόρτισης. Αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά δεν θα μπερδευόσουν και θα έβλεπες ότι έλεγα να δώσεις "καθαρό" ρεύμα σε μια μπαταρία, χωρίς να παρεμβάλεται κάποιο κύκλωμα. Το άλλο με τα 5,5v του φορτιστή, το συνδέεις στο τηλέφωνο και εκεί υπάρχει το σχετικό κύκλωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 ... Αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά δεν θα μπερδευόσουν και θα έβλεπες ότι έλεγα να δώσεις "καθαρό" ρεύμα σε μια μπαταρία, χωρίς να παρεμβάλεται κάποιο κύκλωμα. Το άλλο με τα 5,5v του φορτιστή, το συνδέεις στο τηλέφωνο και εκεί υπάρχει το σχετικό κύκλωμα. Το διάβασα πολύ προσεκτικά και να σου πω την αλήθεια μου περίμενα την απάντησή σου. Όμως μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι δεν είναι όλοι "λόγω επαγγέλματος" ειδικοί. Οι περισσότεροι είμαστε απλοί χρήστες. Και εγώ, ειλικρινά, είπα "ν' αρπάξω" την ευκαιρία και να μάθω κάποια πράγματα από έναν ειδικό. Υπάρχει ποτέ περίπτωση κάποιος να φορτίσει την μπαταρία του κινητού του με "καθαρό" ρεύμα;:rolleyes: Στην ερώτηση μέχρι πόση διαφορά τάσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με ασφάλεια μπορείς να μας απαντήσεις;:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Μπορείς να φορτίσεις μια μπαταρία απλά συνδέοντάς την σε μια πηγή ρεύματος αλλά δεν συνιστάται. Το πιο ασφαλές σενάριο θα ήταν να βρεις μια πηγή ρεύματος με τάση στα 4,2-4,3volts. Όπως είπα κα πριν υπάρχουν πολλές συνιστώσες για μια φόρτιση όπως τα mAh η τάση και ο χρόνος. Αν αυξηθεί ένα τότε κάποιο άλλο θα πρέπει να μειωθεί. Επειδή όμως η φόρτιση και η αποφόρτιση είναι λίγο -πολύ χημικές αντιδράσεις θα πρεπει να προσέχουμε και την θερμοκρασία. Δεν υπάρχει λοιπόν καθαρή απάντηση σε αυτό. Εμπειρικά θα σου έλεγα ότι θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μάξιμουμ μέχρι ~6volts αλλά για λίγο χρόνο και με πολλές επαναλήψεις παρακολουθώντας προσεκτικα την τάση και την θερμοκρασία της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Μπορείς να φορτίσεις μια μπαταρία απλά συνδέοντάς την σε μια πηγή ρεύματος αλλά δεν συνιστάται. Το πιο ασφαλές σενάριο θα ήταν να βρεις μια πηγή ρεύματος με τάση στα 4,2-4,3volts. Όπως είπα κα πριν υπάρχουν πολλές συνιστώσες για μια φόρτιση όπως τα mAh η τάση και ο χρόνος. Αν αυξηθεί ένα τότε κάποιο άλλο θα πρέπει να μειωθεί. Επειδή όμως η φόρτιση και η αποφόρτιση είναι λίγο -πολύ χημικές αντιδράσεις θα πρεπει να προσέχουμε και την θερμοκρασία. Δεν υπάρχει λοιπόν καθαρή απάντηση σε αυτό. Εμπειρικά θα σου έλεγα ότι θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μάξιμουμ μέχρι ~6volts αλλά για λίγο χρόνο και με πολλές επαναλήψεις παρακολουθώντας προσεκτικα την τάση και την θερμοκρασία της μπαταρίας. Οκ, σ' ευχαριστώ Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keko Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση με ενδιαφέρει πολυ το κινητό και επειδή έχω ένα motorola razr xt910 το οποίο μου κάνει νερά θέλω να το αλλάξω με αύτο . Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα της φωτογραφίας και βίντεο βγάζει καλά γιατι θέλω για κατι καλύτερο και όχι χειρότερο? το μαγαζι τ έχω βρει απο ένα χρήστη που το έγραφε εδω στο φορουμ τι λέτε http://www.coolicool.com/inew-v3-mtk6582-13ghz-quad-core-50-inch-hd-screen-android-422-3g-smartphone-g-32639 ? πείτε και καμία συγκρηση απο άλλο κινητό εαν ξέρετε για τις φωτογραφιές πχ razr , s2 kai anw , iphone 4ς και ανω... eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Όχι δεν υπαρχει κινδυνος γιατι ειναι πολυ μικρή η διαφορά τασης μεταξύ μπαταρίας και τροφοδοτικου. Ίσως δεν υπάρχει κίνδυνος με τον φορτιστή που βγάζει 5.5V (ενώ σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι φορτιστές έχουν 5V) αλλά όπως έγραψα και πριν, τα 5.5V καταπατούν όχι μόνο τις επίσημες προδιαγραφές USB φόρτισης ούτε μόνο τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της ίδιας της Κίνας, που όλες ορίζουν τάση στα 5V. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5193507#post5193507 Κοίταξα μέχρι τώρα πάνω από 20 φορτιστές κινητών δικών μου, οικογένειας και φίλων και όλοι βγάζουν τάση στα 5V. Λίγο μεγαλύτερη βγάζουν φορτιστές tablets κι άλλων περιφερειακών π.χ. του Nexus 7 στα 5.2V που και πάλι όμως είναι μέσα στα όρια των προδιαγραφών USB φόρτισης (που ορίζουν τάση 5V±5% δηλ. το λιγότερο 4.75V και μέγιστο στα 5.25V). Προσωπικά, ακόμα κι αν δεν υπάρχει ίσως κίνδυνος με τον επίσημο φορτιστή στα 5.5V, προτιμώ να φορτίζω το iNew με τους φορτιστές μου των 5V και 0.7 ή 1Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Λογικά στα κινητά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα, γιατί και η συσκευή και η μπαταρία, έχουν κύκλωμα φόρτισης που ρυθμίζει αυτές τις παραμέτρους. Οπότε μισό volt επάνω δεν είναι και κάτι τραγικό για το τηλέφωνο. Δείχνει βέβαια κακή κατασκευή ή έλλειψη R&D (έτσι μας βγήκε με τα υλικά που βρήκαμε στην αγορά, ας το αφήσουμε έτσι), που δεν είναι καλό για την αξιοπιστία γενικά της εταιρίας. Σε βάζει πχ σε υποψίες ότι μπορεί να έχουν κάνει και αλλού τέτοιες μπαγαποντιές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση με ενδιαφέρει πολυ το κινητό και επειδή έχω ένα motorola razr xt910 το οποίο μου κάνει νερά θέλω να το αλλάξω με αύτο . Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα της φωτογραφίας και βίντεο βγάζει καλά γιατι θέλω για κατι καλύτερο και όχι χειρότερο? το μαγαζι τ έχω βρει απο ένα χρήστη που το έγραφε εδω στο φορουμ τι λέτε http://www.coolicool.com/inew-v3-mtk6582-13ghz-quad-core-50-inch-hd-screen-android-422-3g-smartphone-g-32639 ? πείτε και καμία συγκρηση απο άλλο κινητό εαν ξέρετε για τις φωτογραφιές πχ razr , s2 kai anw , iphone 4ς και ανω... eyxaristw Φιλε μου θα εχω το κινητο μεσα στην εβδομαδα ελπιζω...η αδερφη μου εχει iphone 4s θα τα συγκρινω και θα σου πω εδω! Αν και μεχρι τοτε λογικα θα σου εχουν απαντησει! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Λοιπόν, όταν φόρτιζα το κινητό με τον δικό του φορτιστή η θερμοκρασία έφτανε τους 30. Το φορτίζω τώρα για κάνα 2ωρο με έναν άλλο στα 5 βολτ και δεν έχει ανέβει πάνω από 25. Θα δω και το βράδυ. Αν μπορεί κάποιος ας το τσεκάρει μήπως απλά έτυχε σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Ίσως δεν υπάρχει κίνδυνος με τον φορτιστή που βγάζει 5.5V (ενώ σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι φορτιστές έχουν 5V) αλλά όπως έγραψα και πριν, τα 5.5V καταπατούν όχι μόνο τις επίσημες προδιαγραφές USB φόρτισης ούτε μόνο τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της ίδιας της Κίνας, που όλες ορίζουν τάση στα 5V. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5193507#post5193507 Κοίταξα μέχρι τώρα πάνω από 20 φορτιστές κινητών δικών μου, οικογένειας και φίλων και όλοι βγάζουν τάση στα 5V. Λίγο μεγαλύτερη βγάζουν φορτιστές tablets κι άλλων περιφερειακών π.χ. του Nexus 7 στα 5.2V που και πάλι όμως είναι μέσα στα όρια των προδιαγραφών USB φόρτισης (που ορίζουν τάση 5V±5% δηλ. το λιγότερο 4.75V και μέγιστο στα 5.25V). Προσωπικά, ακόμα κι αν δεν υπάρχει ίσως κίνδυνος με τον επίσημο φορτιστή στα 5.5V, προτιμώ να φορτίζω το iNew με τους φορτιστές μου των 5V και 0.7 ή 1Α. Kοίτα να δείς. Η ονομαστική τιμή δεν είναι πάντα και αυτή που στην πραγματικότητα βγάζει. Πχ το τροφοδοτικό στο PC σου να λέει 5volts αλλά μπορεί να βγάζει 5,2. Το τροφοδοτικό του iNew λόγω του ότι είναι λίγο μικρό μπορεί σε φορτίο να πέφτει η τάση και να είναι σε αυτά τα όρια. Θα το μετρήσω κάποια στιγμή και θα σου πω. Όπως του Nexus που λες, μπορεί και αυτό να φτάνει τα 5,4~5,5v που πάλι θα είναι εκτός προδιαγραφών, αλλά το πιο πιθανό είναι αυτό που λέω, ότι δηλ κάτω από φορτίο θα πέφτει η τάση. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση με ενδιαφέρει πολυ το κινητό και επειδή έχω ένα motorola razr xt910 το οποίο μου κάνει νερά θέλω να το αλλάξω με αύτο . Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα της φωτογραφίας και βίντεο βγάζει καλά γιατι θέλω για κατι καλύτερο και όχι χειρότερο? το μαγαζι τ έχω βρει απο ένα χρήστη που το έγραφε εδω στο φορουμ τι λέτε http://www.coolicool.com/inew-v3-mtk6582-13ghz-quad-core-50-inch-hd-screen-android-422-3g-smartphone-g-32639 ? πείτε και καμία συγκρηση απο άλλο κινητό εαν ξέρετε για τις φωτογραφιές πχ razr , s2 kai anw , iphone 4ς και ανω... eyxaristw Ο sensor του iNew είναι αυτός που έχει το Samsung Galaxy S4 και το Νοτε 3. Λογικά στα κινητά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα, γιατί και η συσκευή και η μπαταρία, έχουν κύκλωμα φόρτισης που ρυθμίζει αυτές τις παραμέτρους. Οπότε μισό volt επάνω δεν είναι και κάτι τραγικό για το τηλέφωνο. Δείχνει βέβαια κακή κατασκευή ή έλλειψη R&D (έτσι μας βγήκε με τα υλικά που βρήκαμε στην αγορά, ας το αφήσουμε έτσι), που δεν είναι καλό για την αξιοπιστία γενικά της εταιρίας. Σε βάζει πχ σε υποψίες ότι μπορεί να έχουν κάνει και αλλού τέτοιες μπαγαποντιές... Μακάρι να είχαν όλες οι μπαταρίες .... αλλά.....οι πιο πολλές δεν έχουν! Αυτές που έχουν έχουν και περισσότερα pins συνήθως. Λοιπόν, όταν φόρτιζα το κινητό με τον δικό του φορτιστή η θερμοκρασία έφτανε τους 30. Το φορτίζω τώρα για κάνα 2ωρο με έναν άλλο στα 5 βολτ και δεν έχει ανέβει πάνω από 25. Θα δω και το βράδυ. Αν μπορεί κάποιος ας το τσεκάρει μήπως απλά έτυχε σε μένα. Είναι σχετικό αυτό που λες γιατί πολύ απλά μπορεί να μην υπήρχε πχ ίδια θερμοκρασία στην ατμόσφαιρα. Μάλλον όμως θα είναι λόγω ότι με τον δικό του φορτίζει πιο γρήγορα από ότι ο άλλος και για αυτό, αυτή η διαφορά που είναι όμως αμελητέα. Μπορεί το σημείο της φόρτισης που είδες να είναι διαφορετικό από το σημείο της φόρτισης που είχες δει. Η μπαταρίες δεν λαμβάνουν το ίδιο ρεύμα όσο φορτίζουν. Όταν είναι πολύ άδειες συνήθως τραβάν πιο πολύ ρεύμα από ότι όταν είναι σχεδόν γεμάτες που σημαίνει πιο ζεστές όταν είναι άδειες και πιομ κρύες όταν κοντεύουν να γεμίσουν. EDIT: Κυκλοφόρησε LeWa version! Εδώ EDIT No2: Σύνδεσα χτες το βράδυ το τηλ στον φορτιστή όντας γεμάτο και με το Battery Spy ανοιχτό για παρακολούθηση της αποφόρτισης. Το τηλ αφού έφτασε τα 4,2 volts έμεινε εκεί για μια ώρα. Μετά ξεκίνησε η αποφόρτηση η οποία κράτησε για δύο ώρες. Στη συνέχεια ξεκίνησε να φορτίζει πάλι!! Αφού έφτασε στο 4,2 έμεινε εκεί για 40' ξεκίνησε να αποφορτίζεται για πάλι 2 ώρες και μετά ξεκίνησε πάλι να φορτίζει! Αφού φόρτισε έμεινε στο 4,2 για άλλα 40 λέπτά πριν να αρχίσει η αποφόρτιση η οποία αυτή την φορά κράτησε λιγότερο περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά. Η διαφορά όμως είναι ότι σε αυτήν την ώρα χτήπησε το ξυπνητήρι για 2 φορές (σεταρισμένο 5' μουσική και 5' snooze στο Alarm Pro) και ίσως γι αυτό κράτησε λιγότερο η αποφόρτιση. Δηλαδή όταν η τάση φτάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο ΤΟΤΕ ξεκινάει να φορτίζει και όχι μετά από κάποιο χρόνο. Όλα αυτά μου επιβεβαιώνουν (ως ένα βαθμό) τις υποψίες μου ότι είναι θέμα SW και όχι HW!! Edited February 10, 2014 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εχω δυο ερωτησεις. 1ο: την Rom 1.0.4 την δοκιμασε καποιος χωρις προβληματα, και αν ειναι λειτουργικη? 2ο: στο Google Maps δεν μου δουλευει η λειτουργια της πυξιδας... ξερει κανεις τι μπορει να φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ποιά η διαφορά του iNew v3-E με το i-New V3-C γιατί δεν το έχω δει να συζητιέται? Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ποιά η διαφορά του iNew v3-E με το i-New V3-C γιατί δεν το έχω δει να συζητιέται? Kανείς δεν ξέρει. Λένε οτι το C είναι για china και το άλλο το Ε για Export version. Κάποιοι άλλοι έλεγαν το Ε για Engineer Sample. Πάντως η C version δουλεύει στα Ε τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Δοκιμασε κανενας [ROM] iNew V3 1.0.4 Lewa απο εδω? http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-iNew-V3-1-0-4-Lewa Μπορει υποτιθεται να περαστει απο cwm. Γραφουν ομορφα πραγματα και ομαλη λειτουργια με καλυτερη καμερα! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εβαλα την lewa version μέσω recovery.Τα partition ειναι όπως της 1.04 oπότε λογικά χρειάζεται να έχουμε ήδη την 1.04 με sp flash tools περασμένη για να μας εμφανίσει τα 13gb.Πολύ παραμετροποίηση (και κάποιες κινεζιές) και προσωπικά δε μου άρεσε.Επισης για κάποιο λόγο δε μου δούλευε σωστά το home button.H κάμερα όντως στις φωτογραφίες βγάζει με F2.0. Επισης ειδα ότι έχει πιο καινούρια έκδοση kernel απο την v3-E 1.04 με ημερομηνία 23-1-14 και έτσι σκέφτηκα να πάρω τον κέρνελ,τα modules του και κάποια modules της κάμερας απο την v3-C έκδοση και να τα βάλω στην κανονική v3-E έκδοση.Τώρα έχω την v3-E 1.04 αλλά η κάμερα βγάζει φωτογραφίες ως μοντέλο v3-C και με F2.0.Συνεχίζει όμως να μου κάνει κόλπα το home πλήκτρο.Μια λειτουργεί,μια δεν λειτουργεί.Αν την δοκιμάσει και κάποιος άλλος,ας γράψει αν ειναι όλα οκ με το home button Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Χρηστο εκανες ολα τα wipe? Tην κατεβαζω τωρα για δοκιμη, κατα τα αλλα ειναι ολα οκ? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ναι κανονικά τα wipe.Το μόνο θέμα μου από άποψης bugs είναι αυτό με το home button Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εγώ την έβαλα για λίγο και όντως αυτό με το home button υπάρχει και είναι εκνευριστικό. Η κάμερα απλά λέει ότι είναι F2.0 γιατί στην ουσία δεν έχει διαφορά με τα αρχεία που τραβάει στην 1.0.3 που λέεi F2,2. Δεν μου αρέσει αυτό το στυλ του λάντσερ που έχει όπως και τα εικονίδια είναι πολύ iphonίστικα. Θέλει wipe data ή factory reset για ομαλή λειτουργία. Ξαναγύρισα πίσω στην 1.0.3 καθώς αν κάτι θα με κράταγε θα ήταν αν είχε καλύτερο αποτέλεσμα στην κάμερα. @bbb τσέκαρε αν μπορείς με αυτήν την kernel version που έχεις για το θέμα με τα video και αν δεις κάποια διαφορά στην διαχείρηση της μπαταρίας (αν και δεν το νομίζω) και ανέφερε τυχών αποτελέσματα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) @bbb τσέκαρε αν μπορείς με αυτήν την kernel version που έχεις για το θέμα με τα video και αν δεις κάποια διαφορά στην διαχείρηση της μπαταρίας (αν και δεν το νομίζω) και ανέφερε τυχών αποτελέσματα. :) Μια από τα ίδια,καμμία βελτίωση.Και στο θέμα της φόρτισης πέραν των 2-3 περιπτώσεων που φτάνει κανονικά μέχρι τα 4,3v οι υπόλοιποι πρέπει να είμαστε με το ρολοϊ απο πάνω...Αλλά οκ αρκετά το αναλύσαμε και αυτό το θέμα. Πάντως για να μη λέμε μόνο για το inew και περίεργη συμπεριφορά της μπαταρίας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5204995#post5204995 --->zopo zp998 με τον καινούριο octa.Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται οτι καλά ειναι τα κινέζικα,συγκριτικά με τα αντίστοιχων χρημάτων κινητά που παίρνουμε απο ελλάδα και ευρώπη αλλά τα χαζά bugs συνεχίζουν να υπάρχουν. Edited February 10, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts